bugün
- sinirli kadını sakinleştirmek10
- kürtler 5 yıl icerisinde türkiye yi ele gecirirler6
- nickinde k harfi olan yazara olan aşkım15
- yalnizca deli yalnizca sair21
- arkadaşlar bakar mısınız21
- uzun ve ince sigara içmeye alışmak5
- ton balığını kim yiyor sorunsalı8
- yeni seçimde akp halka ne vaadedebilir sorunsalı11
- katatespizartmasi17
- rüyada zehra güneş'e sarılmak5
- insan olmaya ceyrek kala7
- özlem tekin4
- kitap okurken ağlamak7
- atatürk'ün sözleri bilimle çelişirse ne yaparsınız3
- altı ok'a ihanet edip mührü başka yere vurmak16
- telefonun başında çaresiz beklediniz mi5
- hmm diye mesaj yazan türk kızı5
- selamın aleyküm desem kaç kişi aleyküm selam der7
- iran da 120 çocuğun öldüğü okul saldırısı7
- en merak ettiğin ulu yazarı14
- ömer yıldırım3
- kürdistan hava kuvvetleri2
- her şeyle dalga geçme mertebesine varan insanlar3
- kitap okurken ağlayan erkek3
- evlenip boşanmış erkeklerin değerinin düşmesi9
- eski bir şarkıyla travmaları hatırlamak4
- merkür retrosu3
- odyssey6
- üsküdar da martıya eziyet6
- çamoluk3
- bakar mısınız dedikten sonra kimsenin bakmaması4
- şehre inen domuzları besleyen kadın6
- ordu4
- bir idam mahkumunun son günü2
- mucize beklemeyen insan2
- grizzy and the lemmings2
- instagram'ın alışveriş merkezine dönüşmesi2
- kayseri ve konyanın yobaz olması2
- hoşlanılan kızın fakirlerle konuşmuyorum demesi2
- kredi kartı2
- sevilen kızın ağzımıza vermesi2
- sabah bi kalktın kadınsın napardın20
- saraca finch house4
- recep tayyip erdoğan9
- ağzına verilmek istenen kızın ağzına almaması18
- bir gün benden şikayet ettiğin ne varsa2
- velvet47
- iyi insan olmak4
- 23 temmuz 2026 türkiye kanada voleybol maçı2
- 500 ve 1000 tl lik banknotların çıkmama nedeni6
ağır çulsuz jimnastik kulübü. fenerbahçe maçından önce ne söylediysem birebir oldu. evet.
(#25581045) gereken anal çalışması yapıldı. net.
(#25581045) gereken anal çalışması yapıldı. net.
Dünyada Türk Olmak gibidir Türkiye'de Beşiktaşlı olmak.. Şereftir, Onurdur, Gururdur.
Taraftarı olmanın şeref olduğu takımdır.
Kendi kendilerine boyuna şeref payesi biçip duran taraftarları olan bir takım. Buradaki gizli meal/ mesaj diğer takım taraftarlarının şerefsiz olduğu.
Anlaşılan sportif başarılar kaf dağının ardında kalınca böyle psikolojik savunma mekanizmalarına başvuruyorlar.
Anlaşılan sportif başarılar kaf dağının ardında kalınca böyle psikolojik savunma mekanizmalarına başvuruyorlar.
takım haksız penaltıyla maç kazanamadığı için üzülmez, sevinir. haksiz yere gelecek üç puan, kaybedilecek üç puandan daha çok koyar. genelde sevinmez zaten Beşiktaş taraftarı, deyim yerindeyse kanser olur her mac. sinirler tavana firlar. ya futbolcular kotu oynar yenilir, ya futbolcular iyi oynar hakem kotu oynar(!) yenilir. (bkz: şerefli ikincilikler)
şerefli taraftarlardır.
şerefli taraftarlardır.
kapanıp, iyi orta açan her takımın puan alabileceği takımım.
bir çözüm bulamadık.
bir çözüm bulamadık.
rahatsız oluyorum abi. gerçekten rahatsız oluyorum. beşiktaş futbol takımı mı ? hayır, severim, sevdiğim futbolcuları da vardır. teknik direktör ? severim, karizmatiktir. başkan ? sansasyona yol açan, rakip kulüpler hakkında kırıcı çıkışlar yapan başkanlardan değil, iyi bir adam. rahatsız eden ne mi ? her fırsatta hakem ve federasyondan şikayet edilmesi... evet, sadece bu. beşiktaş" a düşman değilim ama kötü oynayıp pozisyon vererek kaybettiği bir maçtan sonra bile özeleştiride bulunmayıp hakem ve federasyonu sorgulamalarının sinir bozucu ve artık kabak tadı verdiğini düşünüyorum.
" abi sol bekiniz ağır kaldı, ondan atıldı. "
" hakem işte, hakem. "
" abi son dakikalarda çok fazla geriye çekilmediniz mi ? "
" işte hakem eksik bıraktı ya, o yüzden geride kaldık. "
benim babam beşiktaşlı. çok sevdiğim insanlar beşiktaşlı. beşiktaş ile ilgili sorunum yok ama her fırsatta hakemden şikayet etmeleri, kötü oynadıkları maçlardan sonra bile, yanlış geliyor.
ligin en istikrarlı futbol oynayan, çok iyi bir forvete sahip kulübüdür.
edit: kötü oynayıp pozisyon verdiği maçtan kastım başakşehir maçı değildir. diyalog de gerçekten yaşanmamış olup benzeri yaşanmıştır. tekrar ediyorum: beşiktaş" ın sadece her fırsatta hakemden şikayet etmesini sevmiyorum.
mesela burak" ın kasımpaşa" ya attığı gerçekten ofsayt olan golü eleştirip, demba ba" nın elle kontrol edip sivasspor" a attığı gol sorulunca konu değiştirmesi hoşuma gitmiyor. aslında sadece beşiktaş" da değil, her takım taraftarında böyle bir sorun var. özeleştiri yapamıyoruz.
" abi sol bekiniz ağır kaldı, ondan atıldı. "
" hakem işte, hakem. "
" abi son dakikalarda çok fazla geriye çekilmediniz mi ? "
" işte hakem eksik bıraktı ya, o yüzden geride kaldık. "
benim babam beşiktaşlı. çok sevdiğim insanlar beşiktaşlı. beşiktaş ile ilgili sorunum yok ama her fırsatta hakemden şikayet etmeleri, kötü oynadıkları maçlardan sonra bile, yanlış geliyor.
ligin en istikrarlı futbol oynayan, çok iyi bir forvete sahip kulübüdür.
edit: kötü oynayıp pozisyon verdiği maçtan kastım başakşehir maçı değildir. diyalog de gerçekten yaşanmamış olup benzeri yaşanmıştır. tekrar ediyorum: beşiktaş" ın sadece her fırsatta hakemden şikayet etmesini sevmiyorum.
mesela burak" ın kasımpaşa" ya attığı gerçekten ofsayt olan golü eleştirip, demba ba" nın elle kontrol edip sivasspor" a attığı gol sorulunca konu değiştirmesi hoşuma gitmiyor. aslında sadece beşiktaş" da değil, her takım taraftarında böyle bir sorun var. özeleştiri yapamıyoruz.
artık çift forvet oynamayı alışkanlık haline getirerek demba ba'ya daha çok pozisyon yaratması gereken ve devre arası petr cech tarzı bir kaleci lazım olan kulüp. Yoksa yan toptan çok gol yeriz.
ulan bunca zamandır uşengeçlikten sözlüğe tek kelime bile yazmıyorum, hatta okumuyorumda, hatta açmıyorum bile amk. gelip bana burda yazdıran takımsın beşiktaş. hayatında bunca derdinden zulmünden yüzüm gülmez oldu. saadeti bulmaz oldum. yüzümü güldürensin ulan. bak az önce unutmuştum dışardayken. eve geldim kazandığını hatırladım yüzüm güldü be. mutluluk geldi durup dururken. aniden gelen mutluluk her nekadar kısa sürdede yel gibi esip gitsede yinede bir zerre olsun sevindirdin beni bu yoklukta. beşiktaş ulan.
Ligde en kolay kırmızı kart gösterilen takımdır. Fener ya da galatasaray 3 haftada 4 kırmızı görsün (isterse o takımların oyuncuları satırla rakiplerine saldırsınlar) Ülkede kanun değiştirmek için bile medya tarafından kamuoyu oluşturulmazsa ben bi şey bilmiyorum.
Görülen kartlar futbol kuralları çerçevesinde haklı. Ama futbol adaleti çerçevesinde asla etik değil. Başkasına çıkmıyorsa bize de çıkmayacak, biz görüyorsak başkalarına da uygulayacaksınız. Yoksa küfür yemeye devam edersiniz.
Maça gelince artık takım hakemi de yenmeye alışmalı ki, bugün kerim frei senin de düdüğünün de apo'nun da amınakoyarım diye soldan yardırdı, gitti tamamladı golü attı.
Bu galibiyet önce Ulu önderimize;
görsel
Sonra da yıllardır kiraya dahi verilmeyen, kulübedeki koca yürekli bıyıklı yedeğimize armağan olsun.
görsel
Edit: Demba Ba'nın golünü daha önce sadece tsubasa'dan görmüştük. Kısa mesafeden öyle bi vuruş tarzı yok baabi.
Görülen kartlar futbol kuralları çerçevesinde haklı. Ama futbol adaleti çerçevesinde asla etik değil. Başkasına çıkmıyorsa bize de çıkmayacak, biz görüyorsak başkalarına da uygulayacaksınız. Yoksa küfür yemeye devam edersiniz.
Maça gelince artık takım hakemi de yenmeye alışmalı ki, bugün kerim frei senin de düdüğünün de apo'nun da amınakoyarım diye soldan yardırdı, gitti tamamladı golü attı.
Bu galibiyet önce Ulu önderimize;
görsel
Sonra da yıllardır kiraya dahi verilmeyen, kulübedeki koca yürekli bıyıklı yedeğimize armağan olsun.
görsel
Edit: Demba Ba'nın golünü daha önce sadece tsubasa'dan görmüştük. Kısa mesafeden öyle bi vuruş tarzı yok baabi.
--spoiler--
beşiktaş'ın bu sezon da şampiyon olma ihtimali yok.
bir beşiktaşlı olarak bunu yazıyorum zira;
iki rakibimizden biri kendi sahasında 5'te 5 yapıyor ki son yıllarda fenerbahçe'nin iç saha performanısını az çok biliyoruz. galatasaray ise her türlü beceriksizliğine ve yanlışına rağmen tt arena'da 5'te 4 galibiyet almış.
beşiktaş'a geldiğimizde ise yalnızca 4 maçta 1 galibiyet alındığını görmekteyiz. zaten "iç saha" olarak tanımlayabileceğimiz bir yer bulunmuyor.
bu sezon bjk nın yapacağı iş önümüzdeki sezon vodafone arena'nın açılışını bir milat kabul ederek tüm planlarını bu hedef sezona göre yapmaktır.
son 10 yıla bakıldığında şampiyon takımın iç sahada en düşük 11 galibiyet aldığı görülüyor o da yalnızca 1 kez. şampiyon genelde 13-14 galibiyet ile sezonu tamamlamış. güçlü bir iç saha performansı olmaksızın şampiyon olmak ancak mucizelere kalıyor.
--spoiler--
beşiktaş'ın bu sezon da şampiyon olma ihtimali yok.
bir beşiktaşlı olarak bunu yazıyorum zira;
iki rakibimizden biri kendi sahasında 5'te 5 yapıyor ki son yıllarda fenerbahçe'nin iç saha performanısını az çok biliyoruz. galatasaray ise her türlü beceriksizliğine ve yanlışına rağmen tt arena'da 5'te 4 galibiyet almış.
beşiktaş'a geldiğimizde ise yalnızca 4 maçta 1 galibiyet alındığını görmekteyiz. zaten "iç saha" olarak tanımlayabileceğimiz bir yer bulunmuyor.
bu sezon bjk nın yapacağı iş önümüzdeki sezon vodafone arena'nın açılışını bir milat kabul ederek tüm planlarını bu hedef sezona göre yapmaktır.
son 10 yıla bakıldığında şampiyon takımın iç sahada en düşük 11 galibiyet aldığı görülüyor o da yalnızca 1 kez. şampiyon genelde 13-14 galibiyet ile sezonu tamamlamış. güçlü bir iç saha performansı olmaksızın şampiyon olmak ancak mucizelere kalıyor.
--spoiler--
futbol kulübüdür. aynı zamanda türkiye liglerindeki 3 büyük kulüpten biridir.
Haksız kararlardan dolayı taraftar grubu sık sık Sarıyer TFF binasına yürümektedir.
ben doğmadan önce olan, doğduktan sonra kendisine bağlayan, benle beraber ilerleyen nesillere aktaracağım soyumun devamında olacak ve soyum tarafımdan benim kadar sevilecek, ben ve herşey bu dünyadan göçüp gittikten sonra bile kalacak...
hani ilahi aşk derler ya benimki ondan...
aşığım amk, var mı daha ötesi.
hani ilahi aşk derler ya benimki ondan...
aşığım amk, var mı daha ötesi.
asil takımdır.
kartaliçelerin hep seninle.
kartaliçelerin hep seninle.
devre arası üç transfer yapması gereken takım. öncelik sağ bek, tek aday bence şener özbayraklı. bir box to box ortasaha, raheem lawal olabilir yaşı genç, ayaklarına hakim enerjisi yüksek. sakatlığı ne alemde bilmiyorum ama yerli olursa yine eskişehir'den aytaç kara. bir de stoper şart, yine yerli olursa ne ala ama hiç aklıma gelmiyor. yabancı olarak ayıboğan Michael Ciani.
hala şampiyonluğun en güçlü adayıdır.
7 gündür hakemlerden şikayet etmeyen takım. pardon milli maç arası verilmiş.
bazı oyuncuları satacakmış yönetim.
kötü oyuncu yok gibi ama; bütçeyi dengelemek için bazı oyunculardan feragat edebiliriz.
bunun için oyuncunun yaptığı katkıya, yaşına bakmak faydalı olacaktır.
sorunlu oyunculara iyi bir teklif gelirse hemen satılmalı.
ortada mutlaka kaliteli bir isim olmalı.
kritik maçlarda orta sahada bunalıyoruz.
ramon motta, ismail köybaşı, oğuzhan özyakup, olcay şahan veli kavlak, gökhan töre, pedro franco, cenk gönen, ersan gülüm, demba ba, kerim frei...
bu oyunculardan ramon, olcay, veli kavlak gibi isimler satılarak daha yetenekli genç isimler alınabilir.
ramon motta: 5 milyon euro.
2 milyon linnes.
toplam: 3 milyon euro kar.
veli kavlak: 7,5 milyon euro.
5 milyon euro'ya kaliteli bir orta saha oyuncusu alınır.
2,5 milyon euro kar.
ersan gülüm: 6 milyon euro. altyapıdan atınç geliyor zaten.
olcay: 10 milyon euro.
20 milyon euro'ya kaliteli bir yıldız alınır.
forma geliriyle seneliği ödenir. ve daha iyi bir takım kurulur.
cenk, pedro, sivok, ismail, linnes, ozan tufan, atiba, oğuzhan, gökhan töre, x, demba ba.
edit: veli'nin sözleşmesi bitiyormuş. düzeltme için kdarkige teşekkürler.
kötü oyuncu yok gibi ama; bütçeyi dengelemek için bazı oyunculardan feragat edebiliriz.
bunun için oyuncunun yaptığı katkıya, yaşına bakmak faydalı olacaktır.
sorunlu oyunculara iyi bir teklif gelirse hemen satılmalı.
ortada mutlaka kaliteli bir isim olmalı.
kritik maçlarda orta sahada bunalıyoruz.
ramon motta, ismail köybaşı, oğuzhan özyakup, olcay şahan veli kavlak, gökhan töre, pedro franco, cenk gönen, ersan gülüm, demba ba, kerim frei...
bu oyunculardan ramon, olcay, veli kavlak gibi isimler satılarak daha yetenekli genç isimler alınabilir.
ramon motta: 5 milyon euro.
2 milyon linnes.
toplam: 3 milyon euro kar.
veli kavlak: 7,5 milyon euro.
5 milyon euro'ya kaliteli bir orta saha oyuncusu alınır.
2,5 milyon euro kar.
ersan gülüm: 6 milyon euro. altyapıdan atınç geliyor zaten.
olcay: 10 milyon euro.
20 milyon euro'ya kaliteli bir yıldız alınır.
forma geliriyle seneliği ödenir. ve daha iyi bir takım kurulur.
cenk, pedro, sivok, ismail, linnes, ozan tufan, atiba, oğuzhan, gökhan töre, x, demba ba.
edit: veli'nin sözleşmesi bitiyormuş. düzeltme için kdarkige teşekkürler.
Petr Cech için görüşülüyormuş galiba. ne gerek var anlamadım.
kalecilerimizde bi sıkıntı yokki.
kalecilerimizde bi sıkıntı yokki.
fikret orman yönetimi tarafından 2.000 kişinin üyeliği "aralarında gezi'ye katılanlar var" diye 8 aydır engellenen kulüp...
faşizmi, diktayı falan geçtik sadece rant için yönetici olmuş çakalların beşiktaşlılıktan zerre nasiplenmediğini görmek üzücü...
yazık ki ne yazık...
http://www.hurriyet.com.t...tm_campaign=gunluk-bulten
faşizmi, diktayı falan geçtik sadece rant için yönetici olmuş çakalların beşiktaşlılıktan zerre nasiplenmediğini görmek üzücü...
yazık ki ne yazık...
http://www.hurriyet.com.t...tm_campaign=gunluk-bulten
gezi direnişine katılanları üye almama konusu gösteriyor ki, bjk akp kulübü olma yolunda ilerliyor...
stadı bitirtmezler, 80 milyon dolarlık devlet hibesini vermezler diye mi korkuyor acaba yönetim!
stadı bitirtmezler, 80 milyon dolarlık devlet hibesini vermezler diye mi korkuyor acaba yönetim!
türk futbolundaki gülünç takımlardan biri.
tek yıldızda takılıp kaldı garibim.
tek yıldızda takılıp kaldı garibim.
büyük maç kazanan takım. son bursa, kasımpaşa ve başakşehir maçlarını kazandı.
Gündemdeki Haberler
Güncel Önemli Başlıklar