bugün
- futbol8
- süper lig4
- 22 ağustos 2026 fenerbahçe konyaspor maçı16
- milan skriniar8
- nervio varıdı nerede o11
- 22 ağustos 2026 çorum kasımpaşa maçı4
- arkadaşlar sizce bu kürk nasıl4
- sağcıların ortak özellikleri3
- velvet50
- kasımpaşa3
- chp kazanırsa abdullah öcalan serbest kalacak3
- nabıcaz be kamil2
- çorum3
- kasımpaşa sk3
- çorum fk3
- üniversite okumanın gereksiz olması7
- netanyahu'ya kırmızı bülten talebi13
- truenun amı olması2
- yakışıklı türk ünlüler3
- gezicilerin polisten dayak yerken çıkardığı sesler3
- brezilya2
- imralı basılsın apo piçi asılsın6
- tuvaletin tıkanması3
- sözlük kızlarının babaları5
- 22 ağustos 2026 rizespor samsunspor maçı2
- fenerbahçe20
- mason greenwood'un galatasaray'a döşeyeceği boru3
- ilgi alanına göre konuşmalık insan veritabanı10
- yavudilerde cin peri hayalet öcü hortlak olmaması12
- 1948 arap israil savaşı8
- sözlük yazarlarının favori dizisi6
- tai lung26
- osuruktan şiirler89
- ismet gurbuz 202412
- filistin de genel seçimlerin zamanında yapılması2
- sözlükte tek kalsanız yazmaya devam eder misiniz7
- yapay zekanın ortadan kaldıramayacağı 10 meslek3
- x files dizisindeki elinden sigara düşmeyen adam4
- yazarların favori oyun karakteri4
- gelecek partisi2
- filistin4
- allah4
- elma ve tarçın2
- bira6
- günde 2 paket parliament içen öğrenci2
- acı acı osurmak5
- dolar isterse 100 olsun41
- duş alıp yeni serilmiş nevresimde uyumak2
- tüm erkeklerin old money giyinmesi11
- 21 ağustos 2026 erzurumspor galatasaray maçı27
entry'ler (1386)
ne kadar ergen yuvası olduğunu görmek için yazarların twitter sayfaları adlı başlığa bakabilirsiniz. çok değil 4 5 sene önce en kral mekanlardan biriydi burası, vah ki ne vah.
kariyer sahibi, hoş, tecrübeasdadffg, evde kalıyor lan işte yavas yavas, ablalarımın son kullanma tarihi gelmiş çatmış, neyi tartışıyorsunuz. bayandan bahsediyoruz, hatta türk kızından. imkanı olupta çevresi olanlar görmüşlerdir 28'den sonra kızların halini, evde kalıyom lan ben edasıyla nasıl koca aradıklarını, kaportanın yavas yavas çöküşünü. hatta bazen makyajın bile kurtaramadığı durumları. makyaj yapmadığı sabahlar kendisine sorulan hasta mısın lafları yüzünden 1 hafta morali bozuk gezer bunlar. 26 27 yaşındaki kızla 30 31 yaşındaki kızın arasında 10 11 sene vardır bu coğrafyada dostum, çok üzücü ama durum beyle.
aramızda ne kadar çok, liseyi geçtim, ilkokullu veletlerin dolaştığını gösteren sayfalardır. ben de kim yazıyor bu kadar salak saçma entryleri diyordum.
önce aldatılacak bi kadın bulmakla işe başlanabilir.
amına kodumun ergenleri sizi.
amına kodumun ergenleri sizi.
ergenlerin hakkında yorum yapmaması gerekendir.
para bok ama birşey ifade etmiyor. yıllardır ekonomik özgürlüğüm için yırtınmam boşunaymış meğerse aradığım başka birşeymiş fakat ne arıyorum hiç bi fikrim yok. 2 ay boyunca maaşıma dokunmadığım zamanlar oldu. para harcamak için bir çok şey denedim misal kulüplere gittim, sesten ve kalabalıktan başım ağrıdı, bana göre değilmiş onu anladım. bir kere meraktan ve behzat ç'nin verdiği gazla gazinoya gittim, genç işi değil ama merak işte, herşey türk filmlerinde resmedildiği gibiydi, çok şaşırdım. eğlenmek yerine dolu dolu sosyal tespitler yaptım çıktım. nolcak sonum bilmiyorum.
-saçmalama ayten çocuk olmaz götten...
bizim zamanımızda bu okulu tercih kağıdının arkasına bile yazsan kesin geliyordu, kendini geliştirmiş demek ki.
atılmadan önce haber verilmesi gereken gollerdendir, yazık garibim casillas'ın ilerde çocuğu olmayacak bu yüzden belki... öyle sert mi vurulur.
çok korkunç birşey, küçükken tiviye ne zaman çıksalar mekanı terkederdim.
vasat altı bir film. 10\5. Wreck-It Ralph varken oscarı alması biraz garip olmuş. wreck it ralp'in en azından senaryosu vardı.
akciğerleri ve soluk borusudur, nefes alıyor ya, işte ona bitiyom.
87 doğumlu değildir, artık evde kalma dönemlerine girmiş olduğundan, topluma kendini kanıtlaması gerekmektedir bi şekilde. yoksa dura dura hiç yolma yoluna girmiştir. 87 altı ise zaten kartlamaya başlamıştır. son kullanma tarihleri çoktan gelip çatmıştır bile.