bugün

/782
Başarılı bir yönetime sahip futbol takımı.
2017-2018 sezonu itibariyle kadınlar 1. liginde mücadele eden takım.
2107-2018 sezonunda da henüz, hala, tarihi boyunca olduğu gibi şampiyonlar ligi gruplarından çıkamamış takım.

eski kaptanları ve teknik direktörleri bir ara içerideydi; ne olsu çıktı mı acaba? bir de şereften bahseder taraftarı...
teknik direktörü şenol güneş, fb maçlarına bordo-mavi giysilerle çıkan ve renksizlikle övünen taraftarı olan takım.

başakşehir ve trabzon ile 3.lük mücadelesi vermektedir.
Başlığın altında beşiktaş taraftarından çok cincon ve kanaryacıkların yazdığı büyük takımım.örnek veriyim bakın yukarı girin profiline yazdığı başlıkların yarısı beşiktaş ile ilgili adam resmen sözlüğe beşiktaş başlıklarına yazmak için giriyo eee hani beşiktaş orta sıra takımıydı. östersundsa ve vardara elenenler kendilerini böyle avutuyorlar.

edit:sen beşitaşla dalga geç ama her başiktaşla ilgili açılan başlığa da önce sen yaz hem de defalarca bol bol eksi yediğin halde yaz nasıl olacak bu işler be.,

Oha amk resmen büyük işsizlik lan sadece tek bir beşiktaş başlığına defalarca yazmış git iş bul kendine bu nasıl bir işsizliktir amk.
efsane kaptanı ve hocasından haber alınamayan takım.

tayfur havutçu en son şike davasından içeri alınmıştı. sonra noldu ki?

başka bir ülkede olsa çoktan küme düşürelecek olan takımdır ama malum işte sayın cumhurbaşkanları beşiktaş'ı çok sever.
son zamanlarda başlığı altında çok fazla pislenen takımım.
allahın ergeni gelmiş ''erkekseniz juve'yi yenin'' demiş. ben hayatımda bu kadar sığır bir ifade görmedim mk !
diğer bir mal da, aynı sığırla aynı takımı tutuyor bu da
''efsane kaptanı ve hocasından haber alınamayan takım'' demiş, bu gerzek tayfur havutçu'nun beşiktaş'ın efsane kaptanı olduğunu, serdal adalı'nın efsane başkan olduğunu sanıyor ya, durum daha da vahim.

bu takımın efsane kaptanları birden çok fazladır ama hiçbirisi tayfur havutçu değildir.
en basitinden rıza çalımbay var bi kere kodumunun salağı, süleyman seba, hakkı yeten gibi adamlar dururken serdal adalı gibi birisine ''efsane başkan'' diyen de bir zahmet daha da fazla saçmalamasın.

bunu diyen adamın tuttuğu takımın elde ettiği en büyük başarıda ismi olanların haberini almak değil, ismini anmak, formaya adını yazdırmak ''yönetim kurulu kararı ile yasaklanmış'' gelmiş konuşuyor gevşek...

sabah sabah daha da yazarımda, kapasitenizin olmadığı belli...
"Beşiktaş 11 yabancı futbolcuyla sahaya çıkarsa beşiktaşı bırakırım.."

- devlet bahçeli.
(bkz: beşiktaş jimnastik kulübü)
1903 yilinda kurulmuş, siyah beyaz renklere sahip kulübümdür.
Şimdiki durumunu degerlendirecek olursak gs' lileri tir tir titreten kulübümdür. Adamlar 5 puan önde, bizi kücumsüyorlar kücuk takımsıniz diye falan ama tek dertleride biziz.
başakşehir'in üstünde bitiremeyecek ligi.
demirören tff'nin basinda kaldikca ligi mutlaka ilk 10'da bitirecek takim.
ali palabiyik'in, firat aydinus'un isi ne?
2, 3 sene öncesine değin mütevazi görüntüsüyle çoğu zümrece sevilen bir kulüpken galatasarayın kötü olduğu ve yönetildiği dönemde hakem ve federasyon yardımlarıyla 2 şampiyonluk yaşayarak palazlanmış ve hadsiz söylemlere girme cürretinde bulunur olmuşlardır. Türkiyenin en büyüğüymüş miş muş.. Haddinizi bilin amq. Şeref, haysiyet ve onur haddi bilmekten geçer.
Hakemlerin ve Federasyonun dolapları ile iki adet beseleme takımın şampiyon yapılarak Arka Planda Bırakılmıış kulüptür.

Hakem,federasyon ve Hükümet desteklerini çıkarsak Elinizde 5 adet şampiyonluk kalmaz.

Düne Kadar Dursun istafa diyen Futbol cahilleri Gelip burada Beşiktaş'ı eleştirmeye çalışıyor.
tarihi boyunca avrupa'daki en buyuk basarisi lyon ile penalti cekismek olan takim.

super ligde de 5-10 yilda bir sampiyon olarak donem donem adindan soz ettirir.

avrupa'da ise her daim adi anilir bu takimin; cunku cl'de en agir ezilme rekoru 8-0 ile bu takimdadir.

tayfur havutcu isimli efsaneleri de en son sike davasi kapsaminda hapisteydi. cikti mi ki?
2 senedir sampiyon yapilan takim.

E milli takimin da 2 senedir hali ortada. Tesaduf degil elbette.
Adamın tekini psikolojik deli yapan büyük takımım.adam öyle bir şekilde kafayı beşiktaşımla bozmuş ki gecenin bu saatin de bile başlığın altına yazma gereksinimi hissediyor..gülüyorum ama bir yandan da üzülüyorum bu psikolojisini beşiktaşımla bozmuş velede.
2 senedir hakemlere, tff'ye rağmen şampiyon olan takım.

bu ikisinin desteğine rağmen avrupa'ya bile gidemeyenler var.
görsel
Şike operasyonunda sahip olduğu Turkiye kupasini neden iade ettigi cok merak edilen takim.

Hangi temiz, serefli, namuslu takim kendi kendine kupa iade eder ki?
Türkiye nin en iyi en efendi en adam en kaliteli en muazzam en kral en baba en şerefli taraftara sahip tek takımı. Evet.
--spoiler--
türkiye nin en iyi en efendi en adam en kaliteli en muazzam en kral en baba en şerefli taraftara sahip tek takımı. evet.
--spoiler--

görsel
görsel
görsel
evet bence de öyle.
acaba bu orrman çocukları ne zaman kendi evlerinde penaltisiz maç alacak..

eyy tüpcu götunü yirtsanda şampiyon galatasaray.
Ayık ol.
ben böyle o.cocugu bir takım görmedim aga..

*olmayan pozisyonda penaltı yaratıldı
*takımın yıldızi paolu henrique direk kırmızı yedi
*en fazla 4 dk uzayacak mac 7-8 dk uzadı...

allahiniz varmi lan sizin.
14 kişiyle bile kazanamamıştır akhisar a karşı.
© copyright 2005 - 2026