bugün
- tai lung43
- türk kızları keko erkek mi seviyor12
- büyü yapan sözlük yazarları8
- salça yapan sözlük kızı10
- 4 eylül 2026 başakşehir galatasaray maçı15
- kendini eleştirebilen insan6
- en fazla cinsel suçun işlendiği ülkeler18
- enayimiknatisii21
- sibel can'ın kilo alıp verdiği dönem3
- kinoa çorbası4
- sözlüğe kombin atan erkeğin asıl amacı12
- victor osimhen7
- masklavinin akepeyi hiç eleştirmemesi29
- askerde yaşanılan zorluklar4
- hangi yazar hangi yazara3
- dinlerin uydurma olduğu gerçeği13
- sözlükte galiba kavga olmuş hissi4
- izmirbeyefendisi6
- büyü yaparken etik kurallar nelerdir2
- lise mezunu olup ateist olan tip8
- sevgilim var8
- seri eksicinin parfümü2
- bacha bazi3
- durduramazsınız ak parti geliyor9
- sözlük erkeklerinin kombinleri9
- anın görüntüsü22
- sevgi ihtiyacını 31 çekerek karşılamak11
- sarapci koala55
- manipülasyoncu kişilik bozukluğu2
- israil olmasa orta doğu nasıl olurdu11
- uzaylılar3
- allah beni cennete alacak mı diye endişelenmek5
- adana demirspor5
- guendouzi ve greenwooda uefa disiplin süreci10
- israiliyat2
- melih gökçek'in şüpheli sıfatıyla ifade vermesi2
- tebliğciler3
- bu dünya hayatının ebedi olması4
- sevgilinin erkek kadın kuaförüne gitmesi2
- keçiboynuzu5
- erkekler niye sünnet edilir2
- yeni parti'nin kürtçü olması14
- başlıkta tek eksilenen entry'nin sana ait olması3
- oy verdiğim partiyi niye eleştireyim14
- islam daki faiz yasağı vs tora daki yasak2
- sevmediği biri okşayınca ayağını sirkeleyen kedi3
- deizm4
- sadece 4000 kişi kalmış olması10
- salata ile başlanan gün7
- kombin atıp kız düşüren erkek yazar4
daha tıp fakültesinde birinci sınıfta olmasına rağmen tıp dergileri alıp kendisince kırk yıllık doktormuş gibi hava atan küçük kardeşinizdir..
televizyondan diplomalı doktorlar: anneler.
şu an televizyonda eski bölümleri yayınlanan çok sevdiğim dizidir. *
yine mi bamya? diye feryat ettiren dizidir.
sahura doğru özel bölümleriyle bir ramazanda daha karşımızdadır.
vakit geçirmek için tercih edilebilir dizi. yalnız, bana doktor olamayacağımı göstermiştir.
yaz döneminin gelmesiyle tekrar ekranlara gelen, grey's anatomy ile e. r. ın harmanlanmasıyla oluşmuş bayat bir dizi.
Artik gormekten usandigim, televizyonu actigimda karsima cikar da kusarim diye beni tvden uzaklastiran dizi.
"allahım al canımı da kurtar artık" dediğim dizi, bir nevi çin işkencesi.
ben doktor suat'ın yerınde olsam kafayı sıyırmıstım aynı suratı zenan 3. kez yapıyor adama evet tam şu an üçüncüyü yaptı arabanın içinde.
bir dizi nasıl olurda günün üç farklı zamanında yayınlanır yahu? nerdesin (bkz: cennet mahallesi)? ne olur dön artık kız sultan!!!
arka sıradakiler nereye gittiniz? hayat bilgisi? afet hoca, amirimmmm, kahretsin ne olur gelin artık. beterin beteri varmış
demek ki hepinizden tek tek özür dilerim...
ben doktor suat'ın yerınde olsam kafayı sıyırmıstım aynı suratı zenan 3. kez yapıyor adama evet tam şu an üçüncüyü yaptı arabanın içinde.
bir dizi nasıl olurda günün üç farklı zamanında yayınlanır yahu? nerdesin (bkz: cennet mahallesi)? ne olur dön artık kız sultan!!!
arka sıradakiler nereye gittiniz? hayat bilgisi? afet hoca, amirimmmm, kahretsin ne olur gelin artık. beterin beteri varmış
demek ki hepinizden tek tek özür dilerim...
bize yasemin ergene gibi bir güzellik tanrıçasını izlettiren dizidir. vallahi sırf bu hatun için izliyorum yoksa bencede çekilmez.
hala yayınlanan dizi. *
olamaz. sol frame de de doktorlar dedirten dizidir.
show tv de sabah, öğle, akşam, gece kuşağını: kuşak muşak demeden işgal etmiştir. show tv yi tv listesinden çıkarma sebebi olan dizidir. artık gerçekten insanı kusturur.
show tv de sabah, öğle, akşam, gece kuşağını: kuşak muşak demeden işgal etmiştir. show tv yi tv listesinden çıkarma sebebi olan dizidir. artık gerçekten insanı kusturur.
günde en az iki en fazla dört kuşak yayınlıyorlar.
(bkz: şarj et 200)
(bkz: şarj et 270)
(bkz: çekilin)*
(bkz: şarj et 200)
(bkz: şarj et 270)
(bkz: çekilin)*
gece gündüz show tivi'yi resmen istila etmiştir.
kaliteli dizi. yıllar geçse de değerini yitirmemiş olduğunu gösterdi.
yıl olmuş 2011 hala yayınlanmakta olan dizi. ileri gidemedik anasını satayım. eskileri yayınlayalım, eskileri yeniden çekelim, sonra ah türk sineması vah türk sineması diye ağlayalım!
sabah bu dizi gece bu dizi iyice gına geldi valla.
(bkz: mühendisler)
dizisini pek izlemediğim ama gerçeğinin eğitimini aldığım cillop kızların yerini favorisi ve bıyığı çıkmaya baslamış kızların yerini aldığı mesleğimin çoğul halidir.
show tv ile birlikte özdeşleşen grey's anatominin bire bir kopyası olan türk dizisi.
artık bize her acildeki tıbbi müdahalede "ne duruyorsunuz adrenalin verin yaralıya" detirden dizidir. böyle dur durak bilmeden yayınlanmaya devam ederse hepimizi bir acil tıp teknisyeni falan yapacak dizidir. kaliteli dizi hakkını yememek lazım.
edit: bir milyonuncu tekrarı ama her gün rayting sıralamasında ilk onun içinde oluyor. ilginç.
edit: bir milyonuncu tekrarı ama her gün rayting sıralamasında ilk onun içinde oluyor. ilginç.
Show tv'nin yeni hiç bitmeyen kabusu.
dün de söylemiştim. bugün de söylüyorum ;
kaldırın lan şu diziyi !
kaldırın lan şu diziyi !
dizi tekrarı konusunda guinesse gözünü dikmiş dizi. bu yolda azimle ilerlemekte.
show tv sanırım doktorlar diye bir kanalla beraber yayın yapıyor. sadece haberlerde show tv görüyoruz, bıktık yahu!
Gündemdeki Haberler
Güncel Önemli Başlıklar