bugün
- recep tayyip erdoğan'ın ülkeye çağ atlatması4
- devletin bekası3
- güne başlarken3
- acı gerçekler16
- lise yıllarına ait bir şey söyleyin36
- 25 eylül 2026 türkiye fransa maçı7
- yazarların kulaklığında şu an çalan şarkı13
- rte denince akla gelen seyler3
- üniversite sınavı kaldırılmalıdır10
- sabah alarm çaldığı anda hissedilenler2
- kale3112'deki kale hangi kale10
- arda güler7
- cedidacer3
- buz gibi bira8
- demir çelik5
- ilk buluşmada 16 adet cağ kebabı yiyen kız16
- sözlükte flört etmemek9
- en iyi pizza içeriği10
- sabahları nefret edilen şeyler9
- en lezzetli balık24
- sözlük kızlarının küfürbaz olması6
- bursa6
- 30 yaşından sonra hayattan keyif almanın bitmesi9
- sıcak şarap4
- karşı cinsteki en itici özellik16
- ecevit denince akla gelen şeyler2
- muhalif kızların ak partili erkeklere aşık olması13
- 0 0 714
- köy9
- arkadaşlar lütfen4
- gece vardiyası3
- derdinizi dinlerken rakı sofrası kuran psikolog8
- anın görüntüsü22
- yeni biriyle nerede tanışılır13
- devlet adına çalışıp geçmişin temizlenmesi4
- bir kız true ile arkadaş olabilir mi10
- gece tostu4
- en enayi huyunuz4
- gammazlar göreve8
- iş yerinde topuklu ayakkabı giymeyen kadın11
- paradox interactive3
- sözlükte aile kurmak8
- şi ve trump'ın ticaret anlaşması2
- babybombshell2
- hünkar beğendi vs alinazik9
- ağlamak7
- fusya semsiyeli yabanci'nın gerçek kimliği37
- motorla kaza yapan kadın7
- zendaya4
- dünyanın en kötü hissi3
70. bölüm fragmanıyla amirim bir hitman moduna girmiştir. hayra alamet değil bu gidiş, çok canlar yanacak çok..
Herkesin dizisinin başladığı şu günlerde hasretle beklenen dizimiz. Saati bile diğerlerine göre farklı aslan behzat
an itibariyle yeni fragmanı izlediğim senaristlerin de dediği gibi çok çetin bi sezon olacak
savı hanım dizi de adaleti temsil ediyordu artık adalet öldü.
savı hanım dizi de adaleti temsil ediyordu artık adalet öldü.
behzat ı bunalımlardan bunalımlara sürüklemeseler bari.
bunca zaman izlemediğim için sevindiğim dizi. bugün başladım arka arkaya 5 bölüm izledim, televizyonda izleseydim hafta 1 bölüm izleyebilecektim, çok zekiyim ya.
anlamsız bir şekilde yayın saati ve yayın günü değiştirilen güzel dizi. efendim yeni sezonda 21 eylül cuma akşamı hatta gecesi saat 23:00'da yayınlanacakmış biz bu diziyi pazar geceleri sevdik ayrıca gece 23 demek bu dizinin reklamlar dahil neredeyse gece 2'de biteceği anlamına geliyor.
daha detaylı bilgi için buyrunuz;
http://www.startv.com.tr/...aatinde-21-eylulde-starda
daha detaylı bilgi için buyrunuz;
http://www.startv.com.tr/...aatinde-21-eylulde-starda
70. bölüm fragmanıyla bile beni benden almış dizidir (bkz: dark behzat rises)
Çok fena olacak çok.
Çok fena olacak çok.
cuma gününü iple çektiren polisiye dizisi.
(bkz: özledik la)
(bkz: özledik la)
hasretinden deli olunan dizidir.
geliyor la geliyor.
Mutsuzluğun dibine vurmuş pek çok karaktere can veren dizidir. Tamam başarılı, sahiden de böyle insanlar var, çok gerçekçi karakterler. Hikayeler de iyi yani diziye sözüm yok ama bana göre değil yahu böyle depresif insanlar, depresif hikayeler.
aslında behzat'ı ve grubunu üstün bir operasyonla ercüment'in işini tamamen bitirip üstün madalya aldıklarından hemen sonra, devlet onlara terörle mücadele grubunda yarı operasyonel ve isdihbarat biriminde özel kovalamaca göreviyle onurlandırıyor. olmadı lan bu cümle keh keh keh.
bu gece 00:45 de 69.bölüm tekrarı(2.sezon finali) yayınlanacak dizi.
--spoiler--
Ben iyi bir adam olamadım. Ama kimsenin de adamı olmadım. Hep doğru bildiğim yolda yürüdüm. Ama bugün siz beni yoldan çıkardınız. Kendi yolunuza soktunuz. Bana kendimden utanmayı öğrettiniz. Vicdanımı kirletiniz. Bana bu ödülü o çeteyi çökerttiğim için vermediniz, bana bu ödülü o katili serbest bıraktığım için verdiniz.
Tabak iyi ama çekin amına koyayım ben.
--spoiler--
özledik la, gel artık...
Ben iyi bir adam olamadım. Ama kimsenin de adamı olmadım. Hep doğru bildiğim yolda yürüdüm. Ama bugün siz beni yoldan çıkardınız. Kendi yolunuza soktunuz. Bana kendimden utanmayı öğrettiniz. Vicdanımı kirletiniz. Bana bu ödülü o çeteyi çökerttiğim için vermediniz, bana bu ödülü o katili serbest bıraktığım için verdiniz.
Tabak iyi ama çekin amına koyayım ben.
--spoiler--
özledik la, gel artık...
ekranların en güzel dizisi. hasretle bekliyoruz amirimizi.
yeni gününde yeni saatinde sloganıyla cuma akşamı yeni sezonun başlayacağı duyurulan dizi.
starda çalışan kalın bir abiyle tanıştım birkaç hafta önce şans eseri.
behzatın muhtemelen aralık ocak gibi biteceğini çünkü rtükten kanala çok fazla ceza geldiğini söyledi. o gün bugündür burdaki behzat başlıklarını okudukça üzülüyorum.
inşallah star yayınlamaktan vazgeçse bile bir başka kanal basar parayı alır da dizi gene devam eder.
behzatın muhtemelen aralık ocak gibi biteceğini çünkü rtükten kanala çok fazla ceza geldiğini söyledi. o gün bugündür burdaki behzat başlıklarını okudukça üzülüyorum.
inşallah star yayınlamaktan vazgeçse bile bir başka kanal basar parayı alır da dizi gene devam eder.
rüya çekimlerine bayıldığım dizi, tam rüya gibi, güzel de olsa kötü de rüyalarda bir kaos vardır. bu kaos hissini iyi veriyorlar. yani ekranın etrafını puslandırmakla rüyadaymış hissi uyandırılmıyor, gerçekten rüya görüyoruz behzatla birlikte.
acun ılıcali nin star tv ye geçmesi ile günü değişen güzelim dizi..
dizi tarihine adını altın harflerle yazdıran milleti uyutmaya devam eden diziler gibi davranmayıp milleti uyandıran güncel konulara adaletli bir şekilde değinen bu yüzden de iktidarın hedef tahtasında olan dizidir.
bu akşam 23:00 sularında başlayacak dizi.
24 saatten daha az bir süre sonra sevenleri ile buluşacak olan süper ötesi dizi.
çok özletmiş kendisini.
Gündemdeki Haberler
Güncel Önemli Başlıklar