bugün

uzun yıllar evvel sadece bir gece ama sabaha kadar bira eşliğinde oynadım. baydı bidaha oynamadım, sentry bot lar evliya modunda gezer.
Çıktığı yıla göre çok iyi grafiklere sahip,beni oynarken her an geren bir oyundur kendisi.
Ayrıca BFG edition'un içinde olan doom 1 ve doom 2 bana derin bir nostalji yaşatmıştır efendim
silahları ve konusu ile listemde ilk 5 giren oyun. Oyun motoru çok güzel. Filmdeki konuyu da kapatmadan yapmışlar. Helal olsun.
bir çok türk gencinin korkudan tohum dökmesine sebebiyet vermiş korkunçlu efsane fps oyunu.
yıllar sonra bile oynayınca zevk veren oyun.. sonunda bitirdim anasını satayım.. ilk çıktığında yarım bıraktığım işi tamamladım..
oyun mühendis zekasıyla oynandığında daha bir hoş olmaktadır.
vaktinde aşırı hype'ı yapılan bir oyundu.
fena değildi, ama açıkçası on numara olduğunu da iddia edemeyeceğim.
O el feneri mevzusu canımı gerçekten sıktı.
ulan hangi gerizekalı yaratığa el feneri ile vurmaya çalışır, bilmiyorum. UAC akademisinde fener-jutsu falan öğretiyorlar herhalde millete.
hile yazıp uçarsanız dışarıya gerçekten mars ı yapmış adamlar.

görsel

ayrıca oynanış olarak çok güzel bir tarzı vardı.

https://www.youtube.com/watch?v=BXzJ0wFj-ag
oynadığım en korkutucu ve zevkli fps oyunudur. çıkış senesine göre grafikleri aşmıştır. o mars atmosferi o ses efektleri inanılmaz. fps uzmanı id games ve wolfenstaini yapan john carmacktan daha azı beklenemezdi zaten. çıktığı yıl half life 2 çıkmasa tüm ödülleri toplayabilirdi.
© copyright 2005 - 2026