bugün
- yolda namaz kılan davarlar33
- deprem oldu19
- aykolik yetkili olsun kampanyası44
- 4 hak mezhep19
- aşağılık insanlar11
- espressolab15
- anın görüntüsü16
- fotokopici bi erkek39
- ali koç10
- kendisinden ayrılan kadını rahatsız eden erkek16
- kabataş yalanı17
- erdoğan sonrası hükümet21
- ezberden yasin okuyan sözlük erkeği9
- 27 nisan 2025 eyüpspor galatasaray maçı30
- aknaz beyaz peynir11
- bir erkeğe alınacak en güzel hediye20
- erdoğan ikinci atatürk'tür13
- allah ı niçin göremiyoruz15
- papa francis'in serveti10
- kanal istanbul9
- yazarların ölüme en çok yaklaştıkları an17
- maymunlar evrimden sonra nasıl yeniden var oldular16
- zina çoğalınca deprem olur14
- ekrem imamoğlu45
- sırrı süreyya önder29
- bik bik'in mutfağına konuk olmak22
- ermeni soykırımı için özür dileyelim kampanyası10
- cuma gitmeyen erkeğe kadınların bakışı9
- nervio'nun evleneceği adam16
- kisinin 17 yasina verecegi ogut8
- allah'ın fazla acımasız olması10
- köpeğe dokunanlar değdiği kısmı 7 kez yıkamalıdır28
- 26 nisan 2025 gaziantep fk fenerbahçe maçı12
- fay hatlarını çimentoyla doldurursak deprem olmaz31
- true nun çaylak olması8
- aykolikin sözlüğe kattığı şeyler13
- ibb de 50 iski çalışanının adliyeye sevk edilmesi13
- uludağ sözlük soruşturması8
- düğünde ne giyeceğim derdi8

entry'ler (623)
kale arkalarından iki adet ya da 1 adet bilet aradığım maçtır. gidemeyecek bir takımdaşımdan gişe fiyatına alıp onun yerine avazım çıktığı kadar bağıracağım konusunda teminat veririm. güzel haberlerinizi bekliyoruz sevgili yazarlar.
kimi yerlerde kafir işi olduğu da söylenmektedir. insan insanı döller mi hiç efendim. ayıptır. bakın biz bölünüyoruz.
hakkında öldü denilen zombi sanatçı.
nerde o günler diye cevap verilesi önerme. türkiye de bu sözün diğer anlamı (bkz: c başkanı gerekirse canı için bütün ümmeti öldürür) olmuştur.
bunlardan birisi de benim. babadan oğula nesil bunlar. özet geçmek gerekirse:
(bkz: ne gerek var efendim)
(bkz: ne gerek var efendim)
gülru'nun skyler white türkiye şubesi olma yolunda ilerlediği bir finale sahip dizi.
bazı yobazların, ülkeyi terk etmek isteyen yazarları vatan hainliğiyle suçladığı patlamadır. neymiş efendim ataları zamanında terk etmediği için şu an bu noktaya gelmişiz. senin atalarını bilmem ama benim atalarım, kurtuluş savaşını veren canını seve seve feda etmiş atalarım, emin ol şu an ülkemde bombalar patlasın insanlar ölsün diye kendilerini feda etmediler. benim atalarım yurtta barış cihanda barış dediler. zamanında bölge ülkeleri arası da saygın bir değeri vardı. bugün gelinen noktada kıçı kırık barzani bile güzel ülkeme tehditler savunabiliyorsa al savun ülkeni kardeş. kimse birilerinin şahsi çıkarları uğruna canını verecek değil. bugün ışidi ya da geçtim hadi onu terör örgütlerini desteklemek vatan savunmaksa ben buna karşı olduğum için teröristin önde gideniyim anarşistim oldu mu mutlu musun vatansever kardeş?
edit: olay gitmek ya da gitmemek değildir.
edit: olay gitmek ya da gitmemek değildir.
dolaylı yoldan bakıldığında iki farklı olayda aslında birbiriyle bağlantılıdır. suç, ışidi el altından destekleyen, bölgede bölgedeki terörü bu kadar hortlatan, dış politikada sıfır sorun * için çabalayanlardadır.
istanbul'da bir terör saldırısı yaşanmıştır.
paris'te de öyle.
insanlar ölmüştür. suçlular bellidir. yayın yasağı getirmek de suça ortak olmaktır. siz sanıyor musunuz ki, reyhanlıdaki ankaradaki suruçtaki patlamalar çözüldü suçlulara ulaşıldı. hangisinden kesin olarak haberimiz oldu? hangi örgütle şu an mücadele ediliyor ya da?
onu ya da bunu suçlamak yerine ne zaman iğneyi kendimize batırıp bir düşündük neyi yanlış yapıyoruz diye. o kadar olaya rağmen halk nezdinde her şey eskisi kalıyorsa, kusura bakmayın ama ülkenin boku çıkmıştır. bugün hala birileri gelip bir patlamayı savunabiliyorsa, masum insanların ölmesini savunabiliyorsa o ülkede ne insanlık kalmıştır ne de merhamet. kişilerin sahip olduğu tek umut bugün de ölmedik söylemi olacak bir kaç yıl içinde. şu an suriye birileri yüzünden bu durumda ve ileride bizim ülkemizin de oradan daha iyi olacağını düşünmüyorum.
birileri, yine gelip yazdıklarıma bok atacak biliyorum ama canınız sağolsun umrumda bile değilsiniz.
istanbul'da bir terör saldırısı yaşanmıştır.
paris'te de öyle.
insanlar ölmüştür. suçlular bellidir. yayın yasağı getirmek de suça ortak olmaktır. siz sanıyor musunuz ki, reyhanlıdaki ankaradaki suruçtaki patlamalar çözüldü suçlulara ulaşıldı. hangisinden kesin olarak haberimiz oldu? hangi örgütle şu an mücadele ediliyor ya da?
onu ya da bunu suçlamak yerine ne zaman iğneyi kendimize batırıp bir düşündük neyi yanlış yapıyoruz diye. o kadar olaya rağmen halk nezdinde her şey eskisi kalıyorsa, kusura bakmayın ama ülkenin boku çıkmıştır. bugün hala birileri gelip bir patlamayı savunabiliyorsa, masum insanların ölmesini savunabiliyorsa o ülkede ne insanlık kalmıştır ne de merhamet. kişilerin sahip olduğu tek umut bugün de ölmedik söylemi olacak bir kaç yıl içinde. şu an suriye birileri yüzünden bu durumda ve ileride bizim ülkemizin de oradan daha iyi olacağını düşünmüyorum.
birileri, yine gelip yazdıklarıma bok atacak biliyorum ama canınız sağolsun umrumda bile değilsiniz.
beşiktaşa yeni sol beklerin yeni stoperlerin lazım olduğunu gösteren maçtır. kötü oynadık falan filan ama bursaya da son dakikada atmanın zevki bambaşka. bir de hakem diye görevlendirilen sarı formalı arkadaşın davranışları da ne kadar seyirciyle bütünleşikti. ikisi de maçı katletti resmen.
fıçının şişesi dışında berbat olan ülkemin birasıdır. bomonti varken ne gerek var efendim böyle şeylere.
fıçının şişesi dışında berbat olan ülkemin birasıdır. bomonti varken ne gerek var efendim böyle şeylere.
çünkü eşeğin zükünden dolayı.
sıradan bir kullanıcı olarak iki gündür herhangi bir aksama yaşamadığım işletim sistemidir. win8den sonra tasarım olarak çok hoş olmuştur hatta. tek sıkıntı tarayıcısında youtubeta şarkı çalarken simge durumuna küçültünce şarkı durmaktadır. bir çözüm yolu bilen varsa yeşillendirirse ne güzel olacaktır.
r.i.p. sean bean.
an itibariyle hala gitmemiş beşiktaş topçusudur.
iş aş beşiktaş.
top sakaldan bozma kirli sakal eklemeli keçi sakaldır efendim. yakında ters evrime uğrayacağım sayelerinde.
10 mayıstır efendim.
zaman yaşlandırıyor işte.
zaman yaşlandırıyor işte.
dnipronun fenerin eline verdiği maçtır.
mezarına tüküreceğimdir yüksek ihtimalle. son sahne bile bir çok filme toz yutturur.