bugün
- mkemal paşanın nağaşı niye 15 yıl müze de saklandı10
- insanların zayıflıklarıyla dalga geçen insanlar14
- evlenecekler birbirlerinin mahremine bakabilirler23
- en seksi erkek mesleği35
- sözlükte erkek istemiyoruz kampanyası29
- ümit özdağ'ın traktör römorkunda konuşması14
- sözlük yazarlarının göç haritası17
- manyak olmaya karar verdim8
- erkekler neye bakar22
- uyku için karanlık mı önemlidir sessizlik mi19
- madem allah yok bizi kusursız şekilde kim yarattı19
- mehmet ali çelebi8
- zeytinli rock festivali10
- ümit özdağ18
- eşi uyuyunca sevgilisiyle konuşan erkek8
- kızların biraz fazla cıbıldak sokağa çıkması24
- erkekler neden aptaldır13
- bi siktir git dedirten dinci zırvaları8
- alevi kızla evlenir mi20
- ben ağzıma almam diyen kız9
- koca bulunca sözlüğü bırakmak9
- galatasaray10
- bir gün ansızın 1986 sabahına uyanmak22
- nick değiştirilse alınacak nickler10
- bittiğini anladığın an9
- türbanlı kızla evlenilir mi10
- anın görüntüsü31
- üstteki yazara aşık ol9
- parasızlık yüzünden okuyamamak9
- kiyasmiettineyhusrev9
- kadınlar neden aptaldır15
- sevmediğiniz biriyle evlenir misiniz11
- küçük pipili erkeği anlama yöntemleri13
- sözlük hanımlarının bugünkü kıyafetleri68
- sözlük yazarlarının önceki hayatları10
- karısını öldürdüğünü facebook'tan ilan eden adam21
- hastane kuyruğunda sefer tasıyla beklenen yıllar9
- annemin google arama geçmişi15
- her şeyin aslında boş olması17
- fethullah güleni başımıza kim bela etti15
- batmanda bir kadının kürtçe konuşun demesi19
- kadınlar neden açık giyinme gereksinimi duyar16
- peynir ve şalküteri mamürlerinin vucuda zararları15
- türbanlı kadınların kokması19
- sözlük kızlarını bölüşmek21
- testislere de sütyen takılmalı18
- anneni verir misin diyen müşteri temsilcisi11
- gıyaseddin keyhüsrev11
- motosikletlileri fark edin12
- pure purple violet13

entry'ler (11460)
Eskiden muayene olmak için bekliyorduk. Şimdi randevu almak için bekliyoruz şükürler olsun akp sayesinde.
Sikişelim ama birbirimize günaydın yazmayalım.
ilk etabı; tula sörf okulu ev sahipliğinde olacak. 13-14 ağustos 2022 tarihlerinde, şile uzunkum resort otelin orda yapılacaktır. Şile belediyesinin sponsorluğuyla gerçekleştirilecek olan festivalde çeşitli atölyeler yer alacak.
Amk 2000 tl lik fiyat çıkarıyorsunuz bir de buna taksit olmuyor. Daha geçen sene 9 taksit yapılabiliyordu 1 yılda ne değişti.
Kanka bence tavuk eti yemeyi bırakmalısın. O göğüsler spor çıkıntısı değil tavuk çıkıntısı.
diz üstü şort giyiyorsa vurduruyordur.
kesinlikle 2006 üstü 1.3 grande punto. ayrıca benim de ilk aracımdır. çıktığı yılda italyan bir tasarımcı tarafından dizayn edilmiştir. tasarım ödülü almıştır. yılına göre başarılı bir dış görüntüsü var. sakin kullanımda tam depo ile 1150 km yol yapar şehir içi. şehir dışında 100 km üstünde biraz daha fazla yakar. kaza durumlarına takılmayın çünkü bu araçların motoru para eder. motorunu iyi bir motor ustasına gösterirseniz hasar kaydına takılmamak lazım. kısacası aşağıda özetlersem bir punto için bakılacak ilk yerleri şunlardır.
1) direkler ve şase kontrolü
2) motor kontrolü (özellikle enjektör ve turbo) ve dyno test
3) termostat ve city mod.
direkler şaselerde sıkıntı yoksa, motor kontrolünde sorun çıkmazsa, kronik sorunlu parçaları termostat ve city mod düzgünse gözünüz kapalı bu parayı verebilirsiniz.
190 bin km altı, 2006 üstü bir puntoyu bu fiyatlara alabilirsiniz. güzel bir başlangıç arabası. saygılar.
avantajları:
düşük yakıt tüketimi
kolay kontrol (city mod)
düşük mtv.
düşük bakım.
ucuz yedek parça.
dezavantajları:
düşük viteslerde hızlanma
vites geçişlerinde yığılma
1) direkler ve şase kontrolü
2) motor kontrolü (özellikle enjektör ve turbo) ve dyno test
3) termostat ve city mod.
direkler şaselerde sıkıntı yoksa, motor kontrolünde sorun çıkmazsa, kronik sorunlu parçaları termostat ve city mod düzgünse gözünüz kapalı bu parayı verebilirsiniz.
190 bin km altı, 2006 üstü bir puntoyu bu fiyatlara alabilirsiniz. güzel bir başlangıç arabası. saygılar.
avantajları:
düşük yakıt tüketimi
kolay kontrol (city mod)
düşük mtv.
düşük bakım.
ucuz yedek parça.
dezavantajları:
düşük viteslerde hızlanma
vites geçişlerinde yığılma
doğrudur. gerçekten görüntüleniyor. detaylarına uygulamaya girerek bakabilirsiniz.
-giresun
-istanbul
-trabzon
-düzce
-düzce
düzcelilerden ve giresunlulardan uzan durun. diyeceklerim bu kadar. iki yerden de adam madam çıkmaz.
-istanbul
-trabzon
-düzce
-düzce
düzcelilerden ve giresunlulardan uzan durun. diyeceklerim bu kadar. iki yerden de adam madam çıkmaz.
tatsız bir yazar. soğansız patates salatası güzel olmaz.
vergi dilimine girince bişey kalmamış. bu paraya bu iş yapılmaz.
(bkz: aids)
domestos reklamındaki mikrop gibi amk çocuğu. malum partili olabilir.
eğer ada kartınız yoksa 3 km mesafe için taksiye 150 tl veriyorsunuz. git gel 6 km yol için 300 tl veriyoruz. güya otobüs var. görebilene aşk olsun. kısacası ada içi ulaşım düzenden uzak kafasına göre çalışan bir sistem var. hal böyle olunca gezmek eziyet.
Bir gün aynı şekilde terkedilecektir. Karma böyle işler.
Gerçekten kötü şeyler yaşamış insan hareketidir. Çünkü şeker sağlığa zararlıdır.
Merhaba arkadaşlar, dün evime hırsız girmişte işten döndüğümde farkettim. Bir önceki gün ise bizim binada kapı önünde 2 kişi bekliyordu. Birinin yüzünü seçebildim. Neyse dünde tabi kapı açık görünce direk polisi çağırdım. Polisler gelince ifademi aldılar. Şüphelendiğim 2 kişiyi gördüğümü ve birini tarif edebileceğimi söyledim. Nasıl biriydi diye sorunca akp lilere benziyordu dedim. O sırada memurlardan biri tabirlerine dikkat et diyince ben de hayır memur bey o anlamda değil dedim. Badem bıyıklı, böyle yuvarlak yüzlü, küçük gözlü bir tip anlamında diye devamını getirdim. Ancak ne hikmetse beni karakola götürüp birkaç şey sordular. Halkı kutuplaştırıcı, düşmanca tavır falan filan… 6 saat sonra serbest kaldım.
bir keresinde selamün aleyküm diye girdim. hoşt köpek camiye mi giriyorsun demişlerdi.
edit: hee bir de çoraplarımı çıkarıyordum. ayağını mı sokacaksın demişti.
edit: hee bir de çoraplarımı çıkarıyordum. ayağını mı sokacaksın demişti.