bugün

/782
Şerefli üçüncü olan takım.
Galatasaray in karisi olan şerefli 3.luklerle yetinen kulüp.
Șu durumda ülkede konușulacak en son șey olan takımdır. Tamam bende koyu bir beșiktașlıyım ama birkaç gün futbolu siktir edip ülke gerçekleriyle yüzleșelim.
ligde ikinci diyen danaya seslenmek isterim,

sen arkanda bunca hakem desteği olduğu halde, Beşiktaş uzun süre ligde iki maçını eksik oynamasına, kendi sahanda yenebilmiş olmana ve halen bir maçı eksiği olmasına rağmen, sadece 2 puan önde olabilmiş kendi takımınla ilgilen bence,

neyse yarın zaten hepiniz susacaksın, emaneti alma vakti, haddinden fazla uzun bile durdu gerçek sahibinin dışında zaten.
takım tutmamama rağmen bu sene desteklediğim takım. fenerbahçe'ye gıcık oluyordum beşiktaş şampiyon olsun dedim yine geri düştü. ayıptır yahu. açık ve net.
Seviyorum ötesi yok.
Aşık olmuşuz siyahına ve beyazına.
bu sene şampiyon olamayacak takim.

Bir daha şanpiyonluk yarisina girilmesini istemedigim takim. Taraftari cok ağlak.Ben böyle ağlaklık ömrü hayatimda gormrdim.

bu arada oooooleyyy oley oleyyy
Kalkın ulan liderlik koltuğundan.
görsel
bilmiyorum yazan var mı daha önce bunu ama,

bu takım neredeyse 3-4 sezondur kornerlerde ön direğe deniyor.

ama yapamıyoruz beyler kabullenin artık. bırakmanız lazım şu olayı...

güzel güzel ortalar yapın penaltı noktasına doğru ya da arka direğe doğru.

gücünüz mü yetmiyor anlamıyorum ki?
Sey vardi bide
Biz sekiztaş degilizzzz.
(Besiktaslinin drami)
bu sene sampiyon olacak sanli takim , armamiza bakip susun ulan !
Spor toto super lig lideri olan ve Türkiye de en eski kurulan futbol takimi.
görsel
Ligde ilk üçte sevdiğim iki takım.
bu sene yayıncı kuruluş tarafından şampiyon yapılmak istenen şike sever takım.

allah belasını versindir.
bugün hem trabzonspor'u hem de hakemi yenen takım.
Trabzonun yenmesine rağmen şikebahçeyi ağlayıp zırlatan takımdır.
(bkz: şşşşşş 1 2 3)
lan hala gelıp yayıncı kurulus falan dıyen cınconlular var, gıdın dengınıze yazın akhısar, konya mony baslıgına hadı hadı.
yok abi biz ne zaman kazansak sadece kazanmış olmuyoruz anlaşıldı. ev arkadaşım Fenerbahçeli gıkı çıkmıyor bu akşam. oysa yenilmiş olsak mutlak suretle bir şeyler söylerdi maç hakkında. adam kabullenmiş farkettim. ve bir şeyi daha farkettim.
o sene bu sene beyler. bunu bir kenara yazın. Beşiktaş şampiyonluğa emin adımlarla gidiyor.
ha bu arada ufak bir ricam var Fenerbahçeli arkadaşlardan. biraz adam olun amına koyduklarım.
teşekkürler.
şampiyonluğa doğru gidiyor diye sevinenlerin geçmişteki verem eden son hafta performanslarını hatırlayarak temkinli olmaları gereken kulüp.
bu sene her şeyle beraber yıldırım demirören'in ağır yıldırma politikalarıyla uğraşıyoruz. yıldırım demirören varken fenerbahçe puan kaybetmez kalan maçlarda, biz hakemlere rağmen yenmeye alışacağız.

ayrıca kazanılmış bir şey yok, takımı rehavete sokmamaya gayret gösterelim.
Kartal cızz.
kendinden başka her takımın şike yaptığını düşünen ama tff' nin sırf yorulmasınlar puan kaybetmesinler diye rize deplasmanın 3 gün sonrasına ts maçını koymasıyla şikenin kralını gözler önünde yapan takımdır.
(bkz: yıldırım demirören istifa)
Üç gün önce, " lidere selam çakın!. " diyenler;
buyrun....
sampiyon yapilmak istenen şike takımı. .
© copyright 2005 - 2026