bugün
- macron koşacak diye park kapatan akepe32
- nasıl birisiniz13
- aşırı çıplaklığın rahatsız edici olması34
- akp bitince ne olacak23
- inanmayabilirsin ama saygı duymak zorundasın3
- ekrem imamoğlu11
- fusya semsiyeli yabanci17
- japon hatunlar mı çinli hatunlar mı6
- aselsan satılırsa8
- oruç açı anlamak içinse açlar neden oruç tutar11
- tefsiriyle okusak ülkenin yarısı dinden çıkar11
- kırk yaşında ayağına yatan elli küsürlük yazar6
- arkadaşlar lütfen bilgi içerikli entry girelim12
- sevişirken dinlenecek şarkılar6
- stackoverflow ta aynı soruyu 17 kere açan adam2
- yarın sözlükteki incelleri tokatlayacak olmak6
- farkındalığı yüksek olan bireylerin yalnızlaşması6
- abd'nin türkiye'ye yaptırımları kaldırması2
- dış görünüşün her şey olduğu gerçeği5
- avm otoparkında uygunsuz çifte bağıran kadın21
- yazılımcı erkeklerin yakışıklı olmaması8
- ölümün en iyi tanımı17
- sözlük hatunlarının nefsimi kabartması sorunsalı11
- kol saati takmanın anlamsızlığı15
- cd devrinin bitmesi16
- otel odasında ölü bulunmak12
- ciguli kral20
- gey biraderler bey gibi gey biraderlerdir9
- uzun zamandır yapmadığınız şeyler10
- seks kasedi çıksa interneti çökertecek kişiler5
- bezelye yemeği9
- gocu8
- güzel zannedilen kadınların sıradan olmaları9
- kuranı kerim meali7
- kizlarsoruyor com6
- kucak dansı yapmayı bilen kız sayısının azalması6
- sözlük yazarlarının lahmacunları10
- evlenince seni çalıştırmam diyen erkek10
- çocuk istememe nedenleri6
- futbol20
- alaçatı da hayır lokmasını talan eden teyzeler8
- sözlükteki teyzeler defolsun lütfen3
- dağa çıkacaklara tavsiyeler3
- erdoğan meloni aşkı3
- ctrlx nasıl bu kadar hızlı entry giriyor sorunsalı3
- tatar kızları3
- herzevekil6
- defineci köy çomarı3
- çinli kadınla evlenmek3
- 12 temmuz 2026 arjantin isviçre maçı9
şampiyonluğu elinden çalınmış takım...
Fenerbahçesi için varını yoğunu ortaya koyacak takımdır.
Şampiyonluğa şimdiden sevinen ve yine ve yeniden her zamanki gibi sağa sola Salça olan gs taraftarını üzecek olan takım.kusura bakmayında demiyecem erkenden böyle ümitlenirseniz heryerde Beşiktaş'a dalga geçer gibi entryler girerseniz bunu haketmişsiniz derim.
En yakın arkadaşımın tuttuğu takım. Takım olarak tutmasam da etkinlik olarak en sevdiğim spor klübü.
Beşiktaş Başkanı Fikret Orman büyük bir sürprize imza atarak Vodafone Arena ' ya Ertuğrul Sağlam' la çıkma kararı aldı.
bilic'i gönderirlerse, bir bok olmayacak takımdır. ulan bir dursun adam, zaten her sene üçüncü oluyoruz, bir de istikrarı deneyelim ama anlatamıyoruz. daha 6-7 sene önce bize 8 atan takımı bu adam elemedi mi ? metalist kharkiv gibi 15.sınıf takımlardan 4 yiyorduk uefa gruplarında birkaç sene önce, şimdi ise ingiltere liginin en sağlam takımlarından totthenham gibi takımlar dahi bize karşı beraberlik umuduyla sahaya çıkıyordu. adam daha stadı olmayan, parası olmayan takıma ne yapsın ?
fazla etik takılmasının bir anlamı yoktur. zaten lig bokun içi olmuş, herkes ucuzluk peşinde, beşiktaş daha rakibe çıkan kırmızıya itiraz ediyor. valla gerek yok, bunu değerli kılacak bir ortam yok.
beşik'taş'ak...
haydi kara kartal artık güldür yüzümüzü.
sabrı öğreten nazlı bir aşktır.
sabrı öğreten nazlı bir aşktır.
Namı değer 8taş...
Bu sene kendini aşmış takım.boyle giderse uc bes seneye şampiyon olurlar *
Çok büyük takımdır. Taraftar yönünden rakiplerine tur bindiren spor kulübüdür.
en az şampiyonluk yarışı verdiği fenerbahçe ve galatasaray kadar bu sezon lehine hakem hataları yapılmış kulüp.
kısıtlı kadrosuna, ekonomik sıkıntılar yaşamasına, stadyumundan uzak kalmasına rağmen lig ve avrupa" da gösterdiği mücadeleden ötürü takdiri hak etmektedir. ancak sıkıcı olan bir şey var. sanki son zamanlarda gelen her beşiktaş başarısızlığında hakemde hata aranıyor.
--spoiler--
" abi motta sürekli jordon ibe" yi kaçırdı ? "
" hakemin hatası işte, puan kaybettik. "
" abi hakemin ayağına çarpan top sonucu gelişen atakla frikik kazanıp gol attınız ? "
" abi oğuzhan melo" ya çift daldı ama hakem kırmızı kart göstermedi ? "
--spoiler--
bakın, beşiktaş" a zaten sempati duyuluyor. ama her kaybedilen maç, tur ve şampiyonluktan sonra hakemlerden şikayet edilmesi artık iyice sıkıcı hale gelmeye başladı. tamam, beşiktaş" ın hakem hataları ile puan kaybettiği maçlar olduğunu kabul ediyoruz ama hakem hatalarının beşiktaş lehine işlediği maçlar olduğunu ve beşiktaş kötü futbol oynayıp yenilirken ve hakem hataları onun lehine işlerken de beşiktaş taraftarının hakemlerden şikayet etmesi artık cidden bıktırdı. bu da bir gerçek...
kısıtlı kadrosuna, ekonomik sıkıntılar yaşamasına, stadyumundan uzak kalmasına rağmen lig ve avrupa" da gösterdiği mücadeleden ötürü takdiri hak etmektedir. ancak sıkıcı olan bir şey var. sanki son zamanlarda gelen her beşiktaş başarısızlığında hakemde hata aranıyor.
--spoiler--
" abi motta sürekli jordon ibe" yi kaçırdı ? "
" abi hakemin ayağına çarpan top sonucu gelişen atakla frikik kazanıp gol attınız ? "
" abi oğuzhan melo" ya çift daldı ama hakem kırmızı kart göstermedi ? "
--spoiler--
bakın, beşiktaş" a zaten sempati duyuluyor. ama her kaybedilen maç, tur ve şampiyonluktan sonra hakemlerden şikayet edilmesi artık iyice sıkıcı hale gelmeye başladı. tamam, beşiktaş" ın hakem hataları ile puan kaybettiği maçlar olduğunu kabul ediyoruz ama hakem hatalarının beşiktaş lehine işlediği maçlar olduğunu ve beşiktaş kötü futbol oynayıp yenilirken ve hakem hataları onun lehine işlerken de beşiktaş taraftarının hakemlerden şikayet etmesi artık cidden bıktırdı. bu da bir gerçek...
--spoiler--
en az şampiyonluk yarışı verdiği fenerbahçe ve galatasaray kadar bu sezon lehine hakem hataları yapılmış kulüp.
--spoiler--
dizelerini okumamla kahkahalara boğulmama neden olacak kulplar takılan kulüp.
Hadi bak ben sayıyorum beşiktaş lehine yapılan hataları.
1-Eskişehir maçı, 1 puan aldık ama attığımız gol ofsaytti, es es'in bir de penaltısı atlandı. bu maç ligin 4. haftası oynandı.
2-... Ee? hani diğerleri? fener 10dan fazla penaltı attı, felipe melo sezon boyunca en az 15 kez bileğe bastı tek başına, tek kırmızısı yok galatasaray takımının tamamı gibi? ee? Beşiktaş?
ekleme olarak, Biz liverpool maçında hiç uydurulan gibi bir bahaneye başvurmadık. Keşke her hakem liverpool maçını yöneten gibi olsa.
2- oğuzhan melo'ya 3 sezondur (bakın ilk yarıdaki maçta demiyorum) ne zaman çift dalmış?
3- Bahsedilen frikik sosa'nın antep'e attığı maçtadır muhtemelen. Hatırlamıyorum pozisyon önünü. Ama o maçta dirsek atılarak başlayan ve o dirseği yiyen oyuncumuzun yerde yattığı anda, onun kanadından gelen golle 2 puanı bıraktık biz. aynı maçta penaltımız es geçildi+orospuçocuğunun biri gözünün önündeki yarım metre dışarı çıkan tacı vermedi şansa 1 puanı da kurtardık.
Beşiktaşı seviyorlarmış. Siz sevmeyin Beşiktaş'ı, gölge etmeyin. Biz zaten takım kötüyken 2 penaltı+1 golümüzün güme gittiği maçta hakem hakkında konuşmuyoruz, akhisar maçı da öyle.
Boş muhabbet yapmayın, şampiyonluğunuzu kutlayın.
--spoiler--
dizelerini okumamla kahkahalara boğulmama neden olacak kulplar takılan kulüp.
Hadi bak ben sayıyorum beşiktaş lehine yapılan hataları.
1-Eskişehir maçı, 1 puan aldık ama attığımız gol ofsaytti, es es'in bir de penaltısı atlandı. bu maç ligin 4. haftası oynandı.
2-... Ee? hani diğerleri? fener 10dan fazla penaltı attı, felipe melo sezon boyunca en az 15 kez bileğe bastı tek başına, tek kırmızısı yok galatasaray takımının tamamı gibi? ee? Beşiktaş?
ekleme olarak, Biz liverpool maçında hiç uydurulan gibi bir bahaneye başvurmadık. Keşke her hakem liverpool maçını yöneten gibi olsa.
2- oğuzhan melo'ya 3 sezondur (bakın ilk yarıdaki maçta demiyorum) ne zaman çift dalmış?
3- Bahsedilen frikik sosa'nın antep'e attığı maçtadır muhtemelen. Hatırlamıyorum pozisyon önünü. Ama o maçta dirsek atılarak başlayan ve o dirseği yiyen oyuncumuzun yerde yattığı anda, onun kanadından gelen golle 2 puanı bıraktık biz. aynı maçta penaltımız es geçildi+orospuçocuğunun biri gözünün önündeki yarım metre dışarı çıkan tacı vermedi şansa 1 puanı da kurtardık.
Beşiktaşı seviyorlarmış. Siz sevmeyin Beşiktaş'ı, gölge etmeyin. Biz zaten takım kötüyken 2 penaltı+1 golümüzün güme gittiği maçta hakem hakkında konuşmuyoruz, akhisar maçı da öyle.
Boş muhabbet yapmayın, şampiyonluğunuzu kutlayın.
beşiktaşın şampiyonluktan ani bir şekilde kopmasının nedeni fikret ormandır.
f.bahçe maçı sonrası bilic in biletini kesmesi ve Gökhan için psg ile anlaşması şampiyonluğa giden takımın ayarlarını bozdu, yapılmaması gereken bir amatörlüktü.
f.bahçe maçı sonrası bilic in biletini kesmesi ve Gökhan için psg ile anlaşması şampiyonluğa giden takımın ayarlarını bozdu, yapılmaması gereken bir amatörlüktü.
Canımdır. Aşkımdır. Bi taneciktir bi tanee ♥♥♥♥♥♥♥
yılların geçtiği ama sevdasının arttığı takımım.
yıllar yıllar evveldi seninle tanışmam, babadan oğula geçti senin sevgin. zaten yeni nesil beşiktaşlılar babadan öğreniyorlar beşiktaşlılığı. ama her ne kadar az sayıda olsakta sımsıkı sarıldık siyah beyaz rengine. her daim sadık kaldık biz beşiktaşlılar sana, inönü'de unutamayacağımız anılar yaşadık, futbolcular geçip gitti senden, yönetimler değişti.. biz buradaydık hep beşiktaşım. çünkü biz sendik! o kadar paramız yoktu bizim, çok alamadık formanı küçükken, siyah beyaz ne varsa geçirirdik üstümüze stada koşardık.. biz zaten seni başarı için sevmedik ki.. zaten başarı bize haram değil mi beşiktaşım? biz bir ruhtuk sadece. beşiktaş ruhu.
yıllardır süregelen sevdam sarsılmıştı, seba başkanın vefatıyla, ağladım ulan. biliyorum inönüde çok vefasızlık yaptı bizim bazı ibne taraftarlar, beşiktaş ruhunun son damlasıydı o, en büyük beşiktaşlıydı.. canımızı yaktı be kartal! ama dayanamadım be kartal, hala eski heyecanla takip ediyorum, duramadım, daha iki hafta olmadan yanıp tutuştum özleminle. koştum stada doğru, bu sene çok başkaydı be kartal. bu sene "sergen attı şampiyonluk geldi!" senesiydi. yıllardır hasret kaldığımız ruha bu sene tekrar kavuşmuştuk. sen buydun be beşiktaşım. bir yanımız hala kırık, inönü harap.. seba yok artık, öksüz kaldık be kartal.. bu sene de başarı gelmedi, senin canın sağolsun lan kartal! biz seni böyle de seviyoruz, üzülme sen.
hem aldırma kartal aldırma en büyük sen değil misin? demedik mi lan biz.
gücüne güç katmadık mı be kartal..
kimse anlayamaz bu aşkı demedik mi be siyah!
en güzel günümüzde seninle beyaz demedik mi..
her şiirin sonu gelir de sen son söz olursun demedik mi kartal..
yıllar geçti ulan kartal, büyüdük adam olduk
o hoyrat çocuklar dizginlendi, olgun adam oldu, deplasmanda ki hırçın çocuklar birer birer döküldü be kartal!
hala içim yanıyor be kartal, seba gitti, optik başkan gitti, inönü gitti! bir sen kaldın be kartal..
ama bunlar hep senin için değil miydi ulan?
demedik mi lan biz doyduk senin aşkınla diye, herkes gider bir sen kalırsın, beşiktaşım sevmişiz seni demedik mi..
bir derdim var bin dermana değişmem asla dedik lan biz kartal!
sen yine siktir et onu bunu, üzülme lan kartal..
aldırma kartal aldırma, en büyük sen değil misin?
şereftir bu yolda senle yürümek..
https://www.youtube.com/watch?v=t6gIL1frd9s
yıllar yıllar evveldi seninle tanışmam, babadan oğula geçti senin sevgin. zaten yeni nesil beşiktaşlılar babadan öğreniyorlar beşiktaşlılığı. ama her ne kadar az sayıda olsakta sımsıkı sarıldık siyah beyaz rengine. her daim sadık kaldık biz beşiktaşlılar sana, inönü'de unutamayacağımız anılar yaşadık, futbolcular geçip gitti senden, yönetimler değişti.. biz buradaydık hep beşiktaşım. çünkü biz sendik! o kadar paramız yoktu bizim, çok alamadık formanı küçükken, siyah beyaz ne varsa geçirirdik üstümüze stada koşardık.. biz zaten seni başarı için sevmedik ki.. zaten başarı bize haram değil mi beşiktaşım? biz bir ruhtuk sadece. beşiktaş ruhu.
yıllardır süregelen sevdam sarsılmıştı, seba başkanın vefatıyla, ağladım ulan. biliyorum inönüde çok vefasızlık yaptı bizim bazı ibne taraftarlar, beşiktaş ruhunun son damlasıydı o, en büyük beşiktaşlıydı.. canımızı yaktı be kartal! ama dayanamadım be kartal, hala eski heyecanla takip ediyorum, duramadım, daha iki hafta olmadan yanıp tutuştum özleminle. koştum stada doğru, bu sene çok başkaydı be kartal. bu sene "sergen attı şampiyonluk geldi!" senesiydi. yıllardır hasret kaldığımız ruha bu sene tekrar kavuşmuştuk. sen buydun be beşiktaşım. bir yanımız hala kırık, inönü harap.. seba yok artık, öksüz kaldık be kartal.. bu sene de başarı gelmedi, senin canın sağolsun lan kartal! biz seni böyle de seviyoruz, üzülme sen.
hem aldırma kartal aldırma en büyük sen değil misin? demedik mi lan biz.
gücüne güç katmadık mı be kartal..
kimse anlayamaz bu aşkı demedik mi be siyah!
en güzel günümüzde seninle beyaz demedik mi..
her şiirin sonu gelir de sen son söz olursun demedik mi kartal..
yıllar geçti ulan kartal, büyüdük adam olduk
o hoyrat çocuklar dizginlendi, olgun adam oldu, deplasmanda ki hırçın çocuklar birer birer döküldü be kartal!
hala içim yanıyor be kartal, seba gitti, optik başkan gitti, inönü gitti! bir sen kaldın be kartal..
ama bunlar hep senin için değil miydi ulan?
demedik mi lan biz doyduk senin aşkınla diye, herkes gider bir sen kalırsın, beşiktaşım sevmişiz seni demedik mi..
bir derdim var bin dermana değişmem asla dedik lan biz kartal!
sen yine siktir et onu bunu, üzülme lan kartal..
aldırma kartal aldırma, en büyük sen değil misin?
şereftir bu yolda senle yürümek..
https://www.youtube.com/watch?v=t6gIL1frd9s
siyahla beyaz ortak olmuş
kartal ın aşkı böyle doğmuş
hadi hisset bu hislerimi
hadi hisset bu hislerimi
beşiktaşım ne zaman durmuş
kartal uçup kalbime konmuş
hadi hisset bu hislerimi!
bu parçayı slaven bilic e vodafone arena nın açılışında çaldırmalıyız, arkadaşlar...
kartal ın aşkı böyle doğmuş
hadi hisset bu hislerimi
hadi hisset bu hislerimi
beşiktaşım ne zaman durmuş
kartal uçup kalbime konmuş
hadi hisset bu hislerimi!
bu parçayı slaven bilic e vodafone arena nın açılışında çaldırmalıyız, arkadaşlar...
Beşiktaş bi asktir gerisi hikayedir. Bu akşam yüzümüzü güldür beşiktaşım .
Sevda..
Bugün galatasarayı yenecektir. Galatasaraylılar maçtan sonra gelip ağlamayın lütfen.
doğduğumdan beri hatırladığım kadarıyla 2 kere şampiyonluk kutlaması yaptığım takımımdır. gönül isterdi 5. yıldıza koşmayı ancak biz her zaman destekçisi olmaya devam edeceğiz. BeşiktAŞK
bugün galatasarayla oynayacak takımım.
bu maçı bambaşka bi atmasforde izlemek vardı ama olsun böylesi de güzel.
son savaşlarını verceklerini düşünüyorum.
hiç bi iddamız kalmadığı için saldırgan oynacayacağımızı. gs nin ise daha çekimser kalacağını.
kıran kırana bi maç olur inş. şöyle son bi şölen yaşayalım.
demba ba gs taraftarına da güzel bi gol hediye etsin.
biliç de bi derbi kazansın artık.
muslera varken herşey zor olacak ama varsın olsun , onun kaleciliği zevk veriyor zaten insana.
şu futbolun içinde eğlencenin de büyük bi yer kapladığını unutmazsak eğer gerçekten güzel olacak.
tek korkum hüseyin göçek.
yine mahvetmez maçı inş.
bu maçı bambaşka bi atmasforde izlemek vardı ama olsun böylesi de güzel.
son savaşlarını verceklerini düşünüyorum.
hiç bi iddamız kalmadığı için saldırgan oynacayacağımızı. gs nin ise daha çekimser kalacağını.
kıran kırana bi maç olur inş. şöyle son bi şölen yaşayalım.
demba ba gs taraftarına da güzel bi gol hediye etsin.
biliç de bi derbi kazansın artık.
muslera varken herşey zor olacak ama varsın olsun , onun kaleciliği zevk veriyor zaten insana.
şu futbolun içinde eğlencenin de büyük bi yer kapladığını unutmazsak eğer gerçekten güzel olacak.
tek korkum hüseyin göçek.
yine mahvetmez maçı inş.
gün itibariyla, genç kız basketbol takımı; fenerbahçe'yi 81-41 gibi ezici bir skorla yenerek türkiye şampiyonu olan kulüp.
bugün galatasaray karşısında perişan olacak takım. bilic kovulsa bir beraberlik şansları olurdu ama derbi özürlüsü ile en az 3-0 yenilecekler galatasaray'a.
Gündemdeki Haberler
Güncel Önemli Başlıklar