bugün
- anın görüntüsü15
- tebriz'i vurmak bizi vurmaktır27
- israil'i türklere dost sanmak13
- iran kağıttan kaplandır23
- 13 haziran 2025 iran'ın israil'e saldırması15
- baklava abartılmış balon bir tatlıdır9
- osimhen liverpool pendik gs11
- neydi o şarkının adı yaa21
- hangi sözlük kızı daha güzel22
- en son ne yediniz11
- düşün ki o bunu okuyor14
- 13 haziran 2025 israil'in iran'a saldırması44
- iranın ırzına geçilmiş8
- akp döneminde israil'in coşması13
- allah8
- allah neden israili durdurmuyor8
- true yu neden evlendiremiyoruz15
- kendisini taciz eden adama gününü gösteren kadın9
- işe evden yemek götürmek20
- ay tırnağım kırıldı diyen erkek13
- en son neye şaşırdınız10
- pizzanın 500 tl olması saçmalığı12
- taylanda giden erkek9
- sakız adasında sakızlı muhallebi yemek19
- kürdün en büyük dostu türk tür23
- bahçeli demek binlerce yıllık devlet aklı demektir25
- yemek yerken izlemelik şeyler9
- 11 haziran 2025 ortadoğu daki hareketlilik19
- leroy sane28
- galatasaray8
- baba olmak12
- sözlükte emek vermek10
- suya fahiş zam9
- daha güzeliyle tanışınca önceki kadını unutmak13
- erkek erkeğe 69 yapmak8
- şeriat9
- sudekiray8
- ellerim yorulsun stemiyorum19
- çocuğunun ciğerinden et yesin de iyileşemesin11
- gençler evlenmek değil dünya'yı gezmek istiyor11
- sözlük erkeklerinin bugünkü kombinleri10
- bu gömlek ne renk9
- türkiye'de akıl verme kültürü14
- seks sırasında arabanın kaportasının göçmesi9
- gaziosmanpaşa belediyesi'nin akp'ye geçmesi13
- yeni akit'in ferdi zeyrek karikatürü9
- 2 yıllık bölümü 4 yılda bitirmek8

entry'ler (65)
“Herkes, her şey senin olsun bir beni yasakla,
tek beni yasakla.”
tek beni yasakla.”
Ben hiç o döngüden çıkamadım herhalde. Geliyorum gidiyorum aynı terane. Bazı şeyleri hemen aşmak istiyorum. Artık çok sıkıldım.
Yalnızca geç uyanırsam hissedeceğim şey. Onun dışında aklıma gelmez. Bu denli, çocukluk yıllarımdan bu yana erken uyanmayı alışkanlık hâline getirmiş olabilirim.
Coğrafyamızda yalnızca bir günün bile normal geçmediğini gösteren yeni olay. Adamlar bu coğrafyayı hakimiyeti altına almaya ant içmiş.
Şu ara üzüldüğüm bir şey yok sanırım. Yani umarım olmaz ama bazen içsel muhakememde kendime şunu söylerim: “bunun için mi?” O zaman uzaklaşırım o hissiyatlardan. işe yarayan bir şey.
Sevdiğim yiyeceklerden. Yumurta akı ile hindistan cevizini birlikte bulayıp top yapın, ardından pişmemiş kek harcının tam ortasına bu toplardan koyun. Keki o şekilde pişirin, şahane oluyor.
- burcun nedir?
+ yay
- ay gerçekten mi? kesin flörtözsün.
+ ?
+ yay
- ay gerçekten mi? kesin flörtözsün.
+ ?
Ortası yok bu şehrin. Seveni ya çok seviyor ya da hiç sevmiyor. Ben çok seviyorum mesela. Ha şunu da isterdim, böylesine romantik bulduğum o nehrin kıyısında sevdiğimin elini tutmak isterdim. Ne zaman şehirden geçen o ünlü nehrin (seine) etrafında yürüyüş yapsam bu hayali kurardım.
Romantik olmayan yerleri de çok fazladır paris’in. Lakin öyle büyüleyici atmosfere de sahip ki bunu unutturuyor anında.
Romantik olmayan yerleri de çok fazladır paris’in. Lakin öyle büyüleyici atmosfere de sahip ki bunu unutturuyor anında.
Bu yazın şarkısı. Hatta tam yaz şarkısı.
O kadar yorgunum ki… hem zihnim hem bedenim. tarifi yok herhalde, dinlenmek istiyorum. O da pek mümkün değil gibi bu ara. Hayatın giden akışına bazen kapılırken bir şeyleri de unutuyor gibiyim. Kafam allak bullak. Keşke kimsenin olmadığı bir dağ başında sessizce tek başıma kalsam. Ha belki sevdiğim insan da yanımda olsun isterdim lakin o da zaten imkânsız.
insanlığın yaşadığı o Hayal kırıklığının ilk rotası.
Herkesin her şeye inanılmaz derecede aceleci olması. Sıra beklediği zaman inanılmaz şekilde gerilmesi ve “ya dışarıda işim vardı ama” falan diyerek başkasının sırasını almaktan çekinmemesi olabilir. Çoğu türk insanı, beklemeyi sevmiyor. Gözlemlerime göre beş-altı yaşlarındaki çocuklar bile böyle. Bilimsel yanıyla incelemeye değer.
Anlatacak hiçbir şeyim kalmadı. Genel anlamda neye mecalim var ki diye de düşünüyorum. Kalemim kelamsız, ellerim buz gibi… gönlüm kırık, kalbim tükenmiş, bunca soğukluğa rağmen içim yanıyor. Çok yorgunum. kalbimdeki yumruğu yine ben kendime vurdum, biliyorum. Hep ben yaptım, sanırım kendimi hep suçladım bu ara. Keşke azıcık kalpsiz biri olabilseydim. Anlatsam ne faydası var hem? Belki dört duvara anlatırdım.
Olsun, diyorum. Yollar var. Araba kullanmayı, yolculuk yapmayı çok seviyorum.
iş dışında oturup hiçbir şey için kullanmadım. Fakat insanlar bununla dertleşiyormuş falan, ne hâller. Swh
Oğlum nasıl insansınız hakikaten ya. Zaten insan olma sebebimiz de bu değil mi? Bizi hayvanlardan ayıran nokta hani, hey allah’ım. Neyse.
Şu şarkının adına dair bir diğer anım ise lisedeyken bindiğim otobüsün numarası olması. 505’i beklerken derin düşüncelere dalardım. Swh
Çok sevdiğim indie gruplardan.
Kuş cıvıltıları eşliğinde uyandığım bu sabah kulağımda (bkz: 505) çaldı. Hüzünlü ama nasıl olduysa ben de bilemiyorum.
Kuş cıvıltıları eşliğinde uyandığım bu sabah kulağımda (bkz: 505) çaldı. Hüzünlü ama nasıl olduysa ben de bilemiyorum.
Yazık gerçekten. israil’in, insani yardıma da böylesine engel olması mide bulandırıcı. Savaş suçundan fazlası. Kimyasal sıvı nedir ya?
Korkmamak demek değildir. Fakat korkulara rağmen adımlarını atmayı sürdürmektir.
Ben de Korktum ama duygularımı bir şekilde söyledim de. Aslında sonrasında pişman olmuştum. Emin değilim. Varsın, arkadaş olarak bile istenmeyeceksem böyle istenmeyeyim. Birini çıkar gözetmeksizin sevmekten başka bir şey yapmadığımı düşündüm. Neyse işte Sağlık olsun.
Ben de Korktum ama duygularımı bir şekilde söyledim de. Aslında sonrasında pişman olmuştum. Emin değilim. Varsın, arkadaş olarak bile istenmeyeceksem böyle istenmeyeyim. Birini çıkar gözetmeksizin sevmekten başka bir şey yapmadığımı düşündüm. Neyse işte Sağlık olsun.