bugün
- muharrem ince33
- atatürkün göktürk yerine roma alfabesini diretmesi13
- erdoğan'ın diploması yok56
- sinan oğan21
- chp liler kimin torunları sorunları14
- anın görüntüsü15
- türk fesi yerine ingiliz şapkası taktırmak10
- küçük yaşlardan itibaren aşılanan militarizm9
- hastası olunan sözler16
- erdoğan'ın sınıf arkadaşlarından genç olması8
- türkçüyüm oyum muharrem ince ye15
- 24 mart 2023 yrp cumhur ittifakına katılması21
- tipik çomar davranışları10
- frank lucas'ın çaylak olması13
- nihat hatipoğlu na sorulan sorular9
- ak parti döneminde tl çok değer kaybetmedi9
- arapların türkleri sevmemesi10
- karım başka erkekler ile yatabilir15
- bale dünyanın en saçma sporudur19
- allah çelişkili kitap gönderir mi22
- insanlar neden tarikatlara giriyor24
- uyuşturucu vs uyarıcı9
- ramazanda içenlerin ahirette vereceği hesap23
- şeyma subaşı9
- togg19
- gelecekte beklenen icadlar24
- sözlük yazarlarının nude fotoğrafları31
- sahurdayız uludağ sözlük50
- kemal kılıçdaroğlu13
- yavuz ağıralioğlu24
- şaka maka zall'ın yakışıklı olması26
- kanal tedavimin röntgen görüntüsü12
- karım başka erkekler ile flört edebilir9
- üstteki yazar hakkındaki varsayımlarınız26
- madem ermenisin herkese vermelisin9
- zafer partisine oy verecek yazarlar8
- sözlüğün ölmüş olması14
- 22 mart 2023 cb adayları imza kampanyası23
- habakkuk18
- 15 temmuz 2016 darbe girişimi19
- türkiye isviçre gibi olursa sıkıntıdan patlarız11
- manyak olmaya karar verdim16
- en düşük emekli maaşı 7500 oldu24
- lidyanetyyaaa15
- güne bir karikatür bırak10
- nihat hatipoğlu'na sorulan zor soru22
- gavs neden dua edip doları düşürmüyor10
- leon filmi pedofili içerikli mi8
- tatlısesin kafasına keleş mermisi yiyip ölmemesi17
- özerklik türkiye'yi güçlendirecek8

entry'ler (287)
Çok çok kolaydır. Bugün bir kız bir erkek öğrencim için ufak bir hediye alıp sınıfa gittim. Beni üzmeyeninize, uslu durana bugün hediyem var dedim.
Bir kız öğrenci kazandı günün sonunda. Bir çift ponponlu toka almıştım. Görünce bir sevindi bir sevindi. Sarılmaya başladı. Canlarım benim.
40 kişiler çıldırtıyorlar genelde ama böyle güzel anlar da yaşıyoruz. Swh.
Bir kız öğrenci kazandı günün sonunda. Bir çift ponponlu toka almıştım. Görünce bir sevindi bir sevindi. Sarılmaya başladı. Canlarım benim.
40 kişiler çıldırtıyorlar genelde ama böyle güzel anlar da yaşıyoruz. Swh.
Başta çok büyük bir şey gibi geliyor sonra bir zamanlar bunu önemli gördüğünüz için kendinize saydırıyorsunuz.
Hayat devam ediyor ve “ben sensiz ne yaparım?” diye bir şey yok.
Hayat devam ediyor ve “ben sensiz ne yaparım?” diye bir şey yok.
Yaş aldıkça sayısı azalıyor ben bunu fark ettim.
önceki senelerde daha çok kahkaha atardım. Lisede filan kahkaha atmaktan hocalardan fena bakışlar geliyordu.
Şimdiyse sayılı, en son ne zaman çok komik bir şey oldu da içten bir kahkaha atarak güldüm hatırlamıyorum.
önceki senelerde daha çok kahkaha atardım. Lisede filan kahkaha atmaktan hocalardan fena bakışlar geliyordu.
Şimdiyse sayılı, en son ne zaman çok komik bir şey oldu da içten bir kahkaha atarak güldüm hatırlamıyorum.
Lise, üniversite hayatı yaşamış kişilerde gayet doğal olan durum. Yaşadığı şehirde ayrı bir grubu vardır, çalıştığı şehir başkaysa orada yeni arkadaşlar edinir. Her biri ayrı bir dünyadır bir bakıma. Önemli olan gerçekten kafa dengi ve halden anlayan insanlara denk gelebilmek. Yoksa hep tantana bunlar.
Sneakerlarını beğendim. Bir tane alıp kendimi şımartmak istediğim marka.
Bu aralar bastıramadığım bir sigara içme isteği var bende. Üniversitede içerdik 2 senedir bıraktım çok nadir birinden otlanırsam içerim.
canım çekiyor, kahveyle iyi gider bi’ winston.
canım çekiyor, kahveyle iyi gider bi’ winston.
Sinem kobal ve şarkıcı cezaydı.
Bide şu adriana lima’nın eski sevgilisi metin hara’yı görmüştük vapurda. Daha yakışıklı normalde.
Bide şu adriana lima’nın eski sevgilisi metin hara’yı görmüştük vapurda. Daha yakışıklı normalde.
Marketlerde fiyatlar iyice uçmuş. ilaçlı kanser olarak görüyorum marketteki meyveleri, pazarda daha doğal ve uygun gibi.
trendyol..
En fazla ne yapabilirsin ki de geç.
Mantı.
Kuru fasulye-pilav. Yurttayken kuru çıktığında arkadaş dışarıda yerdi beni de çağırırdı. Hayır hayır kurumla beni baş başa bırak derdim.
Kuru fasulye-pilav. Yurttayken kuru çıktığında arkadaş dışarıda yerdi beni de çağırırdı. Hayır hayır kurumla beni baş başa bırak derdim.
Bu benim. Bir kilo aldım artık 45 değilim vermem lazım. Swh.
Ortamların gıcık tipiyim.
Ortamların gıcık tipiyim.
Daha önce dedikleri için olabilir. Aynı kişiler değişik hesaplar açıp duruyor bence.
insanlar yeni kişi enerjisi alamıyor, net.
insanlar yeni kişi enerjisi alamıyor, net.
Üslerimiz ne derse he tamam modunda olmak.
Çünkü biz ne dersek diyelim kabul ettikleri bir vizyon var onun dışındakini görmüyorlar.
Bir de toplantılarda susmak. Yani başka bir zaman git amirine her şeyi konuş anlat ama toplulukta bunu yapmamanın, bir tavsiyede bulunmayıp sadece dinlemenin daha rahat olduğuna vardım..
Çünkü biz ne dersek diyelim kabul ettikleri bir vizyon var onun dışındakini görmüyorlar.
Bir de toplantılarda susmak. Yani başka bir zaman git amirine her şeyi konuş anlat ama toplulukta bunu yapmamanın, bir tavsiyede bulunmayıp sadece dinlemenin daha rahat olduğuna vardım..
Bazı userlar silik yeyip yeniden yeni bi’ nick alıp aynı kişilere yazıyorlar gibi bir his var bu sitede.
Çok üşüyen biri olarak böyle gezemezken bu sene taşındığım canım evimde petekleri minimumda yaktığım halde fellik fellik kısa kolla gezebiliyorum. Ara kat güzelliği>>
Şöyle bir yumoşla, dikiş dikerek, yemek yapıp kitap okuyarak. Bu sırt ağrılarım geçince de spora başlayarak olacak.
görsel
görsel
Eşyaların ayarladığımdan başka şekilde durması bana batıyor.