bugün

beşiktaş

Tuttuğum takımdır. Ancak 9 yaşındayken şöyle bi anım var beşiktaş ile ilgili. O yıl şampiyonlar liginde lazio, sparta prag, ve chelsea ile eşleşti beşiktaş. Gruplarda son maçlar oynanıyor ve beşiktaş 2-0 yenik chelsea karşısında ancak bu skora rağmen beşiktaş gruptan çıkıyordu çünkü lazio prag maçı 0-0 gidiyordu ve belki maçı izleyenler hatırlar, star son dakikalarda beşiktaş turlayacak diye alttan küçük ekranda prag maçının son dakikalarını da vermişti. Ve 90+3 gelip çatınca sparta prag'ın frikiği sırasında dünya durdu beşiktaşlılar için. Ama ben o zamanlar küçük olmamdan ötürü nedense aklıma yerleşen sparta prag'ın lazio'yu yenmesi gerektiği düşüncesiyle o frikikte ''allahım nolur gol olsun'' nidasını atıverdim. Ev ahalisinin ''lan oğlum ne diyosun saçmalama sus'' demesine kalmadan sparta prag o frikikte son dakika golünü buluyor ve beşiktaş üst tura değil uefa kupasına gidiyordu. O gün anladım beşiktaşa rakiplerinden hayır gelmeyeceğini ve kendi göbeğini kendisinin kesmesi gerektiğini. Hayatım boyunca Marek Kincl ismini unutmadım. Adamın adını hafızama kazımışım bildiğin. Böyle de acı hadiselerle boğuşmaktır beşiktaş.
© copyright 2005 - 2026