bugün
- erkekler pipilerini birbirlerine gösteriyor mu10
- şeriat gelirse laikçilerin kaçacağı ülke14
- kalçasına kelebek dövmesi yaptıran erkek4
- erkeğin vajina karşısındaki çaresizliği26
- sevişmek istediğiniz yazarlar4
- geliyorum diyen kız5
- bıcır bıcır sözlük kızı vs maymun sözlük erkeği2
- cehennem korkusu12
- mesajlara geç cevap veren kız5
- yunus emrenin sik gibi şair olması5
- sözlük tipsizlerinin fotoğrafları10
- hayat hiç kolaylaşmayacak mı beyler6
- genç yuzırlarla gereksiz sohbet2
- ezan sesinden rahatsız olmak6
- cumhuriyetin halka sorulmadan getirilmesi22
- evli hatunu kocası evdeyken hoplatmak9
- yeğen ile dondurma yemeye gitmek3
- arkadaşlar bitlendim3
- ölü balık eli7
- kadınlar memelerini birbirlerine gösteriyor mu12
- biraderikos5
- cuckold4
- avustralya3
- kötülüğe kötülükle karşılık vermek6
- beraber huzurevine çıkılacak yazarlar16
- nato3
- anın görüntüsü19
- bazı yazarların her şeyi sekse bağlaması2
- sözlükte kadın yokluğu3
- muz yiyen kızın amacı3
- türbanlıyla sevişmiş şanslı erkek3
- en büyük değişimler alkış istemez2
- acı bitmeden yeni bir acı yaşanması2
- 41 yaşına gelmiş hala daha sözlükte yazan adam14
- mutsuz insan kendisine zarar verir4
- hardcore ne demek sorunsalı7
- severus snape4
- ne kadar süreden beri mast yapmıyorsun5
- fusya semsiyeli yabanci11
- sevişilen en ilginç yer2
- küçükken sıçtığınız yerler3
- karışık kızartma6
- üç çocuk yapacağım devlet kadın versin6
- nietszche'nin ahlak anlayışı4
- deniz göktaş25
- mohamed salah ghaly3
- evagreen2
- ali haydar fırat3
- benlik davasından vazgeçmek4
- big black dick'in türkçesi3
entry'ler (1493)
Sağlam iş çıkaran atölye. Dota workshopla tasarımlar yapmıştım. TF, dota, cs oynayan arkadaşlara tavsiye ederim. Bu arada tek türkçe kaynak bu
Sağlam iş çıkaran atölye. Dota workshopla tasarımlar yapmıştım. TF, dota, cs oynayan arkadaşlara tavsiye ederim. Bu arada tek türkçe kaynak bu
golgebeyi: oyuncu.
Hilelerin yakın zamanda döküleceğine delalettir. panzer yazınca işe yaramıyor denedim, işe yarar bişey bulan yazsın hemen.
derdini sikeyim butonu geri gelsin lütfen.
en güzel dumanlardan biridir.
az rötarla yaktım ben de. Düzen önemlidir. Sizi düzen kastettiğim. Ne olursa. Önem verin. Sigaranızın ilk dumanını da boşa üfleyin belki birinin çok ihtiyacı vardır da onu bulur. inanın bulur.
az rötarla yaktım ben de. Düzen önemlidir. Sizi düzen kastettiğim. Ne olursa. Önem verin. Sigaranızın ilk dumanını da boşa üfleyin belki birinin çok ihtiyacı vardır da onu bulur. inanın bulur.
sevgilimle tatil beldesinde sakin bi yerde bişeyler içiyor olmak isterdim diye cevaplanacak soru. çok ihtiyacım var keşke mümkün olsa.swasnth
efsane anketimize hoşgeldiniz. *
sevgilime seninle alakalı değil dedikten sonra gelip buraya onunla ilgili itiraf yapmak. aslında planladığım bişeyi yapmış gibi davranmak da ayrı bi paradoks ama neyse. çok sevmekten. (bkz: aptal aşık)
22dir. net.
nasıl bir insanla ilişkiniz olduğuna göre iyi ya da kötü olarak anılarbilecek durum. eğer yanınızdaki insan da size en az sizin kadar bağlıysa sorun olmayacaktır, harikülade bir ilişkiye yelken açacaksınız. ama eğer siz böylesine sever, aşık olursanız o insan yanınızda değil karşınızda ise sonuçlar çok da muallak sayılmaz. siz en iyisi mi sevin, sevilin tadını çıkarın. gerçekten mükkemmeliniz olan insanla karşılaştığınızda zaten istemeseniz de bağlanırsınız.
hayatınızın anlamı olan insan. herşeyiniz. karşınızda duru yüzünüze bakar ve sadece umarsızca gülümser. fazlası değil sadece gülümser. içinizi bir sıcalık kaplar, naif bir öpücük verir siz de o umarsızlığın içinde kaybolursunuz.
boks, bisiklet, trekking, tırmanış, buz pateni. arada da halı sahaya giderim.*
sigaram nerede? önce sigara gelir ardından da sevilesi insan.
kirpik dibi iltihabı ya da göz kuruluğuna delalettir. biraz dinlenme ve kaşınmama şartıyla geçmesi beklenir. tabi o el illa gidecek.*
eğer hatun kişisi grubunuza gelmiş yeni bir solistse afedersiniz ya**aklara getiren durum. söylersen de olmazsa sonra birlikte vakit geçirme zorunda kalma, daha kötüsü grubu bırakıp gitmesi ve diğer grup arkadaşlarınızın sizi ayak üstü becermesi gibi karmaşa içinde kaos teorisine kafa tutan bir durum. ne yapacağım ey sözlük sen söyle?**
lake of tears ile tanıdığım grup. bu zamana kadar nasıl denk gelmemişim şaşıyorum.
But i miss you when youre gone.
yanımda olman dileğiyle. öncesi olmadan, sonrasını sorgulamadan özledim seni.
yanımda olman dileğiyle. öncesi olmadan, sonrasını sorgulamadan özledim seni.