bugün
- evleneceğiniz yazarı neye göre seçersiniz15
- diamond bosphoruss denen yazar22
- sözlükte erkekleri istemiyoruz24
- sedat pekmez25
- çaylak edildim diye ağlayan troll8
- üstteki yazar hakkında fikrini söyle65
- çaylak ettiğiniz yazarın göz yaşlarıyla eğlenmek7
- gerilla taktiği4
- ulu sözlük yazarlarının kıskanç olması4
- oversize modası3
- tarihte kürşad diye birinin hiç yaşamaması10
- sözlükte erkekleri taciz eden kızlar tam liste2
- katatespizartmasi14
- kalın bacaklı kadın çekiciliği2
- abdullah öcalan'ın kürt kadınlarına hakaret etmesi5
- maç izlemenin çok saçma olması2
- aziz yıldırım'ın fetö ile mücadelesi7
- yayaya çarpıp aracın hasarıyla ilgilenen sürücü2
- evde uzun boylu adam gördüm diyen kız3
- suca suruklenen cocuk true'nun fake hesabı5
- sex asnasında beddua almak4
- sessiz insanların çok gözlem yapması4
- yine sözlük yazarlarının ağzından bal damlıyor4
- iremga12
- yazarların on üzerinden komiklikleri46
- heyt bea6
- internetten önce ne yapılıyordu sorusu6
- birbirine sürtünen duyarlı et parçası3
- verilen yetkiyi kötüye kullanmak4
- ağız ishali olan yazarlar4
- heyecanlıyım sözlük4
- rahmi koç'un kürt kadın fıkrası tartışması2
- karımı çalıştırmam diyen erkek kalmaması2
- as macaa2
- devlettapar2
- uludağ sözlük discord grubu11
- birine geç kalmak10
- hakkınızı helal edin arkadaşlar3
- insanlardan nefret etmek9
- ilk maaş4
- taze kekik2
- faik öztrak7
- penis boyutunun önemi4
- sarı tekerim deliğine girerim sen mahvederim3
- kadınların kadınlarda kıskandığı şeyler2
- ismet bin dawkins el sapiens'i entomologevi2
- yer sofrası7
- katılım bankacılığı3
- gammazlama aparatı2
- ne güzel sözlük2
entry'ler (207)
şimdi çok param var çok zenginim etrafım kalabalık ben ise içinde bir alabalık ama hep eksik hep yarım.
4.sezonu iple çektiğim dizi .
o gemi bir gün gelecek be ismail abi. sen bizim yüreğimizin denizisin.
104. bölümü yayınlayarak trt nin bende özledim dediği dizidir.
trt baktı ki kendi dizilerinden çok bitirdiği dizisi leyla ile mecnun konuşuluyor bütün gazeteler leyla ile mecnunun haberlerini veriyor 3 sezon boyunca internetten izledim 4. sezon televizyondan izleyeyim diye televizyon aldım şimdi televizyon evde süs eşyası gibi duruyor dayanamadı ama Allah cezanı versin trt bizi bitirdin
ismail abi;sen mi değiştin mecnun.
mecnun;yo
ismail abi; ben mi değiştim yoksa mahallemi değişti.
ben bu mecnunu tanıyamıyorum mecnun
bende bu mecnunun ismail abisi olamayacağım.
mecnun;yo
ismail abi; ben mi değiştim yoksa mahallemi değişti.
ben bu mecnunu tanıyamıyorum mecnun
bende bu mecnunun ismail abisi olamayacağım.
peyami safanın diziye aktarılmış doğu ve batı arasındaki uzaklığı anlatan eseridir.
özellikle araf filmi ile beyaz perdeyi yırtarak oyunculuğu başarmış bu filmle ödül almıştır. ne kadar çok durgun konuşması ile baysada güzel bir oyuncudur.
burcu esmersoy un programına çıktığında esmersoy ona seni yanlış tanımışım eğer yakından tanımasaydım hakkında çok kötü şeyler düşünürdüm dediği oyuncudur. acaba çevresindekiler onun hakkında ne söylüyorda bu kadar kötü tanınıyor. ya adam kötü ya da onu kötülüyorlar.
artık sadece sözlükte konuşulur trt dizimizi kaldırdı. resmen bir parçamız gitmiş gibiş oldu.
artık izlememek değil izleyememek olarak geçecektir çünkü trt te çok pis koydu bize. gezi olayları nedeniyle diziyi yayından kaldırdı.
3 ay değil o 2 ay deniliyor sanki çok az diğer çalışanlara 10 gün tatil verilirken 2 ayda çok değil mi. hak ediyorlar deniliyor gece mesaisi yapıp vardiyalı çalışan meslekler ne yapsın. çocuklarla uğraşmak kolay değil dediniz çocuklarla uğraşan tek meslek öğretmenlik mi o zaman her çocukla uğraşan mesleklere 2 ay tatil verilsin. doktorlara tam gün yasası diyorlar o zaman onlarda tam gün çalışsın. resmi tatillerde çalışan evine gidemeyen o kadar çok meslek var ki. kıskanıyorsanız sizde öğretmen olun deniliyor bu kıskançlıktan çok adalet olmasını istemektir.
türkiye nin gururu ve birincisidir.
görebilseydim.. diğer çocuklar gibi köy okuluna giderdim. ama ben dünyanın öbür ucundaki körler okuluna gitmek zorundayım. öğretmenim Allah ın körleri daha çok sevdiğini söyledi. çünkü onlar göremiyormuş. bende eğer öyle olsaydı bizi kör yapmazdı çünkü böyleyken onu göremiyoruz dedim oda bana Allah görünmezdir o her yerdedir onu istersen hissedebilirsin parmaklarınla onu görebilirsin. bende hergün parmaklarımın dokunduğu yerde Allah ı aradım ve ona herşeyi anlattım kalbimdeki sırları bile
rang e khoda
rang e khoda
ata demirel büklüm büklüm.
Füzuli: sende mecnunluk istidadı yok mecnun olmak için ne yaptın?
her mesleğin bir zorluğu vardır. ama gece mesaisine kalan, canını tehlikeye atarak görev yapan insanları da unutmamak lazım.
sabahattin ali tarafından yazılan insanların canları sıkıldığında açıp tekrar tekrar okuyabileceği bir kitap. her okuduğunuzda böyle bir aşk var mı diye kendinize sorabilirsiniz.
ondan beklenen cevaptır. kendine akışan cevabı vermiş.
evlilik aşkı öldürüyorsa seninle ölmeye hazırım.