bugün
- çirkinsin mesajına verilebilecek cevaplar11
- ekmeğe çikolata sürmek7
- en kısa sürede göbek eritme teknikleri6
- 3 kere üst üste 31 çekmek8
- kızlar başlığa gelin bi sorum olacak5
- arkadaşlar sizce bu çocuk yakışıklı mı20
- robotların insanlara baş kaldırması5
- ilk adımı kızdan bekleyen erkek5
- 82 musul 83 kerkük4
- eyeliner çekme yöntemleri7
- yasin kol4
- gece kapıya dayanan 12 cin 8 ifrit 17 zombi2
- kahverengi göz kalemi6
- kömbe6
- gece sindirella ve 7 cücelerce takip edilmek2
- çiçekli mükremin donu giyen sözlük erkeği2
- yarragi olan adam4
- sivas kokan kolonya3
- makyajın ciltte pütür durması5
- gece eve yürürken takip edilmek2
- kürtjütsu3
- inci sözlük8
- ters yönden gelen tuğralı doblo4
- arabasına pkk yıldızı yapıtıran hırto2
- queen ravenna adlı yazarı kurt ısırması12
- game of thrones taki kerhaneci4
- fatma betül sayan kaya64
- ciğer yiyen midesizler10
- ciğer vs kokoreç8
- tut şunun ucunu döşeyelim abi3
- sözlük yazarlarının ruh hali14
- okul zilinin hayatı bölmesi2
- sürekli özür dileyen insan2
- hiç edirne ciğer tavası yediniz mi12
- yunan adalarına gitmek20
- ırakın bir bölümünün türkiyeye katılması14
- araçta donanımın önemi3
- dinci ahlaksızlığı19
- anne2
- düz dünyacıların epeydir başlık açmaması2
- youtube4
- koltuğuma kılıçdaroğlu oturdu napmalıyım2
- yunan aşığı tip15
- atatürk ten sonraki en yakışıklı cumhurbaşkanı2
- zengin koca bulup evinin hanımı olmak15
- rutkay aziz3
- bir sözlük kızını sözlükten çekip çıkartmak15
- sol frame akmıyor3
- yarın yataktan kalkamayacak yazar6
- ciğer yemediği için evde kalan kız5
çok kaliteli bir yazar.
Sözlüğü dünya kararlarının alındığı bir yer ve kendini de çok önemli bir şahsiyet saydığını düşündüğüm yazar.
sözlük'ü dünya, bazı anket başlıkları dünyevi problem ve hatta abartarak kendisini de dünya'nın merkezinde gören yazar.
haliyle bokların pek sevemeyeceği yazardır.uzaydan gelmiştir.
belli bir kesim tarafından, muntazaman, belli bazı entryleri kötülenen yazar.
birilerine yazdığı açık mektubu buradan yayınlamakta bir kusur bulamayan yazar.
"birincisi; ben inançsız bir insan olsam dahi, bana bu şekilde saldırma cürretini kendinizde nasıl buluyorsunuz? hz. muhammed de mi inançsızları -sizlerin yaptığı gibi- aşağılayarak ya da küçük görerek müslümanlığı buralara getirmiştir?
ikincisi; evrim, esasen bilimsel bir düşüncedir ve herhangi bir insanın bu düşünceyi benimsemesi gayet normaldir. siz nereden biliyorsunuz benim evrimi inceleyerek, -eğer ki yanlışsa- çevremdekileri uyararak ve kendi araştırmalarımla edindiğim bilgileri onlara sunarak yaradılışı savunmayacağımı. ya da şu an yaradılışla da ilgilenmediğimi...
hayır, nedir yani, anlamıyorum, sizin gibi düşünmeyen insanları, niye hemen aforoz edersiniz...
sizden daha sevapkar olmadığıma nereden, nasıl karar verdiniz ki? yukarısıyla bağlantılarınız var da oradan haber alıyorsanız, böyle bir şeyin olabileceğine inanabiliyorsanız, o ayrı, tartışmamız yersiz. yok öyle değilse, bu yargıya nasıl varıyorsunuz, siz kim oluyorsunuz ki ve beni, ve hayatımı, ve yaşantımı ne kadar tanıyor, biliyorsun ki bu yorumları yapabilme hakkını kendinizde görüyorsunuz???"
"birincisi; ben inançsız bir insan olsam dahi, bana bu şekilde saldırma cürretini kendinizde nasıl buluyorsunuz? hz. muhammed de mi inançsızları -sizlerin yaptığı gibi- aşağılayarak ya da küçük görerek müslümanlığı buralara getirmiştir?
ikincisi; evrim, esasen bilimsel bir düşüncedir ve herhangi bir insanın bu düşünceyi benimsemesi gayet normaldir. siz nereden biliyorsunuz benim evrimi inceleyerek, -eğer ki yanlışsa- çevremdekileri uyararak ve kendi araştırmalarımla edindiğim bilgileri onlara sunarak yaradılışı savunmayacağımı. ya da şu an yaradılışla da ilgilenmediğimi...
hayır, nedir yani, anlamıyorum, sizin gibi düşünmeyen insanları, niye hemen aforoz edersiniz...
sizden daha sevapkar olmadığıma nereden, nasıl karar verdiniz ki? yukarısıyla bağlantılarınız var da oradan haber alıyorsanız, böyle bir şeyin olabileceğine inanabiliyorsanız, o ayrı, tartışmamız yersiz. yok öyle değilse, bu yargıya nasıl varıyorsunuz, siz kim oluyorsunuz ki ve beni, ve hayatımı, ve yaşantımı ne kadar tanıyor, biliyorsun ki bu yorumları yapabilme hakkını kendinizde görüyorsunuz???"
türkçeye gönül vermiş,okuduğum giriş(!)lerinde bir hatasını yakalayamadığım için eleştiremediğim -ki ne haddime- kız sandığım,yanıldığım,utandığım yazar.eleştirmen:)
Entrylerini pek kaliteli bulmadığım antipatik yazar.
(bkz: dişinde bahdeniz kalmış)
kimseden çekinmez ,kimse karışamaz, istediği gibi konuşur laf söyleyemezsiniz, o bir mangal yürekli o bir dadaloğlu o bir bahdeniz:)
okuduğunu anlayamayacak kadar şey şeyler* tarafından ateist damgası yiyen insan evladı!
edit: sansür mansür. dayanamayacağım.
(bkz: gotunden anlamak)
edit: sansür mansür. dayanamayacağım.
(bkz: gotunden anlamak)
sözlüğe hediye ettiği inşaat mühendisliği iniltili yazılar ve başlıklar için teşekkür ettiğim, özgürlük kelimesini sanki biraz kendine yontuyor gibi görünen, yaşının küçükeşit 21 olduğunu sandığım yazar ve meslektaş adayıdır.
adit: yaşı 22 imiş. tutturamadık ama yaklaştık.
adit: yaşı 22 imiş. tutturamadık ama yaklaştık.
ferrari ve tarihi hakkındaki engin bilgi ve deneyimleriyle* gerek sözlüğü gerek de güncel hayatta bizim gibi gençleri bilgilendirmeyi borç bilen değerli dost. kendisi enzo ferrarinin veliahtı olup tez elden burcu esmersoy misali hayırlı bir kısmetle ferrari camiasına nakşedilmelidir.
bahdenizin ferrari takıntısı diye entry açmak istediğim ama çaylak olduğum için nasıl yapacağımı bilemediğim ve beni buradan yardım istemek durumunda bırakan sözlük yazarı. ne diim allah tüm işlerin muvaffak etsin kardeşim seni
okuduğum entrylerinde savunduğu düşüncelere saygı duyduğum,güzel konulara değinen ve her şeyin göreceli olduğunu kavramış olan yazar.
(#362421)güney afrika'lar görmüş, samimi sözlük yazarı.
"lan" edatını kullandığında çok sempatik cümleler ortaya çıkarabilen, ciddi bir insan olduğunu sandığım sözlük yazarı.. insanları eleştirirken bile yaklaşımlarında onları kırmamaya çalıştığını düşündüğüm kelimelerini seçerek kullanan kişi..
Sözlükte iyi ki varmış dediğim yazardır...
Sözlükte iyi ki varmış dediğim yazardır...
en bunaldıgım ve dayanamayacagımı hissettigim anda beni tesellileriyle gercekleri görmemi saglayan yazar.*
bilgi içeren entrylerini dahi kötüleyenlerin bir yerlerine bir şeyler sokmak/tıkmak isteyen yazar bozuntusu, şeyimin kurma kolu, "seri kötüleyen ipne"sever.
ipneye not: (bkz: bir adam vardı canı sıkılan)
ipneye not: (bkz: bir adam vardı canı sıkılan)
(#717959)`
sözlükle ilgili istekler` kısmına dikkate alınması gereken bir entry girmiş yazardır.
(bkz: zall göreve)
edit: creative insan bahdeniz sağ tıklayıp yeni sayfada açma şansın varmış. bak bunu ben bile düşünemedim.
sözlükle ilgili istekler` kısmına dikkate alınması gereken bir entry girmiş yazardır.
(bkz: zall göreve)
edit: creative insan bahdeniz sağ tıklayıp yeni sayfada açma şansın varmış. bak bunu ben bile düşünemedim.
Gündemdeki Haberler
Güncel Önemli Başlıklar