bugün

beşiktaş

rahatsız oluyorum abi. gerçekten rahatsız oluyorum. beşiktaş futbol takımı mı ? hayır, severim, sevdiğim futbolcuları da vardır. teknik direktör ? severim, karizmatiktir. başkan ? sansasyona yol açan, rakip kulüpler hakkında kırıcı çıkışlar yapan başkanlardan değil, iyi bir adam. rahatsız eden ne mi ? her fırsatta hakem ve federasyondan şikayet edilmesi... evet, sadece bu. beşiktaş" a düşman değilim ama kötü oynayıp pozisyon vererek kaybettiği bir maçtan sonra bile özeleştiride bulunmayıp hakem ve federasyonu sorgulamalarının sinir bozucu ve artık kabak tadı verdiğini düşünüyorum.
" abi sol bekiniz ağır kaldı, ondan atıldı. "
" hakem işte, hakem. "
" abi son dakikalarda çok fazla geriye çekilmediniz mi ? "
" işte hakem eksik bıraktı ya, o yüzden geride kaldık. "
benim babam beşiktaşlı. çok sevdiğim insanlar beşiktaşlı. beşiktaş ile ilgili sorunum yok ama her fırsatta hakemden şikayet etmeleri, kötü oynadıkları maçlardan sonra bile, yanlış geliyor.
ligin en istikrarlı futbol oynayan, çok iyi bir forvete sahip kulübüdür.

edit: kötü oynayıp pozisyon verdiği maçtan kastım başakşehir maçı değildir. diyalog de gerçekten yaşanmamış olup benzeri yaşanmıştır. tekrar ediyorum: beşiktaş" ın sadece her fırsatta hakemden şikayet etmesini sevmiyorum.
mesela burak" ın kasımpaşa" ya attığı gerçekten ofsayt olan golü eleştirip, demba ba" nın elle kontrol edip sivasspor" a attığı gol sorulunca konu değiştirmesi hoşuma gitmiyor. aslında sadece beşiktaş" da değil, her takım taraftarında böyle bir sorun var. özeleştiri yapamıyoruz.
© copyright 2005 - 2026