bugün
- israil'in kızgınlıkla hareket etmeye başlaması17
- anın görüntüsü13
- oh shit here we go again22
- mariyya12
- fulya öztürk16
- 30 yaş üzeri evde kalmış kadınlar ordusu9
- insan olmaya ceyrek kala44
- şişman kızlardaki aşırı sinir9
- hindistan da 188 yaşında adam bulunması15
- sözlükteki psikolog kadın yazarlar18
- aldatmamak için en geçerli sebep18
- düğünde gelinin kilotunu çıkarıp gösteren damat13
- hasta olmak15
- israil'in yavaş yavaş türkiye'ye geliyor olması47
- istanbula ünlü olmaya giden köylü kız14
- iran israil'e nükleer füze yollasa15
- sözlük kızlarının bugünkü kombinleri18
- erkek sevgilisinin götünü öpen romantik erkek14
- tırşık yememiş insanla muhatap olmak9
- gecenin şarkısı14
- doğum günümü kutlamayacak mısın10
- oğlak burcu erkeği aslan burcu kadını ilişkisi9
- kuresel ikinma'nın zall'a olan aşkı8
- sözlüğün çirkin çapkını11
- sözlük yazarlarının beni fazla hafife alması13
- takip ettiğin kadının görüntülü arar mısın demesi13
- en son ne zaman sevistiniz14
- vajinaya penis almak nasıl bir his18
- fırına iç götürüp pide güveç vs yaptırmak12
- bu akşam karnıyarık yiyecek olmam20
- nervio için ödenecek başlık parası9
- kasım 2025 erken genel seçimleri14
- ben geldim sözlük bir şey diyor musunuz26
- nervio'nun sevgili bulamama sebebi20
- bir dolandırılma hikayesi anlat13
- öretmenler günde kaç saat çalışıyor sorunsalı32
- israil'in iran la başa çıkamayacak olması27
- evli kadınla konuşuyorum22
- güneri civaoğlu13
- israil8
- düğün için zayıflayan kadınlar14
- yazar olduğunuz sözlük siteleri22
- edirne9
- plajda cüzdan çanta çaldırmama yolu10
- mesaja cevap vermeyen erkek13
- küt saçlı hatun19
- füze attım ama sen bana atma öyle mi12
- chp iktidar olduğunda olabilecekler15
- fokur fokur12
- geceye bir şarkı bırak8
entry'ler (3824)
Cok duygusal biri bence ve komik. Yarislarda favorim hamilton olmasina ragmen vettel nerde diye hep bakinirdim biraz sira atlayinca sevinirdim.
Ayrica hamilton ile kiyas neden anlamis degilim.
Ayrica hamilton ile kiyas neden anlamis degilim.
Abla tavsiyesi seyediyorum..
Gozluk modelini yuvarlak olarak degistir. Havan degisir.
Herkese soru seysi* neden surekli ergen fotolari paylasiyor ? Eski bir yazar olarak algilayamadim dalgayi.
Kendisi de cevaplayabilir.. kdkxkcvjf.
Gozluk modelini yuvarlak olarak degistir. Havan degisir.
Herkese soru seysi* neden surekli ergen fotolari paylasiyor ? Eski bir yazar olarak algilayamadim dalgayi.
Kendisi de cevaplayabilir.. kdkxkcvjf.
Takip ettigim ve izledigim tek sey. Hamilton dusse de kalksa da aslanim benim. verstappen sevimsizinden hic hazetmiyorum..
#basgazaaskimbasgaza
#basgazaaskimbasgaza
Kesinlikle herkes cok gergin. Bugun ucusta bir yolcu son anda ucaga bindi. Bagajini guc bela ittiriyor. Yatay degil dikey koysa konu kapanacak. Itekledikce hirslaniyor jdkfkfkvgfd. Gittim yanina dikey yerlestirip tik diye kapattim. tesekkur edecegine oyle yapmasini bizde biliyoruz herhalde diye soylendi. gercekten yolculuk boyunca burnumuzdan getirdi gavat. Bu gavat kelimesi de cuk oturuyor boyle bayiliyorum. Djdkdskxjfv.
eksikliğini hissetmediğim uygulama. zaten gün içinde çoğunlukla internetsiz yaşıyorum tınnnnnn.
Bozcaadayi iyice yerip geldikten sonra kadirga koyuna yukselebilirim. Her sene mutlaka bir hafta ugradigim tertemiz berrak deniziyle sahane bir koy. Neyse ki herkes bilmiyor. Asiri kalabalik degil. Guzel beachleri var. Giderseniz beyaz club on numara bir tesistir. Kendinizi baska ulkede bile hissedebilirsiniz oyle bir tesis. Kucukkuyudan asosa tirmanirken yol uzerinden koya giriyorsunuz yaklasin yarim saat suruyor yolu bozuk arabaniz alcaksa hoplaya hoplaya gidersiniz. Tesislerde dus wc var. Tum beachler 200 tl. Dondurmasi efsane. Karadutlu ve lavantali deneyin.
Gidip gezmek yerine instadan gezmenizi tavsiye ederim. Uc bes sokak zaten. Merkezde denize girilecek mekan iskele sinirli. Ayazmaya yukariya cikmak kisi basi 5 dk mesafe 50 tl. Ayazma plaji giris 300 tl. Sadece sezlong ve semsiye. Tuvalet dus yok. Oyle aman aman gideyim kafa dinleyeyim yeri degil. Ses gurultu coluk cocuk fenaaa yani. Otelleri gereksiz pahali. Mekanlarin bir pizzaya 600 tl aldigi sacma bir yer. Saraplari da valla oyle pek waaauwww degil. 275 tl den basliyor. Kapadokya saraplari cok daha iyi bence. Sirince de iyi bak. Neyse konumuz bozcaada, son tespitim kiz kiza bir iki gunluk takilacak bir yer. Erkekler suru gibi gezince alanya caddelerini hatirlatiyor kfkdjdjdhfg. Kizlar bir gune bes kombin sigdirip 300 tane poz veriyor . Yemin ederim useniyorummm ben de tum gun denizden cikinca giydigim elbiseyle dolandim tuzlu tuzlu kfkfkdksjffg.
Yeterince adayi yerdigimi dusunuyorum. Bir de geyikli belediyesi allah islah etsin sizi o feribot iskelesine duzgun bir tesis bi wc yap. Rezillik.
Yeterince adayi yerdigimi dusunuyorum. Bir de geyikli belediyesi allah islah etsin sizi o feribot iskelesine duzgun bir tesis bi wc yap. Rezillik.
görsel
Bu degisik topluluk beni de metroda yakaladi. Tatlis bir teyze gibi gorunen hanimefendi beni av olarak gordu ve tatlis tatlis sohbet etti. Sonra ben tam inecekken cok guzel bir enerjiniz var lutfen bunu alin okuyun dedi. O esnada hem elimde valiz vardi hem bos bulundum tutusturdu dosyayi elime. Inince bakindim biraz bu kadar basite indirgenmis salakca bir calisma kitabi gormedim gercekten. Nasil vasat nasil komik.
Iki kelimeden biri planet planet.. dur gorseli bulursam ekleyecegim cekmistim.
Not seysi; gencler dusmeyin bunlara metrolarda cirit atiyorlar belli ki.
Bu degisik topluluk beni de metroda yakaladi. Tatlis bir teyze gibi gorunen hanimefendi beni av olarak gordu ve tatlis tatlis sohbet etti. Sonra ben tam inecekken cok guzel bir enerjiniz var lutfen bunu alin okuyun dedi. O esnada hem elimde valiz vardi hem bos bulundum tutusturdu dosyayi elime. Inince bakindim biraz bu kadar basite indirgenmis salakca bir calisma kitabi gormedim gercekten. Nasil vasat nasil komik.
Iki kelimeden biri planet planet.. dur gorseli bulursam ekleyecegim cekmistim.
Not seysi; gencler dusmeyin bunlara metrolarda cirit atiyorlar belli ki.
Kafamin yarisina kadar sacini kazitan bir kadin olarak bakim ne var ne yok bu konuda dedim. Dusunenlere tavsiyem kendinize disardan bir gozle bakin. Kafatasiniz guzel degilse yamuklu yumuklu kafaniz varsa kulaklariniz disa donukse pisman olursunuz. Neyse ki benim kafam da guzel kulaklarim da. Kskdkxxkfkffg.
Asiri rahat ettigim yazin oh dedirten modellemedir. Sacini salarsin kimse farketmez bile. Yukardan at kuyrugu yapinca elime kilic verecekler gibi geliyor bazen. Jskdkxkxxkf. Uc yildir kullaniyorum artik kendim trasliyorum aynada. Bizzzzzt bizzzt.
Asiri rahat ettigim yazin oh dedirten modellemedir. Sacini salarsin kimse farketmez bile. Yukardan at kuyrugu yapinca elime kilic verecekler gibi geliyor bazen. Jskdkxkxxkf. Uc yildir kullaniyorum artik kendim trasliyorum aynada. Bizzzzzt bizzzt.
Ya simdi soyle bisey var..
Gencleri anlarim. Sanslarina bok gibi bir donem. Kendilerine kahve ismarlayabiliyorlarsa ne ala. Odetmeye kalkmasin ama alman usulu univ. Bitene kadar olabilir ya. Ama koca adam kalkar da bana hesap kitlerse oderim pasa pasa sjdjfjfjdffds. Yapacak bisey yok kitlemis artik odicez mecbur.
Gencleri anlarim. Sanslarina bok gibi bir donem. Kendilerine kahve ismarlayabiliyorlarsa ne ala. Odetmeye kalkmasin ama alman usulu univ. Bitene kadar olabilir ya. Ama koca adam kalkar da bana hesap kitlerse oderim pasa pasa sjdjfjfjdffds. Yapacak bisey yok kitlemis artik odicez mecbur.
Kuklaaaa en cok satasmayi sevdigim yazardi. Hala bazen yazdiklarini okuyorum asiri komik biri. Manifestliyeyim de tum eskiler dokulsun.
*dm den yurumek
* ilk bulusmada kadina hesap odetmek, yariya bolmek bla bla bla.
*anneci tayfa
*babet corabi giyen tayfa
*dar paca giyen tayfa iyyyggkkk.
Bonus;
*bir de sey var almanci erkekler telefonun sarjina akü diyor dkfkfmfmfkfvkv.
* ilk bulusmada kadina hesap odetmek, yariya bolmek bla bla bla.
*anneci tayfa
*babet corabi giyen tayfa
*dar paca giyen tayfa iyyyggkkk.
Bonus;
*bir de sey var almanci erkekler telefonun sarjina akü diyor dkfkfmfmfkfvkv.
Gunun son ucusunu yapip ayakkabilari her zamanki hareketle firlatip yataga atlamalik bir gun oldu.
Allah icin bi cay koyun ya.
Allah icin bi cay koyun ya.
ben on sene sonra geldim hemen şeyapmasam olmaz mı *
maalesef bazı anne babalar çocuğuna sus demiyor ve bulunduğu ortamda da bunun normal karşılanmasını bekliyor. Özgür çocuk, özgüvenli çocuk yetiştirdiğini zannediyor. ''Duygularını anlıyorum..bla bla ile başlayan konuşmaları her yerde duyabilirsiniz artık.
sus demiyor derken bu kızarak sus demek değil. duruma müdehale, uyarı, dikkat dağıtmak, ortam değiştirmek gibi.
Bizde anlıyoruz ama laf olsun diye süslü sözlerle mal mal çocuğa bakıp da ortalığı ayaga kaldırmasına da müsaade etmiyoruz. ağlıyor mu sakinleşmiyorsa ortam değiştiriyoruz, dikkatini başka bi şeye yöneltiyoruz. kimsenin keyfini bozmaya hakkımız olmadığını düşünüyorum. insanlar katlanmak zorunda değil. güzellikle uyarırsın kar etmiyorsa alır çıkarsın. ben böyle yapıyorum. üstelik üç yaş sendromuna rağmen..
sus demiyor derken bu kızarak sus demek değil. duruma müdehale, uyarı, dikkat dağıtmak, ortam değiştirmek gibi.
Bizde anlıyoruz ama laf olsun diye süslü sözlerle mal mal çocuğa bakıp da ortalığı ayaga kaldırmasına da müsaade etmiyoruz. ağlıyor mu sakinleşmiyorsa ortam değiştiriyoruz, dikkatini başka bi şeye yöneltiyoruz. kimsenin keyfini bozmaya hakkımız olmadığını düşünüyorum. insanlar katlanmak zorunda değil. güzellikle uyarırsın kar etmiyorsa alır çıkarsın. ben böyle yapıyorum. üstelik üç yaş sendromuna rağmen..
benim olmadığım zirvede bana bile gelip sorulması.. jgkdjhgkjkg ben kahverengi kazaklıyı bulamadım hala fgjkdlfklg. kime soriyim ya.
gezi olayları sırasında baya böyle harala gürele her gün ya taksime ya kadiköye gidiyoruz filan. Bir gün nazım hikmet kültür merkezinde otururken bi partiden * abiler geldi yanımıza kardeşler gün birlik günü filan diye nidalar atıyorlar. Böyle bi bildiriye herkes imza atıyor telefon yazıyor filan haberleşmek içinmiş. Ben yok istemem benim haberim olur dedim ama gitmiş yanımdaki arkadaşım yazmış numaramı zevzek.
Alllahhh sabah akşam yoldaşşşş gün bizim günümüz diye mesajlar geliyor. Nasıl solcuyum ama yoldaşlarla * yoldaş aşağı yoldaş yukarı... zar zor ulaştım birilerine de iptal ettirdim mesajları.
Alllahhh sabah akşam yoldaşşşş gün bizim günümüz diye mesajlar geliyor. Nasıl solcuyum ama yoldaşlarla * yoldaş aşağı yoldaş yukarı... zar zor ulaştım birilerine de iptal ettirdim mesajları.
ferah ışıl ışıl bir sabah olsun herkese.