bugün
- 0 0 7 sözlüğün en büyük değeridir18
- aydın'da intihar eden genç anne18
- müslümanlar nasıl galip gelecek24
- kızlar penise mi paraya mı bakar sorunsalı16
- cuckold13
- true ile barışmak için muzlu pudingini uzatmak17
- eğer ben varsam tanrı da vardır15
- pandela'nın kudurması8
- hesabı nasıl sileceğiz12
- bokun içinde yüzerim ama chp den vazgeçmem9
- iran ile israil arasında ateşkes imzalanması20
- kimsenin inanmayacağı birşey söyle14
- barbar kral'ın pasif olması10
- barbar kral'ın gay olması9
- alkol bağımlılığı9
- akp ve chp birleşse24
- çocukken oynadığımız pc oyunları18
- bahar candan ile dilan polat'ın helva videosu10
- israil11
- allah53
- küçük pipili zengin vs büyük pipili fakir erkek10
- 24 haziran 2025 adana saimbeyli depremi8
- türkiye17
- tanrı varsa beni şu anda öldürsün33
- hz muhammed10
- hazreti muhammed11
- ev22
- iran'ın israil'in amına koyması13
- muzlu puding sevmek20
- 2025 iran israil çatışmaları11
- düşün ki o bunu okuyor13
- bimdeki daphne muzlu puding kıtlığı16
- kızların açık giyinmesinin amacı26
- sevgilinin spora gitmesi11
- ortaçağ da doğsaydınız statünüz ne olurdu25
- iran'ın katar'ı vurma ihtimali11
- mesai bitti görüşürüz10
- ulu sözlükteki libidosu yüksek kadın eksikliği24
- en hamarat sözlük kızı17
- birleşmiş milletler8
- hayber füzesi9
- yaz günü takım elbise giymek9
- pernado9
- donald trump17
- amerika birleşik devletleri14
- abd15
- iran18
- araba9
- arkadaşlar sizce bu gömlek nasıl14
- 22 haziran 2025 abd uçakları iran'ı vurdu29
Beni mutsuz edecek şeylerin daha az aklıma gelmesi. Ya da artık fazla kafaya takmamam. Aslında bu bir mutluluk değil ama mutsuz olmamak da bir mutluluk değil midir sözlük?
uzun zamandır kızımla baş başa zaman geçirmemiştik...nerdeyse 24 saattir sadece o ve ben... çok güzel çok...
Pazartesinin gelişidir. Çünkü Gündüz nöbeti bitti, gelsin 2 hafta gece nöbeti.
Bugünkü mutluluk sebebim, yalnız kalmak. Yalnız kalıp kendimi dinlediğim için çok mutluyum. insanların gönlünü eğlemek zorunda olmadığımı anladığım için. Herkesin yanında olmak zorunda olmadığımı anladığım için.
görsel
Bir velim bunu gönderdi 5 ekim dünya öğretmenler günüymüş. Eridikk.
Bir velim bunu gönderdi 5 ekim dünya öğretmenler günüymüş. Eridikk.
çok yol yaptım lan. bir sürü güzel şey dinledim. deli gibi gün batımını izledim. enfesti be.
https://www.youtube.com/w...h?v=OYL5Rl9uIRE&t=10s
yazarların bugunku mutluluk sebebi:
bugun niyetliyim. en son 2015 te oruc tutmustum. icimden geldi.. kalp.
bu kutsal ayda tum inanan, inanmayan, her inanctan insanı kucakladıgımız, yargılamak icin degil anlamak icin baktıgımız, allah ne verdiye aşımızı paylastıgımız, zor durumdakine hep yardım ettigimiz, kalbimizin pespembe iyilik dolu oldugu, dunyada barıs vatanımda barıs dolu, sevgi dolu, huzur dolu, mutluluk dolu, ask dolu, anlayıs dolu, ıhlamur kokulu, hevesli, umutlu, dirayetli, guclu, dostluk dolu, cok sevmeli sevilmeli, cok konusmalı gulusmeli huzunlu gunlerde de omuz olmalı, dunyayı daha da guzellestirdigimiz, her kesimden her etnisiteden her cinsiyetten her inanctan insanı sevgiyle kucakladıgımız gunler diliyorum hepimize..
yazarların bugunku mutluluk sebebi:
bugun niyetliyim. en son 2015 te oruc tutmustum. icimden geldi.. kalp.
bu kutsal ayda tum inanan, inanmayan, her inanctan insanı kucakladıgımız, yargılamak icin degil anlamak icin baktıgımız, allah ne verdiye aşımızı paylastıgımız, zor durumdakine hep yardım ettigimiz, kalbimizin pespembe iyilik dolu oldugu, dunyada barıs vatanımda barıs dolu, sevgi dolu, huzur dolu, mutluluk dolu, ask dolu, anlayıs dolu, ıhlamur kokulu, hevesli, umutlu, dirayetli, guclu, dostluk dolu, cok sevmeli sevilmeli, cok konusmalı gulusmeli huzunlu gunlerde de omuz olmalı, dunyayı daha da guzellestirdigimiz, her kesimden her etnisiteden her cinsiyetten her inanctan insanı sevgiyle kucakladıgımız gunler diliyorum hepimize..
caddebostan'da denize girmek, cimer'in bir soruma cevap vermesi, tanıdığım bir abinin instagram'da bugün beni takip etmesi, gocu abiyle takipleşmek, gezmek, sıcak çikolata içmek.
bugünkü mutsuzluk sebebine girilen 16 entry'den sonra buradaki tek entry...
Sözlük, içler acısı.
Sözlük, içler acısı.
demli çay eşliğinde sözlükte takılmak.
güzel bir doktor hanfendiyle tanıştım. lovebombing yapıyoruz karşılıklı.
Yürüyüş yapmak, antalya'ya gitmemin iyi gelmesi, kendimi iyi hissetmek.
Bugün annemle alışverişe çıkmıştık. Sonra annem adres sormak için taç satan bir genci durdu (portakal çiçeği festivali için çiçekten taçlar satıyordu) çocuk anneme cevap vermeden elindeki beyaz bir tacı saçıma taktı
Annemle o kadar şaşırdık ki normalde annemin böyle bir davranış karşısında çocuğu mahvetmesi lazımdı kpwkdodjdowk ama çocuk çok sempatikti..
Normalde festivallerden nefret ederim ve portakal çiçeği taçlarını da çok saçma buluyordum ama bugün çok mutlu oldum sonra taçlarla çok ponçik fotiler çekildimmm.
Annemle o kadar şaşırdık ki normalde annemin böyle bir davranış karşısında çocuğu mahvetmesi lazımdı kpwkdodjdowk ama çocuk çok sempatikti..
Normalde festivallerden nefret ederim ve portakal çiçeği taçlarını da çok saçma buluyordum ama bugün çok mutlu oldum sonra taçlarla çok ponçik fotiler çekildimmm.
az sonra dev gibi bir domino's xlargeı tek başıma gömeceğim. mutlu olmak için yeter de artar.
katılım emeklilik bes sistemindeki fonlarım epey yükselmiş.
Tıbbi nane kolonyası bulmam. Beni o kadar mutlu etti ki anlatamam.
Küçük bir çocuğu mutlu etmek. Başını okşayıp gülümsemek, karşılıklı tebessüm etmek.
kalbimde hala atıyor sözlük.
kedim ona attığım topu bana defalarca geri getirdi. turuncu köpeğim benim.
Günün yavaş yavaş bitmiş olması.
Nişantaşı'na gitmek, iyi olmak.
Sağlıklı bir şekilde nefes alıp vermek, sağlıklı olduğumu düşünüp tebessüm ediyorum.
her gün bize verilmiş bir armağandır.
rutinimin içinde yaşıyorum.
Seviliyorum.
görsel
görsel
güncel Önemli Başlıklar