bugün
- velvet49
- bir sözlük yazarını kıskanmak12
- ilk buluşmada bavyera halk ezgileri söyleyen kezo6
- aleksey batrakov26
- ırkçıların geri zekalı olduğu gerçeği11
- migros'a sorulacak tek soru22
- 2026 ekonomik krizi12
- 1 euro 56 25 tl6
- öğretmenlere önlük ve kıyafet zorunluluğu gelmesi9
- arkadaşlar veto ne demek8
- sıfırladım babacığım5
- şeyhine karısını kızını badelettiren şakirt3
- tostumu yaptım11
- masonik gizemler5
- 26 ağustos malazgirt zaferi'nin 955 yıl dönümü2
- ellerim bos gonlum hos16
- sözlük yazarlarının karşılaştığı garip olaylar3
- mustafa adıgüzel2
- g i l d e d l i l y14
- mümin aynı delikten iki defa sokulmaz3
- erecto bay birader bey efendi2
- kürt meslekleri6
- osuruktan şiirler59
- sözlük kavgalarının aslında çok yararlı olması7
- türklerin türk olamama sorunu6
- gnostik gizemler3
- mezeler eşliğinde rakı içip söyleşmek8
- victor osimhen16
- arkadaşlar çok hastayım ya7
- sanat2
- köylüleri neden öldürmeliyiz5
- koşer ürün alan müslüman3
- bir kızın hard sevip sevmediğini nerden anlarsınız5
- now tv neden gelmedi6
- abraxas2
- devşirme meslekleri3
- ismail kartal18
- sözlük ne zaman bu kadar sıkıcı hale geldi6
- iktidar değişince yandaşlar nereye kaçar sorunsalı3
- kliniğe gittim klinikten geldim6
- yeni partinin ilk krizde duvara toslaması11
- yazarlara gelen son mesaj4
- sıçarken entry giren yazarlar2
- fenerbahçe biraz sert biraz katı13
- ota boka faşist diyen kürtçü3
- beyazconverse2
- hindistanlı işçiler3
- tıktok nasıl etkin kullanılır2
- devlet bahçeli5
- dolubatarya2
entry'ler (1386)
ne kadar ergen yuvası olduğunu görmek için yazarların twitter sayfaları adlı başlığa bakabilirsiniz. çok değil 4 5 sene önce en kral mekanlardan biriydi burası, vah ki ne vah.
kariyer sahibi, hoş, tecrübeasdadffg, evde kalıyor lan işte yavas yavas, ablalarımın son kullanma tarihi gelmiş çatmış, neyi tartışıyorsunuz. bayandan bahsediyoruz, hatta türk kızından. imkanı olupta çevresi olanlar görmüşlerdir 28'den sonra kızların halini, evde kalıyom lan ben edasıyla nasıl koca aradıklarını, kaportanın yavas yavas çöküşünü. hatta bazen makyajın bile kurtaramadığı durumları. makyaj yapmadığı sabahlar kendisine sorulan hasta mısın lafları yüzünden 1 hafta morali bozuk gezer bunlar. 26 27 yaşındaki kızla 30 31 yaşındaki kızın arasında 10 11 sene vardır bu coğrafyada dostum, çok üzücü ama durum beyle.
aramızda ne kadar çok, liseyi geçtim, ilkokullu veletlerin dolaştığını gösteren sayfalardır. ben de kim yazıyor bu kadar salak saçma entryleri diyordum.
önce aldatılacak bi kadın bulmakla işe başlanabilir.
amına kodumun ergenleri sizi.
amına kodumun ergenleri sizi.
ergenlerin hakkında yorum yapmaması gerekendir.
para bok ama birşey ifade etmiyor. yıllardır ekonomik özgürlüğüm için yırtınmam boşunaymış meğerse aradığım başka birşeymiş fakat ne arıyorum hiç bi fikrim yok. 2 ay boyunca maaşıma dokunmadığım zamanlar oldu. para harcamak için bir çok şey denedim misal kulüplere gittim, sesten ve kalabalıktan başım ağrıdı, bana göre değilmiş onu anladım. bir kere meraktan ve behzat ç'nin verdiği gazla gazinoya gittim, genç işi değil ama merak işte, herşey türk filmlerinde resmedildiği gibiydi, çok şaşırdım. eğlenmek yerine dolu dolu sosyal tespitler yaptım çıktım. nolcak sonum bilmiyorum.
-saçmalama ayten çocuk olmaz götten...
bizim zamanımızda bu okulu tercih kağıdının arkasına bile yazsan kesin geliyordu, kendini geliştirmiş demek ki.
atılmadan önce haber verilmesi gereken gollerdendir, yazık garibim casillas'ın ilerde çocuğu olmayacak bu yüzden belki... öyle sert mi vurulur.
çok korkunç birşey, küçükken tiviye ne zaman çıksalar mekanı terkederdim.
vasat altı bir film. 10\5. Wreck-It Ralph varken oscarı alması biraz garip olmuş. wreck it ralp'in en azından senaryosu vardı.
akciğerleri ve soluk borusudur, nefes alıyor ya, işte ona bitiyom.
87 doğumlu değildir, artık evde kalma dönemlerine girmiş olduğundan, topluma kendini kanıtlaması gerekmektedir bi şekilde. yoksa dura dura hiç yolma yoluna girmiştir. 87 altı ise zaten kartlamaya başlamıştır. son kullanma tarihleri çoktan gelip çatmıştır bile.