bugün

00:00 da sözlükte cıkan ibare
"bir günü daha devirdik, acı tatlı entarilerimizle. sakladık onları bu yüzden bu yazı çıktı" cümlesinin uludagsozluk hali.
çıktıktan sonra bugün butonunun aşındırılması olası ibare.
yeni gune girildigi ilk dakikalarda bugun butonuna bastıgınızda sol frame de gozuken kırmızı* uyarı
şu an itibari ile başıma gelmiş olay...
kafami pencerenin sivri ucuna carpmam sonucunda * yuzumun gozumun bir anda kan dolmasi itibariyle annemden duydugum soz:
-yok bisey yok tamam

not:o sirada iceri giren teyzem bayilmistir.*
ukte kalmadıgı zamanda çıkan yazıdır.
(bkz: gaipten sesler duymak)
doğrusunun "bir şey yok" olması gereken,imla hatalı uyarı.
an itibariyle sol frame'de yazan sözdür.
başlıkları yukarı çağırır *
(bkz: gunun ilk entrysi)
ne var ? sorusuna genellikle verilen cevap
bünyesinde türkçe kullanımına özen gösterildiği iddiasını taşıyan sözlüğün kendisiyle ters düştüğü yazı.
her gördüğümde "sey" kelimesini bitişik yazanlara karşı daha bir nefret hissediyorum;
bir taraftan da empati kurmaya çalışıyorum. ama olmuyor galiba..
her günün ilk başlığı...
yüzünden düşen bin parçaysa ve de kimseye cevap vermek istemiosan sarfedeceğin hede.
(bkz: 00 00 sendromu)
asayis berkemalin, daha anlasilir versiyonudur.
hatuna neyin var diye sorulduğunda genelde alınan cevap.
ilk gordugumde sok oldugum sozluk durumu
(bkz: 00 00 sendromu)
leyla-bak murat seni en yakın arkadaşım oyayı cimciklerken gördüm
murat-saçmalama allah aşkına
leyla-gözüme mi inanıcam sana mı
murat-leyla sen şehla şehla bakıyorsun bu durumda gözüne inanman tehlikeli hemde çok!bak başıma onca dert açıyor senin o gözünn
oya girer içeri
-noluyorr? bi problem mi var
leyla-bişey yok!
murat-bişey yok!
oya-sahi mi?
leyla-ay hoşuna gitti galiba oya
an itibariyle "noluyo lan?" diye bana yusuf yusuf ettirmis, akabinde gun sonunda z raporu alan yazar kasa misali, sozlugun "eveeett, bir gunun daha sonuna geldik" demek istedigini hatirlatmis olaydir.
saatler 22:14'ü gösterdiğinde de ekrana gelen uyarı. koskoca uludağ sözlükte "bişey yok" demek utanılacak durum. tüüü kalıbınıza...
bir erkek demişse gerçekten bir şey olmayan; bir kadın demişse alt metni roman olan yanıt cümleciği.
hayatın anlamı olabilecek söz grubu.
© copyright 2005 - 2026