bugün
- atm'ye ateme diyen hanzo9
- saraca finch house19
- 7 temmuz 2026 abd belçika maçı12
- 40 yaş altı sözlük bebeleri12
- evde hiç sıkılmadan vakit geçirebilen insanlar3
- her şeyi psikolojik bir sebebe bağlama3
- bir kadını kaybetmenin en kısa yolu8
- sözlük kızlarının 30 luk teyzeler olması9
- 26 yaşında intihar etmek3
- sözlükteki şişmanlık güzellemesi4
- sözlük kızlarının bikinili fotoğrafının olmaması2
- zayıf erkeklerin agresif olması9
- merhaba arkadaşlar beni hatırladınız mı8
- sözlükte kavga bile çıkmaması5
- villa alınabilecek yerler2
- arkadaşlarla tatile gitmek3
- kırk yaşına gelip hala sözlük yazarlığı yapmak4
- hiç arkadaşı olmayanlar ne yapıyor acaba4
- ben kararımı verdim5
- yazın cep sorunu3
- heyt bea4
- birden çok boşanmış biriyle evlenilir mi sorunsalı2
- beyaz ekmek yiyen vatan hainleri4
- kurtuluş savaşı'nın müfredattan kaldırılması27
- amerika birleşik devletleri7
- belçika6
- 10 temmuz 2026 ispanya belçika maçı2
- erling braut haaland7
- emine erdoğan'ın lider eşlerini ağırlaması2
- besle kargayı7
- bir erkeği markete yollamak4
- herkesin bir felsefesi varmış gibi yapması3
- fırından alınan ekmeği dilimletmek4
- klima açıp yorgan altında uyumak4
- reşit olmadan sözlük yazarı olmak4
- arzu edilene ulaşıldığında anlam ifade etmemesi5
- sözlük kızları toplansın bir şey diyeceğim4
- tansiyon ilacı içen yazarlar2
- yanarak ölmek3
- şişman kızların çok neşeli olması7
- yaş yetmiş iş bitmemiş2
- fransızcadan türkçeye geçmiş kelimeler5
- günün şiiri23
- sözlükte kaos olsun istenmesi2
- geceye bir 90 lar şarkısı bırak2
- karı kıza para yedirir misiniz17
- gianni infantino3
- kadir inanır'ın kürt olması4
- izmir'de başörtülü kadını sahilden kovan seküler21
- neşemizi öldürdüler4
stsl 8.hafta maçında sahasında çaykur rizespor'u 1-0 yenmeyi başaran takımım.
beşiktaşımızın galibiyet golünü 63. dakikada ricardo quaresma attı.
maça rizespor daha iyi başladı.
ilk 10 dakika rizespor beşiktaşımız karşısında kanatlardan etkili pozisyonlar bulmayı başardı.
bir golleri ofsayttan geçersiz sayıldı,bir topları da direkten döndü.
10.dakikadan sonra beşiktaşımız oyuna dengeyi getirmeye başladı ve ilerleyen dakikalarda kontrolü eline aldı.
kısa ve isabetli paslarla pozisyonlar bulmaya çalıştık.
özellikle maçı izleyenler için pas alışverişi konusunda bir pozisyon çok güzel bir örnek oldu ama gol pozisyonunu yapamadık.
paslar etkiliydi fakat final paslarında kötü kaldık.
rizespor savunmasındaki o.viera ve oboabona çok iyi müdahaleler yaptılar.
bizim savunmamız da kweuke'yi çok dikkatli bir şekilde savunmayı başardı.
ilk yarı 0-0 eşiklikle sona erdi.
ikinci yarıya quaresma değişikliğiyle başladık.çıkan oyuncu olcay şahan oldu.
benim önceki entrylerde yazdığım bir konu vardı.
quaresma ilk 11 başladığı zaman oyuna ortak olamıyordu maalesef.
benim önerim quaresmanın sonradan oyuna dahil edilerek yaratıcı oyununu kullanmaktan yanaydı.
böylece beşiktaşımız gol sıkıntısı çektiği maçlarda daha alternatif çözüm yolları bulabilecekti.
nitekim bugün de böyle oldu diyebiliriz.
quaresma şu ana kadar tam oyununu gösterememiş olabilir fakat bu etkili bir gol ayağı olduğunu değiştirmez.
maça dönersek;
bu değişiklik ile birlikte beşiktaşımız ikinci yarı oyunu tamamen rakip sahada oynamaya başladı.
peşpeşe gelen ataklar süresince gol aramaya çalıştı.
beklenilen gol de kritik bir zamanda geldi.
oğuzhan ceza alanı içerisine topu getirdi ve düşürüldü,hakem penaltı kararı verse pek kimse itiraz etmezdi sanırsam.
rize savunması topu uzaklaştırmak isterken top quaresma'ya geldi.
quaresma ceza sahası dışından çektiği şutla golü bulmayı başardı.
sonrasında aynı oyunu takımımız korudu.
bu dakikalar içerisinde bir golümüz ofsayt gerekçesiyle sayılmadı.
ve maçı 1-0 kazanmayı başardık.
takımda bireysel olarak pek gözüme çarpan oyuncu olmadığı için yorum yapmayacağım.
haftaiçi zor bir deplasman maçına çıkacağız.
rakibimiz lokomotiv moskova.
gruptan çıkmamız için bu maçtan puan çıkarmamız gerekiyor.
haftasonu da antalyaspor ile maçımız var.
aynı zamanda fb-gs derbisi var.
iki önemli rakibimiz karşı karşıya gelecek ve bizim avantaj yakalamamız için antalyaspor'u yenmemiz gerekecek.
desteğimizi eksik etmeyelim sayın renktaşlarım.
beşiktaşımıza ilerleyen maçlarda başarılar diliyorum.
beşiktaşımızın galibiyet golünü 63. dakikada ricardo quaresma attı.
maça rizespor daha iyi başladı.
ilk 10 dakika rizespor beşiktaşımız karşısında kanatlardan etkili pozisyonlar bulmayı başardı.
bir golleri ofsayttan geçersiz sayıldı,bir topları da direkten döndü.
10.dakikadan sonra beşiktaşımız oyuna dengeyi getirmeye başladı ve ilerleyen dakikalarda kontrolü eline aldı.
kısa ve isabetli paslarla pozisyonlar bulmaya çalıştık.
özellikle maçı izleyenler için pas alışverişi konusunda bir pozisyon çok güzel bir örnek oldu ama gol pozisyonunu yapamadık.
paslar etkiliydi fakat final paslarında kötü kaldık.
rizespor savunmasındaki o.viera ve oboabona çok iyi müdahaleler yaptılar.
bizim savunmamız da kweuke'yi çok dikkatli bir şekilde savunmayı başardı.
ilk yarı 0-0 eşiklikle sona erdi.
ikinci yarıya quaresma değişikliğiyle başladık.çıkan oyuncu olcay şahan oldu.
benim önceki entrylerde yazdığım bir konu vardı.
quaresma ilk 11 başladığı zaman oyuna ortak olamıyordu maalesef.
benim önerim quaresmanın sonradan oyuna dahil edilerek yaratıcı oyununu kullanmaktan yanaydı.
böylece beşiktaşımız gol sıkıntısı çektiği maçlarda daha alternatif çözüm yolları bulabilecekti.
nitekim bugün de böyle oldu diyebiliriz.
quaresma şu ana kadar tam oyununu gösterememiş olabilir fakat bu etkili bir gol ayağı olduğunu değiştirmez.
maça dönersek;
bu değişiklik ile birlikte beşiktaşımız ikinci yarı oyunu tamamen rakip sahada oynamaya başladı.
peşpeşe gelen ataklar süresince gol aramaya çalıştı.
beklenilen gol de kritik bir zamanda geldi.
oğuzhan ceza alanı içerisine topu getirdi ve düşürüldü,hakem penaltı kararı verse pek kimse itiraz etmezdi sanırsam.
rize savunması topu uzaklaştırmak isterken top quaresma'ya geldi.
quaresma ceza sahası dışından çektiği şutla golü bulmayı başardı.
sonrasında aynı oyunu takımımız korudu.
bu dakikalar içerisinde bir golümüz ofsayt gerekçesiyle sayılmadı.
ve maçı 1-0 kazanmayı başardık.
takımda bireysel olarak pek gözüme çarpan oyuncu olmadığı için yorum yapmayacağım.
haftaiçi zor bir deplasman maçına çıkacağız.
rakibimiz lokomotiv moskova.
gruptan çıkmamız için bu maçtan puan çıkarmamız gerekiyor.
haftasonu da antalyaspor ile maçımız var.
aynı zamanda fb-gs derbisi var.
iki önemli rakibimiz karşı karşıya gelecek ve bizim avantaj yakalamamız için antalyaspor'u yenmemiz gerekecek.
desteğimizi eksik etmeyelim sayın renktaşlarım.
beşiktaşımıza ilerleyen maçlarda başarılar diliyorum.
Bu sacma dünyada yüzüme tebessüm katan değer.
kanser veba ediyorda sevdiyor kendilerini keretalar. hayatımdaki ilk ve tek sevgilim.
Rakibin pasıyla ve kalecisinin ""el"" birliğiyle golünü atan sözde şerefli takım.
artık taraftarları doya doya tinere vurur bu gece..
artık taraftarları doya doya tinere vurur bu gece..
bu sene haydi eller havaya taktigiyle oynayanlarin laf attigi takim. demek sadece biz rakibe koymuyoruz.
Tek namağlup şampiyon demişsiniz ya, bilin ki Gaassaray, namağlup lig ikinci olmuştur...
beni mutlu eden iki varlıktan biridir. diğeri de kedidir.
sorun şu ki, şenol güneş e fazla güvenilmekte!
adam loser kelimesinin vücut bulmuş hali. ölene dek de öyle kalacak.
bilic in ne oynadığı belli hızlı futbol dan rakibi karşısına alarak oynanan bir oyuna geçildi.
olcay ın etkisiz kalması bu yüzden doğal. hızlı oyunlarda işe yarıyor ki gökhan da öyle...
tolgay döndüğünde veli de dönmüş olur ama bu takımda veli nin işi olmamalı. tolgay gibi her an her şeyi yapabilen ve oğuzhan dan bile daha iyi dikine giden bir oyuncu ne yapıp edip 11 de oynamalı.
ayrıca motta hem ismail den hem de tosic den daha iyi. bunu tartışmaya bile gerek yok. bir süre sonra formasına kavuşacaktır eminiz.
tolga ya güvenmiyoruz aynı şenol hocası gibi. kerim frei de garajda çürüyor. buna bir çare bulunmalı.
önümüzdeki yıl, ersan,cenk,oğuzhan,gökhan,feri,tolgay,olcay gibi takımın iskeleti olması gereken yetenekli oyuncular takımda kalır bir de lucescu gelirse -ki bu kısmı hayal- mükemmel iş başarılmış olur.
adam loser kelimesinin vücut bulmuş hali. ölene dek de öyle kalacak.
bilic in ne oynadığı belli hızlı futbol dan rakibi karşısına alarak oynanan bir oyuna geçildi.
olcay ın etkisiz kalması bu yüzden doğal. hızlı oyunlarda işe yarıyor ki gökhan da öyle...
tolgay döndüğünde veli de dönmüş olur ama bu takımda veli nin işi olmamalı. tolgay gibi her an her şeyi yapabilen ve oğuzhan dan bile daha iyi dikine giden bir oyuncu ne yapıp edip 11 de oynamalı.
ayrıca motta hem ismail den hem de tosic den daha iyi. bunu tartışmaya bile gerek yok. bir süre sonra formasına kavuşacaktır eminiz.
tolga ya güvenmiyoruz aynı şenol hocası gibi. kerim frei de garajda çürüyor. buna bir çare bulunmalı.
önümüzdeki yıl, ersan,cenk,oğuzhan,gökhan,feri,tolgay,olcay gibi takımın iskeleti olması gereken yetenekli oyuncular takımda kalır bir de lucescu gelirse -ki bu kısmı hayal- mükemmel iş başarılmış olur.
oynadığı iyi futbolla ve lider oluşuyla sezonu yine 3.bitireceğinin sinyallerini veren futbol kulübümüz.
şerefli ikinciliklerden şerefli üçüncülüklere terfi etmiş takım.
çaykur rizespor maçında 10 saniye içerisinde gerçekleştirdiği seri paslaşma trafiği futbol adına sevindirici bir organizasyon olan kulüp.
sadece taraftarının beşiktaş lehine yapılan hakem hatalarını görmezden gelip diğer kulüpleri sorgulaması ve 2 senedir gereksiz biçimde sürdürülen - zaten beşiktaş sempatikken - beşiktaş" a sempati kazandırma çabası bu kulübe yavaş yavaş antipati kazandırmıştır.
bunun dışında sempatiktir.
sadece taraftarının beşiktaş lehine yapılan hakem hatalarını görmezden gelip diğer kulüpleri sorgulaması ve 2 senedir gereksiz biçimde sürdürülen - zaten beşiktaş sempatikken - beşiktaş" a sempati kazandırma çabası bu kulübe yavaş yavaş antipati kazandırmıştır.
bunun dışında sempatiktir.
1903 yılında kurulmuş olan, tek aşk.
renkleri ölümle yaşamı temsil eder.
mazbut kendi halinde bir kulüpken kendisine yapılan haksızlıklar sonucunda zıvanadan çıkmış bir camiaya sahiptir.
renkleri ölümle yaşamı temsil eder.
mazbut kendi halinde bir kulüpken kendisine yapılan haksızlıklar sonucunda zıvanadan çıkmış bir camiaya sahiptir.
siyah ve beyaz renkler beşiktaş sayesinde bir kimlik kazanmıştır.
Oldukça basarili günler geçiriyor su an ligin en basarili takimi fakat yine ligi 3. Bitirecek diye korkuyorum.
Üzme bu sefer Beşiktaşk.
Üzme bu sefer Beşiktaşk.
Namağlup tek şampiyon.
başlığında havlayan köpekleri barındıran yüce kulüp. sen kendi çorbana baksana arkadaş.
atibası olmayanları kıskandıran güzide kulüp.
bugün galatasaray' ın maçı olmasına rağmen sebepsiz yere renklileri kendi başlığı altında toplayan yüce takım.
(bkz: la vittoria sara nostra)
(bkz: la vittoria sara nostra)
Bazı orospu çocuklarına dert olmuştur.
gönül verdiğim vasat takım. her sene sezon başı bi coşar, sonra havası iner. takımın şimdiki halini öve öve bitiremiyorlar ama cidden hiç hoşuma gitmiyor takımın oyunu. arka arkaya 6-7 pas yaptılar diye adamları havaya sokuyorlar. takımdan kabiliyet akıyor ama zeka yerlerde. kafası çalışan bi oğuzhan var. gökhan töre hani böyle ilkokul ve ortaokulda hızlı ve çalım atmayı bilen ama hep aynı şekilde çalım atıp ilerleyen arkadaşlar olurdu ya, tıpkı onlar gibi. ulan 3 senelik oturmuş bir kadron var, yıldız sayılabilecek oyuncuların var ve şu oynadığın futbola bak. kontra atak oynayamıyoruz, defanstan paslı ve hızlı çıkamıyoruz(anca anadolu kulüplerine karşı oynarken), bitiricilik hala sıfır takımda.
şu burakvari hareketler yapan futbolculardan tiksiniyorum. quaresma, gökhan töre, cenk tosun... moskova maçında töre atmasa kendini penaltı alıcam diye pozisyon goldü.
neyse kısa ve özü bu takımda oğuzhan'dan ve fazla izleyemesek de tolgay arslan'dan başka oyuncu göremiyorum ben. gökhan töre'ye cidden öyle 20-30 veriyorlarsa satsınlar. ha ben kulüp olsam(bir insan nasıl kulüp olur lan?) gökhan'a 10 falan verirdim maksimum.
şu burakvari hareketler yapan futbolculardan tiksiniyorum. quaresma, gökhan töre, cenk tosun... moskova maçında töre atmasa kendini penaltı alıcam diye pozisyon goldü.
neyse kısa ve özü bu takımda oğuzhan'dan ve fazla izleyemesek de tolgay arslan'dan başka oyuncu göremiyorum ben. gökhan töre'ye cidden öyle 20-30 veriyorlarsa satsınlar. ha ben kulüp olsam(bir insan nasıl kulüp olur lan?) gökhan'a 10 falan verirdim maksimum.
uefa avrupa ligi 3.maçında deplasmanda lokomotiv moskova ile 1-1 berabere kalan takımım.
golümüzü 64.dakikada mario gomez atarken rakibimizin golü 54.dakikada maicon'dan geldi.
maça son zamanlarda kurulu olan ideal 11 ile başladık.
tosic yerine ismail ve quaresma'nın ilk 11 oynaması dışında diğer kadroyu herkes kolaylıkla sayabilir.
maçın ilk 30 dakikasında iki takım da orta saha oyuncularının yoğun pasları sonucunda oyunu ortada geçirdi.
ciddi olarak pek atak yaşanmadı.
beşiktaşımız genelde oyunu geniş alana yaymaya çalıştı.
top bir bölgede sıkıştığı anda hemen kanatlara gönderildi.
lokomotiv moskova ise belirli aralıklarla uzun top denemeleriyle pozisyon bulmaya çalıştı.
sanırsam beşiktaşımızın istediği oyun da buydu.
stoperlerimiz niasse gibi hızlı bir forvet oyuncusunu hava toplarıyla daha rahat durdurabilirdi.
maç boyunca da bu yönden başarılı olduklarını söyleyebilirim.
ne zaman niasse topla hareket etmek istese oyuncularımız yakın markajla topu aldı veya çok durmadan faul yaptılar.
30.dakikadan sonra oyun biraz daha açılmaya başladı.
karşılıklı hatalar ile ceza sahası içerisinde pozisyonlar oluşmaya başladı.
ancak iki takım da pozisyon bulmakta sıkıntı çekti ve ilk yarı 0-0 sona erdi.
ikinci yarıya iki takım da aynı kadrolarıyla başladı.
gökhan töre'nin ikinci yarının hemen başında yakaladığı pozisyon ve sonrasında l.moskova'nın yakaladığı pozisyon ikinci yarının farklı olacağının sinyalini verdi.
ve 54.dakikada gol geldi.
defansımızın basit hatasında niasse topu kaptı ve ceza alanı içindeki maicon'a pası verdi.
maicon'un vuruşu da golle sonuçlandı.
tolga yerinde kalsaymış kurtarabilirmiş aslında ama yakın pozisyonda anlık refleks vermiş o yüzden bir şey diyemem.
golün sonrasında sosa oyundan alındı ve yerine necip uysal girdi.
sonrasında bazı gol girişimlerimiz oldu ve 64.dakikada golü bulmayı başardık.
gomez'in ceza sahası dışından attığı güzel şut ile eşitliği yakaladık.
köşeye çok iyi vurarak kaleciyi hareketsiz bir nevi çaresiz bıraktı.
golün ardından gökhan töre çıktı,yerine cenk tosun girdi.
69.dakikada bir pozisyon sonrası olay çıktı.
bu olayda l.moskova defans oyuncusu corluka kırmızı kart gördü.
ayrıca iki takımdan da birçok oyuncu sarı kart gördü.
şenol hoca bunun olabileceğini bilseydi sanırsam gökhan töre'yi çıkarmayabilirdi.
bu olaydan sonra herkesin beklediği baskılı oyun bir goldü.
ama bizim bir sorunumuz var.
bu sorun önceki senelerde de vardı.
rakibimiz 10 kişiyken oynayamıyoruz.
maalesef çözüm bulamıyoruz.
hal böyle olunca maçı izlerken sinirlendiğim zamanlar oluyor.
o dakikadan sonra pozisyon bulmakta sıkıntı yaşadık ve 1-1'lik sonuçla rusya deplasmanından 1 puan almayı başardık.
bireysel performanslara göre göze batan oyuncular vardı.
ismail arada hatalar yapsa da iyiydi.şenol hoca şans veriyor seviniyorum onun adına.
ersan başarılı müdahalelerde bulundu.
quaresma ve sosa daha iyisini yapabilirlerdi.
aslında maça başlamadan önce herkes 1 puan iyidir diyordu fakat rakip 10 kişi kalınca ruh halimiz de değişiyor.
şimdi ise alamadığımız 2 puana üzülüyoruz,şenol hoca da dahil.
bu sonuçla avrupa liginde 5 puana ulaştık ve 2.sıradaki yerimizi koruduk.
avrupa liginde sonraki maçımız yine l.moskova ile olacak.
hırslı bir takım farkındaysanız taraftarı hareketlerle ateşlemeye çalışıyorlar.
samedov ve maicon benim gözüme çarpan oyuncuları oldu.
gruptan çıkmamız için rakibimizi yenmemiz lazım.
ilerleyen haftalarda takımıma başarılar diliyorum.
golümüzü 64.dakikada mario gomez atarken rakibimizin golü 54.dakikada maicon'dan geldi.
maça son zamanlarda kurulu olan ideal 11 ile başladık.
tosic yerine ismail ve quaresma'nın ilk 11 oynaması dışında diğer kadroyu herkes kolaylıkla sayabilir.
maçın ilk 30 dakikasında iki takım da orta saha oyuncularının yoğun pasları sonucunda oyunu ortada geçirdi.
ciddi olarak pek atak yaşanmadı.
beşiktaşımız genelde oyunu geniş alana yaymaya çalıştı.
top bir bölgede sıkıştığı anda hemen kanatlara gönderildi.
lokomotiv moskova ise belirli aralıklarla uzun top denemeleriyle pozisyon bulmaya çalıştı.
sanırsam beşiktaşımızın istediği oyun da buydu.
stoperlerimiz niasse gibi hızlı bir forvet oyuncusunu hava toplarıyla daha rahat durdurabilirdi.
maç boyunca da bu yönden başarılı olduklarını söyleyebilirim.
ne zaman niasse topla hareket etmek istese oyuncularımız yakın markajla topu aldı veya çok durmadan faul yaptılar.
30.dakikadan sonra oyun biraz daha açılmaya başladı.
karşılıklı hatalar ile ceza sahası içerisinde pozisyonlar oluşmaya başladı.
ancak iki takım da pozisyon bulmakta sıkıntı çekti ve ilk yarı 0-0 sona erdi.
ikinci yarıya iki takım da aynı kadrolarıyla başladı.
gökhan töre'nin ikinci yarının hemen başında yakaladığı pozisyon ve sonrasında l.moskova'nın yakaladığı pozisyon ikinci yarının farklı olacağının sinyalini verdi.
ve 54.dakikada gol geldi.
defansımızın basit hatasında niasse topu kaptı ve ceza alanı içindeki maicon'a pası verdi.
maicon'un vuruşu da golle sonuçlandı.
tolga yerinde kalsaymış kurtarabilirmiş aslında ama yakın pozisyonda anlık refleks vermiş o yüzden bir şey diyemem.
golün sonrasında sosa oyundan alındı ve yerine necip uysal girdi.
sonrasında bazı gol girişimlerimiz oldu ve 64.dakikada golü bulmayı başardık.
gomez'in ceza sahası dışından attığı güzel şut ile eşitliği yakaladık.
köşeye çok iyi vurarak kaleciyi hareketsiz bir nevi çaresiz bıraktı.
golün ardından gökhan töre çıktı,yerine cenk tosun girdi.
69.dakikada bir pozisyon sonrası olay çıktı.
bu olayda l.moskova defans oyuncusu corluka kırmızı kart gördü.
ayrıca iki takımdan da birçok oyuncu sarı kart gördü.
şenol hoca bunun olabileceğini bilseydi sanırsam gökhan töre'yi çıkarmayabilirdi.
bu olaydan sonra herkesin beklediği baskılı oyun bir goldü.
ama bizim bir sorunumuz var.
bu sorun önceki senelerde de vardı.
rakibimiz 10 kişiyken oynayamıyoruz.
maalesef çözüm bulamıyoruz.
hal böyle olunca maçı izlerken sinirlendiğim zamanlar oluyor.
o dakikadan sonra pozisyon bulmakta sıkıntı yaşadık ve 1-1'lik sonuçla rusya deplasmanından 1 puan almayı başardık.
bireysel performanslara göre göze batan oyuncular vardı.
ismail arada hatalar yapsa da iyiydi.şenol hoca şans veriyor seviniyorum onun adına.
ersan başarılı müdahalelerde bulundu.
quaresma ve sosa daha iyisini yapabilirlerdi.
aslında maça başlamadan önce herkes 1 puan iyidir diyordu fakat rakip 10 kişi kalınca ruh halimiz de değişiyor.
şimdi ise alamadığımız 2 puana üzülüyoruz,şenol hoca da dahil.
bu sonuçla avrupa liginde 5 puana ulaştık ve 2.sıradaki yerimizi koruduk.
avrupa liginde sonraki maçımız yine l.moskova ile olacak.
hırslı bir takım farkındaysanız taraftarı hareketlerle ateşlemeye çalışıyorlar.
samedov ve maicon benim gözüme çarpan oyuncuları oldu.
gruptan çıkmamız için rakibimizi yenmemiz lazım.
ilerleyen haftalarda takımıma başarılar diliyorum.
bu yıl ki futbolunu barcaya benzettiğim takım. ama nedense son haftalarda sıçıyor gibi?
Gündemdeki Haberler
Güncel Önemli Başlıklar