bugün
- sözlük yazarları köfte ekmeği nasıl tercih ediyor12
- devlet bahçeli'nin öcalan'a selam göndermesi39
- 0 0 7 abime ayarlayacağım manita15
- ara sıra kadın gibi hissetmek8
- izmir'in akp'ye geçmesi18
- sabahın köründe işe giden ezik11
- kuran da namazın olmaması8
- ispanya'nin terör bitirme formülü18
- tel avive atom bombası atmak8
- ellerim bos gonlum hos8
- akrep burcu3
- akp'nin kürdistan'a hazırlanıyor olma ihtimali13
- tayyip istifa4
- koç burcu insanları4
- bir kızın şemsiyesinin altına sığınmak7
- balık burcu insanları3
- başak burcu2
- yay burcu2
- ayrı mutfakların insanları9
- yengeç burcu2
- başak burcu insanları3
- ingiliz erkekleri5
- bahçeli'nin ermeni olduğu iddiası3
- sözlük yazarlarının inanılmaz kombinleri4
- turşu suyu içen bayan6
- sarma9
- en çok istediğinizi dileseydiniz ne olurdu2
- kasap köfte3
- sözlükteki aktroller8
- recep tayyip erdoğan31
- her şeyi akılla sorguya çekmek2
- gece gece bağırsakla ip atlayan salatalık görmek5
- vişneli sarma8
- 29 eylül 2026 mhk başkanı'nın gözaltına alınması9
- 4 litre piril'in kaç tl olması sorunsalı11
- nazilere tapınıp gayya çukuruna düşmek2
- kadınlar için hayatın zor olması2
- ay diyen erkek5
- kendin hakkında gereksiz bir bilgi bırak17
- candan erçetin'in kıymeti bilinmemiş saçma şarkısı3
- birini unutmak6
- ortak yaşam sergisi insanlar ve insan dostları6
- havada uçak düşürmeye çalışan arap pilot3
- boşanmaların artma sebebi5
- israil satanist bir devlettir3
- fatma betül sayan kaya66
- insanlar size bakınca ilk ne ilgilerini çeker6
- 2 ekim 2026 belçika türkiye maçı6
- 1 90 esmer kaslı erkek5
- 3 kere üst üste 31 çekmek16
rtük ün müthiş çabaları sayeseinde cuma günü saat 23 e konan dizi olmuştur. zaten büyük kısmını gençler oluşturuyor izleyicilerin. cuma günü de birçok kişi gecelere aktığından tamamen izleyicilerini düşürmek istiyorlar. Hoş izleyen yine açar internetten izler ama reytinglerin düşeceği de kesin. Bu arada 7 eylül de başlıyormuş efsane. özlem bitiyor yani. umarız diğer iki sezonda olduğu gibi yine türk dizi kalitesinin çok üstünde bölümler izleriz.
eğer cuma 23 ise daha iyi bir saat olamazdı dediğim. ertesi gün çoğu kişiye tatil, 70 dakika da daha iyi olmuş, dolgu yapacaz diye anlamsız sahnelere gerek kalmamış olur.
behzat devam etsin izleyelim hep, sikko arka sokaklar'ın bile yıllardır gideri olabiliyor da behzat'ın mı olmayacak?
behzat devam etsin izleyelim hep, sikko arka sokaklar'ın bile yıllardır gideri olabiliyor da behzat'ın mı olmayacak?
ne hasta bekler sabahı
ne taze ölüyü mezar
benim seni beklediğim kadar...
başlasın artık diye dört gözle beklenen tv tarihinin en iyi dizisi.
ne taze ölüyü mezar
benim seni beklediğim kadar...
başlasın artık diye dört gözle beklenen tv tarihinin en iyi dizisi.
yeni sezon fragmanı hala yayınlanmayan, yada yayınlanmışsada büyük bir ahmaklık yapıp benim hala izlemediğim türk televizyon tarihinin en güzel dizisidir. Başlasın artık...
100. bölümde ekranlara veda edecek olan polisiye dizisi.
--spoiler--
behzat ç. yeni sezon: 70. bölüm eylül pazar 2012 23:00
behzat. ç. finali 100. bölüm'de yapılacak olup dizimiz ekranlara veda edecektir.
çok değerli behzat ç. severlere duyurulur.
--spoiler--
editto: kolpa habermiş.
--spoiler--
behzat ç. yeni sezon: 70. bölüm eylül pazar 2012 23:00
behzat. ç. finali 100. bölüm'de yapılacak olup dizimiz ekranlara veda edecektir.
çok değerli behzat ç. severlere duyurulur.
--spoiler--
editto: kolpa habermiş.
hemen başlasın izleyek amk. özledik yahu
dizinin süresinin kısalmasıyla ilgili eleştirilere değinecek olursak; zaman doldurmak için konulup her bölüm tekrarlanan rüyalar ve gereksiz diyaalogları atarak 70 dakkaya indirilirse ne ala. öbür türlü dizi diye bi şey kalmaz zaten. evlerden ırak.
bir nevi raskolnikov.
talihsiz başkomiser. tam mutlu oldu derken başına gelen vahim olay ile üzmüştür.
Vikipedi'ye göre 7 Eylül'de başlayacak olan dizidir. Cuma'ya almış oluyorlar böylece. Ama almasınlar. Pazar gecesi güzeldi. Tabi hemen akabinde star tv'nin internet sitesinden yayın akışına baktım yok öyle bir dünya dediler. Ayrıca 7'sinde başlayacak olsa şimdiye fragmanı yayınlanırdı.
Neyse hadi başlasın artık. Özledik ya la.
edith piaf: 21 Eylül 2012, Cuma 23:00
Neyse hadi başlasın artık. Özledik ya la.
edith piaf: 21 Eylül 2012, Cuma 23:00
harun'nun yeni sezonun 4'üncü bölümünde vurularak dizi ekibinden ayrılacağı dizidir.
3. sezonun sonunda bitecek olması can sıkar. iç acıtır.
twitter'da erdal beşikçioğlu sayfasında bikaç saat önce 21 eylül olarak açıklanmıştır başlangıç tarihi, ne yazık ki...
Sezon arasında Eski bölümleri en baştan izlenip yine de doyulamayan dizi.
ilk defa izliyorum ve 20.bölümü seçtim harika.
başlayacağı güne kadar duvara çizik atmaya devam etmekte kararlıyım. te allam...
özledik ya la!
özledik ya la!
bomontilerin vazgeçilmezidir hadi başlatın bebeler.
her karakteri çok ilgi çekici olan dizi.
en karizmatik olanı ise hayalet... behzat'ın bile önüne geçiyor. hele 68. bölümde "bana niye hayalet diyorlar biliyor musun? kaybolan herkesi bulduğum için falan değil. kimse beni görmediği için.. kimse beni görmeyince benim de onları görmediğimi sanıyorlar. oysa ben herkesi görüyorum oğlum"
bu adam sevilmez mi...
en karizmatik olanı ise hayalet... behzat'ın bile önüne geçiyor. hele 68. bölümde "bana niye hayalet diyorlar biliyor musun? kaybolan herkesi bulduğum için falan değil. kimse beni görmediği için.. kimse beni görmeyince benim de onları görmediğimi sanıyorlar. oysa ben herkesi görüyorum oğlum"
bu adam sevilmez mi...
söylentilerden bunaldığımız ve eskisi gibi eski formatında biran önce başlamasını beklediğimiz fenomen.
hadi la hadi...
hadi la hadi...
bu gece maçtan sonra 3.sezon fragmanı yayınlanacak olan dizi...
Takipteyiz la...
Takipteyiz la...
bomonti bira içmeme sebep olan harika ötesi dizi.
dedim dedim dinlemedin bak ne oldu şimdi.
Gördüğünüz gibi sağlam kaynaktan aldığım bilgi doğru çıktı ve ilk fragman gözüktü.
Gördüğünüz gibi sağlam kaynaktan aldığım bilgi doğru çıktı ve ilk fragman gözüktü.
21 eylül'de 3.sezonu başlayacak dizi. cuma gününe alınmış. özledim mi, hayır? çünkü daha yeni bitirdim. * sabırsızlıkla bekliyoruz.
en abartılmış türk dizisidir. herkesin ağzına "ya la" kalıbını dolandırdı üstelik. iğrençsiniz ibneler.
ortalığı kasup kavurmaya geliyoruz tarzında bir fragman ile sezona merhaba diyen dizi.
fragman için; http://www.startv.com.tr/dizi/behzatc
fragman için; http://www.startv.com.tr/dizi/behzatc
Gündemdeki Haberler
Güncel Önemli Başlıklar