bugün
- 18 ay askerlik yapanlar nasıl yaptı sorunsalı6
- atatürk'e alerjisi olan tipler4
- sözler köşkü4
- şikeci amedspor3
- damarsız tüysüz manisa yaprağı15
- 2026 yılı türk biralarının içilemez hale gelmesi21
- bazı şarkıları dinlemekten korkmak4
- vahiy kitabına göre kıyamet alametleri11
- osmanlı'ya alerjisi olan tipler4
- fasulyeyi akşamdan suya koyan erkek5
- mankenlikten şarkıcılığa transfer olan ünlüler2
- osmanlı torunuyum diye gezen çomar4
- sırrı süreyya önder28
- abdullah öcalan orospu çocuğudur18
- göğüs kıllarım çıkmıyor16
- askerde sözlüğe girmek2
- rafael leao victor osimhen leroy sane11
- silver ile evlenecek erkek52
- sevgiliyle yaşamanın normalleştirilmesi4
- 30 ağustos 2026 girne feribot faciası25
- tutmayan başlık açma rehberi7
- karısı kızı feto evlerine gitmiş çomar2
- adem ve havva'nın yasak ağaca el sürmesi3
- türk bayrağı2
- yakışıklı olup sevgilisi olmayan erkek3
- kalabalık umumi tuvalette penislerin çarpışması5
- askerlik anıları6
- galatasaray neden transfer yapamıyor2
- abdülhamit han dönemi çözüm süreci fotoğrafı4
- 6 kişi öldü diye yas ilan edilmez3
- dün gece ne oldu12
- kürt kızlarının güzel olması2
- sarapci koala58
- sözlükte linç yiyen insana karışır mısın17
- bahçeli'nin spor kisvesi açıklaması2
- çanta2
- sözlükteki linç kültürü12
- akepeli değilim ama akp'ye oy atıyorum saçmalığı15
- rica ediyorum arkamdan konuşmayın12
- hristolojiye göre kıyamet alametleri5
- erecto dos andreas biraderitos3
- ıoçk katatese elbise dikti mi sorunsalı7
- avokadonun turkçesinin taşak olması4
- elinin içine hapşıran insan5
- son tüketim tarihi geçmiş ilaç9
- sözlükteki linç tayfa6
- gündüz uyuyup gece sokaklarda dolaşmak2
- ismet gürbüz ile 81 günde 81 ili dolaşmak2
- koreli erkeklerin türk kızlarından güzel olması4
- birader bey birader bey2
Dünyayı son 4 yıldır yılın bir vaktinde yıllık ciroyu tek haftada tutturan satıcıların sarmasına sebep olan ticari etkinlik.
Satıcıların cirosunu 5 e 10 a katlanmasına imkan veren alışveriş çılgınlığı.
Trendyoldaki mağazamdaki ürünlere efsane indirim yaptım. Yukarı kaydırarak ürünlere ulaşabsjdhsjdjd şaka şaka tıklayın bakın işte.
https://ty.gl/5mab1b54zc
Edit : son 1,5 saat.
Trendyoldaki mağazamdaki ürünlere efsane indirim yaptım. Yukarı kaydırarak ürünlere ulaşabsjdhsjdjd şaka şaka tıklayın bakın işte.
https://ty.gl/5mab1b54zc
Edit : son 1,5 saat.
indirim başlamadan sepete 67 liralık bir ürün atıldı, sotede indirim günü beklendi, bir de bakmışsın 67 liralık ürün olmuş 87 lira.. Sepetteki ürün sil, enter. *
buna inananları daha çok kazıklanır. satılmayan ürünleri indirim var diye elden çıkarmaya çalışıyorlar.
şu krizde ıslık çalarak geçmesi beklenecek etkinlik.
yükselmiş fiyatlar üzerinden yapılan indirimleri kapsayan samimiyetsiz indirim günü.
tersine oldu ama oldu bişiler.
türkçesi kara cuma diye bilinir, ancak cuma, daniel defoe'in 1719 yazdığı "robenson crusoe" romanındaki karakterlerden Friday dir.
ben hristiyan oldukları için öyle diyorlar zannediyordum ama halbuki alakası yokmuş. cehalet ve yobazlık kötü bir şey gerçekten.
1961 yılında Amerika'nın Philadelphia eyaletinde, Şükran Günü'nden sonraki ilk cuma, mağazalarda müthiş bir indirim yapılıyor. Bu indirime ilgi o kadar yoğun oluyor ki, trafik yoğunluğundan saatler süren konvoylar oluşuyor. Hal böyle olunca bu güne halk arasında Black Friday yani Kara Cuma deniyor.
1961 yılında Amerika'nın Philadelphia eyaletinde, Şükran Günü'nden sonraki ilk cuma, mağazalarda müthiş bir indirim yapılıyor. Bu indirime ilgi o kadar yoğun oluyor ki, trafik yoğunluğundan saatler süren konvoylar oluşuyor. Hal böyle olunca bu güne halk arasında Black Friday yani Kara Cuma deniyor.
1.000 liralık ürünün fiyatını 1.500 lira üstünden %30 indirimle çakacaklar yine bize. bildirim bombardımanı devam ediyor.
görsel
Baba inanmayın Amerikan emperyalizminin oyunları bunlar. Sömürücü zihniyete, tüketim çılgınlığına hayır diyeceğiz, yolumuz devrim yoludur, Mustafa şu karidesi uzatır mısın?
görsel
Baba inanmayın Amerikan emperyalizminin oyunları bunlar. Sömürücü zihniyete, tüketim çılgınlığına hayır diyeceğiz, yolumuz devrim yoludur, Mustafa şu karidesi uzatır mısın?
(bkz: bereketli cuma)
Bu günde alışveriş yapıyor musunuz arkadaşlar?
Böyle bir günün varlığından üniversiteye başladığım zamanlar haberdar olmuştum. Ki o zamanlar türkiyenin enflasyonun ve yoksulluğun pençesinde olmadığı, maaşların az olsa da yettiği zamanlardı. O zamanlar indirim kovalama gereği duymazdım. Şimdi en azından en çabuk biten makyaj malzemesi olan rimel gibi alışverişlerimde black friday, yılbaşı, kadınlar günü indirimleri gibi günlerden yararlanıyorum.
Gündemdeki Haberler
Güncel Önemli Başlıklar