bugün
- sözlük kızlarına çiçek alıyoruz kampanyası8
- nervio14
- yaşasın kbb den randevu aldım10
- v a m p i r o v9
- tarikatlara tapan cahil kitle9
- gram altın 3410 lira oldu8
- 13 şubat 2025 az alkmaar galatasaray maçı45
- garibanlığı savunmak13
- 13 şubat 2025 fenerbahçe anderlecht maçı22
- normal sözlükte bize mülteci denmesi olayı23
- uludağ sözlüğün dirilmesi39
- deniz manzaralı küçük bir kasabaya yerleşme hayali21
- berat kandili21
- erdoğan'ın 3 uçakla asya gezisine gitmesi18
- bülent ecevit24
- survivor seda ve pınar arasında yaşanan gerginlik10
- sözlüğün kapandığı gece25
- mangal yakamayan erkek11
- güzel kızlarının uzun zamandır sözlüğe girmemesi8
- mansur yavaş vs ekrem imamoğlu21
- hesaptan sonra bırakılacak bahşiş miktarı sorunu11
- küresel ıkınma18
- chp'li esenyurt belediyesi nden büyük vicdansızlık8
- true yetkili olsun kampanyası8
- gelmiş geçmiş en depresif türkçe şarkı9
- zall'ın sanki bizi istememesi13
- ankara11
- galeride görseller neden açılmıyor sorunsalı8
- arkadaşlar selam buyrun kahve içelim10

entry'ler (10080)
olm bu vasıfsız sığırları kim doldurdu lan sözlüğe? ekşi'den şutlandı falan yazmış düşük zekalı. yavrum bizi arayan bulur; https://eksisozluk.com/biri/fikirmuhendisifikri
ha diyorsan başka yok mu aha bunu da kıvırır bi tarafına monte edersin;
https://eksisozluk.com/biri/fikir-muhendisi-fikri-ii
fikir muhendisi fikri ölümsüzdür. bunu o içi boş kafatasına sok. hayreti mucip.
bu da iri memeli kızlar eklesin diye twitter adresim; https://twitter.com/fikirmuhendisii
ha diyorsan başka yok mu aha bunu da kıvırır bi tarafına monte edersin;
https://eksisozluk.com/biri/fikir-muhendisi-fikri-ii
fikir muhendisi fikri ölümsüzdür. bunu o içi boş kafatasına sok. hayreti mucip.
bu da iri memeli kızlar eklesin diye twitter adresim; https://twitter.com/fikirmuhendisii
vasati 80-90 aralığında olandır. bu zeka puanın üzerine çıkabilen istisnadır, tercih hatası falandır. hayreti mucip.
düşük iq'su ile dikkat çeken, ikea yemek bölümünde haşlanmış brokoli kemiren bir tür canlı. bunlar kendi içinde ikiye ayrılır. evli olanlar(sevgili vs.), bekarlar. evliler pusetle gezip ortam terörize ederken, bekarlar kankalarıyla erkeklerin götünü keserler. yazık lan bi yerde. hayreti mucip.
uludağ sözlük'ün büyük bölümü liseyi bile bitirecek durumda olmayan ergen profilidir. elbette ekşi'de de ergenler var ama gel gelelim buradaki kesif cehalet kokusu, moderasyonun vizyonsuzluğu ve yeteneksizlikleri daha çok göze batıyor.
kısaca şöyle diyelim; ekşi sözlük'te yazarlık verseler uludağ sözlük'ün 3'te 2'si anında ortamdan uzaklaşır. bir de insanın kendisine ben dönyanın en gözel garısıyam demesi aptal cesaretinden başka bir şey değil. hayreti mucip.
özet: özet falan yok. okuduğunuzu anlamayı öğrenin. evet.
kısaca şöyle diyelim; ekşi sözlük'te yazarlık verseler uludağ sözlük'ün 3'te 2'si anında ortamdan uzaklaşır. bir de insanın kendisine ben dönyanın en gözel garısıyam demesi aptal cesaretinden başka bir şey değil. hayreti mucip.
özet: özet falan yok. okuduğunuzu anlamayı öğrenin. evet.
bu vizyonsuz cahilleri sözlüğe kim doldurdu arkadaşlar? hayır yazmayım diyorum olmuyor. soru ekini ayırmayı bilmeyen adam gelmiş burada felsefe yapmaya çalışıyor. bence senin sokağa çıkmaya bile hakkın yok. kendi dilini bilmeyen adam adına sözlük denilen ortamlarda yazarlık kisvesiyle nasıl yüceltilebilir? gerçekten aklım bunu almıyor. hayreti mucip.
bu lafı kullananların hepsini sikesim geliyor. leş insanlardır bunu kullanan. eved.
fetöcüleri afişe etmiştir. bu başlığı açanı derhal bimer'e ve emniyet birimlerine şikayet ediyorum fethullahçı terör örgütünün propagandasını yapmaktan. eved.
bazı yazarlarda korkuya yol açmış yazardır. eved.
biraz ahlaksızdır. eved.
yalandır efendim. beni kimse sevmiyor mesela uludağ sözlükte. ne kadar selebriti bi yazar olduğumu 5 yaşında bebe biliyor oysa ki. eved.
yazılanlara bakarak daha net anlayabileceğiniz durumdur. tiksindim resmen. eved.
verdiği subliminal mesajla dikkat çeken kızdır. bi erkek için bundan daha acı bi senaryo şu an düşünemiyorum. eğer düşünürsem onu da yazarım arkadaşlar. eved.
mülakatın ön şartıdır. madem devlet memuru olacaksınız haklarınızı iyi öğrenin. salla başı al maaşı şeklinde öğretmenlik yapacaksanız zaten olmayın daha iyi. mülakatta her zaman ihtiyacın 3 katı aday çağırılır. sözleşmeli öğretmenliğe has bir durum değil bu. ya nasıl adamlarla sözlükte yazıyoruz gerçekten şaşıyorum. hayreti mucip. eved.
sözlükte sevdiğim eskilerden kalan ender yazarlardan biridir. gidişiyle evet tarikatıda zedelenmiştir. eved.
sinsi teröristler. vatan haini haşhaşiler. uzak durun. eved.
hayal kırıklığına uğratan durumdur. eskiden bu sözlükteki kızların bi kalitesi vardı. şimdi bakıyorum onların çoğu gitmiş. kalanlar da azınlığa düşmüş. böylesine bir ortamda bu kadar leş kadını toplayabilmek de büyük başarı zall. yarın gel de şiltini vereyim. kesinlikle buruldum. hayreti mucip. eved.
oldukça adil ve mantıklı bir uygulamadır. kadrolu olarak atanan öğretmenlerin doğuda 1 yılı doldurup gelmeleri düşünülünce bu yapılan hamlenin önemi daha çok ortaya çıkıyor. doğudaki çocukların eğitime, öğretmene ihtiyacı yok mu? yapacaksın sözleşmeni, gideceksin doğuya, çalışacaksın 6 yıl alacaksın kadronu. hem sen kazanacaksın, hem öğrenciler kazanacak, hem de devlet. bundan daha iyi bir uygulama daha düşünemiyorum. helal olsun ak parti. bravo. eved.