bugün
- imamoğlu'nun x hesabının erişime engellenmesi35
- hoşlanılan bir bayana nasıl mesaj atılmalı15
- bir erkeğin bağımlılık yapabilecek özellikleri21
- 7 mayıs 2025 büyük beyazıt mitingi31
- profil fotoğrafı neden olmuyor yahu8
- keyfi verilebilen çaylaklık süresi sorunsalı14
- octavio ponce de leon8
- halkın döviz alması yasaklansın11
- sözlük at hırsızlarının fotoğrafları19
- mehmet şimşek için 3 kelime yakıştır8
- kemalist düşmanları18
- anın görüntüsü8
- fotokopici bi erkek13
- beybi leydi8
- beni özledin mi canım sözlük11
- en kötü şarkılar12
- sözlüğün en eli güzel kızı15
- camide bira içen chp li8
- türkiye'nin ab sürecinin süresiz dondurulması12
- devlet bahçeli bir tutarlılık örneğidir9
- düşün ki o bunu okuyor13
- erdoğanın 300 milyar dolar serveti olması13
- akp düşerse filistin düşer kudüs düşer10
- shakespeare nin aslında şeyh pir olması9
- tecrübeli yetkili geldi tecrübeli yetkili geldi9
- 7 mayıs 2025 aym başıboş sokak köpekleri kararı28
- dedikodu yapan erkek15
- ekrem imamoğlu'nun bir sevgilisi olduğu iddiası95
- göğsü yeni tomurcuklanmış kızları ben ne yapacağım9
- selam arkadaşlar neler yapıyorsunuz9
- neden para basıp dış borcumuzu ödemiyoruz9
- chp otobüsünde çocuk taciz eden chp li yönetici8
- 15 temmuz da hz muhammed istanbul daydı20
- kemalist çocuğu9
- ehliyetsiz otobüs kullanan chp milletvekili9
- kendini tek cümlede anlatmak8
- ekrem imamoğluna atılacak yeni iftira15
- 5 milyonluk israili yenemeyen araplar16
- 6 mayıs 2025 inter barcelona maçı17
- ramadan fahriden11
- pakistan hindistan savaşı13
- 7 mayıs 2025 ali koç trtspor canlı yayını12
- israil devletinin yaptığı büyük şerefsizlik8
- batının türkiye hayranlığı14
- yetkili geldi yetkili geldi8
- evli erkeklerle ilişkiye giren kadınlar10
- psikiyatri servisinde tanışılan kız15
- sırrı süreyya önder8
- chplilerin zihninin yıkanmış olması13
- akp denince akla gelen şeyler8

entry'ler (263)
Sizce
Simona Halep-Angelina Kerber maçı ?
Venüs Williams-Syhyedeova maçı ne olur
Simona Halep-Angelina Kerber maçı ?
Venüs Williams-Syhyedeova maçı ne olur
Arkadaşlar iş yerinde bir bayan arkadaşım var. Çok severdik birbirimizi. Aramız çok iyiydi. Yediğimiz, içtiğimiz ayrı gitmezdi. Hatta ben evliyim, o bekar. Aramızdaki bu samimiyetin yanlış anlaşılacağını dahi düşünürdüm. Birkaç gün önce ben onun yaptığı bir şeye kırıldım ve tepki vermek istedim. Her zaman ben onun yanına uğrardım, belki günde on kere. Odalarımız yan yana. O da sürekli bana gelirdi ve işlerimizi beraber yapardık. Ben onun yanına gitmemeye başladım. Sandım ki hatasını anlar, gelir, konuşur. Belki özür diler. Ama bunu yapmadı. Hatta o da kendini geriye çekti. Çok nadir koridorda görünce nasılsın diyor ben de cevap veriyorum. iş icabı görüşüyoruz. Arada onun da benden geri çekilişi olduğu kesin. Çok üzüldüm. Çünkü ona değer veriyorum ve onun da bana değer verdiğini düşünmüştüm. Bugün bir iş için geldi yanıma. Gidelim bunu müdür beye söyleyelim dedi. Giderken de elindekileri bana verdi. Ben de bunlar senin deyince ben mi taşıcam oraya kadar dedi güldü. Ben tepki vermedim. Sonra işimiz bitince senin canın mı sıkkın dedi. Yo dedim. Bana öyle geldi dedim. Şaşırdım. O kadar uzaklaşmamız hiç dikkatini çekmemiş herhalde. Çok üzülüyorum. Sizce hakikaten farkında değil mi? Yoksa o da mı uzaklaşmak istiyor? Ya da başka birşey mi? Lütfen fikirlerinizi söyleyin. iyi günler.
Arkadaşlar iş yerinde bir bayan arkadaşım var. Çok severdik birbirimizi. Aramız çok iyiydi. Yediğimiz, içtiğimiz ayrı gitmezdi. Hatta ben evliyim, o bekar. Aramızdaki bu samimiyetin yanlış anlaşılacağını dahi düşünürdüm. Birkaç gün önce ben onun yaptığı bir şeye kırıldım ve tepki vermek istedim. Her zaman ben onun yanına uğrardım, belki günde on kere. Odalarımız yan yana. O da sürekli bana gelirdi ve işlerimizi beraber yapardık. Ben onun yanına gitmemeye başladım. Sandım ki hatasını anlar, gelir, konuşur. Belki özür diler. Ama bunu yapmadı. Hatta o da kendini geriye çekti. Çok nadir koridorda görünce nasılsın diyor ben de cevap veriyorum. iş icabı görüşüyoruz. Arada onun da benden geri çekilişi olduğu kesin. Çok üzüldüm. Çünkü ona değer veriyorum ve onun da bana değer verdiğini düşünmüştüm. Bugün bir iş için geldi yanıma. Gidelim bunu müdür beye söyleyelim dedi. Giderken de elindekileri bana verdi. Ben de bunlar senin deyince ben mi taşıcam oraya kadar dedi güldü. Ben tepki vermedim. Sonra işimiz bitince senin canın mı sıkkın dedi. Yo dedim. Bana öyle geldi dedim. Şaşırdım. O kadar uzaklaşmamız hiç dikkatini çekmemiş herhalde. Çok üzülüyorum. Sizce hakikaten farkında değil mi? Yoksa o da mı uzaklaşmak istiyor? Ya da başka birşey mi? Lütfen fikirlerinizi söyleyin. iyi günler.
"Aşk Terapi" isimli kitabını okudum ve bana kattığı tek şey kitabın arkasındaki envanterler oldu.
Dünyanın en çok satılan birasidir.
Olmuyorsa zorlama denilesi filmdir. 1. film harika, 2 iyi, 3 ise vasat olmuş. Büyük beklentiye asla girmeyin.
1998 yılında Fransa'ya cumhurbaşkanı olarak resmi ziyarete gider ve Fransa Cumhurbaşkanı J. Chirac'la görüşür. Chirac'a Kanuni'nin 1526'da François'e yazdığı mektubun fotokopisini ve Fransızca çevirisini gösterir ve Ab. hususunda yardım ister.
Ahmet Kural karakter olarak zayıf kalmış filmde. Ancak yine muhteşem replikler, kurgu ve ekip.
Mekan harika, müzikler şahane, son sahne enfes. Onun haricinde sıkıcı, rutin ama genelde hoş.
"Dedemin insanları", "Tamam Mıyız", "Babam ve Oğlum" nasıl filmlerdir böyle. Hele Tamam Mıyız?. Gözümü kırpmadım "Babam ve Oğlum"da. Harika.
Zamanda Aşk diye çevirdiğimiz 2013 yapımı film.
Vavien, Sonbahar, Bal, Yumurta gibi filmlere nazaran daha bol diyaloglu ancak onlara nazaran daha sıkıcı ve konusuz geldi bana.
En hoş bölümü 6-7 Eylül olaylarını anlattığı bölümdür.
Kitabı okudum ve üslübunu, tarzını çok beğendim. Evet Abdülhamit II.'yi daha iyi anladım ve sempatim arttı ancak anlamadığım nokta devrin tüm aydınlarının taraflı tarafsız Abdülhamit'i sevmemeleri.
Ahmet Batman eseri. Kitabı kardeşimde gördüm ve arkadaşları arasında çok popüler olduğunu gördüm. Kardeşimin dediğine göre ergenler Facebook iletilerini bu kitaptan çalıyormuş. Belli *
Başta yüksek tempo sonda biraz yavaşlıyor.
2010 yapımı imdb puanı 6.1 olan yavaş ilerleyen bir psikoloji filmidir.
Fundamental'deki zevki alamadığım yapım. Fundamental'de vücut dili, üslubu, seriliği, ukalalığı ile en üst seviye idi. Bir tat bir dokuda ise yavaş üslubu, ağzını yayarak konuşması olmamış.