bugün

entry'ler (1669)

nasılsınız

biraz kızıl biraz maviyiz. oğlumuz ne iş yapar?

klavyenizde ben aslında yazdıktan sonra ne çıkıyor

ben aslında çok da dolu olmamasına rağmen kendimi sıkıştıracak bir lokasyon buldum.

erkeklerin evlenmekten korkması

i am afraid of evlenmek gibi. işledik bunları.

neden uludağ sözlük

kaplumbağa deden sözlük.

düşünmek hakkında düşünmek

loopa girmektir. nefes almayı düşününce nefesin tekler, yutkunmayı düşününce yutkunamazsın, yürümeyi düşününce ayakların birbirine dolanır ama düşünmeyi düşününce daha çok düşünürsün.

garsona kötü davranan insan

piçtir, piç oğlu piçtir.

tek başına uzun yol gitmek

dünyadaki en güzel ve özgür hissettiren eylemlerden biridir özellikle arabayı kullanıyorsan.

ona bir cümle bırak

iyi gibiyim.

genç olmanın en güzel yanı

genç olunca çakı gibi olursunuz. sizi gören der ki vay canına amma da genç bir insan. işte böylece hiçbir şey için uğraşmadan etrafa havanızı da atmış olursunuz. harikadır. dinç olursunuz. koşabilirsiniz. hasta olsanız hemen iyileşirsiniz. uykusuz kalınca hemen vefat etmezsiniz. süper bir şeydir genç olmak. gıcır gıcır parlarsınız.

ilgi manyağı

olmayanı görünce öpüp de başıma koyasım geliyor ama öpme aşamasında bile bir kapris bir kapris ki sormayın.

gitme diye yalvarmak

5 yaşında değilseniz anlamı olmayan hededir.

amigo kızı olan sözlük kızları

kızım da yok oğlum da.

artık şaşırmıyorum

baktığında tonlar vardır üzerinde ama isme gelince bir paradır. bir tek şeyin yanına çarpı 1000 yazmaktır. nihayetinde listedeki saçmalık tektir ve birdir. böylece artık şaşırmaz insan, onlar hep ben tektir.

mutluluğun fark edilmemesi

hişt pişt, hoşt moşt, zırt pırt, hop hop.

bir insanı sevmek

çok tuhaf bir his. ulan banane diyemiyorsun. demek de istemiyorsun. dememeyi garipsiyorsun. elin insanı tek insanın oluyor ama el hala el. favori karakter olarak oyuna katılıyor. aşırı değişik bir şey. hiç çözemiyorum.

düşün ki o bunu okuyor

bil ki seni seviyorum. biliyorsun ki bu böyle. bilmediklerini boş ver, onları keşke ben de bilmesem.

gün gelecek dün olacak

başlığı okuyunca üzüldüm. öyle olacak gerçekten. bazen iyi ki bazen de keşke ama öyle olacak gerçekten.

anın görüntüsü

görsel

ne olacak şimdi bunlar?

mutsuz olalım

(bkz: allah korusun)

üstteki yazarın mesleğini tahmin et

insan kaçakçısı.
© copyright 2005 - 2026