bugün
- kız tavladığım için içerlenen sözlük geyi11
- gey ve şey kavgası5
- arkadaşlar bakar mısınız7
- ispartalı kızlar9
- sözlükte ortamın çok gergin olması4
- her yerden engelleyen kız3
- kırdığımız kalbi tamir etmek4
- memesiz kızlardaki özgüvenin kaynağı18
- kaş bıyık alınca yüze gelen güzellik6
- anın görüntüsü17
- hoşlanılan kızın ıspartalı çıkması5
- damarsız tüysüz manisa yaprağı17
- popo liposuction6
- ioçk hırkası3
- türkçeye sistemli saldırı3
- güne acı bir gerçek bırak7
- küpe4
- galatasaray büyüklüğü2
- cumartesi günü yapılabilecekler3
- libidonun anlden pik yapması2
- travelerin içince pisleşmesi3
- ben divayım5
- meksika açmazı macerası7
- parcalandim toparlanamiyorum36
- emevi dini2
- hangi manifest kızısın6
- hazaryada kağan neden yavudiliği seçti3
- evli bir adama aşık oldum sözlük21
- nureddin zengi tugayları2
- öbür sözlükten gelen yazarlar8
- yakışıklı olmayan ve kassız erkekler niye var8
- fatma betül sayan kaya71
- ispanya'nin terör bitirme formülü41
- konuşurken yanlışlıkla tükürmek2
- devlet bahçeli'nin öcalan'a selam göndermesi47
- arsa kapatmak3
- üzülünce kusmak2
- ada vapuru yandan çarptı2
- kız görünce değişen erkek4
- oyum ak partiye4
- akrabanın 11 milyonu gitmiş3
- ismed bin miralay'ı istihkam vel kalikratyaevi2
- gs'nin 8 şampiyonluğu iptal edilecek7
- yazarların kulaklığında şu an çalan şarkı18
- from gold from dust28
- sözlüğün manyak dolu olması6
- billur tuzu2
- durduk yere bir kıza bütün servetini vermek7
- 41 numerolu metanet vapuru2
- 2 ekim 2026 belçika türkiye maçı16
(bkz: başlasa ya artık la)
an itibariyle başlamasına 40 dakika kalan dizidir. sabırsızlıkla beklenir.
3.sezonun ilk bölümüyle akbabanın aziz başkomserin elinden nasıl kurtulduğunu ve savcıyı ercününmü yoksa müsteşarın mı öldürttüğünün açıklığa kavuşmasını beklemekteyiz.
--spoiler--
Bahri keltoşu tam karşıdaydı , acaba bu bahri ikili değil de üçlü mü çalışıyor. Hem hanımefendi, hem ercü hemde müsteşar. Evet psikopata bağladım
--spoiler--
--spoiler--
Bahri keltoşu tam karşıdaydı , acaba bu bahri ikili değil de üçlü mü çalışıyor. Hem hanımefendi, hem ercü hemde müsteşar. Evet psikopata bağladım
--spoiler--
bomontiler hazır bekliyoruz,sessiz bir şekilde star tv'miz hazır.
bu nasıl bir sevgidir ki dakikalar sayılıyor dizi için ben başka bir dizi hatırlamıyorum görmedim duymadım türkiyede bu denli sabırsızlıkla beklenen arka sokaklara selam olsun siz arka sokaklarda sürtmeye devam edin biz amirimiz ile ankara sokaklarının am.na k.yup patıs etmeye gidiyoruz.
an itibariyle başlamıştır efenim.
yayın günü ve saati ofsayt olan dizi. alışmıştık iki sezondur pazar gecesi izlemeye. sevilmeyen pazar gecelerinin ilacı olmuştu. şimdi bir tuhaf geldi. olmadı amk olmadı.
tv de görünce bi sevinç yaşadım tarifi yok sevgisi büyük sonunde be amirim yaşam tarzımız döndü geri .
tam yatacağım sırada yeni sezonun başladığını gördüğüm dizi.
şimdi başladı yetişin lan.
şimdi başladı yetişin lan.
hayat senin amına koyayım. behzat amirime bir mutluluğu çok gördün ya...
bu kadar acı bir insana nasıl yüklenir lan sorusunu sordurtuyor bünyeye, vallahi kendimi amirimin yerine koyuyorum hayatta dayanamazdım.
büyüksün amirim.
büyüksün amirim.
ve savcı esra'nın otopsi raporu da geldi...amirim sadece karısını değil, doğmamış evladını da kaybetti...
o sansürlu biralar kimse girse acaba diye düşündüğüm dizimiz.
Behzat'ın şizofrenik hareketleri iyi hoş ta, çakma behzat'ın arabayla adamı kovalaması kurgunun amına koymuştur. kafanız mı güzel lan senaristler?
Edit: sahnenin sonunu beklemeden heyecanla yazmıştım bu entry'i, bi an çakma behzat yakalayacak sandım amına koyim. yoksa biz de biliyoruz behzat'ın hayal dünyasında olduğunu.
Edit: sahnenin sonunu beklemeden heyecanla yazmıştım bu entry'i, bi an çakma behzat yakalayacak sandım amına koyim. yoksa biz de biliyoruz behzat'ın hayal dünyasında olduğunu.
ankara aşkımı kabarttı gene nalet gelsin.
müdürün yüzünden esranın hamile olduğunu anlayınca üzüldüğüm dizidir.
utanmasalar 00.00da yayınlayacakları dizi aynı zamanda.
utanmasalar 00.00da yayınlayacakları dizi aynı zamanda.
behzat ç. nin kage bunshin no jutsu kullandığı bölümdür.
sanki araya hiç aylar girmemiş gibi, bir hafta ayrı kalmışız gibi gelen dizidir.
özlemişiz evet, ama ne bir soğukluk ne bir unutkanlık, çok da güzel çok da samimiler, hiçbir şey değişmemiş.
özlemişiz evet, ama ne bir soğukluk ne bir unutkanlık, çok da güzel çok da samimiler, hiçbir şey değişmemiş.
her sezon başı bir mezarlık sahnesi çekilen dizi. biraya sansür mü olur gecenin bir yarısı.
Harun'un piclige tam gaz devam ettigi dizidir.
Amirimin savcı esrayı öldürenlerinin alayını ayna karşısında kasnaklayacağı dizi.
izlemesi sıkıcı ankara polisiyesi.
harun 'un eda'ya kiranın yarısını ödeyerek onun evinde kalmayı teklif etmesi de ayrı bir öküzlüktü.tam haruna yakışır bir tavır.süper olmuş.*
behzatları ayırt edebilmemizi kolaylaştırdıkları için sevgili yönetmene çok teşekkür ederiz, siyah gömlek deri ceketli behzat bizim görebildiğimiz behzat, diğer bahzatları biz göremiyoruz, behzatın kafasında onlar...
Gündemdeki Haberler
Güncel Önemli Başlıklar