bugün

/782
sporu sevdiren takımdır.
"feda" ayağına iyice dilenciye bağlamış kulüp.
simao ve quaresma'dan kurtulması gereken takım.
ersnt ise 33 yaşında ve orta saha dinamizmi bu yaşı kaldırmaz. gençleri çürütmemesi gereken kulüp.
yarın yeni kırmızı formamız kartal yuvası ve adidasda olacakmış. çubuklunun yerini tutmasa da destek için almalıyız.
(bkz: Ardından yüz köpek havlamayan kurt kurt değildir)
daha dün borç içinde yüzenler, zor durumda kalanlar, bu gün düşene bir tekme daha atmak istemektedirler. daha dün hasta adamdan cumhuriyet kurulduğu unutulmamalıdır. yönetim küllerinden yeni bir takım yaratma peşindedir. diğer başarı sevdalıları ne kadar uğraşırlarsa uğraşsınlar, beşiktaş aşkını ne anlayabilir ne yaşayabilirler. kendi takımı başarısız olunca küsenler, büyük beşiktaş taraftarınıda kendileri gibi zannetmektedir. büyük takım ve büyük taraftar olmak feda demek herkesin harcı değil. ne olursa olsun beşiktaş takımı dimdik ayaktadır.
rüzgar ne kadar sert eserse essin kayadan alıp götüreceği sadece tozdur.
Çift forvet oynayarak yürekleri fethedecek takım.
quaresma ve simao'dan kurtulması gereken takım. hayır kaç golleri var, mücedele yok, takım oyunu yok, verim desen hiç yok. onlara toplam 6 milyon euro para ödüyor beşiktaş hiç değilse gençlere yönel mücadele ederler bu kadar para da boşa gitmez.

not: holosko da gönderilmeli. başta kalsın diyordum ama takımdaki yabancı sayısı azaltılmalı.

kalması gereken yabancılar: hilbert, sivok, yabancı kaleci, almeida, fernandes.
2012 -2013 sezonu ilk hazırlık maçını yarın yapacak takım.

(bkz: 16 temmuz 2012 sk austria klagenfurt beşiktaş maçı)

maç saat 19:30'da bjk tv'de.
yabancı kaleciye falan gerek duymayan takımdır. çıkıp cenkle babalar gibi oynar. gerekirse umut kaya da a2 den çıkan bir çocuğu koy kaleye yine oynar.

takım darboğazda denilirken quaresmayı simao yu ernst i yollayalım derken sağlam kalecin de varken yabancı kaleci alalım demek:

yönetimler değişir yöneticilerin gerizekalılıkları baki kalır dedirtir.
aşktır. en eskidir.
(bkz: metin tekin)
(bkz: fernandes)
bu aralar batıyor olmasından dolayı şikeci unvanıyla anılmayan takım. oysa şikecidir.
kadrosunda sadece 6 yabancı bulundurması gereken türk takımı.
(holosko, almeida, fernandes, sivok, hilbert, yabancı kaleci)
bu sene ilk 3 içinde ligi bitirmesi gereken kulüp.
yaş ortalamasını düşüren, gençleşen ve dinamik hale gelen bir kadro oluşturan kulüp.
bu sezon ideal 11'i
yabancı kaleci----hilbert----sivok----ersan-----tanju-----fernandes----olcay-----uğur-----oğuzhan-----mustafa------mehmet.
en büyük rakibi kendisi olan takım.
şikebahçe ve şikenin fikir babası küçük aslanlar onun dengi değildir.
en büyük rakibi kendisi olan kulüptür. neden mi? çünkü son 2-3 sezondur, hakemler, federasyon, fenerbahçe ve galatasaray' ı eleştirip, kendi hatalarını görmezden gelen bir yapı olmuştur beşiktaş.
kadrosu gerçekten iyidir, kalitelidir. taraftarı coşkuludur, desteği kesmemeleri takdir edilesidir. ancak ' takım olamama sorunu ' nun fark edilmesi yerine, kötü gidişi başka alanlarda görerek asıl kendine zarar vermektedir beşiktaş. artık şapkayı önüne koymalı ve son 3 sezondur yaptığı hataları, kendi içinde bulup çözmelidir. ona da yakışan budur.
türkiyenin en fanatik taraftar grubuna sahip takım.
erkek voleybol şubesini kapattığı için eleştirilen takımımız.haklılar tabiki de çok doğru yapmışlar bakamıyorsan kapatıcan arkadaş . bu akşam da ismini teleffuz edemedim etsem de zaten hatırlayamayacağım dandik bir takımla maç yapıyor.bizim elemanların hepsi takoz afedersin.elbetteki bir halt olmaz bunlardan ama içlerinde biri var ki nerden düşmüş lan bu çocuk takıma dedirtti. ismini bilmiyorum ama 14 numaraydı. nasıl olsa ileride harap olacağı için gs ye falan verilebilir.terim onu kullanmasını bilir nasıl olsa.rıdvan ı saymama gerek yok banko oyuncu. işte bu ikisi dışında hepsini at gitsin çöpe , hepsi takoz anasını satayım.
ilk hazırlık maçında, klagenfurt önünde 4-2 galip gelmiş ekip.
forma lansmanı nasıl yapılır, onu bile bilmeyen bir semt kulübü. iki gündür satışta olan kırmızı formanın satış sayısı 110 civarı.*
bu sene geçtiğimiz yıllara oranla kat kat fazla lisanslı ürün satışı yapan kulüp.

sözlükte kartal yuvası satış müdürü edasında dolanan renkli ergenlere itibar etmeyiniz.

semtte bir saat dolaşın buradaki ahmakların söylediği rakamdan fazlasını görürsünz. türkiye geneli ve mobil mağazaları saymıyorum bile.

bu familyadan birisi bok atmak için, feda tişörtü 10 bin satmış diye duyuru yaparken orijinal rakam 60 bin'di. siklemeyiniz.
bugün itibariyle voleybol erkek takımını, aroma 1. liginden çekmiştir.
inönüden çıkmadıkları her vakit cepten yiyen kulüptür.

yaw kardeşim bu seneyi her türlü çöpe atıp ligi de en kötü 6. bitir.

yalnız ne yap ne et yaptır şu stadı , şuan transferde bol kepçeden atan galatasaray 2 yıl önce senden daha çötü durumdaydı.
(bkz: beşiktaş pankartları)
--spoiler--
napardım bilmem seni bir gün görmesem sesinin bile duymasam napardım bilmem...
--spoiler--
Güncel Önemli Başlıklar
© copyright 2005 - 2026