bugün

/782
lige sürekli iyi başlar, daha sonra ligin ortalarında şok bir mağlubiyet alır ve kırmızı kart görür , olaylar çıkar.

o sırada fenerbahçe ve galatasaray puan farkını kapatır ve farkı açar.

her sene aynı oluyor, ne zaman beşiktaş lige kötü başlarsa bilinki o sene şampiyon olacak.
taraftarı rahatlıktan ölecektir an itibariyle. bide yarın antalya' ya koydu mu sülalem raad moduna gireceklerdir. taraftarı ve kendisi büyüktür vesselam.
beraberlik besiktas'a yaradı. zaten iki tane kalitesiz takım ne bekleniyordu anlamıyorum.
Bu senenin şampiyonu.
Bu gece tek sevinin taraftar klübü. Yarin Antalyaya koydukmu tam super olcak.
futbol takımı değil istanbulun bir ilçesidir. (bkz: beşiktaş jimnastik kulübü)
https://pbs.twimg.com/med...CSHfgEaUYAAngOY.jpg:large
galatasaray'dan daha şerefli olan takım. evet.
bu sene 2-3 hafta kala şampiyonluğu garantileyecek olan takım.
Kartal gol gol gol.
bugün akşam, ligde şimdiye kadar oynadığı maçlar içinde fb. maçı da dahil en zor olana çıkacağını düşündüğüm takımım.

Antalya bu sene gerçekten iyi takım, evlerinde iyi oynuyorlar, üstelik yeni statlarında ilk maç gibi bir motivasyonları var, Beşiktaş'ta ise hasta olan töre ve sosa kadroda yok, Türkiye'de hava yaz iken Moskova'da birden ekside maça çıktıktan sonra bekliyordum böyle şeyler, neyse sonuçta zor maç

fakat bence beşiktaş kendi karakteriyle oynarsa kazanacaktır bu maçı, hatta Antalya yukarıda saydığım nedenlerden ötürü aşırı öz güven ile çıkıp açık oynarsa, bambaşka bir fark skoru da çıkabilir ortaya,

ve bence Beşiktaş kazanırsa, ikişer puan önde olduğu iki rakibinin de, iki puan kaybettiği hafta, çok zor virajı sağlam dönerek, hedef yolunda en önemli adımlardan birisini, en azından ilkini bu hafta atmış olur.
15 16 sezonuna fırtına gibi giren takımım.

bu oyunu aklı başında fb gs taraftarları ve tüm medya takdir ediyor ve etmelide. ancak hırs küpü, fair playden bi sik anlamayan, cahil milliyetçi ve radikal dincilere benzeyen kafa yapılarıyla bazı fb gs taraftarlarının, çekememezlik yüzünden kendilerince dalga geçtiği takımdır. neymiş klasik bjk imiş sezon sonu 3. ümüş neymiş efendim 30. haftada şerefli 3.lük geyiği başlarmış. kardeşim bırak şu işleri türk futbolunda böyle top oynayan takım görmediniz itiraf edin. (mübalağa) kıskanacağınza tebrik edin. bayern münich gibi oynuyor takım aq
bu sene farklı olan takım.

evet, geçtiğimiz senelerde hepimiz taşak geçiyorduk bunlarla, ligin başında gaza geliyorlardı, ortalara doğru duruyor, lig sonunda 3. 4. falan oluyorlardı. iyi de oluyordu hani, ama bu sene farklı.

o fark da şenol güneş farkı haliyle.

geçen senenin şenol güneş'li bursaspor'u ligin en çok gol atan, futbolu en izlenilesi takımıydı.

bu sene bursaspor ile beşiktaş yer değiştirdi. bu senenin en çok gol atan takımı ve en seyredilir futbol oynayan takımı beşiktaştır.

adil bir lig olursa, hakemler ve federasyon ve de tabi ki digitürk ipnelik yapmazsa beşiktaş'ın şampiyonluğunu şimdiden kutlarım.

not: bursaspor.
ciciş kardeşlerin ağızdan öpüştüğü hafta antalya'da tatil yapan takım.
stsl 9.hafta kapanış maçında deplasmanda antalyaspor'u 5-1 yenmeyi başaran takımım.
gollerimizi necip uysal,mario gomez(2),olcay şahan ve cenk tosun atarken rakibimizin golünü samuel eto'o attı.
bu maç aynı zamanda antalyaspor'un yeni stadının açılış maçıydı.
antalya için hayırlı olsun,şehrin daha büyük bir stada ihtiyacı vardı doğrusu.

bugünkü ilk onbirimizde bazı değişiklikler yaşandı.
gökhan töre ve sosa sakatlıkları sebebiyle kadroya alınmadığı için yerlerini necip ve olcay maça başladı.
bugün için zor bir maça çıkacağımızı söylemiştik.
hem yeni stadın açılışı,antalya seyircisinin coşkusu ile rakibimizin oynayabileceği etkili futbola karşı,hem de derbi sonrası rakiplerimizle aramızda olan puan farkını artırma psikolojisinde oynamak çok zorlayacaktı oyuncularımızı.
maça iki ekip de güzel başladı kanımca.
beşiktaşımız ayağa toplarla hücum yapmaya çalıştı ilk dakikalarda.
baskıyı yavaş yavaş artırırken ilk golümüzü 14.dakikada bulmayı başardık.
necip'in ceza alanı içindeki karambolden gelen topa düzgün vuruşuyla öne geçmeyi başardık.
aslında dünkü maçta diego'nun attığı gole de benzettim şahsen.
golden sonraki dakikalar çok önemlidir,gerçekten de öyle.
bugünkü maçta bunu bir kez daha yaşadık.
olcay'ın karşı karşıya kaçırdığı pozisyonun dönüşünde ismail'in hatasını eto'o çok iyi değerlendirdi.
gerçekten güzel bir gol atarak nasıl bir forvet olduğunu bizlere gösterdi.
belki olcay o pozisyonu atsaydı şu an çok daha farklı senaryolar yaşayabilirdik.
6 dakika sonra quaresma'nın sağdan açtığı ortaya kaleci müdahale etti fakat top kaleye doğru gitti.
kale çizgisinde gomez tamamlayarak skoru 2-1 e getirmeyi başardı.
ilk yarının son bölümlerinde iki takım da pozisyonlar buldu fakat değerlendiremeyince ilk yarı 2-1 sonuçlandı.

ikinci yarı antalyaspor makoun-emre akbaba değişikliğiyle başlarken beşiktaşımız değişiklik yapmadan oyuna başladı.
makoun'un bugün istenilen performansı gösteremediği için çıkarıldığını düşünüyorum.iyi bir orta saha oyuncusu.
ikinci yarı da takımlar aynı tempoyla oyuna başladılar.
pozisyonlar yakaladı her iki ekip de fakat 63.dakikaya kadar gol sesi çıkmadı.
63.dakikada beck'in yerden ortasına gomez güzel hareketlenerek skoru 3-1 e getirdi.
69.dakikada quaresma oyundan çıktı ve yerine kerim frei oyuna girdi.
quaresma'yı maalesef beğenmedim.
hem pozisyonlarda şanssızlık yaşıyor hem de kendi pozisyonlarında fazla hata yaptı.
72.dakikada oğuzhan-olcay işbirliği ile gol geldi.
olcay ilk yarı atamadığı golü ikinci yarı atmış oldu ve takımın rahatlamasını sağladı.
79.dakikada oğuzhan çıktı yerine cenk tosun girdi.
ben gomez-cenk değişikliği bekliyordum açıkçası ama hoca oğuzhan'ı sonraki maça saklamak istedi sanırsam.
son golümüz de 89.dakikada geldi.
necip'in defans arkasına attığı attığı pasta(pek alışılageldik bir pas değildi necipten) kerim'in topu köşeye getirip cenk'e vermesi ile cenk güzel bir vuruş yaparak durumu 5-1'e getirdi.
güzel bir galibiyet alarak bu haftayı 22 puanla lider olarak bitirirken en yakın rakibimizle puan farkını 4'e çıkarmayı başardık.

cuma günü rakibimiz kasımpaşa.
güzel bir maç olacağını düşünüyorum.
sakatların durumuyla ilgili tam bir bilgim olmasa da ersan kırmızı kart cezalısı durumuna düştüğü için oynayamayacak.
bu arada beşiktaşımız ile ilgili algı yaratılmaya çalışıldığını düşünüyorum.
bu algı durumlarından etkilenmeyelim,desteğimizi takımımızdan eksik etmeyelim sayın renktaşlarım.
ilerleyen haftalarda takımıma başarılar diliyorum.
yine şampi ilan edilmeye başlanmış camia. şaka bir yana Galatasaray'ım şampiyon olamayacaksa şampiyon olmasını isterim. fener olacağına bunlar olsun. Olcay oğuzhan atiba jenerasyonu bunu hak ediyor açıkçası.
Iki sezondur ligin en iyi takımı ama çeşitli sebeplerden dolayı hep şerefli 3.luk lerle anılacak olan takım.
Bir huzurlu uyku hediye etmiştir bu gece.
antalyaspor maçında 5-1 öndeyiz ve hala gol arıyoruz. işte özlediğimiz beşiktaş bu.

fakat daha bir şey kazanmadık, taraftarlar olarak rehavete girersek takıma yansır, üç puanlı sistemde 4 puan fark önem arz etmiyor.

hele de şike yapıp aklanan, saraylarda sürtenlerin olduğu adaletsiz bir ortamda 10 puan fark bile hiçbir şey değil.
sezonu 2.bitirecek türk futbol takımı..
26 ekim 2015 antalyaspor beşiktaş maçının 90. dakikasında, 6. golün kaçırılmasına üzülen taraftar grubuna sahip takım.

emek veren tüm futbolculara helal olsun. necip uysal bile gol atıyor, gerisini siz düşünün...
bu akşam Antalyaspor'a yenilmeden üstüne bir de fark atarak kazanmasıyla beni şaşırtan takımımdır. normalde Beşiktaş kanserinden ölmemiz lazımdı bu gece.
galatasaray'dan fazlası gomez ve atiba'dır. o ikisi bizde olsa lider bizdik şu an.

ama bu çizgilerini ligin sonuna kadar sürdürebilecekler mi acaba? önemli olan o.

şenol hocanın sicili pek parlak değil bu açıdan ama göreceğiz bakalım.
bir kaç iyi futbolcusu sayesinde yalancı liderliği devam eden takım.
Yine yukseklerden ucmaya devam ediyor bu sene size soyleyeyim ya üçüncü yada dorduncu olur. Not:galatasaray.
© copyright 2005 - 2026