bugün

/782
mağdur edebiyatı yapacağına savaş sebebi ile her maçını 500 kilometre uzaklıktaki kiev kentinde oynayıp uefa kupasında final oynayan dnipro'yu örnek alması gereken takım. fazla kabartmayın göğsünüzü, biz de kabaran başka şeyler var 9 hafta sonra oturursunuz.

not: galatasaray turkey.
tosic, necip, tolga, olcay gitsin bu takım uefa'yı bile alır... gitsin birader bunlar gitsin ! gitsin lan bunlar !
(bkz: sokarca)

görsel
görsel
fenere koyup gecen takimim.
Feneri şike ve şaibe dolu bir maçla yenen takımımsı.

bunlar zakti zamanında Rize spora bilerek yenilip,bursayı düşürdüledi.
vicdansızlar...
Yine itin köpeğin ardından havladığı takımım.

Ardından yüz köpeğin havlqmadığı kurt kurt değildir.

Böyle devam.

Ayrıca bir gönülde iki aşk olmazı çürüten takım.
Bal gibi de bir gönülde iki aşk olur. Oluyor da.
veli ve tolgay döndüğünde daha dinamik olacak olan takım.
sekizinci trabzonspor ile arasında 3 puan olan lider.
görsel

renklerine aşık olunan takım.
attığın gol, yediğin ofsayt olsun kartalım.
görsel
Avrupa da en çok gol atan ikinci takım geçtiğimiz 6 hafta sonunda. Seviyorum sizi.
Çok seviyorum lan..
bu beklerle ve kaleciyle işi zor bir takım.andreas beck yine neyse ama tosiç fena .

en az 2 transfer şart takıma devre arası.
Son yıllarda tavşan atlet gibi son metrelerde geride kalan takım.
Sağ bek ve sol bek olsa iyi takım , neredeyse her şeyde 3. olmaları beni güldürmüyor değil . Her maç sakatlanan oyuncuları ise Mustafa Pektemek' tir fotoğraflarında bile sargı bezi ile gözükür .
cicişler istiyor ki eğer hakem hata yapacaksa hep onların lehine yapsın, beşiktaş'ın aleyhinde olsun hatalar, beşiktaş hep kırmızı görsün, beşiktaş hiç penaltı atmasın, beşiktaş hiç hakkını alamasın.

malum maçta fenerbahçe lehine yapılan hatalar hiç konuşulmuyor nedense. nani hakemi azarlıyor hakem sadece içinden küfrediyor sarı çıkartamıyor, 5 dakika sonra nani, sosa'yı biçiyor ve sarı görüyor, hakemi azarladığında ilk sarısını görse atılacak. şener gomez'i indiriyor net penaltı sarı kart, bunlar konuşulmuyor ama hakem beşiktaş lehine hata yapınca şeker oğlan adetten kesilmiş gibi basın karşısına çıkıyor. bir de utanmadan maçlara verilmesi gereken hakemleri listeliyor.

cicişler istiyor ki, beşiktaş şampiyon olacaksa olağanüstü bir çaba sarf etsin; hem kendilerini yensin, hem hakemleri, hem yavşak hakem hocalarını, hem renkli basını hem de tff'yi yensin. sonra da dudaklarını pörtleterek diyorlar ki '20 yılda 2 şampiyonluk' bu şartlarda 20 yılda 2 şampiyonluk iyi.

edit: ayrıca işin bir de hükümet boyutu var, cicişler ne zaman sıkışsa 1-2 seans sonra düzlüğe çıkıyorlar. beşiktaş zor durumda ise hükümet daha da bastırıyor batsın diye.

beşiktaş bu ülkenin asi ama şerefli, güçlü ama centilmen takımıdır. o yüzden ne kadar uğraşılırsa uğraşılsın yıkılamıyor.
olimpiyat stadındaki maclarinin ikinci yarilarini rüzgara karşı oynamasındaki mantık nedir gercekten çok merak ediyorum.. Beşiktaş simdiye kadar burada yaptığı maclarin neredeyse tamamini bu sekilde oynadı. hayir sebebini merak ediyorum..
sahadaki çimler yine sökülmeye başlamıştır. allah sabır ve kolaylık versin takımıdır.

(bkz: kartal gol gol gol)
Her ne olursa olsun sonuna kadar destekleyeceğim takım. Seviyorum seni karakartal..
uefa avrupa ligi 2.maçında sahasında portekiz ekibi sporting lizbon ile 1-1 berabere kalan takımım.
golümüzü gökhan töre atarken sporting lizbon'un golü bryan ruiz'den geldi.
sporting lizbon'dan bahsetmek istiyorum biraz.
tanıdık isimler mevcut kadrosunda.
en başta trabzonspor'da oynamış forvet oyuncusu teofilo gutierrez.
beşiktaş'la adları geçen bryan ruiz ve aquilani,trabzonspor ile adı geçen islam slimani.
bu oyuncular ortalama olarak takımın ileri hattını oluşturan elemanlar aynı zamanda.
takıma dönersek;
benfica'nın eski hocası jorge jesus,genç ve tecrübeli oyuncuları harmanlamış ve en önemlisi bir sistem içerisinde takımı oynatmaya çalışıyor.

beşiktaşımız'da oğuzhan ilk 11'de beklenirken son anda necip uysal ile maça başladık.
bu bizim ilk yarıda sadece 1 gol yememizde çok önemli bir etken oldu.
çünkü aynı fenerbahçe maçında olduğu gibi rakibimiz orta sahada daha rahat boşluk bulacak ve çok daha rahat pozisyonlara girebilecekti.
oğuzhan da sosa da daha çabuk yorulmuş olacaklardı.

maçın ilk 20 dakikası gerçekten mükemmel oynayan bir lizbon izledik.
bütün istediklerini oyuna yansıtıyorlardı,beşiktaşımız da yoğun presten kurtulmaya çalışıyordu.
hücum hattında yaptıkları etkili paslarla kalemizde etkili olmayı başardılar.
16. dakikada golü yedik.
sonraki dakikalarda lizbon golü bulamayınca daha kontrollü bir oyuna geçiş yapmaya başladı.
sonuçta dakikalar geçtikçe oyuncular yoruluyor,golü bulamayınca moralmen de düşüyorlar.
beşiktaş da dakikalar geçtikçe açılmaya başladı,daha rahat oyun kurmaya başladı.
uzun toplar yerine daha ayağa oynayarak,topu kanatlara göndererek oyuna devam etti.
daha dengeli bir şekilde skoru koruyarak ilk yarıyı bitirmeyi başardık.

ikinci yarıya oğuzhan değişikliğiyle başladık.oyundan çıkan necip oldu.
böylece oyuna ilk yarıya göre çok daha iyi başladık.
lizbon da ilk yarıya göre hızlı kontra ataklarla gol aramaya çalıştı.
golümüzü 60.dakikada bulduk.
sosa'nın akıllıca pasıyla gökhan sakin bir gol vuruşu yaptı.
golden birkaç dakika sonra cenk tosun değişikliği geldi.
bundan sonraki gol pozisyonlarında takım bencil davrandı bunu söyleyebilirim.
özellikle ceza sahası çizgisi ve çevresinde top kimdeyse çapraz koşu yapan oyuncuları göremedi.
şut opsiyonunu çok kötü kullandı kim vurduysa.
son dakikalara doğru lizbon da beşiktaş da ciddi pozisyonlara girse de gol olmadı ve maç 1-1 sona erdi.
ismail iyi gözüktü bu maç rakibi mane yüzünden de olabilir ama iyiydi.
tolga karşı karşıya pozisyonları iyi çıkardı fakat oyun başlatma konusunda sıkıntılı.
oğuzhan topu ileriye güzel götürdü ve takıma güç kattı.
quaresma istenilen oyunu oynayamadı.benim gözüme çarpanlar bunlar.

bugün bence eksiklerimizi görmek adına çok güzel bir maç yaptığımızı düşünüyorum.
güzel bir rakip vardı karşımızda ve farklı senaryolarda nasıl oynayabileceğimizi görmüş olduk.
4 puanımız var.avrupa liginde sıradaki maçımız lokomotiv moskova ile.
ilerleyen haftalarda takımıma başarılar diliyorum.

fenerbahçe de şu an avrupa liginde celtic karşısında mücadele veriyor.
başarılar diliyorum maç linki isteyen olursa mesaj atabilirler.
Fener maçında hakem şikesi yapan delikanlı takım..
ulan birde fenere şikeci diyorduk,bunlar daha da beter çıktı..
avrupa kupalarında iyi giden kulübümüz, ilk hedef gruptan çıkmak.

http://besiktaskartalyuva...0/lizbon-beraberligi.html
sporting karşısında ilk yarı berbat oynayıp, ne işin olur senin avrupa kupalarında diye saç baş yolduran, ikinci yarı ise rakibi baskıyla dağıtan ve benim asıl yerim avrupa dedirten dengesiz takım... ama oğuzhan gerçekten her şeyi değiştirebilecek yetenekte... ikinci yarıda onu gördük...
Defans hattımız çok zayıf. Kerhane gibi kimin girip çıktığı belli değil. çok kontra yiyoruz ve karşı takımın beceriksizliği sayesinde bunlar gole dönüşmüyor. Yoksa dün akşam da az buz pozisyon kaçırmadı adamlar.
© copyright 2005 - 2026