bugün
- erkeklerin zayıf kız sevdiğini sanmak5
- karı kıza para yedirir misiniz17
- kadınların piç erkek tercihi16
- izmir'de başörtülü kadını sahilden kovan seküler21
- kurtuluş savaşı'nın müfredattan kaldırılması26
- osururken götten alev çıkması12
- en çok hoşa giden doğa olayı10
- diamond bosphorus16
- bir kadınla bir erkeğin yakın arkadaş olması13
- uzun yol araba yolculuğunu çekilir yapacak şey14
- bıcır bıcır sözlük kızı vs maymun sözlük erkeği12
- şişman kızların çok neşeli olması6
- imamoğlu'nun 1 günde 3 davaya girmesi20
- evlenilmeyecek kız tipi11
- 6 temmuz 2026 portekiz ispanya maçı12
- günün şiiri21
- seksli rüyalar görmek6
- bir kadını kaybetmenin en kısa yolu2
- yön duygusuna sahip olmamak10
- aşure getiren yakışıklı kaslı komşu10
- ragnar rockefeller38
- iyi erkeklerin nerede olduğu sorunsalı7
- togg limuzin7
- zihni göktay13
- sersem herif11
- hoşlanılan kızın evlilik düşünmüyorum demesi9
- telefonun aşırı ısınması7
- güzel kızların barzolarla takılması4
- elle yiyip şişeden içenler3
- otobüste yere oturan kızlara bağıran adam10
- ismet türkiyeye neyle geliyor sorunsalı4
- çocuksu barbarlığı dayakla düzeltmek5
- türk ekonimisi harika5
- dinozorların gerçekten yaşadığını sanan cahiller8
- bir kadın size hakaret ediyorsa7
- drone uçurmanın neredeyse imkansız hale gelmesi4
- femboy erkeklere yürüyen dayılar5
- elle yemek yemek4
- sözlük tipsizlerinin fotoğrafları28
- besle kargayı4
- internetten kız düşürmenin kolaylaşması5
- yeni yazarlara öneriler10
- yakışıklı olan ama sevgilisi olmayan erkek6
- zayıf erkeklerin agresif olması3
- ilk buluşmada kızı lahmacuncuya götüren erkek9
- şişman kız vardı yuzır ne oldu ona3
- velvet ile ismet gürbüzün ortak noktaları8
- 2026 dünya kupası24
- bir insanın neden flört etmediği üzerine5
- mel mel bakan adama gülümsemek11
Haddini bilmeden Şampiyonluk hayalleri kuran köy takımı. Lan siz kimseniz şu vaziyetinize bakın, Akhisar'a rezil oldunuz, cimboma kafa tutmak neyin kafasi, zavallilar sizi.
(#27683079) Dünkü yorumu mu gerçekçi bulmayan beşiktaşlı arkadaşlar dereyi görmeden paçayı sıvamayı bugün gördünüz, gaziantep maçında o kadar pozisyon kaçırdıktan sonra bi dembaba'nın bitiriciliğine bakan beşiktaşı belki görmediniz akhisarı es geçip galatasaraya odaklanırsanız kusura bakmayın ama böyle gömerler.
ne dediysek o (#27684440)
An itibariyle takım tutmuyorum arkadaş .
Bu saatten sonra ha ha ha diyeceğim takım .
galatasaray ı yen üçüncü ol.
Şampiyonda olsa 3. de olsa 5. de olsa alayına siktir çekecek takımımdır. Renkliler gibi şampiyonluk için sevmedik. Yıldız için sevmedik. Sizin bu bok atmalarınızın tek sebebi beşiktaşlının beşiktaşa duyduğu aşkı kıskanmaktan öte birşey değil. Küme de düşsek inadına beşiktaş, şampiyonda olsak inadına beşiktaş. Sizler gibi renklilerin durumu aşikar. 2 sene şampiyonluğu kaçırırsınız, 3. sene hemen yerel takıma dönersiniz.
-hacı fener yine şampiyon olamadı ya.
+ la sikerim feneri artık erzurumsporluyum ben.
+hacı cimbom şampiyonluğu kaçırdı yine
-olsun olm uefa kupamız var.
+la olm şampiyonluk gitti
-he la sokayım böyle takıma artık samsunsporluyum ben.
-hacı fener yine şampiyon olamadı ya.
+ la sikerim feneri artık erzurumsporluyum ben.
+hacı cimbom şampiyonluğu kaçırdı yine
-olsun olm uefa kupamız var.
+la olm şampiyonluk gitti
-he la sokayım böyle takıma artık samsunsporluyum ben.
bitime 5 haftaya kadar güldüren sonra şaka yaptık gibi taraftarına verdiği umutu geri alan takım.
alıştık tamam seni yine seviyoruz abi ama ne olur artık mutlu olmak istiyoruz mutlu anlıyor musunuz?
el alem coşarken balkondan bakmak istemiyoruz!
alıştık tamam seni yine seviyoruz abi ama ne olur artık mutlu olmak istiyoruz mutlu anlıyor musunuz?
el alem coşarken balkondan bakmak istemiyoruz!
hayatımızı siken takım.
arkadaş nerden tuttuk şu takımı aq ya allah çarpsın işkence gibi şey. tam diyoz aha toparladık galiba olucak bu sene, son 3 hafta 3. lüğe düşüyolar aq, bütün sezonun en ruhsuz, en kötün topunu oynuyor sığırlar. şaka gibi lan.
sevinmek için sevmedik olayı tamam da artık sevinelim aq lan yeter be. sikecem böyle işi ben.
arkadaş nerden tuttuk şu takımı aq ya allah çarpsın işkence gibi şey. tam diyoz aha toparladık galiba olucak bu sene, son 3 hafta 3. lüğe düşüyolar aq, bütün sezonun en ruhsuz, en kötün topunu oynuyor sığırlar. şaka gibi lan.
sevinmek için sevmedik olayı tamam da artık sevinelim aq lan yeter be. sikecem böyle işi ben.
Takımı tuttular.
umutlandırıp utandırılan takım.
yeter artık amınakoyayım illa ağzımı bozdurak bu takım. lan amk ben senin kanserini çekmek zorunda mıyım? ömrümden ömür aldın lan. sana olan sevgim asla bitmeyecek ama üzdün bu kalbi.
(bkz: ahmet dursun seba gitsin) diyerek bagiran tirbunleri , guti quaresma , almedia , fernandes gelince yildiz oyuncu geldi diye arkasi tavana vuranlari 100. yilda sampiyonluk kazandik diye ortaligi yikanlari unutan yazarlarin takimi. yok bjkyi sampiyonluk icin sevmemis de yok basarisiz olunca da desteklermis de yok serefli takimmis da. o zaman sebayi kovarken basari istemiyordunuz da sereften mi odun verdiniz? (bkz: yeter demirören yeter) sloganini basariya doydugunuz icin mi turkceye armagan ettiniz? siz takiminizi seviyorsunuz da catalhoyukluler sevmiyor mu? senin bjk sevgini niye kiskanalim? bjk de seni seviyor mu? tek tarafli bir bagliligi ustun bir statu ve duygu gibi sunmak neyin kafasi?
Beşiktaşlı olup kanser teşhisi konmayan kalmadı amk memleketinde be. Ciğerimiz soldu besiktasim ruhumuz soldu hevesimiz kırıldı amınakoyyim öldük be. Görelim artık şu güneşli güzel günleri.
2014 2015 stsl sezonunda 31. hafta itibariyle şampiyonluk yarışından kopan takımım. beşiktaş taraftarı olarak hayal kırıklığı içerisindeyim. renkli köpekler konuşmaya başlamış bakıyorum da; konuşsunlar, konuşacaklardır da. bu başlığa 'seni mutlu olmak için sevmedik ki' gibi klişelere girmek için de gelmedim. üzgünüm sadece.
ve ben inanıyorum ki; önümüzdeki sezon vodafone arenaya geçmemizle birlikte şampiyonluk gelecektir bu sefer.
ve ben inanıyorum ki; önümüzdeki sezon vodafone arenaya geçmemizle birlikte şampiyonluk gelecektir bu sefer.
Yine yeniden ayağına gelen fırsatı tepip Galatasarayı şampiyon yapmış takım.
Arkadaşlar napalım bu da bizim kaderimiz...
Arkadaşlar napalım bu da bizim kaderimiz...
Daha dün ingiliz dailystar gazetesinde biliÇ in west ham ile Şartları belirlemek iÇin bir araya geleceği Yazılmış. Adam şamp tan umudu kesmiş futbolcular ne yapsın. Keşke son 5-6 hafta iÇin bu Adamı gönderip Denizli'yi alaydık.
3. Olacak takımdır,aslında bunlara 3.lük bile çok..
Ağlatan takım.
güzel başlayıp kötü bitirme huyumuz batsın.
güzel başlayıp kötü bitirme huyumuz batsın.
Başlığı gördükçe üzülüyom.
Hey gidi... ya daha dün neler düşünüyoduk. Of ulan off.
Bir takım. bizi bitiren takım.
Hey gidi... ya daha dün neler düşünüyoduk. Of ulan off.
Bir takım. bizi bitiren takım.
Kanser eden takım her sene şampiyonluğa yaklaşıp ilk havlu atan takım biz oluyoruz saçma sapan maçlara şampiyonluk veriyoruz .
Kalbimin tam orta yerinde,
Büyük bir yangın var alevler içinde.
Büyük bir yangın var alevler içinde.
bu sene de sağ olsun ciğerimizi yakmıştır.
beni gözlerim yaşlı eve döndürmustür. içim sizladi resmen dayanamadim ağladım.
umrumda değil milyonlar kazanması bana bişey katmaması falan, evladım gibi seviyorum ben bu takımı, her sene aynı acıları yaşatsada yapacak bir şey yok, tek üzüldüğüm keşke futbolcu olup şu takım için ter dokseydim keşke öyle bir şansım olsaydı.
ya amk takımı nasıl puan kaybedersin buğun nasıl! ulan aklıma geldikçe kalbim sıkışıyor.
umrumda değil milyonlar kazanması bana bişey katmaması falan, evladım gibi seviyorum ben bu takımı, her sene aynı acıları yaşatsada yapacak bir şey yok, tek üzüldüğüm keşke futbolcu olup şu takım için ter dokseydim keşke öyle bir şansım olsaydı.
ya amk takımı nasıl puan kaybedersin buğun nasıl! ulan aklıma geldikçe kalbim sıkışıyor.
ah be takım ah be takım. bugün bu acı hiç yakıştı mi be.
Gündemdeki Haberler
Güncel Önemli Başlıklar