bugün

/782
Taraftarına ana avrat sövmeyi öğretileyen.
Bu sene de şampiyon olamayacak olan 3. Büyük takım.

Galatasaray'ın döküldüğü bu sezonda bile şampiyon olamayacaksanız ne zaman şampiyon olacaksınız? Fenerbahçe'ye kaybettiğiniz gün şampiyonluğu da kaybettiniz.
Şampiyon falan olamazlar. Yarın es es sonra trabzon koyar.

Ama yazık lan adamlara her maçları bizden sonra.
bir beşiktaşlı olarak fenerin asla ve asla puan kaybetmeyeceğini* düşünerek 12'de 12 yapamayacağımız için şampiyon olamayacağımızı bariz şekilde gördüğüm takımım.
Bık bık bık susmadı şu renkliler bir türlü. Ulan maçınız var oturup onu izlemek takip etmek yerine göt korkusu yaşadığınız beşiktaş başlığına üşüşüyorsunuz.
yıldırım demirören gibi bir düşmanı varken işi zor.
son düzlükte maalesef şenol güneş ile güven vermeyen takımım. yine de dileğim kalan maçları alıp şampiyon olmaları yönünde. tabi sadece şenol güneş değil takımdaki defans oyuncuları ve kalecinin güven vermeyişi de faktör. böyle kek bir sezonda şampiyonluk kaçırılmamalı.
inşallah şampiyon olamayacak tiner takımı.

ulan sırf bu mal taraftarlarının yüzünden fenerin şampiyon olmasını istiyorum.
davulun sesi uzaktan hoş geliyormuş ya la.

şenol güneş'i trabzondayken bize gelse istedim.

bursa'ya gittiğinde tüh be biz alsaydık diye düşündüm.

bize geldiğinde bilic'in üzerine geldiğinden bilic üzüntüm hafifledi.

ama adam takıma oyun mantalitesi katmadı beyler.

b planı diye bir şey hiç yok.

b plansız olur mu lan? biliç liverpool'u c planı ile elemiştir bırak b'yi.

biliç'ten beri farklı olan yegane şey kadro tercihi, ki o da mustafa pektemek, herkes gördü biliç dışında.

elinde m.gomez var, tolgay geldi, kerim frei var daha.

takım baş aşağı düşüyor. atiba bile tükenmiş halde aynı sistemde aynı boşluğu doldurmaya çabalamaktan.

kenarda ''hala yatmadınız mı'' diye bakan baba misali memnuniyetsiz suskun duruyor.

bana biliç'in yarattığı mirastan yiyor gibi görünmeye başlayan hoca.

allahını seversen kendine gel hoca dediğim direktöre sahip kulüptür.

tarihe not düşülsün.
Aşık olunacak takım.
taraftarlarının asla ümitsiz olmaması gereken kulüp. son 3 senedir ligin en iyi futbollarından birini oynuyorsunuz. şampiyonluk yarışına girdiğiniz takımın yedeklerinde bile, geldikleri takımın 11 oyuncusu olan futbolcular var. o kadar zengin ve şanslı olmamanıza rağmen, bugüne kadar onlardan daha iyi mücadele ettiniz, daha iyi pas yaptınız, daha pozitif futbol oynadınız. üzülmenize gerek yok. her kulüp her zaman istediği futbolcuyu transfer edemeyecek. onlar transfer yaptı, siz sistem oturttunuz. zorluklara rağmen pes etmediniz. benim futbol oscarım sizindir.
sezon sonu istatistikler ne derse desin, sezon sonunun gerçek şampiyonu olan kulüptür. sir alex" in dediği gibi, bazen istatistikler gerçekten görünmesi gerekeni göstermez. tebrik ederim.
07. 03. 2016 eskişehir maçı galibi
Atiba Hutchinsonın vermiş olduğu olağanüstü emekleri için bile şampiyon olması gereken takımım. Hiç birşeye oynamıyorlarsa bile bunun için mücadele etmeliler.
Sezona pas oyunuyla baslayip, anlamsiz bir sekilde orta kafa gol mantigina donen takim.
Kazanmak icin degil, sevmek icin tutulacak takim.
(bkz: geliyor gönlümün efendisi)
bir galatasaraylı olarak bu sene şampiyon olmasını can-ı gönülden istediğim takımdır. feneri de beşiktaşı da sevmem. kuşlara alerjim var aga. ama iki kötü arasında tercih yapmam gerekirse beşiktaş'ı tercih ederim. tinerciler şampiyon olsun, şikeciler avcunu yalasın ve dördüncü yıldızı göremesinler inşallah.

bunun adı kaypaklık filan değil. mertçe konuşmak. nefret ediyorum fenerden amk. var mı lan ötesi?
Gönlümün tek sevdası.
Atiba için şampiyon olması gereken takımım. O kadar emeği boşa gitmesin.
Tutkunu olduğum, benden sonra ailemden gelen fertleri de bizzat ellerimle tutkunu yapacağım, bir futbol klübünden cok daha fazlası olan futbol klubünün semti.
ilk okulda öğretmen kim beşiktaşlı dediğin de tek tük parmak kalkardı ki ben de dahil olmak üzere. Şimdi bakıyorum inanılmaz derece de taraftar sayısı artmış. Anlam veremedim bi türlü ama gelişen türkiye' ye de bu yakışır sanırım ehehehe.
bu sene değil son 4-5 yıldır şampiyonluğu hakeden tek takımdır bence gerçi bu sene fenerbahçe de 2. dönemde iyi oynamaya başladı fakat 1. dönemde haksız yere kazandığı puanlar sayesinde zirve yarışında yoksa 2. dönemki futbolunu ilk dönemden gösterseydi saygı duyardım.
https://www.youtube.com/watch?v=AMG3pj0Cvns
(bkz: gezi parkı beşiktaş ilişkisi)
malların takımı.
bekleri kaleye şut çekemeyecek kadar yeteneksiz. allah kahretsin böyle kadroyu ya...
© copyright 2005 - 2026