bugün
- babalarımız gibi erkeklerin yetişmemesi12
- akrep soksa hangi yazarın emmesini istersin7
- sinema tarihinde ayak fantazisi sahneleri5
- ilk buluşmada masa altından aleti yoklayan kız4
- hot girl summer6
- rtük duyurusu4
- kızların yakışıklı ve zengin erkeklere güvenmemesi4
- kadının azgını4
- fondöten sürmek10
- evde kalmış 30 yaş üstü kadın yazarlar12
- true ile sevişmek7
- istanbul merkezli 8 ilde terör operasyonu2
- sözlükten bir kıza basmak5
- en gıcık olunan insan davranışı8
- zincir mağazaları haraca bağlamak2
- leandro trossard2
- 15 mayıs 2026 uludağ sözlüğün huzura ermesi6
- bir ilişkiyi kim yönetir22
- note aura silk ruj 05 desert rose2
- cerave2
- 4 temmuz 2026 kanada fas maçı17
- camları kapatın klimayı açıyorum diyen dolmuşcu3
- arapperest2
- ciddi ciddi aşure seven insan30
- peugeot2
- üsküdar sahaflarını sel bastı3
- velvet48
- kekimi yeme beni'ye diyen kız3
- ona bir şey söyle10
- istanbulda hava durumu3
- sinsi3
- chp'yi salın4
- cd devrinin bitmesi6
- pandela 319
- sandalye9
- kemal kılıçdaroğlu20
- yeni sevgiliden beklentiler6
- ankara da kapanması en çok üzen mekanlar2
- uludağ sözlük yönetimini protesto ediyoruz5
- deniz göktaş35
- ilişkiyi mesajla bitirmek3
- erkeğin vajina karşısındaki çaresizliği35
- kürt hareketinin devşirme olması15
- bikini günü2
- sevişme sonrası erkeğin gömleğini giyen kadın3
- sokuk yazarlar6
- neşeli pozitif komik ve tatlı erkek2
- sözlüğümüzün en şekil yazarları2
- peygamberin ayak izini öpmek2
- çağla yemek2
taraftarinın tinercilerle bağdaştırıldığı , ancak biricik karşıyakam dışında sadece kendilerinin kurban olduğum ay yıldızı üniformasında taşıyan , forması renksiz oyunu iki senedir renkli olan "jimnastik" kulübüdür.
geçen monaco maçından önce taraftar ufaktan sahaya giriyo. gumussuyu parkından aşağı inen bi çift vardı. erkek, kız arkadaşına (beşiktaş atkı ve formalı) " aşkım neden besiktaşlılara tinerci diyorlar" dedi. kız duraksadı, ikisiyle de göz göze geldim o an. ben cevapladım kız yutkununca:
- kardeşim çünkü hepsi tinerci, başka açıklaması yok, dedim. gülüştük hep birlikte sonra tiner çekmeye sahaya devam ettiler. öyle işte.
geçen monaco maçından önce taraftar ufaktan sahaya giriyo. gumussuyu parkından aşağı inen bi çift vardı. erkek, kız arkadaşına (beşiktaş atkı ve formalı) " aşkım neden besiktaşlılara tinerci diyorlar" dedi. kız duraksadı, ikisiyle de göz göze geldim o an. ben cevapladım kız yutkununca:
- kardeşim çünkü hepsi tinerci, başka açıklaması yok, dedim. gülüştük hep birlikte sonra tiner çekmeye sahaya devam ettiler. öyle işte.
ŞEREFiYLE OYNAYIP HAKKIYLA KAZANAN BiRiCiK TAKIMIMIZ..
hep bi bahaneleri vardır zaten.
Gianni Infantino yıllarca beşiktaş forması giydi bilmiyor musunuz?
şampiyonlar liginde ondan bu kadar iyiyiz.
Gianni Infantino yıllarca beşiktaş forması giydi bilmiyor musunuz?
şampiyonlar liginde ondan bu kadar iyiyiz.
bu sene hem süper lig'de kalma mücadelesi hem de cl'de 8'den fazla fark yememe mücadelesi veren takım. olur da gruplardan çıkarsa muhtemelen sonraki turda kendi 8'lik olma rekorunu kıracaktır. artık 10 mu olur 12 mi göreceğiz.
Beşiktaş'ım yine şıkır şıkır maşallah.
Türkiye'nin en iyi futbol kulübü.
Türkiye'nin en iyi futbol kulübü.
Galatasaray’ ın ardından türkiye’ nin en büyük ikinci iki kulübünden biri olan kulüp. Liderle arasında 5 puan fark vardır.
haspelkader bulduğu gollerle gruptan çıkıp 2. tur da basel ile eşleşecek ballı takım. millet real madrid le psg'yle city le falan eşleşir bizim ballılar gider baseli çeker.
(bkz: beşiktaş balı)
(bkz: beşiktaş balı)
kudurun amına koyayım kudurun hahaha.
bir sevdadır beşiktaş.
bir sevdadır beşiktaş.
Şampiyonlar Ligi'nde de kalan iki maçını kaybederek gruptan çıkamayacak takım.
Aha buraya yazıyorum.
Beybi!
Aha buraya yazıyorum.
Beybi!
Canını yediğim.
Dünyanın en gereksiz Spor Kulübü.
anca monaco porto gibi üçüncü sınıf takımları yener.
türkiye milli takımı'nı ve azerbaycan milli takımını tutuyorum, fatih terim ile başlayan türkiye milli takımının dejenere olma süreci hala devam ederken milli olarak gurur duyacağımız yegane takım beşiktaş.
bakalım şampiyonlar ligi'nde yendiği kötü rakipleri neler yapmış.
monaco, guingamp'ı 6-0 yenmiş. psg'nin ardından fransa'da ikinci sırada.
leipzig, yakın takipçisi hannover'ı 2-1 yenmiş ve bayern münih'in ardından ikinci sırada bundesliga'da.
porto ise belenenses'i 2-0 yenmiş ve namağlup lider.
allah'ın belaları, dandik ligler'de hep kafaya oynuyorlar ve içeride dışarıda bizim gibi tinercilere mağlup oluyorlar, cicişleri üzüyorlar.
monaco, guingamp'ı 6-0 yenmiş. psg'nin ardından fransa'da ikinci sırada.
leipzig, yakın takipçisi hannover'ı 2-1 yenmiş ve bayern münih'in ardından ikinci sırada bundesliga'da.
porto ise belenenses'i 2-0 yenmiş ve namağlup lider.
allah'ın belaları, dandik ligler'de hep kafaya oynuyorlar ve içeride dışarıda bizim gibi tinercilere mağlup oluyorlar, cicişleri üzüyorlar.
şimdilik iyi güzel de çeyrekten sonra hakem katline uğrayacak takımımız.
Crouch-2
Benayoun-3
Gerrard-1
BABEL-2..
Benayoun-3
Gerrard-1
BABEL-2..
bir fenerbahçeli olarak şampiyonlar ligi'ndeki başarısını takdir ediyorum. lig'de kapışırız ama avrupa arenasında beşiktaş'ı takdir etmemek ayıptır.
yıllardır avrupa'da 8 yemeyen başarılı takım. 3-4 maçtır şampiyonlar liginde 6 bile yemedi bu takım be.
turkiye'nin de tartismasiz en buyuk 5-6 takimindan biridir.
2 seneye 4. yildizi da takarlar. mahkeme dava falan, halledilir yani.
turkiye'nin de tartismasiz en buyuk 5-6 takimindan biridir.
2 seneye 4. yildizi da takarlar. mahkeme dava falan, halledilir yani.
fenerbahçeliyim ben futbol da birbirimize düşman olacak kötü söz söylecek kadar fanatik olmayı sevmedim olanlarıda onaylamam. eğer bir başarısızlık varsa bu türk futbolunun , dur. bir sporu adeta siyasal bir polemiğe çevirenler unutmasın ki hiç bir kazanç sağlamazlar.
civcivlerin yüzü yok ama ama kedicikler hala korkuyorlar ağızların düşürmüyorlar.
şamoiyonlar liginde tarihinde ilk kez gruplardan çıkma ihtimali bulunan takım. ha dünyanın en büyük takımıdır, tabii.
yıldırım demirören'in takımıdır. demirören tff başında kaldıkça bjk de kolay kolay ilk 8'den çıkmaz.
8 demişken avrupa'daki 8-0 rekoru da hala kırılamadı bu takımın.
yıldırım demirören'in takımıdır. demirören tff başında kaldıkça bjk de kolay kolay ilk 8'den çıkmaz.
8 demişken avrupa'daki 8-0 rekoru da hala kırılamadı bu takımın.
bitik monacoyu bile kendi sahasında yenmekten aciz ciminastik kulübü. şampiyonlar liginde 2 maçını da kaybedip uefa son 32 de elenecekler.
iki sikimsonik takımı yenince götu kalkan amk takımi
erkekseniz reali juveyi yenin amk tinercileri....
erkekseniz reali juveyi yenin amk tinercileri....
(#38148600)
evet bunu östersundsa elenen takım taraftarı söylüyor.ne kadar takılası bilemedim doğrusu.mücadele ettiğimiz takımlar östersunds takımına karşı mücadele etse 10 atar ama arkadaş cl deki takımlara sikimsonik takım diyor.komedi cidden.
(#38144002)
yıldırım demirören clyede müdahale ediyor zaten .d
evet bunu östersundsa elenen takım taraftarı söylüyor.ne kadar takılası bilemedim doğrusu.mücadele ettiğimiz takımlar östersunds takımına karşı mücadele etse 10 atar ama arkadaş cl deki takımlara sikimsonik takım diyor.komedi cidden.
(#38144002)
yıldırım demirören clyede müdahale ediyor zaten .d
Gündemdeki Haberler
Güncel Önemli Başlıklar