bugün
- dansöz izleme keyfi12
- 5 eylül 2026 fenerbahçe beşiktaş maçı39
- yarın kpssye girecek yazarlar9
- aziz yıldırım12
- uzak durulası insan modelleri5
- enayimiknatisii36
- amerikada hasidik yahudi avı başlaması7
- ismail kartal9
- ne yazarsanız yazın anında gerçeğe dönüşseydi8
- öylesine bir şeyler yaz2
- insan olmaya ceyrek kala26
- flat white4
- online listesinden manita beğenmek7
- elleri güzel erkek nasıl oluyor sorunsalı13
- serhat kılıç13
- güneş kremimi yenilemem lazım diyen erkek12
- sözlük yazarlarının salatalıkları21
- kendin hakkında gereksiz bir bilgi bırak6
- hangi renksiniz17
- 9 eylül 2026 sporting lizbon galatasaray maçı8
- kerem aktürkoğlu8
- bik bik dondurma yapsın da görelim6
- geceye bir söz bırak8
- fusya semsiyeli yabanci8
- şu an dinlediğiniz şarkı2
- açık oylayan yazar ne demek istiyor13
- 05 09 2026 silvermist'e ciğer ısmarlamam14
- evde dondurma yapmak5
- özledim mesajına verilecek cevaplar13
- anın görüntüsü24
- geleneksel ciğer ısrmarlama şenlikleri9
- israil olmasa orta doğu nasıl olurdu21
- sözlükteki fenerbahçeliler6
- limonlu dondurma4
- sözlükteki şer çetesi12
- milan skriniar5
- fenerbahçe nin liverpool ile karşılaşacak olması4
- ragnarın memeleri5
- sözlük kızlarındaki libido yüksekliği4
- s'i l v'e r m'i s t29
- gocu50
- 5 eylül 2026 fenerbahçe'ye döşenen boru5
- sözlükte herkesin avcı olması12
- 4 eylül 2026 başakşehir galatasaray maçı32
- seri eksici6
- beşiktaş8
- sözlükteki zorbalar12
- ioçk'nın mavi boncuğu toptan alması4
- 10 eylül 2026 fenerbahçe roma maçı5
- herkese mavi boncuk dağıtan kız4
entry'ler (1386)
ne kadar ergen yuvası olduğunu görmek için yazarların twitter sayfaları adlı başlığa bakabilirsiniz. çok değil 4 5 sene önce en kral mekanlardan biriydi burası, vah ki ne vah.
kariyer sahibi, hoş, tecrübeasdadffg, evde kalıyor lan işte yavas yavas, ablalarımın son kullanma tarihi gelmiş çatmış, neyi tartışıyorsunuz. bayandan bahsediyoruz, hatta türk kızından. imkanı olupta çevresi olanlar görmüşlerdir 28'den sonra kızların halini, evde kalıyom lan ben edasıyla nasıl koca aradıklarını, kaportanın yavas yavas çöküşünü. hatta bazen makyajın bile kurtaramadığı durumları. makyaj yapmadığı sabahlar kendisine sorulan hasta mısın lafları yüzünden 1 hafta morali bozuk gezer bunlar. 26 27 yaşındaki kızla 30 31 yaşındaki kızın arasında 10 11 sene vardır bu coğrafyada dostum, çok üzücü ama durum beyle.
aramızda ne kadar çok, liseyi geçtim, ilkokullu veletlerin dolaştığını gösteren sayfalardır. ben de kim yazıyor bu kadar salak saçma entryleri diyordum.
önce aldatılacak bi kadın bulmakla işe başlanabilir.
amına kodumun ergenleri sizi.
amına kodumun ergenleri sizi.
ergenlerin hakkında yorum yapmaması gerekendir.
para bok ama birşey ifade etmiyor. yıllardır ekonomik özgürlüğüm için yırtınmam boşunaymış meğerse aradığım başka birşeymiş fakat ne arıyorum hiç bi fikrim yok. 2 ay boyunca maaşıma dokunmadığım zamanlar oldu. para harcamak için bir çok şey denedim misal kulüplere gittim, sesten ve kalabalıktan başım ağrıdı, bana göre değilmiş onu anladım. bir kere meraktan ve behzat ç'nin verdiği gazla gazinoya gittim, genç işi değil ama merak işte, herşey türk filmlerinde resmedildiği gibiydi, çok şaşırdım. eğlenmek yerine dolu dolu sosyal tespitler yaptım çıktım. nolcak sonum bilmiyorum.
-saçmalama ayten çocuk olmaz götten...
bizim zamanımızda bu okulu tercih kağıdının arkasına bile yazsan kesin geliyordu, kendini geliştirmiş demek ki.
atılmadan önce haber verilmesi gereken gollerdendir, yazık garibim casillas'ın ilerde çocuğu olmayacak bu yüzden belki... öyle sert mi vurulur.
çok korkunç birşey, küçükken tiviye ne zaman çıksalar mekanı terkederdim.
vasat altı bir film. 10\5. Wreck-It Ralph varken oscarı alması biraz garip olmuş. wreck it ralp'in en azından senaryosu vardı.
akciğerleri ve soluk borusudur, nefes alıyor ya, işte ona bitiyom.
87 doğumlu değildir, artık evde kalma dönemlerine girmiş olduğundan, topluma kendini kanıtlaması gerekmektedir bi şekilde. yoksa dura dura hiç yolma yoluna girmiştir. 87 altı ise zaten kartlamaya başlamıştır. son kullanma tarihleri çoktan gelip çatmıştır bile.