bugün

/782
birçok iyi futbolcusu olan ve buna rağmen yalandan bile lider olamayan renkli takım taraftarlarına batan takımım.
SARAYA CIKSA SAMPIYONLUGU KESIN AMA. OYLE IBNELIKLERDE, SEREFSIZLIKLERDE GOZU OLMAYAN TAKIM.
son oynanan antalyaspor mucadelesinde rakibine bir şarjör gol atmış takımdır.
Cuma günü Kasımpaşa mücadelesi için desteklemeye gideceğim takımım.
4-1 öndeyken orta saha çıkarıp forveti oyuna sokan leziz bir hocası vardır.
dün gece antalyaspora 5 i 1 yerde takan takım.
Saray cariyelerinin laf attığı lider takımdır.
bu yıl ciddi anlamda iyi giden, bozmaması temenni edilen, avrupa'da da gruptan çıkacağı düşünülen, çarşı gibi bir taraftar grubunun çok daha ötesinde bir değere sahip güzide kulübümüz.

not: galatasaraylıyım.
beni ağlatacak takımdır. takım 6. gol için komple hücüm yapıyor, derbi kazanıyor, kazanması gereken maçları kazanıyor, stad yapıyor, avrupa' da iyi işler çıkartıyor, gomez ikişer ikişer koyuyor, iki as oyuncusu olmamasına rağmen rahatlıkla maç kazanıyor, atiba ortalığın amına koyuyor, oyundan çıkan oyuncu sinirlense dahi hocasına sarılıp kulübeye gjdiyor ve en önemlisi taraftarı artık rahatlık kanserine yakalanıyor swh

emeği geçen herkesin ellerinde öpüyorum.
ilk ve tek aşkımdır..
""bo sono 100 gol atop şompoyon olocoğoz"" diye bağıran tiner kutuları.

ulan kamil senin takımın 24 gol atmış,
benim takımımmım 22 golü var (ki Burak 2-3 hafta yoktu).

neyse bunları olmayan sahalarında 3-5 atıp liderliği elinden alalım tamam.
(tabi tinerciler sahaya inmezse)..
Her sene galatasaray maçına kadar çok iyi olup galatasaray'dan sonra yamulan takım.
15. Hafta ""borunun"" kralını alacak takımsı..

şimdi çocuklar gibi eğlenin lideriz diye.

ama sene sonu hak ettiğiniz yerde olacaksınız yani 3.
insanlarin sonunda kafayi yedittigi bir taraftara, yani bana sahip olan takimimdir. lan bu sene biz sampiyon olmaz isek gelin burada ne bok yazarsaniz yazin. ama sampiyon olursak sonsuza kadar susun amk. bu ne kiskanclik lan. ben mi dedim boktan takimlari sevin diye.
bu takımın yeri başkadır be, bu takımı anlatmaya kelimeler yetmez.
renkliler çıldırıyor yine. fenerli arkadaşlar, insanda biraz utanma olur. dışarı çıkmış top gol oldu hala hakem sizi kayırdı diyosunuz. boşuna yırtınmayın sampiyon beşiktaş.
rehavete kapılacağını sanmıyorum takımın, iki senelik bilic dönemi boyunca rehavete kapıldık ve neler olduğunu gördük hepimiz. ama takımın başında tecrübe abidesi var, şenol güneş . içim çok rahat o yüzden. bu akşamki maçı 1-0 veya 2-0 alırız diye tahmin ediyorum ve q17' ye bir gol yazıyorum. evimizdeki maçlarda bi harika oluyor bu adam. bekleyip göreceğiz.
yine it köpek sarmış buraları yeğen, neyse akşam yine kedi gibi saklanırlar köşelerine.
bu akşam galip gelerek liderliğini sürdürecek ve bizleri mutlu edecek takımım.

görsel

muhteşemsin beşiktaş.
görsel
sadece aldigi kupalar, ya da elde ettigi basarilar yuzunden sevmedigim, baska takim taraftarinin anlayamayacigi ruhu icin sevdgim takimim. daha hayatta bir sey bilmezken bir sey sizleri bir yere yonlendirir. ben daha cok kucukken o sevdaya tutuldum. neyse, anlayana.
üzerindeki baskılara ciciş kardeşlerden biri maruz kalsa lig'den düşerdi. maddi, manevi, siyasi bütün baskılara rağmen ayakta kalan türkiye'nin en büyük kulübüdür.
evet kardeşim çok baskı var üstünüzde. Zaten yıldızı da alnınızın hakkıyla aldınız aynen. bir yıldız da ben veriyorum şimdi. alın.
tanım: türkiyede şaibeli takımlardan yalnızca 1isi. he peki olmayan var mı no comment.
An itibariyle Kasımpaşadan küsküyü yiyen ""yerli las galasticos""

ya siz kimsiniz şampiyon olacaksınız

stadsızlar.
gururladasjhgshfgfh.

güzide kulubümüz.
90+4 te penaltıyla ""şerefli"" bir puan alan takım.
Allah belanızı 15. Hafta verecek,öldüresiye zikeceğiz...
© copyright 2005 - 2026