bugün
- ketçaplı pilav10
- sevilen kızın ağzından çıkardığı yemeği yemek12
- insanları dinsizliğe iten şey felsefe mi22
- oh shit here we go again28
- 30 yaş üzeri evde kalmış kadınlar ordusu21
- beni kıskanıyorsunuz15
- erkeğin çirkini makbuldür13
- okan buruk14
- akp ve mhp oylarıyla reddedildi11
- bez bebek nana'ya sorular9
- larisalisa eksi ruyalar kavgası39
- minniemay is back22
- sözlüğün en akademik başarılısı ve zengini19
- düğünde gelinin kilotunu çıkarıp gösteren damat22
- insan olmaya ceyrek kala30
- anın görüntüsü13
- ioçk'nın sözlüğün en yakışıklı yazarı olması10
- sari renkli seker8
- kadın yazarların daha çok beğeni alması14
- kasım 2025 erken genel seçimleri21
- sözlükte kızlar güzel ama erkekler yakışıklı değil12
- küresel ıkınma8
- kız olsam orospu olurdum10
- eksi ruyalar ile ayakkabı alışverişine çıkmak15
- pavyon açıp erkekleri oynatmak14
- gözlerimi atıcam ama bakıp hemen silin olur mu13
- mariyya'nın gözlerini tarif ediyoruz8
- mariyya21
- çocuk yapmak13
- klarnet calan sarapci koala 611
- borsa15
- sözlük kızlarının bugünkü kombinleri25
- kadının ilişkinin başındaki haliyle kalmaması8
- akpye oy vermek için nedenler8
- fulya öztürk18
- istanbula ünlü olmaya giden köylü kız15
- neden iki tane ayağımız varken üç tane pedal var10
- israil'in kızgınlıkla hareket etmeye başlaması17
- şişman kızlardaki aşırı sinir9
- hindistan da 188 yaşında adam bulunması15
- sözlükteki psikolog kadın yazarlar15
- aldatmamak için en geçerli sebep18
- israil'in yavaş yavaş türkiye'ye geliyor olması22
- iran israil'e nükleer füze yollasa15
- erkek sevgilisinin götünü öpen romantik erkek14
- tırşık yememiş insanla muhatap olmak9
- gecenin şarkısı12
- doğum günümü kutlamayacak mısın10
- oğlak burcu erkeği aslan burcu kadını ilişkisi9
- kuresel ikinma'nın zall'a olan aşkı8
çinli suvlardan daha iyi olacağı gerçektir.
bildiğin dacia logan'ın şişirilmiş kasası. ciddi söylüyorum. zaten kendileri de reklamlarda söylüyor araba(!) diye özellikle.
suv falan zannetmeyin sakın. suv dediğinde azcık lüks(!) neyim olur. lan dacia logan'da da arka camlar elektrikli değil, bunda da. 4x4 modeli çıkacakmış. sittirsinler ordan.
şu bir gerçek ki tam türk insanına göre araç. hava atmak isteyen alıyor ve nitekim de araç yok satıyor şu sıralar. alırken işlevselliğine değil de ne kadar hava atarım derdinde olunca insanımız haliyle adamlar da böyle sikko bir arabayı bizimkilere suv diye çakıyorlar.
hayır madem o kadar iyi bir araç ve söylentilere göre suv sınıfında, renault kol kanat gerdiği dacia markasının euro ncap test sonuçlarını da açıklasın bir zahmet. o zaman bir suv'a göre daha rahat değerlendiririz aracı.*
alacak olan ihtiyaçlarını iki kez düşünüp alsın derim.
suv falan zannetmeyin sakın. suv dediğinde azcık lüks(!) neyim olur. lan dacia logan'da da arka camlar elektrikli değil, bunda da. 4x4 modeli çıkacakmış. sittirsinler ordan.
şu bir gerçek ki tam türk insanına göre araç. hava atmak isteyen alıyor ve nitekim de araç yok satıyor şu sıralar. alırken işlevselliğine değil de ne kadar hava atarım derdinde olunca insanımız haliyle adamlar da böyle sikko bir arabayı bizimkilere suv diye çakıyorlar.
hayır madem o kadar iyi bir araç ve söylentilere göre suv sınıfında, renault kol kanat gerdiği dacia markasının euro ncap test sonuçlarını da açıklasın bir zahmet. o zaman bir suv'a göre daha rahat değerlendiririz aracı.*
alacak olan ihtiyaçlarını iki kez düşünüp alsın derim.
orta direğin Q5'i.
donanımı fazla ve dizel motorlu olan seçeneğini almak istediğinizde fiyatı reklamlarında belirtilen 29.990 tl'den bir anda 44.000 tl'ye fırlayan araç. bu fiyata onu almak yerine ikinci el mercedes ml serisi, land rover discovery, land rover freelander, range rover, jeep grand cherokee gibi araçlar satın almak mümkündür.
her dacia da olduğu gibi duster da da sert direksiyon manevraları yorucu kılar.
içine bindiğimde 2001 megane(nın) içinde hissettiğim şey hoşuma gitti aslında ucuz güzel renault amblemlisini gördüm yurt dışı resimlerinde öyle satılsa daha fazla satış rakamı yakalayacağına emin olduğum 1.5 dizel 4X4 jeep.
nissan quasqai ile kıyaslanan 4x2 ve 4x4 olarak piyasaya sunulmuş dışı sizi içi beni yakan otomobildir. iç malzeme siktiriboktandır. söylendiği gibi de güvenilir değildir. zenginseniz alın. fakirseniz daha kaliteli bir şeyler bakın. klimasız, airbagsız fiyatı reklamda sunulur, fakat sıradan özellikleri ekleyince 22.000 eurodan fazla külfet tutar... en iyisini nissan quasqai ve toyota rav4 serilerinden herhangi bir.
geçcen cumartesi test sürüşü yaptım, iyi gibi ama bir nissan zevki yok.
geçcen cumartesi test sürüşü yaptım, iyi gibi ama bir nissan zevki yok.
yoklukta gider cinsten araba.
fiyat - performans denkleminde aldığı parayı hakeder. tek iyi yanı bu.
fiyat - performans denkleminde aldığı parayı hakeder. tek iyi yanı bu.
ses yalıtımı oldukça zayıf olan bir romen otomobili.
4 aydir sirket araci olarak kullandigim renault yan sanayii. 90 hp'lik dizel versiyonlu, baz modeli ile 55 litre euro dizel ile 1000 km gordugum oldukca tutumlu bir aractir. donanim yok denecek kadar as olsa da 39 bin tl'ye alti yuksek, genis baska bir arac almak zor. dis tasarimi oldukca basarili ancak ic tasarim berbat. alacaklara tavsiyem 110 hp'lik 6 vitesli versiyonu alma yonunde. uzun yolda 6.viteste 2000 devirde 130 km hizla seyredip inanilmaz dusuk tuketim degerlerine ulasabilirsiniz. bu arada sasirtici derecede iyi bir yol tutusu var. ulkemizin berbat yol sartlari goz onune alinirsa bu paraya alcak bir arac almaktan mantiklidir. birde enteresan derecede kaliteli bir ses sistemi var. bu ses sistemi ve mp3 calara bu kadar yatirim yapacaklarina ic mekan kalitesini azicik artirabilirlermis. yine de alinir mi, alinir diyorum. en iyi fiyat performans orani...
donanimhaber`de basligina soyle bir mesaj yazilmis araba,
--spoiler--
dacıa duster kapısını açarsın sıkıntı yok tekrar kapatırsın garaş kapısı tak diye bir ses gelir o sesi duymazdan gelirsin
arabayı çalıştırırsın ugultu gelmeye başlar onuda duymassın.biraz hızlanırsın 100,110.120 km hıza cıktıgın anda sanki motorsiklet kullanıyor gibi rüzgar sesi gelmeye başlar onuda duymassın araç suv dersin.aracın kaput acarsın renault dcı görürsün almaya karar verirsin.ücretin yarısını verirsin taksit taksit ödeyecem dersin tamam derler.yarın aracı teslim ederiz derler.tamam dersin .aklındaki bütün şüpelere ragmen duster senindir.aracı kullanmaya başlarsın o anda pişmanlıgın başlar ama çaktırmazsın soranlara çok iyi dersin. altı yüksek dersin suv dersin jip dersin az yakıyor dersin vergisi az dersin..... .1.000,2.000...derken 12.000 km yaparsın artık pişmanlıgını bırakıp dusteri sevmeye başlarsın.geri vitese atarsın bir anda şanzımandan bir ses gelir geri vites yok olur.hay senin dersin... yol yardımı ararsın bir bayan cıkar çumartesi, ve pazar günü araca herhangi bir işlem yapılmayacagını söyler pazartesi aracın çekilmesi için tekrar ararsın sane derlerki hiç bir ücret ödemeyin tamam dersin duster artık servisdedir.servisdeki marangozlar şanzımanı indirirler fotografı çekerler genel merkeze yollarlar oradaki marangozlarda bakar fotoya kullanıcı hatası derler.bir fatura çıkarırlar 7.000 tl itiraz edersin genel merkezi ararsın mail atarsın fax çekersin sizi bilgilendirecez derler kimse dönüş yapmaz biraz daha zorlarsan bir bayan seni arar ve malesef der size gereken indirim yapılacak der. servise gidersin 3.500 tl inerler sen sanırsın ki %50 indirim yaptılar .avukat aramaya başlarsın tüketici mahkemesinde dava açmak için avukat bilirkişi tesbit ücreti için 1.000 tl para ister tamam dersin.av. sorarsın ne zaman sonuçlanır oda derki 3 ayda sürer 3 yılda . bir düşüneyim dersin eve gidersin Psikolojik olarak çökersin bu arada kullanamadıgın arabanın taksit ücreti gelir araba 20 gündür servistedir.Bir arkadaşın benim kredi kartıyla çekelim ödeyelim der lanet olsun bu arabayı yapana der 3.500 tl ye daha cırt der çekerler.faturaya bir bakarsın sana hiç bir indirim yapılmadıgını görürsün çekici ücreti dahi senden alınmıştır.çok zarar ettim çok paralar kaybettim hiçbirisi zoruma gitmedi. dacia dan yedigim kazıgı ömrümün sonuna kadar unutmayacagım.......
--spoiler--
allah sabir versin sahiplerine.
--spoiler--
dacıa duster kapısını açarsın sıkıntı yok tekrar kapatırsın garaş kapısı tak diye bir ses gelir o sesi duymazdan gelirsin
arabayı çalıştırırsın ugultu gelmeye başlar onuda duymassın.biraz hızlanırsın 100,110.120 km hıza cıktıgın anda sanki motorsiklet kullanıyor gibi rüzgar sesi gelmeye başlar onuda duymassın araç suv dersin.aracın kaput acarsın renault dcı görürsün almaya karar verirsin.ücretin yarısını verirsin taksit taksit ödeyecem dersin tamam derler.yarın aracı teslim ederiz derler.tamam dersin .aklındaki bütün şüpelere ragmen duster senindir.aracı kullanmaya başlarsın o anda pişmanlıgın başlar ama çaktırmazsın soranlara çok iyi dersin. altı yüksek dersin suv dersin jip dersin az yakıyor dersin vergisi az dersin..... .1.000,2.000...derken 12.000 km yaparsın artık pişmanlıgını bırakıp dusteri sevmeye başlarsın.geri vitese atarsın bir anda şanzımandan bir ses gelir geri vites yok olur.hay senin dersin... yol yardımı ararsın bir bayan cıkar çumartesi, ve pazar günü araca herhangi bir işlem yapılmayacagını söyler pazartesi aracın çekilmesi için tekrar ararsın sane derlerki hiç bir ücret ödemeyin tamam dersin duster artık servisdedir.servisdeki marangozlar şanzımanı indirirler fotografı çekerler genel merkeze yollarlar oradaki marangozlarda bakar fotoya kullanıcı hatası derler.bir fatura çıkarırlar 7.000 tl itiraz edersin genel merkezi ararsın mail atarsın fax çekersin sizi bilgilendirecez derler kimse dönüş yapmaz biraz daha zorlarsan bir bayan seni arar ve malesef der size gereken indirim yapılacak der. servise gidersin 3.500 tl inerler sen sanırsın ki %50 indirim yaptılar .avukat aramaya başlarsın tüketici mahkemesinde dava açmak için avukat bilirkişi tesbit ücreti için 1.000 tl para ister tamam dersin.av. sorarsın ne zaman sonuçlanır oda derki 3 ayda sürer 3 yılda . bir düşüneyim dersin eve gidersin Psikolojik olarak çökersin bu arada kullanamadıgın arabanın taksit ücreti gelir araba 20 gündür servistedir.Bir arkadaşın benim kredi kartıyla çekelim ödeyelim der lanet olsun bu arabayı yapana der 3.500 tl ye daha cırt der çekerler.faturaya bir bakarsın sana hiç bir indirim yapılmadıgını görürsün çekici ücreti dahi senden alınmıştır.çok zarar ettim çok paralar kaybettim hiçbirisi zoruma gitmedi. dacia dan yedigim kazıgı ömrümün sonuna kadar unutmayacagım.......
--spoiler--
allah sabir versin sahiplerine.
ne ka ekmek o ka köfte dedirten bir araçtır. ben de bir süre kullandım. bu araç tam manasi ile fiyatına göre bir araçtır. bir kere şunu belirtmek gerekir, kesinlikle jip degildir yani kilitli diferansiyel ve agır arazi koşullarına uyum saglayabilecek bagımsız 4x4 düzenegi bulunmaz. 4x4 olanlarında bile nissan qasqai den alınan 40:60 oranlı otomatik bir suv düzenegi bulunur.
iç kalitesi ve tasarımı vasatın ötesi çok kötüdür. bu devirde hala böyle araba iç tasarımı kaldı mı dedirtir. 90 lı yılları anımsatır. düşünün ki otomatik cam açma düğmeleri bile kapıların üzerinde degil eski broadway lerdeki gibi ön konsolün ortasındadır. dandik ötesi bir teybi mevcut olup konsolün her tarafında ucuz plastik kaplamaları görebilirsiniz. dogal olarak bozuk yollarda oldukça fazla tıkırtı yapar.
bu teknoloji harikası aracın ambiente adlı düşük donanımı, laureate adlı görece olarak biraz daha donanımlısı olarak 2 versiyonu vardır. ambiente versiyonunun arka amortisör tasarımı farklıdır, bagımsız süspansiyon degildir. dolayısıyla arkada oturan yolcular kasislerde hop hop hoplarlar. laureate versiyonu bagımsız süspansiyon oldugu için görece olarak daha konforludur denilebilir.
yakıt tüketimi herkesin de belirttigi gibi cok makul seviyededir. neredeyse dizel binek bir araç kadar yakar. renault markası oldugu için yedek parçası ucuz, türkiyenin her yerinde de servisi vardır.
30-35 bin tl arası alınabilecek baska suv tarzı aracın da piyasada mevcut olmadıgını göz önünde bulundurursak tamamen kisisel tercih meselesidir.
iç kalitesi ve tasarımı vasatın ötesi çok kötüdür. bu devirde hala böyle araba iç tasarımı kaldı mı dedirtir. 90 lı yılları anımsatır. düşünün ki otomatik cam açma düğmeleri bile kapıların üzerinde degil eski broadway lerdeki gibi ön konsolün ortasındadır. dandik ötesi bir teybi mevcut olup konsolün her tarafında ucuz plastik kaplamaları görebilirsiniz. dogal olarak bozuk yollarda oldukça fazla tıkırtı yapar.
bu teknoloji harikası aracın ambiente adlı düşük donanımı, laureate adlı görece olarak biraz daha donanımlısı olarak 2 versiyonu vardır. ambiente versiyonunun arka amortisör tasarımı farklıdır, bagımsız süspansiyon degildir. dolayısıyla arkada oturan yolcular kasislerde hop hop hoplarlar. laureate versiyonu bagımsız süspansiyon oldugu için görece olarak daha konforludur denilebilir.
yakıt tüketimi herkesin de belirttigi gibi cok makul seviyededir. neredeyse dizel binek bir araç kadar yakar. renault markası oldugu için yedek parçası ucuz, türkiyenin her yerinde de servisi vardır.
30-35 bin tl arası alınabilecek baska suv tarzı aracın da piyasada mevcut olmadıgını göz önünde bulundurursak tamamen kisisel tercih meselesidir.
şehirde yaşayıp arazi aracı hastalığına sahip yurdum insanı tarafından oldukça ilgi gören araçtır.
ne de olsa ucuz, büyük, güvenli! bir araç.
içine binildiğinde ne jip ne de binek araç havası hissettirmiyor bir kere.
dizel motoru ile az yakar, orası doğru. donanım seviyesi düşük, tabi parasına göre normal denilebilir.
ancak bu fiyata daha iyisi yok mantalitesiyle bu ucuz ve kalitesiz aracı alıpta çok zaman geçmeden pişman olmakta var işin sonunda.
meraklı yurdum insanı bunu hesaba katmadan domates alır gibi alıp biniyor bu araca.
iç tasarımı vasatın altında duster'ın. plastik malzemeler çılgınca bağırıyor resmen ön konsoldan.
kapı döşemeleri ve kaporta da jip olarak tanımlanan bir araç için zayıf geldi bana.
ideal olan tek yanı iş aracı olabilecek olması. tıpkı dacia'nın diğer modelleri gibi iş amaçlı kullanımda fiyat-performans olarak rakipsiz diyebilirim.
iyi düşünmek lazım.
ne de olsa ucuz, büyük, güvenli! bir araç.
içine binildiğinde ne jip ne de binek araç havası hissettirmiyor bir kere.
dizel motoru ile az yakar, orası doğru. donanım seviyesi düşük, tabi parasına göre normal denilebilir.
ancak bu fiyata daha iyisi yok mantalitesiyle bu ucuz ve kalitesiz aracı alıpta çok zaman geçmeden pişman olmakta var işin sonunda.
meraklı yurdum insanı bunu hesaba katmadan domates alır gibi alıp biniyor bu araca.
iç tasarımı vasatın altında duster'ın. plastik malzemeler çılgınca bağırıyor resmen ön konsoldan.
kapı döşemeleri ve kaporta da jip olarak tanımlanan bir araç için zayıf geldi bana.
ideal olan tek yanı iş aracı olabilecek olması. tıpkı dacia'nın diğer modelleri gibi iş amaçlı kullanımda fiyat-performans olarak rakipsiz diyebilirim.
iyi düşünmek lazım.
makyajlanmış haliyle tercihler arasına girmeye aday bir araç.
15 inç jantlara 4 bijon koyan firmanın jip diye ürettiği araç.
Sadece Türkiye de ötv denen icat nedeniyle pahalıdır. Avrupada mantıklı fiyatlarla satılır.
tasarım ve kalite yoksunu. sadece yakıt sebebiylede tercih edilen dacia araçlarının suv versiyonu.
sınıfına göre daha ucuz olan araba. o paraya o kalite ne bekliyorsunuz?
romanya'da üretilen arabadır. benim canımın kıymeti yok diyorsanız kendiniz binin ama başkasını bindirip vebalini almayın.
(bkz: reno meno geçecen onları)
(bkz: reno meno geçecen onları)
bok gibi bir araçtır. 2015 modelleri hariç diğer modellerin hepsinde arka camlar hala döndürmeli manuel yani. lan yıl olmuş 2015 hala daha döndürmeli cam mı kaldı. ayrıca araç kağıt gibi. euro n cap testlerinde çok başarısız oldu.
görsel
(bkz: yürüyen mezar)
görsel
(bkz: yürüyen mezar)
Tatlı su jeepi.
dağları delen, doğayı yok eden mermercilerin arabası. ülkemizde, içinden çinlilerin çıkma ihtimali yüksek olan araç. yediniz ormanları aç gözlü doymak bilmez mermerciler! eee akp hem izni veriyor hem de birlikte yiyor sonuçta.
Modern köylü'nün son model torosu
memur jipi.
(bkz: gariban jipi)
güncel Önemli Başlıklar