bugün
- islam düşmanlarına epstein şoku7
- isim koyarken çocuğunu düşünmeyen aile4
- abur cuburlara gelen olağanüstü zam3
- iş verenlerin aç gözlü olması4
- 24 yaşında erkek 18 yaşında kız ilişkisi5
- şu anda ne yapıyorsun13
- 17 haziran 2026 avrupa parlamentosu'nun raporu2
- aşırı sinirli olmak3
- sedat pekmez4
- ben aşık yorguni sorularınızı cevaplıyorum15
- 30 lu yaşlar11
- sözlükte altın günü yapmak11
- erkeklerin kadınsılaşması9
- üstteki yazarın nicki ile akrostiş yaz8
- yeni insanlarla tanışmak istememek6
- yaşlanınca bana kim bakacak sorunsalı6
- takıntılı biri olmak4
- eşek sucuğu16
- ayağına kaldırım taşı bağlanan caretta caretta3
- insanların gözlem yapmaması7
- insanın bu hayattaki amacı17
- yalnızlıktan kafayı yiyen insan7
- kimseyi memnun edememek12
- kız olarak doğmanın muazzam avantajı4
- aşık yorguni10
- üşenirken yapılan saçmalıklar7
- trumpın savaşı eline yüzüne bulaştırması4
- yaşamak üzerine2
- şirinevler8
- chp içindeki alevi sünni kamplaşması12
- flörtlerin ilişkiye dönmeme sebebi11
- üstteki yazar hakkında fikrini söyle9
- bir kezonun elinden zehir olsa yemek5
- kızartma yağından sabun yapmak8
- maldivler6
- flört edinmek7
- sigara içen erkek karizması3
- biraderleri üst üste koymak7
- 14 haziran 2026 avustralya türkiye maçı58
- dünyanın en güzel omleti5
- insanların gözleme yapmaması4
- tuborg kırmızı seven kız4
- uludağ sözlüğün cenaze namazı6
- yarın iş olması4
- eşe mi pahalı hediye alınır metrese mi sorunsalı6
- sosyalleşmekten kaçan insan4
- 20 li yaşların çabuk geçmesi12
- üstteki yazar ne yapıyor5
- allah6
- karılara kösnül bakışlar atmak3
profil fotoğrafında fenerbahçe logosu olmasına rağmen sempatik ve samimi bulduğum, güzel yazar.
oylar icin tişikkirlir.
Herkes yerinde sağ olsun! Eşimden başkaca kimseyle işim olmadı ve olamaz da. Zira aşığım kendisine. Allah herkesin gönlüne göre versin! Sizler de mutlu olunuz efendim :-).
günün ilk açık oylamayanı, teşekkürler...
Kreyzi boys. Arabam roluyus roys :-).
Bize macun falan değil biraz boş bırakılmak gerek. içimizden geçiyorlar, ne macunu? Aslan eşek hikayesi var ya hani; bildin mi? işte öyle bir şey :-).
uluda 10 cahil say deseler birinde bunu yazardım. utanmadan hdp nin seçime ak partiyle girdiğini yazmış ? tüm türkiye chp nin masanın altında hdp yi gizlediğini beraber seçime gireceklerini biliyor bu arkadaş şaka gibi bilmiyor. ülkenin geldiği durumu buradan anlayabilirsiniz.
Kılıştar Hdp'yi manivela olarak kullanıyor, bu doğru; fakat resmi değil. Resmi ittifak kuran bizzat Tayyip ve Akape'dir. Sırrı Süreyya dürzüsüyle Dolmabahçe'de görüşen Yalçın Akdoğan Cehapeli miydi, dümbelek?
önce edebini takınacaksın hakaret etmeyeceksin dümbelek sensin? neden resmi yapsınlar resmi olursa chp tabanı o zaman chp ye oy verirmi sanıyorsun siz gibi saflar anca bunainanır. amann kime verirsen ver sakın ak partiye oy verme.
Haklısın galiba. Chp seçmeni ve tabanı daha delikanlı en azından. Her foku yiyip sonra biz yapmadık demiyorlar. 70 yıldır iktidar yüzü göremedikleri halde (Ecevit'i saymazsak) her suçun sorumlusu görülüp yine de çıldırmıyorlarsa; gerçekten kral insan olmalılar. Hdp'yi kapatmayan ve destekleyen Chp dahil kim varsa Allah belasını versin! Ayrıca Anayasa görüşmelerinin yapıldığı çözüm garabeti zamanında "400'ü verin, bu iş bitsin" diyen Bop'çu, yanlış anlaşılmıştı. Herif Hdp ile birlikte 400'e ulaşmak istemişti. Allah yüzümüze baktı ve 375'te kaldılar. Eğer salt çoğunluğu geçselerdi; ne ortaklık bozulur ne de Türk adı kalırdı geriye. Allah siyasal islamcılara fırsat vermesin! Ülkeyi satar, sonra da "cuhape cuhape" diye öterler.
Dede bi' iptir git ya! Abdestini al, namazını kıl, Receb'ine tapın, kıllığına devam et sen! Dincisin sen, dindar değil. Dindarlar baş tacı, dinciler yalancı hacı...
sözlüğün çalar saati.
görsel
Sadri Ağabeyimiz gibi ben de cem-i cümlenize selam ederim. Hayırlı ve mutlu günleriniz olsun! Şu fanide üç nefes ya alıyor ya almıyoruz; bari sevdikleriniz de mutluca yanınızda dursun! Allah büyüktür.
Sadri Ağabeyimiz gibi ben de cem-i cümlenize selam ederim. Hayırlı ve mutlu günleriniz olsun! Şu fanide üç nefes ya alıyor ya almıyoruz; bari sevdikleriniz de mutluca yanınızda dursun! Allah büyüktür.
Bizde yanlış olmaz! Allah kahretsin! Hiç yanlış yapmıyorum. Bir insan hiç mi yanlış yapmaz? Demek ki olabiliyor. Kendimden biliyorum :-).
Din bezirganlarına düşman yazar arkadaşımız.Fenerbahçeli olması kimseyi ilgilendirmez ki ben de Beşiktaşlıyım.
galatasaraylı olmama rağmen sempatik bulduğum yazar.
Dedeye cevaben;
Fenerli'yim, evet.
Partizanlık yapmam, Tayyip'e tapmam.
islam ve müslüman aşığıyım.
Boş atıp dolu tutmam.
Doğrudur kelamımız.
Sırrımıza ermez sizin jöle aklınız.
Hak yolu bırakıp da şirke sapmam.
Ben arı duru konuşurum,
Yalancı riyakarları hiç takmam.
Fenerli'yim, evet.
Partizanlık yapmam, Tayyip'e tapmam.
islam ve müslüman aşığıyım.
Boş atıp dolu tutmam.
Doğrudur kelamımız.
Sırrımıza ermez sizin jöle aklınız.
Hak yolu bırakıp da şirke sapmam.
Ben arı duru konuşurum,
Yalancı riyakarları hiç takmam.
iskir mi? Ne iskiri; kanalizasyon borusuuu... Yok, öyle değildi.
Bir kitabın kapağını açmadan içeriği anlaşılamaz. Hoş, bu da yetmez. Okumak, anlamak gerekir. Yaşamın da kapağı açılmış, içindeyiz; ama gelin görün ki, hep kenar mahalle hikayesi kahramanları gibi kalmışız mahalle kenarlarında. Anlayabilene aşkolsun! Ne yolunu bizim için değiştiren var korkusundan, ne de bizi korkutacak kimse kaldı yoluna çıkmak istemeyeceğimiz. Görüp görebileceğimiz neler var daha, bilinmez. Tek bildiğim bi' ... geçti gitti bu dünyanın kenarından diyecekler. Emin olabilirsiniz.
Huzursuz Zengin'e saygı duyarım. Bende yanlış olmaz.
Hayat için çok genç, Türkiye için çok geçim :-).
beni neden oylamadın.
Bu da bizden. Uyumuyor.
Ceddin deden
Neslin baban..
Mehter marşı dizelerini hatırlatan yazardır.
Neslin baban..
Mehter marşı dizelerini hatırlatan yazardır.
Gündemdeki Haberler
Güncel Önemli Başlıklar