bugün
- kızlar acilen konuşmamız gerek19
- bir kızı meyveli sodaya alıştırmak4
- iç gıcıklayıcı bir şey söyle7
- tarih tekerrür eder mi6
- aykolik'in her gün mastürbasyon yapması26
- sözlük erkeklerinin göğüsleri10
- mastürbasyon yapmayı unutmayın5
- kaslı serseri mi göbekli iş adamı mı6
- aykolik 31 çekmeyi nerden öğrendi sorunsalı11
- herkese garip size normal gelen şeyler16
- haftanın gammazları listesi25
- yiyip yiyip kilo almamak4
- ahmet mümtaz taylan3
- zeki insanlar5
- şükredilecek şeyler4
- bin milyon2
- ülkemde başı açık kadın görmek istemiyorum4
- farklı bakış açıları3
- sözlükte elit zevkleri olan insan olmaması24
- anın görüntüsü21
- ben sözlüğü ciddiye almıyorum karizması11
- hangi sözlük kızının sağ koltuğuna oturursunuz9
- seyir terasının parmaklıklarına yaslanmak5
- beyaz ekmek3
- sözlük erkeklerinin sütyen bedenleri3
- yüksekten düşen karınca3
- meme arasının terlemesi4
- memesinin altına mendil koyan sözlük erkeği3
- süleymancılar6
- damarsız tüysüz manisa yaprağı6
- chp başa gelirse demirtaş serbest kalır4
- balıkesir de orman yangını3
- beyin ameliyatından çıkmak7
- sözlük kadınları üzerine süper tespitler4
- osimhen lukaku vlahovic salah3
- gilded lily ve aykolik birlikteliği2
- mekke anlaşması23
- dusan vlahovic8
- 12 ağustos 2026 psg aston villa maçı3
- fransız yazarlar2
- ispartalı kızların gül kokması8
- almanya da pazar günleri dükkanlar açık olsun6
- iha yaptı siha yaptı7
- mehdinin bir anda gelecek olması11
- gammaz olup kimseyi gammazlamamak8
- sağ koltukta bacağını elleten erkek7
- 2045 yılında ucan arabalar olacak mı sorunsalı8
- sevgilin kezonun suyundan içmek3
- düğünde yemek yiyen davetliden para isteyen damat7
- sevgiliye topuk taşı hediye etmek2
ikisinin de Yeri ayrıdır. birini daha çok seversin. Mesela marmaris.
Marmaris hayatım boyu gördüğüm en temiz tatil kenti. Bodrum'un durumu ortada. Para mevzuları da alakasız.
(bkz: fethiye) daha güzeldir diğer ikisi gibi değil ayrıca memleketimdir.
yaşasın ören.
Marmaris'e gitmedim ama Fethiye alır.
(bkz: ölüdeniz)
(bkz: kelebekler vadisi)
(bkz: saklıkent)
(bkz: babadağ)
(bkz: ölüdeniz)
(bkz: kelebekler vadisi)
(bkz: saklıkent)
(bkz: babadağ)
Bodrum eğlence yeri, Marmaris de dinlence yeri.
Bodrumun sikişi Marmaris in tabiatı.
ikiside de akp belediye kazanamaz kesinlikle.
iki ilçeyede çocukluğumdan beri gidip yaşadım. iki zıt yöndeler lakin deniz için Marmaris, yaşamak için bodrum derim. Hoş eski tadları asla yok tabi ki.
Bozburun, Armutalan diyorum.
fethiye alır.
altınoluk'un gözünü seveyim.
ikisi de bir Fethiye etmez.
ikisinin de guzelligi eskide kaldi.
ikisi de güzeldir herhalde. tatil yerleri.
Bodrum california,marmaris miami.
ikiside güzeldir herhalde tatil yapmak için.
Kuşadası.
Bodrum biraz kafa dinlemek, yani biraz emekli isi, marmaris ise biraz daha eğlence ağırlıkli. sanirim marmaris barlar sokağı dünyadaki sayılı barlar sokağı listesindeydi. Çünkü her kesme hitap eden bir mekan bulanabiliyordu. Bu bahsettiğim tabi 20 sene öncesi falan.
marmaris gibi bir efsane varken kıçı kırık bodrum işine baksın kardeşim.
ikisinde de binbinle gezmesi güzeldir. ancak ben marmaris'i daha çok seviyorum. bodrum'a göre biraz daha sakin. bodrum eğlence marmaris kafa dinleme yeri gibi.
bodrum'da bir lahmacun 300 lira, marmaris'te 70 lira.
bodrum biraz daha yabancı turistlere ve zenginlere hitap ettiği için birçok yerde fiyatlar uçuktur.
marmaris de doğal güzelliğiyle bodrum'dan daha da iyi denilebilecek niteliktedir.
bodrum'da 2 günlük otel parasına marmaris'te 1 hafta krallar gibi tatil yapabilirsiniz. hem yeme içme vs daha uygun hemde mekanlar.
not: marmaris'e yolunuz düşerse felix'e uğramadan dönmeyin, konseptiyle marmaris'in en güzel ve fresh yerlerinden biridir.
bodrum biraz daha yabancı turistlere ve zenginlere hitap ettiği için birçok yerde fiyatlar uçuktur.
marmaris de doğal güzelliğiyle bodrum'dan daha da iyi denilebilecek niteliktedir.
bodrum'da 2 günlük otel parasına marmaris'te 1 hafta krallar gibi tatil yapabilirsiniz. hem yeme içme vs daha uygun hemde mekanlar.
not: marmaris'e yolunuz düşerse felix'e uğramadan dönmeyin, konseptiyle marmaris'in en güzel ve fresh yerlerinden biridir.
Bodrum ciddi bir mafya ve betonarme isgali altinda.
Gerek mal sahibi yerlisi olsun, gerek belediyesi olsun, para gelsin de nasil gelsin mantiklarinda olup, bodrum'un her yerini beton yapma derdinde ve bitirmek derdindeler.
Evet bodrum'un simgesi beyazdir ama bunlari beyazi tum yesilligi yok edip, beton yapmak sanmis.
Gecenlerde bodrum'un yerlisi bir arkadasimi bile imara acilmis(!) Zeytinlik arazileri satmak icin emlakcilik yaparken gordum.
Kisacasi yerlisi, gelip sonradan yerlesenleri, belediyesi vs... herkes bodrum'a amiane tabirle hainlik etme ve yok etme pesinde.
Peki ne icin? Para icin...
Beyaz adamlar bir gun paranin yenilmemesi gerektigini anlayacak ama is isten coktan gecmis olacak.
Maramaris de bodrum'a gore orman yanginlarindan once daha bakir ve guzeldi. Her gittigimde de keyif aldigim bir yerdi. Umarim sonu bodrum'un zavalliligi olmaz...
Gerek mal sahibi yerlisi olsun, gerek belediyesi olsun, para gelsin de nasil gelsin mantiklarinda olup, bodrum'un her yerini beton yapma derdinde ve bitirmek derdindeler.
Evet bodrum'un simgesi beyazdir ama bunlari beyazi tum yesilligi yok edip, beton yapmak sanmis.
Gecenlerde bodrum'un yerlisi bir arkadasimi bile imara acilmis(!) Zeytinlik arazileri satmak icin emlakcilik yaparken gordum.
Kisacasi yerlisi, gelip sonradan yerlesenleri, belediyesi vs... herkes bodrum'a amiane tabirle hainlik etme ve yok etme pesinde.
Peki ne icin? Para icin...
Beyaz adamlar bir gun paranin yenilmemesi gerektigini anlayacak ama is isten coktan gecmis olacak.
Maramaris de bodrum'a gore orman yanginlarindan once daha bakir ve guzeldi. Her gittigimde de keyif aldigim bir yerdi. Umarim sonu bodrum'un zavalliligi olmaz...
Gündemdeki Haberler
Güncel Önemli Başlıklar