bugün
- osuruktan şiirler89
- vancouver'dan toronto'ya gitmek4
- 22 ağustos 20262
- kendi memleketinde yabancı hissetmek5
- 21 ağustos 2026 erzurumspor galatasaray maçı27
- pazartesi işe gidecek olmak4
- dolar isterse 100 olsun40
- dilek imamoğlunun ateş eden mayosu25
- game of thrones taki kerhaneci'nin annesi20
- tcg anadolu da robotik cerrahi denemesi2
- g i l d e d l i l y28
- victor osimhen20
- kapıma beyaz toros gelseydi eğer11
- kadınınızı çalıştırır mısınız14
- nasıl birisiniz15
- orospu çocuğu abdullah öcalan19
- diamond bosphorus8
- nah sana oy17
- kürtler8
- 185 ve üstü kadınların çok havalı olması8
- velvet mi güzel g'i l d'e d l'i l y mi8
- beybi leydi7
- game of thrones taki kerhaneci16
- velvet48
- kadın olmanın çok güzel bir şey olması6
- uludağ sözlük bakanlıkları3
- gürcistan göçmenleri13
- sözlüğün en düşük iq sahibi yazarları12
- yeni parti de bölünebilir10
- türk solcusu6
- simko320
- allah her şeyden çok tevhidi önemsiyor6
- tai lung mu güzel g'i l d'e d l'i l y mi6
- evde kalmış olan 24 yaşında kız5
- dolar 100 tl mazot 100 tl13
- ısrarla ne iş yaptığını soran insanlar4
- güzel kızların mutsuz olması5
- netanyahu'ya kırmızı bülten talebi10
- hiç çaylak olmamış yazar gizli eşcinseldir11
- osimhen lukaku vlahovic salah5
- miras davası5
- ankara6
- iyi günler arkadaşlar nasibimi arıyorum12
- sözlüğü bırakmaktan vazgeçmek12
- almancıları sevmemek11
- ölmedeyiz uludağ sözlük12
- 195 boyunda 134 kilo minnoş kalpli erkek5
- öcalan isterse savunma bakanı olsun10
- arkadaşlar ben mi selena gomez mi5
- kliniğe gittim klinikten geldim10
entry'ler (519)
Halk issizligi ve tembelligi beraberinde getirecegi.dusuncesi ile yapilan refenduma %77 oyla hayir demistir. Asmislar artik bunlar helal olsun.
Hakkinda diplomali gerilla yetistirdigi yonunde dusunceler olan Turkiyede bir universite.
Asiri zor bi bolum. Kolay olmasina ragmen ananizdan emdiginiz sutu burnunuzdan getirmeye yemin etmis hocalar.istemediginiz ve alakaniz olmayan bi bolumde cevre baskisi nedeniyle okumak. Kotu bi ilde okumak. 7 8 sene surekli kalmak akabinde okuldan atilmak suretiyle universiteyi birakmak vs vs bu liste uzar.
Zongudakli incecik beli olan bi kiz arkadasim vardi. O ve taktigi devasa gozluk geldi aklima.
Intihar yontemi.
Suriyeli araplar.
Otlakcidir.
Molotof atesinde pismis kelesle marine edilmis katir eti.
Az bile yapilmistir. Humanistligin luzmu yok. Bu adamlar ailesinide alip arabasiyla gezintiye cikan dogudaki memurlari coluk cocuk yasli kadin dinlemedn katleden ama sonra zavalliyi oynayan,otobuslere molotof atip isinden okulundan cikio evine giden masum insanlari diri diri yakan uyusturucu satip milleti zehirleyen 7 den 70 e devlete zarar olan bir irkin mensubudur.
Eger herseyinizi paylasabilecek kadar samimiyseniz cok iyi birseydir. Ancak kiz kankalar cok cabuk sizi satabilir guvenilmez yani. Hergun saatlerce konustugunuz o samimi kankanizla en ufak tartismada size postayi koyar sonra ne arar ne sorar bunu bastan kabullenerek kiz kanka edinmek gerekir.
Esnaflari onun bunun cocugu olan sehir. Az once biraz gezinti yapmak icin arkadaslarla bisiklet kiraladik ve bana verdigi bisiklet daha sadece 5 6. Pedalda bozuldu. Bunun uzerine adama geri goturduk ve adam benden 1 saatlik ucreti istedi sebebi bisikleti mesgul etmemmis. Abi sende gordun 1 2 adimlik mesafede arizalandi bu zimbirti ne mesgulu ne parasi demem uzerine ulan gelmissin benim memleketimde bana artistlik yapiyosun kimsin lan sen demesi bir oldu. Bingol gibi koye universite acan zihniyetin ve buldugu ogrenciyi kerizlemeye calisan esnaf bozuntularinin amk. Bingol gibi bi yerden adam cikmaz herkes dolandirici herkes iki yuzlu. Ara makasa 20 lira isteyen berberle karsilastim istanbuldan bahsetmiyoruz bingol lan bingol. Ayrica gecenlerde 5 esnafin 10 yasindaki bi gariban cocuguna tecavuz ettigi ortaya cikti. Buda kanittir iste ne rezil bi sehir oldugu.
Metro turizm caniniz allaha emanet.
Metro turizmin sapik muavininin en sevdigi fantazisidir.
Ulkemin yarim akilli Muhafazakar ve ahlakli(!) kesiminin getirdigi sonuclardir. Heykele bakip azanlarda mi varmis dedirtir.
her 10 kisiden 9 unun pkk sempatizani oldugu bi sehir. Kizlari 2 yuzludur. Guzel kizlari yok degildir ama guzel cirkin fark etmeksizin bu kizlarin hepsi iki yuzlu ve ukaladir. Cok guzel bi kiz bile olsa yanlarina kel kıl yumagi gobekli erkekler alirlar. Diyarbakirli erkeklere guven olmaz onlara guvenip bi sirrinizi veya baska biseyinizi emanet etmeyin. Cok sıkı fıkı arkadasliklar kurmayin ansizin yari yolda kalabilirsiniz.
Kizin sevgilisinden daha zenginseniz ve kiz bunu fark ettiyse bi gece ansizin sevgilisinden ayrilip size kosacaktir. Paraniz yoksa aci cekersiniz.
Aranan ama bulunamayan kizdir.
Yaldir yaldir ders calisin ne ogrenseniz kârdir unutmayin . Sinava gireceginiz okula elinizde kitapla gidin sinav salonuna girene kadar daha onceden yazip firina verdiginiz onemli ayrintilari yazmis oldugunuz notunuzdan tekrar yapin.
Ulkemizde soyu tukenme tehlikesi altinda olan gruptur. Ipini koparanin geldigi ve adim basi her yerin malum irkla dolu oldugu mersine savastan kacan suriyelilerde akin edince sehrin yerli halki olan gercek mersinli erkege rastlama orani sifira yakin duruma gelmistir. Ayrica diger akdeniz insanlari (malum irka mensup olmayan gercekten akdeniz halki) mersinli erkekleri biraz atarli anlayissiz olarak gorur.