bugün
- üstteki yazara aşık ol25
- erzurum da kar altında ucuz et kuyruğu11
- bir üstümüzdeki yazarı puanlıyoruz23
- 82 maaş alan bürokrat18
- üstteki yazarın yaşadığı şehir42
- iyi parti istanbul'i l başkanlığının kurşunlanması15
- klarnet calan sarapci koala 632
- rte seçimi kaybederse akpliler ne yapıcak41
- bugün ne yapmayı düşünüyorsun13
- borsa15
- ekşi sözlük16
- kilot mu külot mu11
- büyük meme vs küçük meme11
- durduk yere engelleyen erkek16
- karnabahar brokoli brüksel lahanası yiyen erkek8
- 31 mart 2023 soğuklardan gına gelmesi12
- üstteki yazarın ne mezunu olduğunu tahmin etmek13
- ölmek istemek16
- ateist birisine ramazan kolisi vermek20
- bağcılar16
- doğu perinçek'e ne olacak sorunsalı23
- iftara ne yapsam23
- yaş farkı12
- almanyanın karşı çıktığı cumhurbaşkanı adayları20
- beşiktaş10
- dolar daha da artar mı11
- avrupa türk düşmanı deyip avrupada yaşayn gurbetçi21
- anın görüntüsü15
- forumdan bile engelleyen erkek9
- türkiye den siktir olup gitmek8
- deprem8
- 31 mart 2023 iyi parti silahlı saldırı12
- eski 20000 lira9
- bankadaki dövizlere el konulması9
- yavuz ağıralioğlu31
- almancıların ortak özellikleri10
- hoşgeldiniz güle güle25
- ibb'nin sağlam metrobüsleri dozerle parçalaması31
- ak parti heykelleri13
- muharrem ince30
- milf sevdası15
- uludağ sözlük olarak erdoğanı destekleyelim19
- ahmet necdet sezer'in evinin sadeliği21
- recep tayyip erdoğan22
- ışık hızı neden sabit ve en yüksek hız olsun18
- 11 ay her boku yemek ama 1 ay müslüman olmak34
- kemal kılıçdaroğlu36
- bugün ne yedin16
- sevgiliyle yapılacak aktiviteler27
- estetik manyağı olmak10

entry'ler (6567)
yeni bi yazar daha. hoş gelmiş sefalar getirmiş.
yaz şimdi. *
yaz şimdi. *
elma fiyatlarıyla anayasayı karıştıran , kalpazanlık yapmamış ama çalıştığı kurumu ciddi zararlara uğratan chp genel başkanı.
chp ye çok oy kaybettirecek bu adam böyle devam ederse. hayır da hayır vardır ben memur çocuğuyum demekten başka bi şey anlatmıyor.
mesela neden hayır ? chp belediyelerin de taşeronluk devam ediyor mu etmiyor mu falan. bu konulara girmiyor pek nedense.
ben buradan kendisine bir öneri söyleyeyim. ona göre bir neden bir daha ki sefere öyle desin. ''yeni anayasa uludağ sözlük okunma oranını arttıracak mı ? o zaman hayır..
chp ye çok oy kaybettirecek bu adam böyle devam ederse. hayır da hayır vardır ben memur çocuğuyum demekten başka bi şey anlatmıyor.
mesela neden hayır ? chp belediyelerin de taşeronluk devam ediyor mu etmiyor mu falan. bu konulara girmiyor pek nedense.
ben buradan kendisine bir öneri söyleyeyim. ona göre bir neden bir daha ki sefere öyle desin. ''yeni anayasa uludağ sözlük okunma oranını arttıracak mı ? o zaman hayır..
sülalede başbakan yok o yüzden herkes başbakan ı eleştiriyor gibi bi şeydir.
yok ki okumuş bi akrabamız doktorlar bizi adam! yerine koysun.
yok ki okumuş bi akrabamız doktorlar bizi adam! yerine koysun.
zengin taklidi yapmasını pek beceremyor.
ercan saatçi görmesin pkk bayrağı sanabiir.
uçuk kaçık ve normal bir kafayla açılamayacak başlık ve tanım yapan yazara söylenebilecek söz.
en iyisidir. insanları tanımak zor iştir ve evet siz karşınızda ki insanı tanımışsınızdır.
hiç değilse iyice geç olmadan dertten kurtulmuşsunuzdur. aksi halde biraz yaşlandıgınızda karının gözü dışarı kayacaktır demektir.
hiç değilse iyice geç olmadan dertten kurtulmuşsunuzdur. aksi halde biraz yaşlandıgınızda karının gözü dışarı kayacaktır demektir.
kız değil erkek değil geriye tek bi secenek kalıyor o da bizden.
aramızda görmekten gurur duyuyoruz.
kemcuk okuyorsan dopsun.
aramızda görmekten gurur duyuyoruz.
kemcuk okuyorsan dopsun.
elbise olsa giyilmez.
karı olsa dans edilmez. erkek olsa da edilmez.
çark olsa çevrilmez.
markanın ürün adı ile özdeşleştirilme olayı. markanın ürünün önüne geçmesi ve bir müddet sonra ürün ismi yerine markanın ismini koyma olayı.
mesela selpak
mesela coca cola.
bu selpak olayı dillerde ama coca cola olayı ilginç ve geçen gün aklıma geldi (evet bi tek ben düşündüm * ) belçika da bir çok kere bakkala gittiğimde adama kola istiyorum dediğimde adam ebleh ebleh yüzüme bakar ve saymaya başlardı 'pepsi fanta coca cola vs vs '' diye. coca cola der kapatırdım.
ancak türkiye de cola diyince direk coca cola geliyor sen aksini belirtmedikten sonra.
artık cola , coca cola demek olmuş ve ürün markalaşmış.
dünya da insanların %33 ü coca cola yı boşuna içmiyormuş. *
mesela selpak
mesela coca cola.
bu selpak olayı dillerde ama coca cola olayı ilginç ve geçen gün aklıma geldi (evet bi tek ben düşündüm * ) belçika da bir çok kere bakkala gittiğimde adama kola istiyorum dediğimde adam ebleh ebleh yüzüme bakar ve saymaya başlardı 'pepsi fanta coca cola vs vs '' diye. coca cola der kapatırdım.
ancak türkiye de cola diyince direk coca cola geliyor sen aksini belirtmedikten sonra.
artık cola , coca cola demek olmuş ve ürün markalaşmış.
dünya da insanların %33 ü coca cola yı boşuna içmiyormuş. *
ilkginç düşünce tabi.
camide namaz kılmanın islamiyette ki önemini bilmeyn kişilerin söylemi bu.
onlara göre medya önünde bulunan (örnek başbakan , cumhur başkanı vs vs) cami de namaz kıldığı vakit tek bir amacı olmuş oluyor o da şov.
oysa bu insanlar bilmiyorlar yahut bilmek istemiyorlar yahut bilerek salak ayağına yatıyorlar ki bir gerçek var bu insanların peşlerinde 24 saat kameralar var, ve camiler umuma açık yerler ve camilerde namaz kılmanın anlamı dinimizde çok büyütür ve sevabı çok daha fazladır onun haricinde cuma namazı camiler dışında kılınamaz.
gelin bu huyunuzdan vazgeçin ve camide namaz kılanlar için ''şov yapıyor'' bla bla gibi lafları bırakın, ''evinizde ibadetinizi yapın'' gibi laflardan uzak durun.
nacizane öneri benim ki.
camide namaz kılmanın islamiyette ki önemini bilmeyn kişilerin söylemi bu.
onlara göre medya önünde bulunan (örnek başbakan , cumhur başkanı vs vs) cami de namaz kıldığı vakit tek bir amacı olmuş oluyor o da şov.
oysa bu insanlar bilmiyorlar yahut bilmek istemiyorlar yahut bilerek salak ayağına yatıyorlar ki bir gerçek var bu insanların peşlerinde 24 saat kameralar var, ve camiler umuma açık yerler ve camilerde namaz kılmanın anlamı dinimizde çok büyütür ve sevabı çok daha fazladır onun haricinde cuma namazı camiler dışında kılınamaz.
gelin bu huyunuzdan vazgeçin ve camide namaz kılanlar için ''şov yapıyor'' bla bla gibi lafları bırakın, ''evinizde ibadetinizi yapın'' gibi laflardan uzak durun.
nacizane öneri benim ki.
tatlı dillim, güzel yüzlüm, be ceylan gözlüm , göynüm hep seni arıyor neredesin sen? şarkısını armağan ettiğim kardeşçik.
nerdesin lan ?
nerdesin lan ?
ilac şirketleri ve erkeklere yapılan gebelik testi işin içine girince efsane aşka dönüşür.
en sonunda evine, izmirine, sevdiklerine ve sevenlerine yorucu geçen 4 günlük yolun ardından kavuşmuş yazar..
nedense bu yazarın yazdıkları bana denk gelmiyor pek. hatta ne yazmış lan yine deyüü ben sayfasından son girdiği entrylere bakıyorum falan.
ne bilem benim bilgisayar onun yazdıklarını engelliyor mu ne.
hee cok kibar yazar. konuşmadık ama. çok yazılmış öyledir yani üç nokta üç nokta üç nokta
ne bilem benim bilgisayar onun yazdıklarını engelliyor mu ne.
hee cok kibar yazar. konuşmadık ama. çok yazılmış öyledir yani üç nokta üç nokta üç nokta
doğum günü yazarı, sevdikleriyle ve sevenleriyle bir ömür boyu mutlu mesut ve uzun yıllar geçirmen dileğiyle, iyi ki doğdun..