bugün
- geri dönüşü olmayan şeyler19
- ülkemde mini etekli kadın görmek istemiyorum10
- recep tayyip erdoğan11
- kuzey kıbrıs taki hainler13
- birlikte iyi giden şeyler8
- sana karşı dürüst olacağım8
- sadece sakso çektirmek milli olmaktan sayılır mı11
- özelde görüşülen yazar sayısı12
- ali rıza efendi atatürk ün babası değildir24
- mehmet öz12
- bir yazarın evinde misafir olmak istiyorum21
- 18 nisan 2025 galatasaray bodrumspor maçı13
- yazarların canlı gördüğü ünlü kişiler14
- sözlükten bıkmak8
- sevgiliyle banyoda şakalaşmak10
- sözlük yazarlarının vajinal doğuma bakışı18
- anın görüntüsü13
- banka 250 bin tl'yi şak diye verir mi21
- yeni flört döneminde nasıl olunmalı15
- kitap okuyanların boş beleş tipler olması9
- akp den önce eğonomi çeh eyiydi yğenim11
- arkadaşlar sizce bu pantolon nasıl25
- erkeklerin kız düşürmek için yaptığı şeyler15
- kıymalı makarna soğanlı mı olur soğansız mı15
- özgür özel8
- sözlük yazarları öpüşüp barışıyor etkinliği13
- denize bir akpli bir chpli bir mhpli düşse32
- kocanızın evde mangal yapmasına izin verir misiniz8
- sevişmek istediğiniz yazarlar13
- kanal istanbul11
- kaldırımda yavaş yürüyen gavat27
- rasim ozan kütahyalının serbest bırakılması17
- arkadaşlar gelin bamya yiyelim12
- heykel sever8
- laz kit filmine giden 75 kişi9
- dublajcısıyla bütünleşen ünlüler10
- sırrı süreyya önder17
- sözlük yazarlarının mezun olduğu üniversiteler29
- karınızdan dayak yer misiniz9
- banyoda yıkanan sözlük yazarları10
- 3 farklı erkekle duş alan kadın8
- telefonu açmayan 81 yaşındaki kız kanka9
- dindar geçinip zina yapan erkek9
- karınızı eleştirir misiniz10
- sevdiğim yazarlar11
- akp'nin oyunun yüzde 30'a düşmesi17
- mezuniyet töreni8
- istanbulda kullanılacak en güzel otobüs rotaları8
- yapay zeka denet illet10
- testis kokusu10

entry'ler (6567)
yeni bi yazar daha. hoş gelmiş sefalar getirmiş.
yaz şimdi. *
yaz şimdi. *
elma fiyatlarıyla anayasayı karıştıran , kalpazanlık yapmamış ama çalıştığı kurumu ciddi zararlara uğratan chp genel başkanı.
chp ye çok oy kaybettirecek bu adam böyle devam ederse. hayır da hayır vardır ben memur çocuğuyum demekten başka bi şey anlatmıyor.
mesela neden hayır ? chp belediyelerin de taşeronluk devam ediyor mu etmiyor mu falan. bu konulara girmiyor pek nedense.
ben buradan kendisine bir öneri söyleyeyim. ona göre bir neden bir daha ki sefere öyle desin. ''yeni anayasa uludağ sözlük okunma oranını arttıracak mı ? o zaman hayır..
chp ye çok oy kaybettirecek bu adam böyle devam ederse. hayır da hayır vardır ben memur çocuğuyum demekten başka bi şey anlatmıyor.
mesela neden hayır ? chp belediyelerin de taşeronluk devam ediyor mu etmiyor mu falan. bu konulara girmiyor pek nedense.
ben buradan kendisine bir öneri söyleyeyim. ona göre bir neden bir daha ki sefere öyle desin. ''yeni anayasa uludağ sözlük okunma oranını arttıracak mı ? o zaman hayır..
sülalede başbakan yok o yüzden herkes başbakan ı eleştiriyor gibi bi şeydir.
yok ki okumuş bi akrabamız doktorlar bizi adam! yerine koysun.
yok ki okumuş bi akrabamız doktorlar bizi adam! yerine koysun.
zengin taklidi yapmasını pek beceremyor.
ercan saatçi görmesin pkk bayrağı sanabiir.
uçuk kaçık ve normal bir kafayla açılamayacak başlık ve tanım yapan yazara söylenebilecek söz.
en iyisidir. insanları tanımak zor iştir ve evet siz karşınızda ki insanı tanımışsınızdır.
hiç değilse iyice geç olmadan dertten kurtulmuşsunuzdur. aksi halde biraz yaşlandıgınızda karının gözü dışarı kayacaktır demektir.
hiç değilse iyice geç olmadan dertten kurtulmuşsunuzdur. aksi halde biraz yaşlandıgınızda karının gözü dışarı kayacaktır demektir.
kız değil erkek değil geriye tek bi secenek kalıyor o da bizden.
aramızda görmekten gurur duyuyoruz.
kemcuk okuyorsan dopsun.
aramızda görmekten gurur duyuyoruz.
kemcuk okuyorsan dopsun.
elbise olsa giyilmez.
karı olsa dans edilmez. erkek olsa da edilmez.
çark olsa çevrilmez.
markanın ürün adı ile özdeşleştirilme olayı. markanın ürünün önüne geçmesi ve bir müddet sonra ürün ismi yerine markanın ismini koyma olayı.
mesela selpak
mesela coca cola.
bu selpak olayı dillerde ama coca cola olayı ilginç ve geçen gün aklıma geldi (evet bi tek ben düşündüm * ) belçika da bir çok kere bakkala gittiğimde adama kola istiyorum dediğimde adam ebleh ebleh yüzüme bakar ve saymaya başlardı 'pepsi fanta coca cola vs vs '' diye. coca cola der kapatırdım.
ancak türkiye de cola diyince direk coca cola geliyor sen aksini belirtmedikten sonra.
artık cola , coca cola demek olmuş ve ürün markalaşmış.
dünya da insanların %33 ü coca cola yı boşuna içmiyormuş. *
mesela selpak
mesela coca cola.
bu selpak olayı dillerde ama coca cola olayı ilginç ve geçen gün aklıma geldi (evet bi tek ben düşündüm * ) belçika da bir çok kere bakkala gittiğimde adama kola istiyorum dediğimde adam ebleh ebleh yüzüme bakar ve saymaya başlardı 'pepsi fanta coca cola vs vs '' diye. coca cola der kapatırdım.
ancak türkiye de cola diyince direk coca cola geliyor sen aksini belirtmedikten sonra.
artık cola , coca cola demek olmuş ve ürün markalaşmış.
dünya da insanların %33 ü coca cola yı boşuna içmiyormuş. *
ilkginç düşünce tabi.
camide namaz kılmanın islamiyette ki önemini bilmeyn kişilerin söylemi bu.
onlara göre medya önünde bulunan (örnek başbakan , cumhur başkanı vs vs) cami de namaz kıldığı vakit tek bir amacı olmuş oluyor o da şov.
oysa bu insanlar bilmiyorlar yahut bilmek istemiyorlar yahut bilerek salak ayağına yatıyorlar ki bir gerçek var bu insanların peşlerinde 24 saat kameralar var, ve camiler umuma açık yerler ve camilerde namaz kılmanın anlamı dinimizde çok büyütür ve sevabı çok daha fazladır onun haricinde cuma namazı camiler dışında kılınamaz.
gelin bu huyunuzdan vazgeçin ve camide namaz kılanlar için ''şov yapıyor'' bla bla gibi lafları bırakın, ''evinizde ibadetinizi yapın'' gibi laflardan uzak durun.
nacizane öneri benim ki.
camide namaz kılmanın islamiyette ki önemini bilmeyn kişilerin söylemi bu.
onlara göre medya önünde bulunan (örnek başbakan , cumhur başkanı vs vs) cami de namaz kıldığı vakit tek bir amacı olmuş oluyor o da şov.
oysa bu insanlar bilmiyorlar yahut bilmek istemiyorlar yahut bilerek salak ayağına yatıyorlar ki bir gerçek var bu insanların peşlerinde 24 saat kameralar var, ve camiler umuma açık yerler ve camilerde namaz kılmanın anlamı dinimizde çok büyütür ve sevabı çok daha fazladır onun haricinde cuma namazı camiler dışında kılınamaz.
gelin bu huyunuzdan vazgeçin ve camide namaz kılanlar için ''şov yapıyor'' bla bla gibi lafları bırakın, ''evinizde ibadetinizi yapın'' gibi laflardan uzak durun.
nacizane öneri benim ki.
tatlı dillim, güzel yüzlüm, be ceylan gözlüm , göynüm hep seni arıyor neredesin sen? şarkısını armağan ettiğim kardeşçik.
nerdesin lan ?
nerdesin lan ?
ilac şirketleri ve erkeklere yapılan gebelik testi işin içine girince efsane aşka dönüşür.
en sonunda evine, izmirine, sevdiklerine ve sevenlerine yorucu geçen 4 günlük yolun ardından kavuşmuş yazar..
nedense bu yazarın yazdıkları bana denk gelmiyor pek. hatta ne yazmış lan yine deyüü ben sayfasından son girdiği entrylere bakıyorum falan.
ne bilem benim bilgisayar onun yazdıklarını engelliyor mu ne.
hee cok kibar yazar. konuşmadık ama. çok yazılmış öyledir yani üç nokta üç nokta üç nokta
ne bilem benim bilgisayar onun yazdıklarını engelliyor mu ne.
hee cok kibar yazar. konuşmadık ama. çok yazılmış öyledir yani üç nokta üç nokta üç nokta
doğum günü yazarı, sevdikleriyle ve sevenleriyle bir ömür boyu mutlu mesut ve uzun yıllar geçirmen dileğiyle, iyi ki doğdun..