bugün
- from gold from dust27
- memesiz kızlardaki özgüvenin kaynağı8
- senin aklini alirim9
- senin aklini alirimin mürdüm rengi kazağı9
- evli bir adama aşık oldum sözlük17
- ispanya'nin terör bitirme formülü41
- şampuan yerine saç kremi almak6
- birine aşık olup kafayı yemek9
- 2 ekim 2026 belçika türkiye maçı15
- devlet bahçeli'nin öcalan'a selam göndermesi47
- geceleri şam tatlısı diye ağlayan pezevenk4
- sydney sweeney'in memeleri7
- çok fena hardcore seks döndüğü düşünülen yerler8
- ups boobs ve diğer sözlük kızları5
- damarsız tüysüz manisa yaprağı11
- fiziği güzel sözlük kızları56
- gs'nin 8 şampiyonluğu iptal edilecek5
- kadının en öpülesi yeri11
- fatma betül sayan kaya70
- memeleri kafam kadar kız24
- ismet'in gereksizliğe adanmış hayatı8
- belçika attı6
- iki çıplak erkeğin arkadaşça aynı yatakta uyuması10
- durduk yere bir kıza bütün servetini vermek5
- sözlük yazarları mutlu olmak için neler yapıyor9
- gecenin şarkısı4
- ara sıra kadın gibi hissetmek15
- uğurcan çakır8
- ilk buluşmaya kocam yazan pastayla gitmek11
- izmir'in akp'ye geçmesi20
- 0 0 7 abime ayarlayacağım manita17
- gece döner bıçaklı şirinler tarafından kovalanmak5
- kuran da namazın olmaması12
- görsel yükleme problemi5
- kevin de bruyne3
- sözlük yazarları köfte ekmeği nasıl tercih ediyor12
- bir kızın şemsiyesinin altına sığınmak12
- yağmuru kim döküyor4
- ismet gurbuz 2024'ün çaylak olması5
- sözlükteki kız yazarları deşifre ediyorum4
- areola estetiği2
- hangi aktörle aynı filmde oynamak isterdiniz3
- sabahın köründe işe giden ezik13
- uefa uluslar ligi10
- özel uçak alacaklara tavsiyeler8
- sırılsıklam2
- akp'nin kürdistan'a hazırlanıyor olma ihtimali13
- traveler vs iock4
- odyssey2
- başkasının evinde sıçamamak4
hoşgörmüştür, hoşbulmuştur efendim.
uzun yazıları keyifle okunan yazar.
star tv'nin magic box-inter star olduğu yıllarda ekranlara getirdiği harkulade dizi "muhteşem ikili" (bkz: perfect strangers) yi çağrıştıran bir nickle arzı endam eden yazar.
hoşgelmiştir.
gecenin bu saatinde bana kuzen larry ve balki bartalamus nostaljisi yaşattığından ötürü teşekkürler...
http://2.bp.blogspot.com/...VwQf0/s400/strangers1.jpg
hoşgelmiştir.
gecenin bu saatinde bana kuzen larry ve balki bartalamus nostaljisi yaşattığından ötürü teşekkürler...
http://2.bp.blogspot.com/...VwQf0/s400/strangers1.jpg
harika bir yazar.
neredeyse tüm o uzun entrylerini okudum. muhteşem. şiir gibi anlatıyor.
neredeyse tüm o uzun entrylerini okudum. muhteşem. şiir gibi anlatıyor.
şizofren olduğunu düşündüğüm yazar.
zeki bir şizo. sözlükte bu gibilere ihtiyaç var.
(bkz: #9682486) girisiyle gülmekten gebertmiştir. helal olsun diyorum burdan kendisine.
kesinlikle şizofren olduğuna inandığım yazar.
fantazi hikayeler sayfalarının müdavimi olduğunu düşündüğüm yazar.
Otobüsteki olgun adam, amcamla yağmurda çok ıslanmıştık, yengemin rüzgarda açılan eteği tarzında popodan uydurma hikayeleriyle gerzekliğin kitabını baştan yazmaktadır.
Otobüsteki olgun adam, amcamla yağmurda çok ıslanmıştık, yengemin rüzgarda açılan eteği tarzında popodan uydurma hikayeleriyle gerzekliğin kitabını baştan yazmaktadır.
(bkz: what a fantastic player)*
(#9682593)
psikolojisinin ağzına sıçılmış adam.( burasından emin değilim)
hep uyduruk şeyler yazıyor, ama bilmiyor ki yazdıklarıyla bu işlerin önüne geçmeyi bırak daha da yaygınlaşması bi nevi yapılabilir olağan gibi görünmesini sağlıyor.
acilen yönetimin el koyması lazım.
lan sözlükte insan tecavüze tacize uğradığını parça parça erotik hikaye gibi anlatır mı amk.
kesinlikle amaçları olan biri.ne amacı mı? ya orasını bilmiyorum ama var işte abi.
hep uyduruk şeyler yazıyor, ama bilmiyor ki yazdıklarıyla bu işlerin önüne geçmeyi bırak daha da yaygınlaşması bi nevi yapılabilir olağan gibi görünmesini sağlıyor.
acilen yönetimin el koyması lazım.
lan sözlükte insan tecavüze tacize uğradığını parça parça erotik hikaye gibi anlatır mı amk.
kesinlikle amaçları olan biri.ne amacı mı? ya orasını bilmiyorum ama var işte abi.
yakında bsg olacak yazardır.
(#9686303) anasını düzen yazar.
akıl hastası.
uçurulması şart.
uçurulması şart.
modlar göreve modlAR GÖREVE. AĞIZ tadıyla özgürce şurda entry giremiyoruz. toplumun gerçeklerine sırtınızı çevirmeyin. sizin tasavvur ettiğiniz dünya böyle değilse ben ne yapayım. ne faşist bir oluşum böyle.
açtığı başlıkların altına entry girilmemelidir, zamanla sönmesi umulmaktadır. alay ettiği konuların bazıları bir çok insanın hayatını karartmış ve karartmaya da devam etmektedir. insan birazcık insanlıktan nasibini almış olacak; gerisi laf-ı güzaf.
küçükken üç kez havaya atılmış; ancak malesef hiçbirinde tutulamamış üstüne bir de topu bir çok kez inşaata kaçmış gereksiz kişi, bir zavallı.
psikolojik sorunları falan yok, aksine gerçekleri işaret ederek sizler gibi-herkes gibi yalan bir yaşama inanmıyor. ne sanıyorsunuz siz dünyayı; herkesin iyi, mutlu, düzgün, harika birer insan olduğunu mu? uyanın artık! dünya sandığınız gibi bir yer değil. tam da bu yazarın işaret ettiği gibi.
insanların ortaya çıkmasından ve yüzleşmekten korktuğu gerçekleri yazdığı için tepki toplayan yazar. belki uydurma yazdıkları ama her yazdığı herhangi birinin hikayesi. söyleyin şimdi; sorun kimde linç etmek isteyenler? siz neler yaşadınız; anlatabilecek cesaretiniz var mı?
insanların ortaya çıkmasından ve yüzleşmekten korktuğu gerçekleri yazdığı için tepki toplayan yazar. belki uydurma yazdıkları ama her yazdığı herhangi birinin hikayesi. söyleyin şimdi; sorun kimde linç etmek isteyenler? siz neler yaşadınız; anlatabilecek cesaretiniz var mı?
'dengesiz kuzen selda' diye değiştirmek istediğim şeydir.
Gündemdeki Haberler
Güncel Önemli Başlıklar