bugün

/782
yanına jimnastik kulübü eklenince tüm karizmasının gittiğini düşünmekteyim.
https://www.youtube.com/watch?v=dkjoyPZy70Q.
ister şampiyon olsun ister 3. olsun siyahı beyazı kalbimize kazınan takım.
istanbul un en güzel semtidir.
http://www.fotomac.com.tr...0/11/gunes-onunuzu-kesmem

iyi gidiyor ya yine yalan haberler üretilmeye başlamış. beşiktaş taraftarı artık interaktif, böyle haberlerle kendinizi küçük düşürmeyin artık.
görsel
istisnasız Türkiyenin en iyi taraftarı olan takım.
görsel
Beşiktaş özgürlüktür.
türkiyede ki hiçbir olaya sessiz kalmayan dünyanın en güzel taraftarına sahip şanlı takım.
gözlerde bir damla yaş, kalbimizde bir aşk..
gözümdekii yaşımmm swf
Bey degilim ama katılırım:
icime çekip çekip yandığım
Canım kanım hayatım
En büyük en büyük beşiktasım...
içinde milli takımı hakketmeyen hatta benim milli takımdan nefret etmeme sebep olan futbolcumsular bulunan jimlastik kulübü...
ilmi okuldan, hayatı beşiktaş'tan.
sen bizim yarınlarımız tüm hayatımızsın beşiktaş.
http://m.uludagsozluk.com/e/29807990/
Futbolcusuna kadar burda yazılacak olan entrydir.
Edit: gece gece sinir oldum abi.
uğruna vatanımı satabileceğim şanlı şerefli türkiye'nin gelmiş geçmiş en büyük takımı.

beşiktaş sana canım feda!
başlık olduğunda şanlı taraftarından daha çok koduğumun renklilerin cirit atarak bok atmaya çalışmak için sıralandıkları ve büyüklüğü sırf buradan belli olan kulübün adıdır.
devre arasında kaleci, stoper ve sol bek alacaklarını açıklayan kulüp.

kaynak: sabah ntvspor da altyazıda gördüm.
Kısa zamanda liderliği cimboma teslim edecek olan emanetçi.

hani 23 nisanda çocuklar bir günlüğüne başbakan olurya bunlarda bir kaç hafta lider olur sonunda da 3. Olur giderler...
Tuttuğum takımdır. Ancak 9 yaşındayken şöyle bi anım var beşiktaş ile ilgili. O yıl şampiyonlar liginde lazio, sparta prag, ve chelsea ile eşleşti beşiktaş. Gruplarda son maçlar oynanıyor ve beşiktaş 2-0 yenik chelsea karşısında ancak bu skora rağmen beşiktaş gruptan çıkıyordu çünkü lazio prag maçı 0-0 gidiyordu ve belki maçı izleyenler hatırlar, star son dakikalarda beşiktaş turlayacak diye alttan küçük ekranda prag maçının son dakikalarını da vermişti. Ve 90+3 gelip çatınca sparta prag'ın frikiği sırasında dünya durdu beşiktaşlılar için. Ama ben o zamanlar küçük olmamdan ötürü nedense aklıma yerleşen sparta prag'ın lazio'yu yenmesi gerektiği düşüncesiyle o frikikte ''allahım nolur gol olsun'' nidasını atıverdim. Ev ahalisinin ''lan oğlum ne diyosun saçmalama sus'' demesine kalmadan sparta prag o frikikte son dakika golünü buluyor ve beşiktaş üst tura değil uefa kupasına gidiyordu. O gün anladım beşiktaşa rakiplerinden hayır gelmeyeceğini ve kendi göbeğini kendisinin kesmesi gerektiğini. Hayatım boyunca Marek Kincl ismini unutmadım. Adamın adını hafızama kazımışım bildiğin. Böyle de acı hadiselerle boğuşmaktır beşiktaş.
görsel
görsel
görsel
görsel
görsel
eskişehir espark önü. bunları buraya koyan tepebaşı belediyesine helal olsun diyorum. diğer takımların da var fakat ben beşiktaşla ilgili olanların fotolarını çektim tabi. bunları çekerken de farkettimki çoğu kişi bunların bilmiyordu esparkın önünde ben fotoları çekerken bir çok kişi merakla yere bakmaya başladı.
çalınan marşlarından, siyasi malzeme olarak çalınan sözlerden sonra artık esprileri çalınmaya başlanan kulüp. koçum biz o 23 nisan esprilerini çoktan bıraktık.
Ligin en şerefli takımıdır. Aşktır.
Aslolan hayattır hayat da Beşiktaş...
sadece ben mi sempatik buluyorum bu takımı acaba? forması, marşları, taraftarı. insan hayret ediyor.
© copyright 2005 - 2026