bugün

ne lanet olası bir şeymiğş denemek zorunda kalınca anladım: evdeki bilgisayar küçük kardeşler pc başında oturmasın,i ders çalışsınlar düşünceasinyle sobası olmayan soğ*ukl odaya alınır. ve yetişkğin sayıan ağabeyler montları bereleri eldivenleri giyip geçerler pc başına:;::
evet dikkat ettiğiniz üzere bazı kelimelşeri yanlış yazaktayım. ziraü, eldivenle entry girince böyle oluyort:
hele şu tek noktayuı koyamadım bir türlü ona yanaarım: yoık anasını satıyım noktaya basındca ya iki nokta çıkıyor ya da ç ile birlikte nokta çıokıyor misal: ç.
üstüne hiyjenli entry'le ilgili espri yapmak isterim ama kötü olur diye korkarım * tanım ise; zordur klavye dolma parmaklara komboyla karşılık verir.
(bkz: güneş gözlüğüyle entry girmek)*
soguktan eldiven giyip entry girmek zorunda olan yazarın yaptığı eylem, şey.
(bkz: alın bunu)
bir dost tadında entry girip izini belli etmek istemeyen yazarın yaptığı eylemdir. lakin nafiledir.
pc kullanmak zaruriyse parmaksız eldivenle sıkıntısı bir nebze hafifletilebilecek eylem.
soğuktan elleri üşüyen yazarın yapacağı entry girme usülüdür. eldivenine göre zorluğu değişen durumdur. parmak uçları olmayan yarım eldivense sorun yoktur rahatlıkla entry girilebilir *. kar eldiveni ise birazcık dikkatli olmak gerekir. kaleci eldiveni ise bir cümleyi doğru yazabilmek için en az 5 dakika uğraşmak gerekir. beyzbol eldiveni ise o yazar psikolojik olarak bitmiştir zaten, kendini yüksek bir yerden atması daha makbuldür. *
soğuk kış aylarında laptop elde kafe kafe sürten yazarların gerçekleştirdiği eylemdir. ayrıca dün farkettim touchpad i eldiven ile kullanamıyormuşuz. yani en azından benimki* eldivenle çalışmıyor.
el değmeden hazırlanmış entryler için birebir formül diyorlar ama bana pek inandırıcı gelmedi.
muhtemelen hırsızdır. Hazır hırsızlık yapıyorum pcde açık diyerekten bir entry girer ve işine bakar.
© copyright 2005 - 2026