bugün
- ecevit denince akla gelen şeyler10
- sözlükte ki türk düşmanları10
- bir diktatörü diktatör yapan şeyler6
- recep tayyip erdoğan'ın ülkeye çağ atlatması12
- yabancı bir şirkette mühendislik işi bulma yolları4
- kafayı bir yere çarpıp sonra gülmek6
- göz flörtü3
- gürcü hamsisi4
- arap erkeklerin yakışıklı olması2
- fon dolandırıcılığı haberlerine kısıtlama4
- cuma öğlen vakti online olan erkek yazar2
- türkiye'deki koyun sayısı 49 milyona yükseldi3
- ecevit masum değildi2
- lise yıllarına ait bir şey söyleyin36
- husiler ve mekke ittifakı'nın ilk sınavı6
- s'i l v'e r m'i s t5
- google gemini'nin güvenlik testini aşması2
- betray me6
- simko34
- alsana ulenn2
- platon un mağara alegorisi2
- rte denince akla gelen seyler4
- 25 eylül 2026 türkiye fransa maçı8
- rambo ariel ortega3
- karpuzcu libos panda2
- devletin bekası4
- memduh bashgan4
- acı gerçekler16
- 0 0 716
- istanbul finans merkezi2
- 1939 erzincan depreminde gönüllü olan mahkumlar2
- üniversite sınavı kaldırılmalıdır10
- paradox interactive4
- nabersiniz geçler2
- kale3112'deki kale hangi kale10
- güne başlarken3
- demagoji yaparak üste çıktığını sanan mallar2
- arda güler7
- buz gibi bira8
- ilk buluşmada 16 adet cağ kebabı yiyen kız16
- devlet adına çalışıp geçmişin temizlenmesi5
- en lezzetli balık24
- zorunlu nöbetin felsefi temelsizliği2
- en iyi pizza içeriği10
- sözlükte flört etmemek9
- demir çelik5
- yaşamak üzerine2
- 24 eylül 2026 norveç danimarka maçı2
- 30 yaşından sonra hayattan keyif almanın bitmesi9
- yazarların kulaklığında şu an çalan şarkı13
biz behzat ç yi küfürlü dizi olduğu için 7/24 bira içtikleri için filan sevmiyoruz.
behzat ç. vicdanın sesini dinlediği için kendi doğrularını seçtiği için kendi doğrularının arkasında durduğu için, kendi menfaatleri, kendi çıkarları uğruna hareket etmediği için sevdik.
-ben iyi bi adam olamadım ama kimsenin adamı da olmadım-
sözü anlatır galiba.
behzat ç. vicdanın sesini dinlediği için kendi doğrularını seçtiği için kendi doğrularının arkasında durduğu için, kendi menfaatleri, kendi çıkarları uğruna hareket etmediği için sevdik.
-ben iyi bi adam olamadım ama kimsenin adamı da olmadım-
sözü anlatır galiba.
özledik kendisini ve sisteme ettiği küfürleri gece 3 te yayınlansa 3-5 nöbetine kalkar gibi kalkar izlerim.
la rtük denen bebe senin yaptığın yapacağın işi.
la rtük denen bebe senin yaptığın yapacağın işi.
yeni sezonda dizinin yönetmen koltuğuna üstat şener danyıldız'ın oturacağına dair güçlü söylentiler var. şener hoca, yapım şirketi ısrarına ne kadar dayanabilecek hep birlikte göreceğiz.
önümüzdeki sezon (3.sezon) maalesef son sezonunu izleyip finalini göreceğimiz güzide dizi.
hele şükür.
"selim" karakterini canlandıran hakan hatipoğlu diziden ayrılmıştır.
"selim" karakterini canlandıran hakan hatipoğlu diziden ayrılmıştır.
3. sezonu 9 eylül de başlayacak dizi. finali ise ocak ayı sonunda olacakmış.
edit:Tarkan Karlıdağ ocak ayında bitmeyeceğini söylemiş.
edit:Tarkan Karlıdağ ocak ayında bitmeyeceğini söylemiş.
Adam film tarafından yapılan başrollerinde Erdal beşikçioğlu ve Fatih Artman'ın oynadığı ankarada çekilen polisiye dizi. Eskiden duran toplara iyi vuran stoperken başkalarını tekmeleye başlamış ve polis olmuştur. Kendine uyruk davranan baş komiser olan behzat ç kendisine uyruk davrandıgından dolayı amirliğe yükselememiştir ve sürekli açığa alınmasına rağmen annesinin torpili sayesinde görevinde duran ve bunu duydugunda görevden ayrılacak kadar yürekli bir türk polisidir. Çok ince yerlerden sonuca ulaşabilir. Sağ kolu olarak tabir ettigimiz Fatih Artman ise kendine buyruk bir ortamda nasıl konusacagını bilmeyen genelde her gece içen bir polisdir. Komiser yardımcılığından komiserliğe yükselmiştir. Konu olarak Ankara'da yaşanan cinayet olaylarını incelerler
yapılan son fragman harika olmuş ancak bu resmi fragman mı orasından emin değilim. çünkü yapım şirketi farklı. ama artık başlasın behzat amirimi özledik, başlasın da ne zaman final yapacak onu ayrıca tartışırız.
çok kaliteli bir kadroya sahip türkiye ye fazla olan bir dizidir. yeni jeneriği çok güzel olmuş.
on numara dizidir. bir ankaralı olarak bu kadar geç başladığıma şaşırıyorum zaten.
işin kötüsü internetten 10. bölüme kadar izleyebilmiş olmam, gerisini bulamıyorum arkadaş bu nasıl iş böyle.ama bulacam la orası kesin izlenecek bu dizi.
edit: baba24 ve koylu goren masum uzayli ya yardımlarından dolayı teşekkür ederim.
işin kötüsü internetten 10. bölüme kadar izleyebilmiş olmam, gerisini bulamıyorum arkadaş bu nasıl iş böyle.ama bulacam la orası kesin izlenecek bu dizi.
edit: baba24 ve koylu goren masum uzayli ya yardımlarından dolayı teşekkür ederim.
başlasa da izlesek..
şu an türkiye de yayınlanan en iyi dizilerden biridir. türk polisiniiyi bir şekilde ve gerçekçi bir şekilde temsil ediyor. ayrıca dizide konu bütünlüğünün bozulmaması yine aynı şekilde onları izlemek için önemli bir sebep. kaliteli bir yapım. ve sözlük yazarlarının takip ettiğim kadarıyla bir çoğunun severek izlediği bir diziolmalı.
koca adamlarız. öyle evlilik programları izleyip, diziden diziye de sıçrama durumu da yok. ama bu başka lan!
dizi müziklerinin yer aldığı cdyi açtık arabada dinliyoruz, önde yine bi arkadaşımızın arabası. takip sahnesi gibi hissediyoruz, kazara altımızda bi hyundai olsa el freni çekecez amına koyim1
koca adamlarız ama bu başka lan! çok özledik.
dizi müziklerinin yer aldığı cdyi açtık arabada dinliyoruz, önde yine bi arkadaşımızın arabası. takip sahnesi gibi hissediyoruz, kazara altımızda bi hyundai olsa el freni çekecez amına koyim1
koca adamlarız ama bu başka lan! çok özledik.
zamanı çoktan gelmiş artık iyice özlenen dizi. başlayın la artık.
tarihimizdeki en harbi dizilerden biridir. polisiye bir şehre bu kadar mı yakışır arkadaş... izmir'de büyümüş ve halihazırda istanbul'da okumakta olan biri olarak ankara'ya sempati duymamı sağlamıştır.
la nın dakikada 60 kez kullanıldığı angara dizisi. seyredin, seyrettirin,seyretmeyenleri seyret la diyerek uyarın.
işler güçler (dizisi) olmasaydı yazın yokluğunda komalık olacağımız dizi.
la bi başla la bi başla ağzını yüzünü s.diiittttt..
la bi başla la bi başla ağzını yüzünü s.diiittttt..
özlemle beklenilenlerden. dizinin süresinin kısalmasının ve yayın saatinin 23e çekilmesinin ne gibi etkiler getireceği meçhul.
çarşamba ve pazar günlerini özel yapan Türkiye'nin gelmiş geçmiş ve aynı zamanda gelecekti en iyi dizisidir. çok doğaldır, ne ararsan vardır. dram, komedi, aksiyon, aşk.
çarşamba fragman çıkar, eve gelir gelmez bilgisayardan açılır ve izlenir. pazar günleri müzikleri dinlenir, bomonti içilir. pazartesi ve bir kaç gün sonrası ağızda 'LA' ile dolaşmanıza sebep olan dizidir, ayrıca.
izleyin la.
çarşamba fragman çıkar, eve gelir gelmez bilgisayardan açılır ve izlenir. pazar günleri müzikleri dinlenir, bomonti içilir. pazartesi ve bir kaç gün sonrası ağızda 'LA' ile dolaşmanıza sebep olan dizidir, ayrıca.
izleyin la.
şu ana kadar hiç izlemedim şimdi izlesem anlar mıyım acaba? dediğim dizidir.
yeni sezonda cuma günleri saat 23.00'te 70 dakika olarak yayınlanacak dizi.
özlemi yazı patoz etmiş en birinci dizi.başlasın artık la.
Gündemdeki Haberler
Güncel Önemli Başlıklar