bugün
- 18 ay askerlik yapanlar nasıl yaptı sorunsalı6
- atatürk'e alerjisi olan tipler4
- sözler köşkü4
- şikeci amedspor3
- damarsız tüysüz manisa yaprağı15
- 2026 yılı türk biralarının içilemez hale gelmesi21
- bazı şarkıları dinlemekten korkmak4
- vahiy kitabına göre kıyamet alametleri11
- osmanlı'ya alerjisi olan tipler4
- fasulyeyi akşamdan suya koyan erkek5
- mankenlikten şarkıcılığa transfer olan ünlüler2
- osmanlı torunuyum diye gezen çomar4
- sırrı süreyya önder28
- abdullah öcalan orospu çocuğudur18
- göğüs kıllarım çıkmıyor16
- askerde sözlüğe girmek2
- rafael leao victor osimhen leroy sane11
- silver ile evlenecek erkek52
- sevgiliyle yaşamanın normalleştirilmesi4
- 30 ağustos 2026 girne feribot faciası25
- tutmayan başlık açma rehberi7
- karısı kızı feto evlerine gitmiş çomar2
- adem ve havva'nın yasak ağaca el sürmesi3
- türk bayrağı2
- yakışıklı olup sevgilisi olmayan erkek3
- kalabalık umumi tuvalette penislerin çarpışması5
- askerlik anıları6
- galatasaray neden transfer yapamıyor2
- abdülhamit han dönemi çözüm süreci fotoğrafı4
- 6 kişi öldü diye yas ilan edilmez3
- dün gece ne oldu12
- kürt kızlarının güzel olması2
- sarapci koala58
- sözlükte linç yiyen insana karışır mısın17
- bahçeli'nin spor kisvesi açıklaması2
- çanta2
- sözlükteki linç kültürü12
- akepeli değilim ama akp'ye oy atıyorum saçmalığı15
- rica ediyorum arkamdan konuşmayın12
- hristolojiye göre kıyamet alametleri5
- erecto dos andreas biraderitos3
- ıoçk katatese elbise dikti mi sorunsalı7
- avokadonun turkçesinin taşak olması4
- elinin içine hapşıran insan5
- son tüketim tarihi geçmiş ilaç9
- sözlükteki linç tayfa6
- gündüz uyuyup gece sokaklarda dolaşmak2
- ismet gürbüz ile 81 günde 81 ili dolaşmak2
- koreli erkeklerin türk kızlarından güzel olması4
- birader bey birader bey2
Yalandan indirim. Evet.
Buradaki Friday, güya muslumanlar'ın kutsal günü cumayı karalamak için özellikle seçilmiş ve Black denmiş. Hakkında uzun uzun yazılar var.
Türkçesi kara cuma. O yüzden boykot ediyoruz. şaka şaka mango'da %40 indirim var. Şimdi oraya gidiyorum.
Kahrol düşman, al sana bomba.
Türkçesi kara cuma. O yüzden boykot ediyoruz. şaka şaka mango'da %40 indirim var. Şimdi oraya gidiyorum.
Kahrol düşman, al sana bomba.
black friday gelmiştir ama senin paran yoktur ya.
görsel
görsel
şu ayakkabıyı 200 küsür tl iken 95 liraya almanın verdiği mutluluk var. son numarayı kaptım sanırım daha 43'ü yok. kadın arkadaşlardan alacak olan varsa onlara göre de güzel modeller var.
https://www.flo.com.tr/va...-siyah-erkek-sneaker.html
https://www.flo.com.tr/va...-siyah-erkek-sneaker.html
Çoğu firmanın adını değiştirdiği hede. Efsane cuma, inanılmaz cuma gibi.
türkiye' de elektronikte ne kadar indirimler oluyor Bilemiyorum ama almanyada genelde önce bindirim ardından indirim yapiliyor. sonuç olarak gene 2 aylık maaşımı Laptoba gomecek miyim gomecem. Black friday i boşuna beklemisim.
Enayi düdüklemenin ingilizcesi.
indirim diye milletin kandırıldığı gün. Yemeyin böyle şeyleri kardeşim. Evet.
Biraz tedirgin edicidir.
Fakire her friday black.
Bu herifler yarı fiyatına satıyorsa normal şartlarda min yarısına kadar karlı satıyorlar demektir.
100 liralık şeyi 150 liraya satıyormuşum gibi üzerine çarpı atarım yanına da yüzde bilmem kaç indirim yazarım siz de yersiniz.
Evet sikilme günüdür. Saçma gündür. Sevgililer gününden farkı yoktur. Yarın haberlerde birbirinin üstüne çullanan, kapıları bacaları kıran, up uzun kuyruklarda bekleyen sonradan görme sığırlara şahit olacağız. Bekleyin ve görün.
100 liralık şeyi 150 liraya satıyormuşum gibi üzerine çarpı atarım yanına da yüzde bilmem kaç indirim yazarım siz de yersiniz.
Evet sikilme günüdür. Saçma gündür. Sevgililer gününden farkı yoktur. Yarın haberlerde birbirinin üstüne çullanan, kapıları bacaları kıran, up uzun kuyruklarda bekleyen sonradan görme sığırlara şahit olacağız. Bekleyin ve görün.
inadına bir çöp dahi satın almayacağım aşağılık kapitalizm ritüeli.
e ebenizin hörekesi artık. yeter ya anladık indirim yapıyoruz ayağına önce fiyatları yükseltip sonra eski fiyatları yapıştırıyorlarmış etiketlere. anladık.
anladık senin bütçen yetmiyor. anladık zenginlere hiç farketmiyor. anladık yav. yethhheeer.
Boku çıktı Cuma’nın yeter :(((
anladık senin bütçen yetmiyor. anladık zenginlere hiç farketmiyor. anladık yav. yethhheeer.
Boku çıktı Cuma’nın yeter :(((
Satıcıların yıllık satış kotalarını doldurabilmesi için uydurulmuş bir gün.
Param yok param Black White purple olsa kaç yazar.
Maası alınca fiyatına bakmadan alırım ama şimdi çöp alamam
Maası alınca fiyatına bakmadan alırım ama şimdi çöp alamam
Ulan amerikada yada Avrupa'da olsa anlarım orda ciddi ciddi indirim yapıyorlar stokları boşaltmak için çünkü devamlı gelen bir üretim var. Ama gel gelelim burası Türkiye burda adam gerekirse malı 10 yıl deposunda tutar yinede ucuza vermez.
Bir hikaye durumu. inanmam.
Gece yarısı başladığı için “black” ismini alan, sözde indirimler ya da ikramiyeler gününü simgeleyen, ve şükran gününü takip eden, cumadır.
Son 2 yıldır bu indirim olmayan black fridaylar revaçta aslında. Çok iyi hatırlıyorum 2014'te bir çok şey alıp(mont,yelek,çanta..) gerçekten etiket fiyatından %60 indirimli ödemiştim.
Ayrıca,gerçekten fiyatını bildiğiniz ve takip ettiğiniz ürünler indirime girmediği halde black friday diye alıyorsanız, bu dümdüz kerizlik. no offense.
Ayrıca,gerçekten fiyatını bildiğiniz ve takip ettiğiniz ürünler indirime girmediği halde black friday diye alıyorsanız, bu dümdüz kerizlik. no offense.
bindirim.
11.11 bitti bu başladı. Yeter aq.
indirim ayağına fiyatı son bir ayda yükseğe çekip, bu günde indirimliymiş gibi tüketiciden para kopartan gün.
indirim bitene kadar bişey almayacağım dediğim gündür.
Gündemdeki Haberler
Güncel Önemli Başlıklar