bugün

entry'ler (287)

çocukları mutlu etmek

Çok çok kolaydır. Bugün bir kız bir erkek öğrencim için ufak bir hediye alıp sınıfa gittim. Beni üzmeyeninize, uslu durana bugün hediyem var dedim.
Bir kız öğrenci kazandı günün sonunda. Bir çift ponponlu toka almıştım. Görünce bir sevindi bir sevindi. Sarılmaya başladı. Canlarım benim.

40 kişiler çıldırtıyorlar genelde ama böyle güzel anlar da yaşıyoruz. Swh.

aşk acısı

Başta çok büyük bir şey gibi geliyor sonra bir zamanlar bunu önemli gördüğünüz için kendinize saydırıyorsunuz.

Hayat devam ediyor ve “ben sensiz ne yaparım?” diye bir şey yok.

kahkaha atmak

Yaş aldıkça sayısı azalıyor ben bunu fark ettim.

önceki senelerde daha çok kahkaha atardım. Lisede filan kahkaha atmaktan hocalardan fena bakışlar geliyordu.
Şimdiyse sayılı, en son ne zaman çok komik bir şey oldu da içten bir kahkaha atarak güldüm hatırlamıyorum.

birden fazla arkadaş ortamına sahip olmak

Lise, üniversite hayatı yaşamış kişilerde gayet doğal olan durum. Yaşadığı şehirde ayrı bir grubu vardır, çalıştığı şehir başkaysa orada yeni arkadaşlar edinir. Her biri ayrı bir dünyadır bir bakıma. Önemli olan gerçekten kafa dengi ve halden anlayan insanlara denk gelebilmek. Yoksa hep tantana bunlar.

lacoste

Sneakerlarını beğendim. Bir tane alıp kendimi şımartmak istediğim marka.

sigara

Bu aralar bastıramadığım bir sigara içme isteği var bende. Üniversitede içerdik 2 senedir bıraktım çok nadir birinden otlanırsam içerim.
canım çekiyor, kahveyle iyi gider bi’ winston.

yazarların en son gördüğü ünlüler

Sinem kobal ve şarkıcı cezaydı.
Bide şu adriana lima’nın eski sevgilisi metin hara’yı görmüştük vapurda. Daha yakışıklı normalde.

muz

Marketlerde fiyatlar iyice uçmuş. ilaçlı kanser olarak görüyorum marketteki meyveleri, pazarda daha doğal ve uygun gibi.

en sık girdiğiniz internet sitesi

trendyol..

sözlükte tehdit edilmek

En fazla ne yapabilirsin ki de geç.

yazarların hayır diyemedikleri yemekler

Mantı.
Kuru fasulye-pilav. Yurttayken kuru çıktığında arkadaş dışarıda yerdi beni de çağırırdı. Hayır hayır kurumla beni baş başa bırak derdim.

45 kilo olup ay sonra kilo alıyorum diyen kız

Bu benim. Bir kilo aldım artık 45 değilim vermem lazım. Swh.
Ortamların gıcık tipiyim.

yeni gelen yazara kimsenin hoş geldin dememesi

Daha önce dedikleri için olabilir. Aynı kişiler değişik hesaplar açıp duruyor bence.
insanlar yeni kişi enerjisi alamıyor, net.

iş hayatında başarılı olmanın sırları

Üslerimiz ne derse he tamam modunda olmak.
Çünkü biz ne dersek diyelim kabul ettikleri bir vizyon var onun dışındakini görmüyorlar.
Bir de toplantılarda susmak. Yani başka bir zaman git amirine her şeyi konuş anlat ama toplulukta bunu yapmamanın, bir tavsiyede bulunmayıp sadece dinlemenin daha rahat olduğuna vardım..

sözlük kızlarının fotoğrafları

görsel

sözlük yazarlarının söylemek istedikleri

Bazı userlar silik yeyip yeniden yeni bi’ nick alıp aynı kişilere yazıyorlar gibi bir his var bu sitede.

sözlük kızlarının marifetleri

görsel

Üstü hafif yanık poğaça ama tadı güzel ve yumoş olmuşlar. ilkin kusuru olmaz. *

evde kısa kolla gezmek

Çok üşüyen biri olarak böyle gezemezken bu sene taşındığım canım evimde petekleri minimumda yaktığım halde fellik fellik kısa kolla gezebiliyorum. Ara kat güzelliği>>

psikolojinizi nasıl destekliyorsunuz

Şöyle bir yumoşla, dikiş dikerek, yemek yapıp kitap okuyarak. Bu sırt ağrılarım geçince de spora başlayarak olacak.

görsel

hayattaki en belirgin takıntılarınız

Eşyaların ayarladığımdan başka şekilde durması bana batıyor.