bugün
- bakıp bakıp adım atmayan erkek17
- sözlükte eleştiri kaldıramayan küçük krallık19
- bir erkeğe ilk adım nasıl atılır10
- arkadaşlar sizce neyimi düşüreyim9
- hayatın sırrını sözlükte aramak5
- roman karakteri olsaydınız hangisi olurdunuz13
- berna laçin'in gözaltına alınması40
- ucan tekme atan hipopotam43
- büyük oyunu görmek6
- arkadaşlar buldum4
- profil fotoğrafı olmayan az takipçili erkek4
- maltepe'deki çöken binanın kaçak katları13
- cumadan bir gün önceki gün bugün perşembe7
- iki aylık hesapların şüphe uyandırması4
- diş sıkmak3
- bodrum daki kırolar3
- boğaz ağrısına iyi gelecek şeyler4
- sevilmeyen yazarı evlenme vaadiyle kandırmak3
- maaşınızla nasıl yatırım yapıyorsunuz10
- fal bakmayı bilen hipopotamlar4
- nervionun beni engellemesi5
- bütün mal varlığını sözlük kızlarına bağışlamak7
- şükürcülük5
- saçları permalı sözlük kızı10
- biraz erkekleri kötüleyinsene3
- ben küfür etmedim adı altında küfür etmek10
- 2026 ekim ayı nasıl geçiyor3
- çalıştığınız yerde ibnemsi insanlar var mı4
- oy kullanım hakkı 20 yaş ile 55 yaş arası olsa5
- 10 ekim 2026 samsunspor trabzonspor maçı5
- sözlük yazarlarının yırtıcı kombinleri3
- emevilerin cuma namazı taktiği5
- erkek erkeğe dm'ye çağırmak3
- bir yolunu bulup unutacağım3
- cennetten 15 günlük deneme süresinde kovulmak4
- yeni dökülen asfalta dil atmak2
- meksika açmazı macerası16
- anın görüntüsü31
- sabah sabah 500g çikolatalı puding yemek10
- sizce karizma mıyım13
- yazar fake mi diye arkadaşlarına mesaj atmak35
- hicr suresi 19 ayet2
- burak yılmazdaki taşşağın kimsede olmaması11
- hangi manifest kızısın13
- karakuyu dizisi5
- cipsin 5 lira olması3
- hicr suresi 11 ayet2
- dara düştüm nerdesin2
- hıçkırığı anında durduran formül7
- erkek olduğu halde ilgi duyduğunuz yazarlar8
2006 - 2007 sezonu öncesi beşiktaş'ın gençlerbirliği'nden transfer ettiği defans oyuncusu.
gelgelim bu transfer beşiktaş taraftarının kafasında soru işaretleri yaratmıştır. gençlerbirliği'nde bile ilk 11 oynayamayan adam beşiktaş'ta nasıl başarılı olacaktır.*
gelgelim bu transfer beşiktaş taraftarının kafasında soru işaretleri yaratmıştır. gençlerbirliği'nde bile ilk 11 oynayamayan adam beşiktaş'ta nasıl başarılı olacaktır.*
gençlerbirliğinin 2003-2004 sezonunda uefada son 16ya kalırken tüm maçlarında oynayan futbolcu
beşiktaşın bu seneki son transefer furyasından faydalanarak gençlerbirliğinden bjk ye transfer olan futbolcu.
dün iki yıllık resmi sözleşmeye imza atarak resmen beşiktaş'lı olan, savunmanın her mevkiisinde oynayabildiğini iddia eden, bir sezon sunderland'te de top koşturmuşluğu bulunan 24 yaşındaki futbolcu.
CM yalan soylemez sözünü bizlere hatırlatan oyuncu. Küçük takımların savunmasında iyi iş yapan baki mercimek, zaman zaman kademe hataları yaparak insanı mouse katili yapabilir. En iyisi yedek kulübesinde oturtmaktır.
besiktasimizin büyük ihtimalle futbolculuktan ziyade masatenisi veya sutopu (kendisi yüzücü ve lisanslı masatenisi oyuncusuymuş) takımları için transfer ettiği insan.adem dursun ve çağdaş atan dan kurtulduk derken yüce mevlam bizi bu adamla sınıyor galiba.10 eylül 2006 bjk trabzon maçında 2 gol de fotokopi gibi bu adamın tuttuğu* kanattan gelmiştir.takımımızın selameti açısından ipinin çekilmesi gereklidir...
beşiktaş'ta ikinci bir çağdaş atan vakası yaşatabilecek olan futbolcu.
haftaya ali sami yen stadında arda turan' ın karşına konulması için dua edilen futbolcu.
17 eylul 2006 galatasaray besiktas macinı 5 asistle bitirebilecekken galatasaray forvetlerinin beceriksizliği yüzünden tek asistle bitirmek zorunda kalan yeni bir servet çetin faciası.
beşiktaş'ta veya herhangi bir büyük takımda oynayacak kapasitede olmayan oyuncudur. çok ağırdır ve fiziksel olarak rakip forvetlerin hızına yetişememektedir. olmazdır, gitsindir.
(bkz: odun)
son galatasaray maçınıda izledikten (bkz: 17 eylul 2006 galatasaray besiktas maci) sonra hayatımdan büyük bir sürat ile siktir olup gitmesini istediğim beşiktaşlı defans oyuncusu
(bkz: oyuncu degil oduncu)
yeni bir bakliyat markası olsa gerek diye düşündüren isim.
yeni nesil frank de boer.
uzun bir süre çok sevdiğim yeşil mercimek çorbasını içmeme mani olacak bodoz.
kendisinin bodozlama olarak kontrolsüz bir şekilde rakip futbolcuya müdahale edişi vardır, bu stilinden dolayı bodoz ünvanını almıştır. önde gelen temsilcilerindendir.
kendisinin bodozlama olarak kontrolsüz bir şekilde rakip futbolcuya müdahale edişi vardır, bu stilinden dolayı bodoz ünvanını almıştır. önde gelen temsilcilerindendir.
(bkz: mercimek ahmet)
burnu kırıldığında, en azından bir hafta kadroda olmayacak diye sevindiğim ama 3 gun sonraki maçta yine kadroda olan kazma defans. ayrıca ilhan cavcav'ın sezon başında ''beşiktaşta 5 maç iyi oynasın ben futboldan anlamıyorum'' diyerek bize s.o.s. verdiği oyuncu. (bkz: tigana duy sesimizi)
Gökdeniz Karadeniz tarafından fırına verilmiş halen fırında takılmaktadır. (bkz: mercimeği fırına vermek)
beşiktaşlı olmamam rağmen beşiktaşta oynamasına beşiktaşlılar adına üzüldüğüm futbolcu.* (bkz: hüseyin cimşir)
(bkz: kütük)
Gündemdeki Haberler
Güncel Önemli Başlıklar