bugün

/10
(#728582) numaralı entrysinden de anlaşılabileceği üzere, artık sosyal güvencesi olmayan bir işsizdir*. sözlükte bol bol vakit geçirecektir bu dönemde sanırsam. hayırlı uğurlu olsundur. hayatta başarılar dilenmektedir. darısı başımızadır.
sempatik kişilik, dobra ve okunası yazarlardan biri. iyi entrylerin devamı beklenmektedir.
- hindistancevizi satan kulübe anlamında kullanılmaktadır. *
daha demin özel mesajla tanışmama rağmen, (#995927) bana bu akşamüstü saatinde aşk doktorluğu yapmış yazardır, tanıştığıma memnun olmuşumdur. ***
insanın aklında tropik şeyler çağırıştıran nicke sahip yazar. "Tak güneşgözlüğünü, uzan sahilde, ye muzu, ananası" gibi güzel bişeyler..
esmer güzeli bölümdaşım. nerdeyse komşuymuşuz kendisiyle ama nasıl karşılaşmadık anlamadım görsem unutmazdım kesin. nickinin manasıda çok şirin bu arada.
sözlüğün kaliteli ve hoşsohbet yazarlarından... yapmış olduğu temalar da ayrıca güzeldir... ayrıca ; ** (bkz: copacabana)
rio'ya ve sözlüğe güneşi getiren okunası değerli yazar.
kendisine 1000. mesajimla biseyler yazdigim icin benim icin onemli bir yazar. hos sohbet. kesinlikle feminist degil ama.
sol fıreymde gördüğüm zaman hatırladığım yazar.

bu yazar, benim uktemi doldurmuştu. doldurduğu zamanda, bana "ukteniz doldurulmuştur" diye mesaj atmıştı.

bu hindistan cevizi satan klübe, pek kibardır.*
bende hatırladım şimdi. bana da ilk entry giren yazarlardandır kendisi. aynı şirket için çalışmışız bir dönem. ortalıklarda pek görünmüyor ama onun da 1.yılı kutlu olsun.*
sözlükte ilk başlarda tanıştığım, çok sağlam ve güzel muhabbetim olduğu, bilgili ve kaliteli entryler yazan, iyi yazar. konuşmalarımızda; yaşadığı tecrübelerle bana da yardımcı olan; ayrıca da çok güzel bir mizah anlayışına sahip olup, yaptığı harikulade esprilerle**gecenin yarısında yüzümde tatlı gülümsemelere yol açan, tatlı bir yazar. nice yıllara..
annesini 3 gün önce kaybettiği için bir süredir ulaşılamayan ve bir süre de ulaşılamayacak olan yazar.. gitmeden "kendine iyi bak sözlük" diyor...
her şey yalan, tek şey gerçek. acılar paylaşıldıkça azalır. sözlük kendine bakar. sen de kendine iyi bak sözlük ailesinin yazarı.
her ne kadar ölenle ölünmez desek de bir yanımızdan birşeyler kopup gider onunla, hele ki bu canına can katmış biri ise.. umarım hayatta herşey dilediğin gibi olur..başın sağolsun..
sözlükle bütünleşmenin simgesi olarak bu acısını bile bizlerle paylaşmış yazardır. an itibariyle ağlıyorum*. ama zannedersem benimde kendimi alıştırmam gerekiyor. bu acımasız hayatın ne göstereceği hiç belli olmuyor. başın sağolsun daşım sözlükdaşım.
sabır dilediğim yazardır. başı sağolsun.
basi sagolsun, allah sabirlar versin dileklerinde bulundugum yazar.
başın saolsun allah sabır versin.
acısını, hiç tanımama rağmen paylaştığım yazar arkadaşım.. başı sağolsun..
her ne kadar zor olsa da sabır dilediğim yazar...başı sağolsun...allah rahmet eylesin
acısını paylaştığım başsağlığı dilediğim yazar. allah, geride kalanlara uzun ömürler versin.
basi sagolsun, annesinin mekani cennet olsun. allah sabir versin.
vallaha bu durumlarda söylenecek klasik laflar vardır.. ancak kaçınılmaz bir gerçek, ateş düştüğü yeri yakar.. allah sana ve kalanlara sabır versin.. toprağı bol olsun.
başı sağolsun allah sabırlar versin kendisine.
1234...10
Gündemdeki Haberler
Güncel Önemli Başlıklar
© copyright 2005 - 2026