bugün
- hesabı siliyorum sözlük bir şey diyor musun18
- yemek yedikten sonra kusmak8
- bir erkeğe ilk adım nasıl atılır16
- kafayı parayla bozmuş kadınlar5
- nervionun beni engellemesi9
- kemalizm neden çöktü5
- popüler bir yazar olmanın zorlukları6
- arkadaşlar sizce neyimi düşüreyim14
- sözlükte eleştiri kaldıramayan küçük krallık19
- bakıp bakıp adım atmayan erkek17
- roman karakteri olsaydınız hangisi olurdunuz16
- arkadaşlar buldum9
- kemalizmin çöküşü8
- kremalı tavuklu makarna vs salçalı makarna7
- berna laçin'in gözaltına alınması40
- iremganın anısına3
- şükürcülük9
- büyük oyunu görmek9
- arkadaşla ben vazgeçtim5
- biraz erkekleri kötüleyinsene7
- boğaz ağrısına iyi gelecek şeyler8
- ucan tekme atan hipopotam43
- frank lucas'a bir mesaj bırak4
- dedemi astılar diye ağlamak4
- hayatın sırrını sözlükte aramak7
- izmir7
- diş sıkmak5
- maltepe'deki çöken binanın kaçak katları13
- maaşınızla nasıl yatırım yapıyorsunuz11
- cumadan bir gün önceki gün bugün perşembe8
- recep tayyip erdoğan12
- sinek as2
- kadere inanıyor musunuz4
- son entrime bakın2
- saçları permalı sözlük kızı10
- üzgün olunca yapılabilecek kafa dağıtma yöntemleri2
- persona değişikliği4
- bütün mal varlığını sözlük kızlarına bağışlamak7
- bodrum daki kırolar4
- ben bazen sözlükte ne yapıyorum hissi2
- ben küfür etmedim adı altında küfür etmek10
- havanın uykuyu getirmesi4
- yazar fake mi diye arkadaşlarına mesaj atmak35
- profil fotoğrafı olmayan az takipçili erkek4
- 2026 ekim ayı nasıl geçiyor4
- dijital modern meyhane vs yeni nesil meyhane3
- iki aylık hesapların şüphe uyandırması4
- kenya3
- tuvalet aynası karşısında fotoğraf çeken nesil3
- fal bakmayı bilen hipopotamlar4
Sahili guzel yer.
takimini sevmem.
takimini sevmem.
çok seviyorum ama derbi kazanmadan kim şampiyon olmuş sorusunu sordurtan takım.
ibb yi yenerek kazandığı son türkiye kupasını "iade ettik" diye haber yapmışlardı zamanında. meğerse saklıyorlarmış. bir camia bu kadar mı kolpa olur.*
http://www.fanatik.com.tr...akin-nereden-cikti-397516
http://www.fanatik.com.tr...akin-nereden-cikti-397516
(bkz: sevgilim)
taraftarının desteğine ihtiyacı olan takım. vodafone'nin katkıları durmak bilmiyor. türk futboluna damga vuracağı günler yakındır.
http://besiktaskartalyuva.../vodafone-karakartal.html
http://besiktaskartalyuva.../vodafone-karakartal.html
1000. entry sahibi, taraftari olunan guzel sey.
Guzel sey dedim; kulup yada takim diyemedim, anlami bu kadar basit degil cunku.
Guzel sey dedim; kulup yada takim diyemedim, anlami bu kadar basit degil cunku.
bir köy takımı olup koskoca türkiye'yi dünya aleme rezil eden futbol kulübümsü.
köy takımlarından 8 yemeye bayılır.
köy takımlarından 8 yemeye bayılır.
yarınki kasımpaşa maçını bekliyoruz. sivok sakat pedro ve ismail cezalı bakalım nasıl bi çözüm bulcak bilic.inş necipsiz bi çözümdür.
Rakibinden 3-5 yiyenlerin hedef saptırma niyetiyle saldırdığı spor kulübü.
türkiyenin en şerefli kulübüdür. Oması gerekenden fazla şerefli...
sağ bekte serdar, stoperde necip ikilisiyle bugün kanserden öldürecek takım.
Düşmanları liverpool'un köy takımı olduğunu iddia eden kulüp.
Bu maçı da kaza bela kazanırsa federasyonun işi şansa bırakmayıp 2-3 oyuncusunu daha cezalı duruma düşürerek harcayacağı takımdır. Bizans'lılar böyle kötülük yapmaz yemin ediyorum.
bugün taraftarını son dakika kanseri etmemiş ve bu sene yürüye yürüye şampiyon olacak kulüp.
köy takımlarına yenilip üzülen, köy takımlarından gol yiyip bunu başarı sayan takım.
en güzel aşk.
aralık ayında üst üste mağlubiyetler alacak takım.
Yöneticileri bu yıl abdestli transfer yapmış görünümü veren kulüp. Sosa ve demba.. Demba Ba'yı övmek klasikleşti, adam 15 maç 12 golle oynuyor maşallah iyi de gidiyor. Ama sosa inanılmaz futbol oynadı bugün defansif olarak iyi bir futbolcu ama pas ve çalım denemeleri %100 başarı oranıyla ilerliyor resmen. Takımın en garantici adamı.
Geçen haftalarda rezilleri oynayan necip ve serdar'ın cafu ve lucio'ya dönüşümünü de hayranlıkla izledik. Olcay'ın yedekliği yadırgaması ve motta'nın sabotajı dışında çok güzel bir galibiyetti.
Maçın en güzel anı da sosa'nın çalım ve paslarını bile gölgede bırakan, takımın skorun üstüne yatma huyuna tepki olarak taraftarın 80'den sonra zorla takıma atak yaptırmasıydı.
(Motta ve tunay'ı atamayan, bize lütfen bir penaltı veren (penaltının doğruluğuna sadece m.denizli ve sergen tarzı satılmışlar itiraz edebilir) eyyamcı özgür yankaya, futbolda avantaj kuralının halen işlev olduğunu öğrenmeli)
Geçen haftalarda rezilleri oynayan necip ve serdar'ın cafu ve lucio'ya dönüşümünü de hayranlıkla izledik. Olcay'ın yedekliği yadırgaması ve motta'nın sabotajı dışında çok güzel bir galibiyetti.
Maçın en güzel anı da sosa'nın çalım ve paslarını bile gölgede bırakan, takımın skorun üstüne yatma huyuna tepki olarak taraftarın 80'den sonra zorla takıma atak yaptırmasıydı.
(Motta ve tunay'ı atamayan, bize lütfen bir penaltı veren (penaltının doğruluğuna sadece m.denizli ve sergen tarzı satılmışlar itiraz edebilir) eyyamcı özgür yankaya, futbolda avantaj kuralının halen işlev olduğunu öğrenmeli)
Yensede yenilsede seviyoruz arkadaş ona yakısıyor o mağrur duruş.
istanbulda bir semt. Mottanın sabotajını ilk penaltıyı vermeyen hakemin engellediği aşikardır.şimdi efendim sosanın pozisyonunda alper potuk düşerse penaltı olur hırsız burak düşerse penaltı ve de rakibe kart gelir. biz beşiktaşlılar sosa nın bu pozisyonda kart almadığına dua etmeliyiz. fb maçında kündeye penaltı alamayan takımın ikinci pozisyonda penaltıyı almasının nedeni de seyircinin hakeme tepkisidir. seyirci hakemi manipüle etmiştir. atılması gereken tunay ve motta atılamamıştır. ilhan içinde biraz zorlasan birşeyler denilesi... necip bugün çok iyiydi. demba ba sosa ise şiir gibi oynadılar..
40 haftadır lehine penaltı verilmeyen kulüp.
not:yuh! sonra da beşiktaş kollanıyor derler utanmadan.
http://abcspor.com/index....esiktas-tam-40-mac-sonra/
not:yuh! sonra da beşiktaş kollanıyor derler utanmadan.
http://abcspor.com/index....esiktas-tam-40-mac-sonra/
dün akşam kırmızı ve üstünde beko yazan forma ile sahaya çıkan güzide takımımız. 2004 e gitti hayaller ve duygular aniden.
Beşiktaş asaletin , adaletin , aşkın , onurun takımıdır diyebiliriz. Taraftarı olsun , kadrosu olsun , teknik ekibi olsun her zaman iyi(sağlık ekibi hariç) her zaman karakterli insanlar olmuştur (Tüpçü hariç). Uzun lafın kısası 1903 den bu yana süregelen sevdadır beşiktaş
(bkz: beşiktaşk)
(bkz: çarşı)
(bkz: siyah beyaz)
(bkz: inönü stadı)
(bkz: beşiktaşk)
(bkz: çarşı)
(bkz: siyah beyaz)
(bkz: inönü stadı)
Gündemdeki Haberler
Güncel Önemli Başlıklar