bugün

/386
hacı dizinin 55. bölüm biterken behzat amirimin (amirim ne amk memuru mu olduk şimdi behzatın neyse)
"siktirin gidin lan hepiniz" demesiyle birlikte. direk kalktım gittim yeminle.

o değilde hayatımda gördüğüm en interaktif dizi bölümü oldu. izleyiciye siktir çekmek güzel fikir.
erdal b'ye söyleyecek söz yok. abi seviyoruz seni.
harun çok doğal bir oyuncu, adam kamera karşısında evinde gibi rahat.
cevdet kastırıyordu ama rahatladı, uyum sağladı.
savcı esra'nın konuşması, diksiyonunu aşsam kendisini izleyeceğim ama yapamıyorum.
akbaba, eh işte ama saçları çok yağlı, dikkatimizi dağıtacak kadar.
hayalet ilk dizilerde aksansız ve şivesiz sonradan birden sincan, ayaş filan ankara şivesi ile konuşmaya başlıyor.
şule zaten oyuncu değilmiş, sevimli olmaya çalışan gıcık.
memduh başkan sen bizim her şeyimizsin!

figüranlar bazen çok beter oluyor. resmen dökülüyor ya.
Son bolumun son sahnesiyle damarin derbederligin dibine vurmus dizidir, 'sktirin gidin lan hepiniz..'
Bir de harunun 'hayalet kapisiyon mu la' repligi saatlerce tebessum yaratmistir.
siktirin gidin lan hepiniz. diyerek beğenmeyen seyirci siktirsin gitsin. demiş dizidir.
--spoiler--
behzat ç. : nasıl olmuş la?
hayalet : işte üst geçitten geçerken bıçaklamışlar..
behzat ç. : görgü şahidi falan..?
hayalet : e yok abi.
behzat ç. : olmaz tabi la, olmaz tabi. bu geçitleri zaten bi kişi kullanır, onu da öldürürler!
--spoiler--
aziz başkomiserin torununun, oynadığı her bölümde adeta şov yaptığı dizidir.
ikinci sezonu ne yazık ki birinci sezonunu projektörle arattırmaktadır. ikinci sezonunda vasat üstü bölüm sayısı 4'ü geçmese de, gene de kendini izlettiriyor.
iyi dizi hoş dizi de pazar günleri geç saatte başlaması kötü lan.
harun karakterinin iyiden iyiye eskişehirsporlu futbolcu batuhan karadeniz'e benzediği dizi.

batuhan, ''guti naber lan?'' diyordu ya beşiktaş maçında guti'ye, koy yerine harun'u bir fark yok işte arada. kaynaşıklık bu adamların işi.
dizilerle uyutulduğumuz ülkemizde uyutan değil uyandıran dizidir behzat ç. emniyetteki şakirt yapılanmaya karşıdır, candır. psikolojik sahneleri de adamı durduk yere ağlatacak kadar güzeldir. varol behzat ç. varol emrah serbes.
bizi uyandıran diziymiş peh, asıl size olmayan yapılaşmalar ve kurguları gerçek gibi gösterip sizi uyatan dizidir.
behzat'ın yakında belgesel üzerine kitabı çıkçakmış. he la.
insanı savcı olmaya özendiriyor vallahi.
suna ile evindeki kız arasında parmak kesme üzerine gayet naif tavırlar, ama korkunç sözlerle dönen muhabbet yarmıştır.
aziz başkomiser;

--spoiler--
orta kulağımın amına koydu...
--spoiler--
gene on numara kötü adam bulmuş dizi. öyle lap diye annesinin yanında hırsız denir mi lan adama.
araba kazasından sonra fakir gençlerin parasını aldığı sakallı kel elemanın psikopatlık derecesindeki soğukkanlı yaklaşımları an itibariyle seyircinin kanını dondurmakta olan dizi.

--spoiler--
- yo teyzeciğim oğlunu tanımıyorum , az önce kapının önünde tanıştık..

- teyze oğlun benim paramı çaldı, senin oğlun bir hırsız..

- hayalin iskender yemekse sen zengin olma daha iyi...
--spoiler--
önce harun sonra hayalet yıkıldı ya lan. akbaba'nın hatun da çıkarsa bu bölümde "three hit combo" denemesi ile fatality yemiş hissi yaşatabilir herkese.
--spoiler--
harun : neden ayrılalım, mantıklı bir şey söyle o zaman !
larissa : sevmiyorum seni haaarun!

vay amk.
--spoiler--
--spoiler--
bu larissa'nın pezosunu harun bu bölüm itibariyle sikip atacaktır, muhtemelen!
--spoiler--
behzat reyizin sorgulama sahnesinde, kafasını masaya dayamasıyla yarmış dizidir.
bu reklamlarla eşşeğin amına su kaçırmış dizi.

--spoiler--
yeter la amk, ne bu 5 dakikada bir reklam..
--spoiler--
An itibariyle bütün sözlük yazarlarına endorfin salgılayan dizidir.
Mayıştık çok şeker insanlar olduk biz şu an. *

edit: arap sen olma bokunu çıkartıyon.
kim ne derse desin yok eski tadı.
ya ilk sezon çok iyiydi ya ikinci sezon çok kötü bilmiyorum
behzat ç. seni kalbime gömdüm de vasattı. yapma amirim.
selim'in şerefsizliklerine devam ettiği dizidir.
© copyright 2005 - 2026