bugün

/782
şerefli üçüncülükten şerefli ikinciliklere doğru yelken açan takım. az kaldı, biraz daha dayanabilirlerse konyaspor'a geçilmeden ligi ikinci tamamlayabilirler.
şike,penaltı,yarak kürek goller olmayınca fener arkadan sapladı.

iyi oldu p.zevenklere.

not:gsliyim.
görsel yatağıma yattıktan sonra iyi ki Beşiktaşlıyım diye her gece aklımdan geçirirdim bu gecede yine aynı olucak varsın yenenler şikebahçe olsun.

Edit: Tebrik etmek gerekli sonuç olarak 2-0 yapıcak bir şey yok tebrikler Fenerbahçe.
hisselerini yarın sağlam bir düşüşün beklediğini düşündüğüm şirket.
(bkz: ytd)
ligin en loser takımıdır.
Orrospu çocuğu ibnelerin nikaltında havladığı takımdır.
moralini bozmaması ama cüneyt çakır'a karşı bir kampanya başlatması gereken takım. cüneyt çakır, fenerbahçe - beşiktaş maçlarına verilmemeli. adam ya fanatik fenerbahçeli ya korkutuluyor ya da çok güzel yemleniyor. üçü de olabilir. sonuç olarak beşiktaş cüneyt çakır atandığı andan itibaren kampanya başlatmalı.

şu an bir maç eksik ile iki puan gerideyiz kaybedilmiş bir şey yok, biz onları evimizde yendik onlar bizi evinde yendi. şartlar futbol yönünden eşit, eşitsizlik masabaşında bozuluyor. ama bu sene kenetlenip bu oyunu bozmalıyız.
gomez' in bu gece ağlattığı takımdır. ulan bütün mutlak gol pozisyonları nasıl kaçırılır bilemiyorum. hop oturup hop kalktık sayesinde.
(bkz: demirören in bjk yi şampiyon yapmayacağı gerçeği)
Hepsinin canı sağolsun. Biz bu renklere gönül vermişiz. Bütün futbolcuların canı sağolsun. Sadece 1 mağlubiyet aldık. Nedir yani ? Hala herşey bizim elimizde.

Şampiyon olsa da olmasa da ben bu takımı çok seviyorum.
fenerbahçenin nikahlı karısıdır.
her sene şunu yaşayan ve dolayısıyla da bize de yaşatan aşkımız http://giphy.com/gifs/tetris-zirvjg7inwu2s
(bkz: koyduk mu)

görsel
süleyman seba nın bıraktığı gün beşiktaş artı bir bütçede ve rakiplerle arasındaki şampiyonluk sayıdı kapatılabilir seviyedeydi. sonra ne mi oldu.

kabus gibi yıllar. rahmetli seba bile artık fitbolu şey etmiyorum dedi. beşiktaş ı bu hale getiren başta tüpçü ve yaverleri ki içinde taraftarlar da var mutlu musunuz? seba ya küfrederken sonrasında neler hissettiniz? tribünde bunca kafayı çekmiş hapçı, anarşist siyasetçi takımı nasıl türedi?

rakipleri iki kardeşlere teslim olmuş futbol takımı.
canımın içi, dünyanın en güzel renkleri.
Sevinmek için sevmedik olayını fazla ciddiye alan takımım. Bırakında bi sevinelim yahu, bokunu çıkarmaya gerek yok.
görsel
Sen benim her gece efkarım!
10 yılda bir şampiyon olmakla kendini aldatmaması gereken kulüp. seba döneminde üç defa üst üste şampiyon olmuş takım var. ve şerefli ikincilikler. şimdilerde ise 3. lüğe abone olmuş ve rakipleriinn en kötü yıllarında dahi şampiyon olamayan takım.

inşallah toparlanıp diğer maçlarını alarak şampiyon olurlar.

siyah beyaz renklere sahip futbol takımı.
Olcay Şahan gibi müthiş boş bir futbolcuyu nedense barındıran kulüp.
şampiyon olamayacak kulüp. bu saatten sonra trabzon veya x bir maçı kazansalar bile çünkü psikolojik üstünlük fenerbahçe'ye geçmiştir.bu saatten sonra diğer maçlara odaklanmaları zor..bu ibneler, bir kıza reddedilmesine rağmen 30 kere çıkma teklifi eden ezik tiplere benziyorlar.
çok önemli ve galibiyete ihtiyacının olduğu o dönüm maçlarını alamamasını bir türlü anlamlandıramadığım kara sevdamız, bizde sakat çok.
''Beşiktaş'lı oluşumun hikayesi bir tür çaresizlik ve yokluk hikayesidir. Beş altı yaşlarındayım. Yıldıztepe Mahallesinde oturuyoruz. Evimizin tam karşısında geniş bir arsa var. Mahallenin çocuklarıyla beraber sabahtan akşama kadar it gibi top koşturuyoruz. Takım falan tutmuyorum henüz ama kırmızıyı çok sevdiğimden Galatasaray'a yakın gibiyim..
Kahvaltı sonrası kendimi arsaya attığım her zamanki günlerden bir gün. Bir kaç arkadaş bekliyor zaten. Birlikte minyatür kale maç yapmaya başlıyoruz. Bir süre sonra yanımıza geliyorlar sırıta sırıta. Şimdi isimlerini bile anımsamadığım iki kardeş. Sırtlarında pırıl pırıl Galatasaray formaları. Babaları almancı, izne gelirken almış hediye diye. Nasıl da güzeller. O güne kadar ne benim ne de diğer çocukların forması olmamıştı hiç. Geberiyoruz kıskançlıktan. Resmen geberiyoruz. Devam ediyoruz bir süre sonra maça ama kimsenin oyunla alakası kalmamış. Herkesin aklı formalarda. Bırakıyoruz maçı. Ben fazla dayanamayıp koşarak eve gidiyorum. Babam işte. Annem evde. Soluk soluğayım. Annee diyorum, anne n'olur bana forma alalım. Gülüyor annem önce. Israrımı görünce de bağırmaya başlıyor. Para nerde diyor, kardeşinin götüne bez alamıyoruz sen forma derdindesin. Sahi ya lan. Bizim paramız yok ki. Zaten ben bildim bileli hiç olmadı ki paramız. Neyse.. Çekiliyorum bir köşeye burnumu çeke çeke ağlıyorum. Annem kapı aralığından bana bakıyor. iyice abartıyorum ağlamayı. Annem yan odaya geçiyor. Takır tukur sesler. Hiç dışarı çıkasım yok. Ağlamayı da kestim. Mal mal oturuyorum. Annem sesleniyor. isteksizce yanına gidiyorum. Bir şey uzatıyor bana. Eski siyah tişörtümün üzerine beyaz atlet parçaları dikip forma yapmış. Arkasına da 7 rakamı dikmiş. Anne diyorum bu Beşiktaş forması. Ben Galatasaray istiyorum. Olsun oğlum diyor bu daha güzel. Hem bak 7 numara bu Feyyaz'ın forması. Forma bir şeye benzemiyor aslında. Alelacele çocuk avutmak için yapılmış uyduruk bir şey. Ama annem o kadar güzel gülüyor ki. O dakika karar veriyorum. Ben artık Beşiktaş'lıyım..
Velhasıl neden Beşiktaş sorusunu duyduğumda sallama cevaplar verirdim.bugüne kadar. ilk kez itiraf ediyorum. Beşiktaş'lıyım çünkü paramız yoktu. Beşiktaş'lıyım çünkü kırmızı tişörtüm yoktu. Beşiktaş'lıyım çünkü o gün annem bana çok güzel gülüyordu..''
Neden büyük takım değil? çünkü derbi kazanamıyor nokta.
Biten hiç bir şey yok ilk yarıda oynamadık ama ikinci yarıda istediğimiz oyunu oynadık. ilk yarıdaki oyundan sonra SOSA, OĞUZHAN, ATIBA, DELGADO, BECK , iSMAiL,OLCAY kendini bi izlesin bakalım. Sende şu OLCAY ısrarından vazgeç ŞENOL HOCA. Geçen seneki BILIC'I hatırlatma bize. Yinede canın sağolsun BEŞiKTAŞIM. Biz bu Liderliğide Şampiyonluğuda alıcaz iNŞALLAH...
amacı iyi futbol oynamak olan, 1903 yılında kurulmuş, sadık ve vefalı bir taraftar kitlesine sahip büyük spor kulübü.
© copyright 2005 - 2026