bugün

beşiktaş

yılların geçtiği ama sevdasının arttığı takımım.

yıllar yıllar evveldi seninle tanışmam, babadan oğula geçti senin sevgin. zaten yeni nesil beşiktaşlılar babadan öğreniyorlar beşiktaşlılığı. ama her ne kadar az sayıda olsakta sımsıkı sarıldık siyah beyaz rengine. her daim sadık kaldık biz beşiktaşlılar sana, inönü'de unutamayacağımız anılar yaşadık, futbolcular geçip gitti senden, yönetimler değişti.. biz buradaydık hep beşiktaşım. çünkü biz sendik! o kadar paramız yoktu bizim, çok alamadık formanı küçükken, siyah beyaz ne varsa geçirirdik üstümüze stada koşardık.. biz zaten seni başarı için sevmedik ki.. zaten başarı bize haram değil mi beşiktaşım? biz bir ruhtuk sadece. beşiktaş ruhu.

yıllardır süregelen sevdam sarsılmıştı, seba başkanın vefatıyla, ağladım ulan. biliyorum inönüde çok vefasızlık yaptı bizim bazı ibne taraftarlar, beşiktaş ruhunun son damlasıydı o, en büyük beşiktaşlıydı.. canımızı yaktı be kartal! ama dayanamadım be kartal, hala eski heyecanla takip ediyorum, duramadım, daha iki hafta olmadan yanıp tutuştum özleminle. koştum stada doğru, bu sene çok başkaydı be kartal. bu sene "sergen attı şampiyonluk geldi!" senesiydi. yıllardır hasret kaldığımız ruha bu sene tekrar kavuşmuştuk. sen buydun be beşiktaşım. bir yanımız hala kırık, inönü harap.. seba yok artık, öksüz kaldık be kartal.. bu sene de başarı gelmedi, senin canın sağolsun lan kartal! biz seni böyle de seviyoruz, üzülme sen.

hem aldırma kartal aldırma en büyük sen değil misin? demedik mi lan biz.
gücüne güç katmadık mı be kartal..
kimse anlayamaz bu aşkı demedik mi be siyah!
en güzel günümüzde seninle beyaz demedik mi..
her şiirin sonu gelir de sen son söz olursun demedik mi kartal..
yıllar geçti ulan kartal, büyüdük adam olduk
o hoyrat çocuklar dizginlendi, olgun adam oldu, deplasmanda ki hırçın çocuklar birer birer döküldü be kartal!
hala içim yanıyor be kartal, seba gitti, optik başkan gitti, inönü gitti! bir sen kaldın be kartal..
ama bunlar hep senin için değil miydi ulan?
demedik mi lan biz doyduk senin aşkınla diye, herkes gider bir sen kalırsın, beşiktaşım sevmişiz seni demedik mi..
bir derdim var bin dermana değişmem asla dedik lan biz kartal!

sen yine siktir et onu bunu, üzülme lan kartal..
aldırma kartal aldırma, en büyük sen değil misin?
şereftir bu yolda senle yürümek..

https://www.youtube.com/watch?v=t6gIL1frd9s
© copyright 2005 - 2026